Коментари - Мъж рани с нож медицинска сестра и стреля в пловдивска болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не му е дала...

по-скоро ... на друг е дала

Ако беше истински мъж, щеше да взриви болницата! Нали така, малкопишковци...

какво по дяволите значи "криминално проявен" ??? Осъждан? Хванат и се държи на каишка? Хванат и пуснат, защото "не ни се занимава с глупости"? Тече разследване от 10 г. ? Какво по дяволите е това животно?

Любоф...

Чудя се, тия с минусите. Дали са мъже дет и на тях жените им на друг са дали или жени са, чийто мъже от други са вземали?)

Пак некадърно журналистическо манипулиране - що не написахте "мъж рани бившата си жена"? Не звучи сензационно като "рани медицинска сестра", нали? Манипулатори мръсни.

Сестрата снощи е.ала дежурния доктор. Той пък подал жалба до мъжа и. Такива работи...

Всеки с регистрация в районното е "криминално проявен". Едно време заради точно това беше голям вой как цвъки не го арестуваха, щото щеше да стане кримилано проявен. Значи, ако си се съгласил да станеш свидетл, потенциално си криминално проявен, защото си регистриран в системата на МВР.

Вие, двамата по-горни, добре ли сте? Не дала, дала на друг и вади пистолета и стреля? Дори не знаете какъв точно е случаят.

А тя защо му е изневерявала с цялото отделение?

а той - с целия квартал?

Евроатлантизмът ни завладява все повече и повече.

Параграф 22. Жена работеща на регистратурата в болница е ранена с нож и Бърза помощ я откарва в друга болница?

Тя е с порезна рана на бедрото и няма опасност за живота й. Рана на бедрото, няма да може да вдига крака известно време. Не съм сигурен, че няма опасност за живота й.

Хахаха! И това ли политизирахте? Изневери и такива драми е имало от време оно, ни Европа, ни Америка ги е измислила. Важното е, че няма серизоно пострадали, а жените да си опичат ума с кого се събират.

Ако болницата е очна или друга такава естествено че нямат хирург да и зашият раната.

болницата е частна, малка, правят само планирани УНГ и очни операции.

Гербаджийската шайка бандити докара народа до полуда.

мъже, като се жените живейте на квартира! каквото изработите харчете, и нищо в банките! карайте автомобили под наем! иначе като се стигне до тук жената ще ви вземе и къщата и парите и колата и вилата и всички имоти. не се доверявайте!

четири изтрела и нема мъртви? аматьор

Като се омъжват за лоши момчета, жените са щастливи. После са нещастни, защото момчетата били лоши.. Жени!

Поредната откачалка

Газов пистолет, бе, майсторе

Болен трол

1. Кое е първо, стрелбата или намушкването? "Мъж нахлу въоръжен в частна болница в Пловдив, нападна медицинска сестра с нож, а след това откри стрелба, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Произведени са няколко изстрела с газов пистолет." "58-годишният мъж влязъл и произвел четири изстрела с пистолета, а след това ранил с нож жена си, която работи на регистратурата и с която са разделени." 2. Нападението над жената е било в качеството ѝ на медицинска сестра или в качеството ѝ на бивша негова съпруга - кое го е водило?

Тоя е влезнал с гръм и трясък!

и лошите момчета са прости като добрите... като им замирише на пу тка и мозъка им губи функцията си...

Абе, булгар, булгар голям мъж бе ! Много е добър да бие и коли жени !

Като видиш името на редактора, всички твои въпроси, по подразбиране, отпадат !

Да не е Гогов? :)

С прасе бе, с прасе. Тате занесе ено прас4е на даскала и ... те така. Другия начин беше със сфирка , ма требеше да си тура книжен плик на главата и нямаше как...

Боклуци, милорд!

На това му се вика *криминална проява^, а не 'инцидент^. Инцидентът е непреднамерено действие.

При соц-а нямаше такива неща в интернет, нали?

То май така трябва да става вече,защото няма държава и хората стигат до саморазправа! В болницата се влиза с гръм и трясък за пореден път,в скоро време хората ще ходят и на работа с гръм и трясък за да си вземат заплатите,защото май друг начин няма...

По стара българска традиция винаги жената е виновна, че мъж я е наранил/убил, защото обезателно е била ковра и му е харчила парите. Не се допуска, че мъжът може да е комплексар, психопат и т.н. Е, ми, с 2 мозъчни гънки какво да се очаква от пишещите...

? (нерегистриран), малко по безнадежден!

Боклука защо не се е застрелял, ако е ненормален?! Просто е гадняр мръсен! Смърт за тоя нещастник!

ама твоята няма да стане!

Да се гръмне с газов пищов викаш... ми шъ боли ама нема да мре

точно така е, бри бсп на власт такива работи няма да се случват..

Американска демокрация , 30 години и народът изперка ...

Ще стане , ще стане и още как....

Че е глупава постъпката, глупава е. Ама и нежните ни половинки трябва малко да си опичат акъла. Ся, модерни хора сме, дежендър нютрал едно друго - ама на мъжа като му кипне кръвта мое да стана големи бели. За това младите телета ги скопяват, да са мирни и кротки. А биковете за разплод винаги са били буйни и невъздържани. Обществото ще трябва да реши, дали иска продължение на рода или просто да си скопи оплождачите и да кара на някакви биотехнологии. Модерни времена!

...Добре ,че не е влязъл и с колата ,че и болницата да ..."ПОМЕТЕ"...

кифлата го е направила луд

Мъжът може да е всякакъв, ама и жената не трябва да е глупава. Да внимава все пак какво прави и как се държи. Все едно да имаш ядрен реактор и да ходиш да си го бъзикаш през уикенда за забавление - какво ще стане ако махнем ей тая тръба. Не се иска много, мъжете всъщност сме доста просто устроени и хич не е трудно да се държим в рамките на разумното. Но ако твърде много ни натисне някой, може да избухнем до неузнаваемост.

обществото вече е решило, да се разбие семейството за да няма сиромаха никаква опора, комунистите уж ги изтониха но Марксизмът си остана, ...

Да, разбира се той е жертвата а някой друг му е дал ножа в ръка. Колко психично нестабилен и слаб трябва да си за да посегнеш на най-близкия си човек.