Коментари - Мъж се самозапали пред съдебната зала, в която се води процесът срещу Тръмп (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

баси мизерлъка е... ББААХАХА

Ами какво да кажем - див, варварски, жесток капитализъм по американски модел. Американски тип капитализъм обхванал като злокачествен тумор целия свят. Време е този тумор да се реже до здраво! Това е американски младеж на 20 години, безработен и бездомен без свой собствен дом. Щото в прехвалената Америка животът на обикновените американски роби е истински ад - милиони работещи бедни американци, които не могат да си позволят нито собствен дом, нито да живеят под наем, щото наемите в САЩ са космически, нито да имат свое семейство. Същата капиталистическа свинщина е и в колониална България. Преди 10 години при цар Боко Тиквата Бай Хуй българските роби основно се самозапалваха поради бедност, безпаричие и отчаяние. Беше станало нещо като епидемия от самозапалвания в България. Сега БГ-робите вече не се палят - просто скачат от високо, мятат си въжето или направо се мятат под някой влак и готово. И понеже такива случаи в робска България зачестиха и станаха ежедневие, колониалните БГ-медии спряха да пишат за тия неща. Зер да не се стресират и плашат излишно българските роби, които рано или късно и тях ги чака това!

Наистина е много тъжно какво се случва с психиката на някои хора когато прекалят с пропагандата. Мой близък се самоуби 90те след като беше слушал апокалиптични истории за "промяната" в продължение на няколко години. През това време жизнения му стандарт непрекъснато падаше което катализира психозата.

Stanko

Тръмп е мошеник та дрънка ама не разбра,че като дойдеш на власт си докарваш неприятели.Просто го изловиха.Вял си е байряка както си иска.Обаче щом дойде под светлината на прожекторите глупостите му се видяха.