Коментари - Мъж уби жена си пред 4-годишното им дете в Бургас и се хвърли от покрива на съседен блок | Днес.dir.bg

Мъж уби жена си пред 4-годишното им дете в Бургас и се хвърли от покрива на съседен блок

Тялото на 32-годишната жертва е открито в парк, а след като прерязал гърлото й, съпругът се е самоубил

Обратно в новината

Коментари - Мъж уби жена си пред 4-годишното им дете в Бургас и се хвърли от покрива на съседен блок | Днес.dir.bg

Коментари

Жалко за съпругът, до последно не е давал да се разруши едно истинско българско семейство. Така се защищават семейни ценности, а не с викане по площадите. Откъде накъде ще дава развод.

нищо изненадващо вероятно както често се случва жената е била шавлива изневерите са бича на новото време още много такива случаи ще има

една много хубава българска естрадна песен: "Един прозорец още свети с тревожна светлина... Върнете се, върнете се и си простете и непростимите неща!" Обзалагам се, на каквото кажете, че тези млади хора никога не са я чували тази песен, както и десетки други песни, пиеси, романи, подобни на нея...

Това е трагедия на обществото ни! Тръгнахме за някъде, подведохме се по някого, но... междувременно загубихмя пътя си... загубихме себе си!

това е трагедията на съвременното общество - заради двама възрастни които не са чак толкова порастнали на акъл и изобщо не са били готови да стават родители едно 4-годишно дете ще живее до края на живота си с чувството че е било изоставено и от майка си, и от баща си

Кой ходи в парка с нож в джоба си?

Свършили парите и намерила друг по заможен принц в живота си

какво правят жените с нас мъжете, а?

В Санкт Петербург бетонна ограда, на оградата надпис "СПАСИБО ЗА СВО", а под надписа труп на мъж със забита в гърба брадва. За подробности - търсете в Телеграм.

Последната снимка е уникална за психическото състояние на младите сравнено с предците. Бабките продължават да си обсъждат на пейката независимо от трупа и полицейското присъствие.

По скоро е доказателство за изродщината на цялото население. Тия дъртофели не са били по хубави на млади години, а младите, които не се изколят, де, ще станат и те същите изроди, като одъртеят. Малкото дете няма шанс с тая наследственост, и в това обкръжение.

Хора, смирете се! живеем в "последните дни", вярвам го усещате.. Битката е ВЪВ всеки от нас и ЗА всеки от нас! Кураж!

При народната власт мъжат и жената заедно градят дом и деца ,докато смъртта ги раздели,а при банановата евродемокрация - мъжът гей,жената феминистка шафрантия,детето наркоманче! А скачайте още за банани от Посолството, шебеци!

При Царската власт пра-дядо ми е имал СЕДЕМ деца. При царската власт бедни, но щастливи. При народната власт - ЕДНО. При народната власт - бедни и вечно пияни. При Путин... .... прочети новината!

Изглежда си прав, виж колко МИНУСа са поставили амбреажите

Еее, най-после един самоубиец да успее. Щото нещо все не успяват - убият жената и детето, а като дойде момента да убият тях си , все нещо се прецакват и се отървават с леки наранявания

Дрога , нищо друго .

Наистина трагичен случай. Интересното е защо ли го е направил. В психиятрията и криминологията при такива случаи почтш винаги излиза, че е заради изневяра на жената.

Много пък разбираш от криминология ти... В криминологията причината обикновено е патологична ревност без причина. На такива психопати им се привиждат изневяри навсякъде, без да има изневяри. Те са просто неуравновесени психически индивиди.

самоубийците, че трябва да започват най-напред със скачането от покрива на блока, или с хвърлянето пред влака или в морето. После вече да се опитват да намушкат някой друг.... Поне другите човешки животи освен техните собствени да бъдат спасени.

