17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Око за две, зъб за чене....

Който сам се изправя срещу системата,винаги е с ,,психични отклонения''. Кой ли знае как са се гаврили с ,,психичхо болния'' така наречената тумба. Друго си е да го отнесеш,да не получиш правосъдие и да бъдеш като всички останали ,,психично здрав''. В България смелите хора и онези които говорят само истината винаги са били онищожавани.Къде морално,къде физически...

Дайте думата на цвете Гълабово да си каже мисълта овча по случая

а ние питаме защо този побойник и тумбата му не са били в затвора според закона както се полага. Докога държавата ще толерира такива банди, ето това е проблема. Не искаме като в сащ да прославяме на пиедестал престъпници и рецивидисти, вместо да са в затвора. Като няма държава народа ще раздава правосъдие, ама първо май на "държавниците."

Хахаха: "свестните у нас считат за луди" да ви говори нещо?? Този човек, за когото още нищо не знам, е един от най-истинските мъже в наши дни! Луд бил, разправят наглеците скапани... Луди и егоисти са самоубийците! Всеки страхливец може да вземе собствения си живот - въпросът е преди това да въздадеш максимум справедливост, колкото ти е по силите. Защото бог няма и справедливостта е изцяло в твои ръце. И не го ли направиш - си боклук като престъпниците, останали ненаказани...

Човека се е побъркал, пребиван и тормозен .... А бай мангал ди развява феса необезпокояван С такива шитни е пълно в цялата държава. Бай мангал се покровителства и интегрира. Човека Петко, не може да отговаря за делата си да му се даде танк и ще оправи нещата бързо

Кучето Гошо от Първомай, но в човешки облик!

Достатъчно е луд за да не го осъдят ефективно. Но не е достатъчно луд за да осъществи едно ефективно отмъщение. Умисъл-мумисъл - всичко отива в канала заради диагнозата.

И новите най-вероятно няма да променят нищо , но гербераската демокрация е най-изкривената - всеки си прави каквото си иска и най-вече циганорите. Никаква превенция, никакви мерки за намаляване на тези случаи - просто като стане нещо полцията и гешефта вдигат малко пушилка около себе си да отчетат дейност за пред матряла дет зяпа тв-то и дотам. Нека някой гербераски трол да ми каже че не е така.

що е чакал цяла година, и що е пушнал само тоя, а не и другите от тумбата?

значи щом застреляш законно циганин веднага си луд или шизофреник,трябва свободно да се разреши отстрелването на вреден дивеч(циганин) и малко по малко да заприличаме на нормална държава

«опонент» — къде ви намират?

"Съшерник" е искал да напише чилякът.

В щатите направиха национален политически и расов въпрос убийството при задържане на криминален рецидивист за това че е чернокож, а у нас ни проглушавате ушите за това че някой малтретиран до психическа неадекватност от тумба роми (цигани е истинското им име!) е застрелял увредилия здравето му насилник циганин! А къде бяхте медиите и държавните органи когато циганите са пребили днешния убиец и не носите ли и вие вина, заради бездействието и мълчанието си, за това убийство?!

Оръжие трябва да има във всяка законно построена къща във България. Раздаването и обученеито за ползване да започне от самотно живеещи възрастни хора по селата. Те са стриктни и грамотни глаждани които ще полагат необходимите грижи оръжието винаги да е готово за ползване.

Така е, когато държава не се грижи лудите да са в лудниците!

Какви лудници бе кенеф ! Тебе ако те пребият и наебат 20 циганина какво ще правиш !? Или ще ти е кеф щото си педерас !

вие сериозно ли?

"тук свестните считат за луди" кой го беше казал, май беше акустирал в района на Козлудий, ама не помня защо...

а до всеки селянин не искаш ли да се прикрепи полицай . Как може да се спре замислено убийство . И 1000 полицаи да има в селото пак е щял да умре

Не е тъй,дедовото! Полицай на село със свещ не можеш откри. На село братята роми са полицаи. Те са най-главните и никой не ги пипа, щото трябвали на Борисов като електорат.

Ами изберете стрелеца за шериф и за нула време ще разчисти селото от мангали.

