17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една пачка желязо е над 2 тона ,понякога се късат връзките и пачката пада ,в пачката има стотици бройки дълги 12 метра .

Айде прооверка на цеха, и шефовете, дали работника е имал застраховка живот. Би трябвало фирмата да прави такива застраховки, по закон. Да видиме, тая бедната държава, има ли закони или не. Ако не, да си ходят от трона, боклуците ГЕРБ.

напомнянето за пропорцията между загиналите при трудови злополуки мъже (100%) и жени(0%) беше изтрито скоропостижно... Що ли;-)???

В 22 часа в арматурния цех се работи? Там на 3 смени ли са?

За децата на такива загинали трябва да се събират пари по коледа, а не кампании за загинали полицаи. Защото за последните 10 години, аз само за един загинал полицай се сещам, а работници- колкото щеш... Тъпа американизация!

ти не знам какво се сещаш, но има загинали полицаи и пожарникари. Това че не са го давали по тв-то говори колко ти е промит и американизиран твоя мозък, щом не са го давали значи не се е случило така ли ?? Това са хора работещи в полза на обществото, особено пожарникарите, а не някой на 3 ракии в частна фирма, дето в 10 вечерта му се изтръскало желязо на главата, неясно какво е правил под желязото..

такива неща като инструктаж за трудова безопасност, работно облекло, каска, ръкавици и други предпазни средства не важат, защото Ганю е велик и всичко знае, за това се стига до такива нещастни случаи

жлезата (щото има и такива, дето като ти цопнат на главата - няма каска, която да те отърве от тях), прави ли им се инструктаж да не падат когато и където им е кеф?

От къде се е срутило това желязо??? Сигурно от Папаз чаир ???? Лека му пръст на човека и Бог да го прости!