Съвсем нормална ситуация в общество с упадъчна ценностна система, управлявано от САЩ и Турция, чрез тъпите мутри чуждестранни агенти, които ни пишат законите.. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

изчезни бе Волен 5

Това ли можа да роди кухата ти лейка бе ганглий? Къде видя прилика с Волен бе дебил? Аз предлагам на хората достоен, полезен, приятен и задружен живот, а твоя Волен, прави скандали и плака против американските бази за да си вдигне цената, а после му платиха и си затвори устата. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

що не се пръждосаш барабар с канала си който постоянно ни навираш в лицето?! ти за новия месия ли се имаш?!

Много млади хора бълбукат кредити за имоти Помраченито идва 2 години след като премине еуфорията от новия дом

Поредният селски бек, с ориенталско мислене как жена му е негова собственост. Тъпак! И сега това малко детенце какво ще прави?!

Защо няма нито една повече Протест на жълтопаветнициТе А да эеба вашта мама депутатска

казаха ли по телевизията

еманципацията, феминизмът и изкурвяването!

Липсата на религия, която е пътеводителят на моралната доктрина води до липса на морал. Що за жена ще има дете от мъж и ще се разделя с него след 4 години - или тя , или той е боклук, или и двамата са.

Малко грубо за някои чувствителни души, но обективно и вярно!

Говориш абсолютни глупости. Безспорно възгледите на сочените от теб са се изродили, но това по никакъв начин не оправдава агресия, още по-малко причиняване на смърт и то пред детенце, което е най-невинната жертва в случая. Проблемите трябва да бъдат изговаряни на момента..отделно като си имаш ментални проблеми, какво пречи да посетиш психолог..

То пък едни родители. Жалко за това невинно създание.

Яко изроди се навъдиха на тая територия !

Бургас е западащ град, без нормална работа, без здравеопазване и без никаква култура .... само мутри и наркодилъри. Хората там са много зле, отчаяни и смачкани ... няма нищо вярно в това за "Най-добрият град за живеене". Бургас става само през лятото, ако имаш пари и свободно време .... но тогава пък защо ще ходите там?

Бургас наистина западна и то много, защото вече никой не идва на море тук, всичко бяга в гръцко и турско и сигурно има защо. Хората не искат да се къпят във фекални води и да ги хранят с химия, синтетика, ГМО и Палмово масло, а обслужването кошмарно.

И всичко това на високи цени

е аз съм бургазлия, но от години живея в София. Бургас действително е хубав град, особено последните 10-15 години когато оправиха толкова много неща по инфраструктурата. проблема е че там просто нищо не се случва. няма университети, които да привличат младите хора (на практика). пристанищен град е, но е много по-назад от Варна. последните години правиха някакви шизофренични проекти за сериозни спортни зали, но доколкото знам там всичко е тотално объркано и даже не може да се ползва. в Бургас ако не си в нефтохима, държавно предприятие или някоя заблудена фирма си загинал. но иначе за лятото без бюджет е ок. голям град, близо си до плажа. ако си уредиш нещо в центъра си много добре.

Аз съм от Бургас ... работя в чужбина, прибирах се няколко лета и се отчаях .... Продадох апартамента, за половината пари взех къде по-хубав в Испания, вече в Бургас не пътувам, в Испания ми е по-евтино и много по-добре! Не знам за това качество на услугите, плажовете и живота, какво очакват.

През последните години точно които цитирате града дава рязко назад. на 1во място с некадъния Митьо фафлата който си избирате... некадърник който е толкова добър че се е заобиколил с мафиоти които гледат как да си уредят апартаменти за него и за себе си. нямат идея как да развият града и какво правят там, но знаят как да усвояват.... някога беше хубав града ми... после дойде фафлата и всичко отиде по дяволите....