Така ше е ,докато психиатри и лекари не си вършат работата. Защо не се държи сметка на тези, които са го пуснали

Ире ,моме , психиатрите също са лекари ,твоето изказване е малко като детския педиатър.

Курво тролска, млъквай!

На ловците се даваше парична награда за отстрел на вреден дивеч.

Изглежда, че човекът освен побоя, е бил тормозен от циганите продължително време. Полицията най-вероятно не е предприела нищо, за да отстрани тормоза над човека и той е взел правосъдието в свои ръце. И сега потърпевшият е престъпник! Държавата винаги е отсъствала при проблеми с циганите и ги е оставяла свободно и нагло да тормозят хората, особено страдат пенсионерите по селата., които ги е страх и денем и нощем. Та в тези случаи държава няма. А когато е пострадал мангал (гласоподавател!) вече е фрашкано с представители на реда....пак за да пазят реалните престъпници.

5000000 плюса+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Изглежда, че човекът освен побоя, е бил тормозен от циганите продължително време. Полицията най-вероятно не е предприела нищо, за да отстрани тормоза над човека и той е взел правосъдието в свои ръце. И сега потърпевшият е престъпник! Държавата винаги е отсъствала при проблеми с циганите и ги е оставяла свободно и нагло да тормозят хората, особено страдат пенсионерите по селата., които ги е страх и денем и нощем. Та в тези случаи държава няма. А когато е пострадал мангал (гласоподавател!) вече е фрашкано с представители на реда....пак за да пазят реалните престъпници.

Ако в селата имаше действащи полицейски патрули., нямаше да се стига да такива саморазправи, убити старци за по 5 лв в портфейла, ограбени къщи... Ако психично болните не просто ги "пускаха" от спец.заведения, а ги лекуваха ефективно, но нали знаем "няма какво да се направи в неговия случай..." Мъка...

хайде ставай полицаи и отивай по селата. докога такива олигофрени ще се изказват не знам

Аз съм полицай (ед. ч.), представи си. Учи го този роден език... освен ако не ти е роден, знам ли? Ромски ли ти е майчиният?

Девел [девèл] (романѝ-цигански) ‒ Бог, Господ; девлè ‒ богове; Ах, Дèвла, Дèвла! ‒ Ах, Господи, Господи! (Боже мой!); Исѝ девèл! ‒ Има Господ! (употребявано, когато Господ ти е помогнал или е раздал справедливост);

И сега хелзинските ще вдигнат врява. Един бандит по-малко. Човекът е за награда!

Нямам пълната информация, за да коментирам кой крив кой прав, но ми прави впечатление, че организаторът на побоя Калин си е джиткал свободно с колата. Maнгaлитe биячи най-вероятно и те са били на свобода, а съм сигурен, че и те и най-вероятно тоя Калин са с кой знае колко предишни криминални регистрации и е трябвало да са по затворите. Случаят е аналогичен на доктора дето застреля Плъха в Пловдив - тоя Плъх със сумати регистрации е трябвало отдавна да лежи, а не да е на свобода. Я някой компетентен да каже няма ли как при такива случаи обвиняемият да заведе контрадело срещу държавата или поне съда, защото те са първоначалния виновник за тези саморазправи

Май си е много добре човекът, отстрелял е натрапника. Дай Боже да го спасят по тая линия от присъда.

На фона на тази безобразна мизерия и цигания, която залива ежедневието ни днес, все по-благ се очертава споменът ни за оная мирна и спокойна България отпреди 31 години,когато циганите бяха на път да бъдат интегрирани окончателно в обществото.

Знам колко бяха "интегрирани", ама бая бой отнасяха и им държеше яко жега.

Глупости , щели да бъдат интегрирани ..па си бяха маргинали , само дето имаха страх от властта

"Заедно с ТУМБА роми " Ей,това българските журналисти Български хъшлашки университет са завършили?

Това е убийство по расистки подбуди, убеден съм, байо. На тумбата по 5 бона на калпак месечно до живот, за да преживеят този шокиращ акт на уестърн правосъдие. Ама как бял ще стреля по циганин пък бил и последният шиб.ан престъпник?!?