В Новия Световен Ред по Хъксли, няма брак семейство, държавата отглежда децата. Всяко законнче наредба на западната антиутопия е в тази посока. Не случайно подобно на динозаврите изчезваме. Всичко се пропило, проебало и мъжете и жените. Женена с деца, а така се облекла ,очертават и се джуките, имам предвид долните. Тази трагедия е продукт на евро атлантическите ценности, да речем в Китай, Иран , Северна Корея, здрав , работлив народ , самата идеология иска хората да живеят в здрави семейства с деца. Създава условия, законни , пропаганда... При нас са други целите и виждаме, че се справят отлично...

Другарю браво на вас. Вие и до днес сте най-точен и за пример на колектива. Боклук.

Абсолютно сте прав ! Днес четох, че 1 000 (хиляда) души са измрели в Мека, молейки се в жегата !? Разумът на хората просто не функционира !!

Коментарите на тия статий са по стряскащи от самите те ,абсолютна дегредация на мозъка и дебилност във масата от народа в БГ . За всяко зло в обществото са виновни " краварите" 'Еврогейовете" и кой ли не друг ,само не самите ние като нация . Само ако видиш ли се върнем към един бесен комунизъм с брататя Руснаци ще се спре със убиствата ,дрогата и всички останали бичове на днешно време. Незнам но е пълна трагедия ,ако някой който не дай си Боже живее извън БГ си позволи само спомене нещо което противоречи на обществения денилизъм е веднага наричан " мияч на чиний' ' "роб', пропаднала работа сте в БГ . Затова и който е имал късмета да се махне гледа да земе втори паспорт на нормална държава и децата му даже и не говорят Български.... щото няма гордост ,има само пошлост

Те " краварите" 'Еврогейовете" имат същите проблеми в обществото........

Мда......не си спомням кой беше казал: "Свободата на словото ни дава правото да обиждаме другите, докато свободата на мисълта им дава избор дали да бъдат обидени или не"

Лицето което ползваш за никнейм е баща на известен криминален гангстер, който му дава парите, които дава за църкви в които психичноболните верващи да се молят. Провери.

внук, грешка. освен ако е лъжа де. не се занимавай със старовремски субекти, дори и сам да си такъв.

Малееей, нови римски императори: СтатиЙ и ЧиниЙ!

Давате ли сметка , че системата предизвиква това и други гадости? Пропагандата ви обърква, ама хайде малко да мислим, или карай да върви.

Системата може да е помогнала но е собствената ви староселска традиция.

Потъръпвам при мсиълта, че това можеше да съм аз едно време.. като малко, когато извергът пребиваше майка ми пред очите ми. Това ме беляза до живот. Цял живот живея в тъга и с наранена душа. На искам да си помисля как ше се развие животът на това дете и защо някои хора имат толкова трудна съдба.

Човек като кръшка инстинктивно си мисли и надява, че няма да го разкрият, но това е все едно да си пъхнете главата под стола и да си мислите, че сте се скрили и няма да ви намерят. Постотянно пребити жени, убити, виждате по медиите, че тези случаи са много и постоянно, но въпреки това не се взимат поуки. Статистически е доказано, че само 5% от жените изневеряват от необходимост, останалите го правят, ей така за разнообразие, отмъщение, отбиване на времето. Жените си мислят, че сега е модерно и актуално една жена да си има любовник. Всяко нещо, обаче си има цена, а тя понякога е твърде висока.

За пореден път - слабохарактерен мъж и хормонално нестабилна жена... и поредният мачо, който е знаел, че може да разсипе семейство, но е задявал (вероятно) омъжена, с дете жена.

"слабохарактерен мъж и хормонално нестабилна жена" Защо има такива...повече и повече с всяка година?

Изневерите до там водят.

Колко мъка има ... Най ми е жал за детето. Без родители!

Философски въпрос.......по-добре ли е с такива родители?

По-добре няма как да е. "С нея тепърва ще говори психолог"

"С нея тепърва ще говори психолог" В днешно време това е най-големият проблем! 99% от психолозите които познавам, имат нужда от "психолог"

Коментари - Мъж уби жена си пред 4-годишното им дете в Бургас и се хвърли от покрива на съседен блок | Днес.dir.bg

Мъж уби жена си пред 4-годишното им дете в Бургас и се хвърли от покрива на съседен блок

Тялото на 32-годишната жертва е открито в парк, а след като прерязал гърлото й, съпругът се е самоубил

Обратно в новината

Коментари - Мъж уби жена си пред 4-годишното им дете в Бургас и се хвърли от покрива на съседен блок | Днес.dir.bg

Коментари

Жалко за съпругът, до последно не е давал да се разруши едно истинско българско семейство. Така се защищават семейни ценности, а не с викане по площадите. Откъде накъде ще дава развод.

нищо изненадващо вероятно както често се случва жената е била шавлива изневерите са бича на новото време още много такива случаи ще има

една много хубава българска естрадна песен: "Един прозорец още свети с тревожна светлина... Върнете се, върнете се и си простете и непростимите неща!" Обзалагам се, на каквото кажете, че тези млади хора никога не са я чували тази песен, както и десетки други песни, пиеси, романи, подобни на нея...

Това е трагедия на обществото ни! Тръгнахме за някъде, подведохме се по някого, но... междувременно загубихмя пътя си... загубихме себе си!

това е трагедията на съвременното общество - заради двама възрастни които не са чак толкова порастнали на акъл и изобщо не са били готови да стават родители едно 4-годишно дете ще живее до края на живота си с чувството че е било изоставено и от майка си, и от баща си

Кой ходи в парка с нож в джоба си?

Свършили парите и намерила друг по заможен принц в живота си

какво правят жените с нас мъжете, а?

В Санкт Петербург бетонна ограда, на оградата надпис "СПАСИБО ЗА СВО", а под надписа труп на мъж със забита в гърба брадва. За подробности - търсете в Телеграм.

Последната снимка е уникална за психическото състояние на младите сравнено с предците. Бабките продължават да си обсъждат на пейката независимо от трупа и полицейското присъствие.

По скоро е доказателство за изродщината на цялото население. Тия дъртофели не са били по хубави на млади години, а младите, които не се изколят, де, ще станат и те същите изроди, като одъртеят. Малкото дете няма шанс с тая наследственост, и в това обкръжение.

Хора, смирете се! живеем в "последните дни", вярвам го усещате.. Битката е ВЪВ всеки от нас и ЗА всеки от нас! Кураж!

При народната власт мъжат и жената заедно градят дом и деца ,докато смъртта ги раздели,а при банановата евродемокрация - мъжът гей,жената феминистка шафрантия,детето наркоманче! А скачайте още за банани от Посолството, шебеци!

При Царската власт пра-дядо ми е имал СЕДЕМ деца. При царската власт бедни, но щастливи. При народната власт - ЕДНО. При народната власт - бедни и вечно пияни. При Путин... .... прочети новината!

Изглежда си прав, виж колко МИНУСа са поставили амбреажите

Еее, най-после един самоубиец да успее. Щото нещо все не успяват - убият жената и детето, а като дойде момента да убият тях си , все нещо се прецакват и се отървават с леки наранявания

Дрога , нищо друго .

Наистина трагичен случай. Интересното е защо ли го е направил. В психиятрията и криминологията при такива случаи почтш винаги излиза, че е заради изневяра на жената.

Много пък разбираш от криминология ти... В криминологията причината обикновено е патологична ревност без причина. На такива психопати им се привиждат изневяри навсякъде, без да има изневяри. Те са просто неуравновесени психически индивиди.

самоубийците, че трябва да започват най-напред със скачането от покрива на блока, или с хвърлянето пред влака или в морето. После вече да се опитват да намушкат някой друг.... Поне другите човешки животи освен техните собствени да бъдат спасени.