Хората нямат работа и пари , затова полудяха. Майки убиват децата си. Син убива майка си. Брат брата коли. Ужас, България стана Афганистан.

Ами да работят бе! Ама де си видял мангал да работи

Хората не са се променили ,просто показаха своята същност ,защото няма правосъдие ,особено за мангалите.

Браво! Куршум трябва за орките! За мазните, гнусни,тлъсти, зелено-лилави орки със зализани перчени и черни бради! Куршум! Арбайт махт фрай!

Чиста проба улично правосъдие, което няма нищо обшо с психчното здраве. Информацията за психическо заболяване е с цел сензация. Престъпления правят всички навсякъде.

Този стрелеца са го пребили, ама може и да си е бил за бой?! Стига с това прибързано осъждане! Лоша работа е саморазправата и отмъщението. Хората си прощаваме и се разбираме помежду си.

Убитите пенсионери за по 5-10 лв са си го заслужавали, изнасилените момичета, пребитите момчета, тези на които са им разбивали и крали същите също. Твоя бог Сатаната ли е, случайно?

По-добре ни кажете как държавата се опита да предотврати тази саморазправа? Тумбата роми ли осъди, организатора на престъпната група ли или нищо не направи и сега се чудим какъв страшен инцидент е станал. И на ДИР да им кажа това е инцидент само според Вас. Според нормалните хора точно това трябва да се случи с изроди, които пребиват хора и после спокойно си карат колата.

Ако всеки българин очисти поне един циганин, ще станем бяла държава. Така янките са очистили местните цигани - индианците и са станали най великата държава. Плащаме грешни данъци да издържаме примати, които ни крадат, бият и убиват. Я по смело и по твърдо, не сме бохати за да издържаме паразите-убийци, или ние тях или те нас, среден път няма, никаква толерастия и шибана демокрация за циганските изроди.

Ти чакай да видиш какво ще стане янките. Кармата си виси.

как така хем е още в колата трупа , хем бил закаран в болницата където е починал?

Добър сииии, много си добър!

Ами какво се чудите, вчера в някаква статия писаха, че мъртвата живеела там с еди си кого...

Ами първо са го закарали в болницата. Там са му направили ПЦР-тест и са го регистрирали като болен с Ковид19. Докато е чакал да го лекуват от Ковид19, е умрял. След като са усвоили клиничната пътека са го върнали в колата. Това са подробности, които не са важни и затова авторът на статията ги е пропуснал.

един мангал по-малко

В държавата на герб нормалните хора нямат право на оръжие и самозащита. Свободен достъп до оръжие имат ненормални, престъпници, мутри и разни полю цейска сволоч.

А тумбата цигани като са го пребили медиите писаха ли? А одъдени цигани има ли?

как осъден м в боколандия ??

стрелял по кола в движение същински рейнджър

И защо лудите не са в лудниците?

За да оправят света на мъдрите ,нали знаеш -=Докато мъдрите се намъдруват ,лудите - света оправят.

Язък, че тумбата с роми се е разминала...

Христо Ботев го е казал.....

Преди да го пребият човека си беше много добре. Бачкаше плащаше си данъците за да може манго да цъка всяка година гнидета и да точи децки. После от боя нещо му се обърка в главата.Ама той си е виновен дето не носи на манго бой. И сега с един социален мъни донор и един българонеговорящ спермо и въшко донор по малко. Топои се селото,но няма страшно. Скоро чавосите ще си имат свои чавоси....

Оставете човека на мира!!! Тумбата с роми не си е получила заслуженото!

"От упор" го бил застрелял. Журналистчето, вземи и прочети какво значи да застреляш някого от упор.

Браво на човека, освободил е хората от циганин престъпник, не полиция, а награда за този човек.

Гарантирано от ГРОБ !!!!!!

Трябвало е да освитка и тумбата с роми. Тук полицията се е престарала.

Когато някой свърши нещо както трябва, системата веднага го смазва и му лепва едно 'с психични отклонения'. Това е мъж с топки. С прихичните отклонения сме ние, дето траем годините гаври на разни примати и получовеци, на които за сметка на това убиват и бият безнаказано....