Съвсем нормална ситуация в общество с упадъчна ценностна система, управлявано от САЩ и Турция, чрез тъпите мутри чуждестранни агенти, които ни пишат законите.. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

изчезни бе Волен 5

Това ли можа да роди кухата ти лейка бе ганглий? Къде видя прилика с Волен бе дебил? Аз предлагам на хората достоен, полезен, приятен и задружен живот, а твоя Волен, прави скандали и плака против американските бази за да си вдигне цената, а после му платиха и си затвори устата. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

що не се пръждосаш барабар с канала си който постоянно ни навираш в лицето?! ти за новия месия ли се имаш?!

Много млади хора бълбукат кредити за имоти Помраченито идва 2 години след като премине еуфорията от новия дом

Поредният селски бек, с ориенталско мислене как жена му е негова собственост. Тъпак! И сега това малко детенце какво ще прави?!

Защо няма нито една повече Протест на жълтопаветнициТе А да эеба вашта мама депутатска

казаха ли по телевизията

еманципацията, феминизмът и изкурвяването!

Липсата на религия, която е пътеводителят на моралната доктрина води до липса на морал. Що за жена ще има дете от мъж и ще се разделя с него след 4 години - или тя , или той е боклук, или и двамата са.

Малко грубо за някои чувствителни души, но обективно и вярно!

Говориш абсолютни глупости. Безспорно възгледите на сочените от теб са се изродили, но това по никакъв начин не оправдава агресия, още по-малко причиняване на смърт и то пред детенце, което е най-невинната жертва в случая. Проблемите трябва да бъдат изговаряни на момента..отделно като си имаш ментални проблеми, какво пречи да посетиш психолог..

То пък едни родители. Жалко за това невинно създание.

Яко изроди се навъдиха на тая територия !

Бургас е западащ град, без нормална работа, без здравеопазване и без никаква култура .... само мутри и наркодилъри. Хората там са много зле, отчаяни и смачкани ... няма нищо вярно в това за "Най-добрият град за живеене". Бургас става само през лятото, ако имаш пари и свободно време .... но тогава пък защо ще ходите там?

Бургас наистина западна и то много, защото вече никой не идва на море тук, всичко бяга в гръцко и турско и сигурно има защо. Хората не искат да се къпят във фекални води и да ги хранят с химия, синтетика, ГМО и Палмово масло, а обслужването кошмарно.

И всичко това на високи цени

е аз съм бургазлия, но от години живея в София. Бургас действително е хубав град, особено последните 10-15 години когато оправиха толкова много неща по инфраструктурата. проблема е че там просто нищо не се случва. няма университети, които да привличат младите хора (на практика). пристанищен град е, но е много по-назад от Варна. последните години правиха някакви шизофренични проекти за сериозни спортни зали, но доколкото знам там всичко е тотално объркано и даже не може да се ползва. в Бургас ако не си в нефтохима, държавно предприятие или някоя заблудена фирма си загинал. но иначе за лятото без бюджет е ок. голям град, близо си до плажа. ако си уредиш нещо в центъра си много добре.

Аз съм от Бургас ... работя в чужбина, прибирах се няколко лета и се отчаях .... Продадох апартамента, за половината пари взех къде по-хубав в Испания, вече в Бургас не пътувам, в Испания ми е по-евтино и много по-добре! Не знам за това качество на услугите, плажовете и живота, какво очакват.

През последните години точно които цитирате града дава рязко назад. на 1во място с некадъния Митьо фафлата който си избирате... некадърник който е толкова добър че се е заобиколил с мафиоти които гледат как да си уредят апартаменти за него и за себе си. нямат идея как да развият града и какво правят там, но знаят как да усвояват.... някога беше хубав града ми... после дойде фафлата и всичко отиде по дяволите....

В Новия Световен Ред по Хъксли, няма брак семейство, държавата отглежда децата. Всяко законнче наредба на западната антиутопия е в тази посока. Не случайно подобно на динозаврите изчезваме. Всичко се пропило, проебало и мъжете и жените. Женена с деца, а така се облекла ,очертават и се джуките, имам предвид долните. Тази трагедия е продукт на евро атлантическите ценности, да речем в Китай, Иран , Северна Корея, здрав , работлив народ , самата идеология иска хората да живеят в здрави семейства с деца. Създава условия, законни , пропаганда... При нас са други целите и виждаме, че се справят отлично...

Другарю браво на вас. Вие и до днес сте най-точен и за пример на колектива. Боклук.

Абсолютно сте прав ! Днес четох, че 1 000 (хиляда) души са измрели в Мека, молейки се в жегата !? Разумът на хората просто не функционира !!

Коментарите на тия статий са по стряскащи от самите те ,абсолютна дегредация на мозъка и дебилност във масата от народа в БГ . За всяко зло в обществото са виновни " краварите" 'Еврогейовете" и кой ли не друг ,само не самите ние като нация . Само ако видиш ли се върнем към един бесен комунизъм с брататя Руснаци ще се спре със убиствата ,дрогата и всички останали бичове на днешно време. Незнам но е пълна трагедия ,ако някой който не дай си Боже живее извън БГ си позволи само спомене нещо което противоречи на обществения денилизъм е веднага наричан " мияч на чиний' ' "роб', пропаднала работа сте в БГ . Затова и който е имал късмета да се махне гледа да земе втори паспорт на нормална държава и децата му даже и не говорят Български.... щото няма гордост ,има само пошлост

Те " краварите" 'Еврогейовете" имат същите проблеми в обществото........

Мда......не си спомням кой беше казал: "Свободата на словото ни дава правото да обиждаме другите, докато свободата на мисълта им дава избор дали да бъдат обидени или не"

Лицето което ползваш за никнейм е баща на известен криминален гангстер, който му дава парите, които дава за църкви в които психичноболните верващи да се молят. Провери.

внук, грешка. освен ако е лъжа де. не се занимавай със старовремски субекти, дори и сам да си такъв.

Малееей, нови римски императори: СтатиЙ и ЧиниЙ!

Давате ли сметка , че системата предизвиква това и други гадости? Пропагандата ви обърква, ама хайде малко да мислим, или карай да върви.

Системата може да е помогнала но е собствената ви староселска традиция.

Потъръпвам при мсиълта, че това можеше да съм аз едно време.. като малко, когато извергът пребиваше майка ми пред очите ми. Това ме беляза до живот. Цял живот живея в тъга и с наранена душа. На искам да си помисля как ше се развие животът на това дете и защо някои хора имат толкова трудна съдба.

Човек като кръшка инстинктивно си мисли и надява, че няма да го разкрият, но това е все едно да си пъхнете главата под стола и да си мислите, че сте се скрили и няма да ви намерят. Постотянно пребити жени, убити, виждате по медиите, че тези случаи са много и постоянно, но въпреки това не се взимат поуки. Статистически е доказано, че само 5% от жените изневеряват от необходимост, останалите го правят, ей така за разнообразие, отмъщение, отбиване на времето. Жените си мислят, че сега е модерно и актуално една жена да си има любовник. Всяко нещо, обаче си има цена, а тя понякога е твърде висока.

За пореден път - слабохарактерен мъж и хормонално нестабилна жена... и поредният мачо, който е знаел, че може да разсипе семейство, но е задявал (вероятно) омъжена, с дете жена.

"слабохарактерен мъж и хормонално нестабилна жена" Защо има такива...повече и повече с всяка година?

Изневерите до там водят.

Колко мъка има ... Най ми е жал за детето. Без родители!

Философски въпрос.......по-добре ли е с такива родители?

По-добре няма как да е. "С нея тепърва ще говори психолог"

"С нея тепърва ще говори психолог" В днешно време това е най-големият проблем! 99% от психолозите които познавам, имат нужда от "психолог"