Коментари - Мъж рани с нож медицинска сестра и стреля в пловдивска болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отритнатите рогоносци понякога така правят. Абе, пич, живей си живота бе! Живот на друг човек не ти принадлежи! Живей твоя, щото ако така продължаваш няма да е далече времето, в което като размахваш патлак като каубоец в индиански виквам няма друг въоръжен каубоец да ти вземе скалпа и дори няма да го осъдят, защото ще е самозащита.

Така реагират "оти ме би дузпа?"

Нашите жалки мъжлета, освен че са лабави и не стават и за чеп за зеле, но са и опасни за здравето и живота на жените.Затова и вече жените трудно се съгласяват на брак, жените работят, разбират от домакинство, гледат децата, мъжката популация да му мисли, а мухльовците, които са и откачени да ги прибират, защото ще пострадат невинни от ненормалниците.

Май пак си мразим пола, а?

Хайде бе откачалки, свършиха ли се жените та се прави на въпрос една жена.

ако я беше нападнал с рогата можеше хем да я нарани повече, хем щяха да го осъдят по малко!

Все от качат от ревност

Защо ли само престъпниците могат да стрелят в България ?

Ужас!

Тъй де човека изплатил жилището обзавел го е и са се разделили.Дано да и е купил хубава кола.

Така се получава, като си нямаме Истанбулска конвенция!

Колко нежни и раними мъже имало. Я мойта да си тръгне, местя си го и продължаваме напред... Вземете се в ръце и малко по-кораво се дръжте, че съвсем ви се качи естрогенът!

кифлата го е направила луд

Да, разбира се той е жертвата а някой друг му е дал ножа в ръка. Колко психично нестабилен и слаб трябва да си за да посегнеш на най-близкия си човек.

защо е психично нестабилен и слаб, въпреки че има другар в живота?

Че е глупава постъпката, глупава е. Ама и нежните ни половинки трябва малко да си опичат акъла. Ся, модерни хора сме, дежендър нютрал едно друго - ама на мъжа като му кипне кръвта мое да стана големи бели. За това младите телета ги скопяват, да са мирни и кротки. А биковете за разплод винаги са били буйни и невъздържани. Обществото ще трябва да реши, дали иска продължение на рода или просто да си скопи оплождачите и да кара на някакви биотехнологии. Модерни времена!

обществото вече е решило, да се разбие семейството за да няма сиромаха никаква опора, комунистите уж ги изтониха но Марксизмът си остана, ...

Американска демокрация , 30 години и народът изперка ...

Боклука защо не се е застрелял, ако е ненормален?! Просто е гадняр мръсен! Смърт за тоя нещастник!

Да се гръмне с газов пищов викаш... ми шъ боли ама нема да мре

По стара българска традиция винаги жената е виновна, че мъж я е наранил/убил, защото обезателно е била ковра и му е харчила парите. Не се допуска, че мъжът може да е комплексар, психопат и т.н. Е, ми, с 2 мозъчни гънки какво да се очаква от пишещите...

Мъжът може да е всякакъв, ама и жената не трябва да е глупава. Да внимава все пак какво прави и как се държи. Все едно да имаш ядрен реактор и да ходиш да си го бъзикаш през уикенда за забавление - какво ще стане ако махнем ей тая тръба. Не се иска много, мъжете всъщност сме доста просто устроени и хич не е трудно да се държим в рамките на разумното. Но ако твърде много ни натисне някой, може да избухнем до неузнаваемост.

Единствено вярно е, че мъжете сте прости - пардон -"просто устроени". Направо първични.

То май така трябва да става вече,защото няма държава и хората стигат до саморазправа! В болницата се влиза с гръм и трясък за пореден път,в скоро време хората ще ходят и на работа с гръм и трясък за да си вземат заплатите,защото май друг начин няма...

ама твоята няма да стане!

Ще стане , ще стане и още как....

На това му се вика *криминална проява^, а не 'инцидент^. Инцидентът е непреднамерено действие.

Абе, булгар, булгар голям мъж бе ! Много е добър да бие и коли жени !

Тоя е влезнал с гръм и трясък!

1. Кое е първо, стрелбата или намушкването? "Мъж нахлу въоръжен в частна болница в Пловдив, нападна медицинска сестра с нож, а след това откри стрелба, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Произведени са няколко изстрела с газов пистолет." "58-годишният мъж влязъл и произвел четири изстрела с пистолета, а след това ранил с нож жена си, която работи на регистратурата и с която са разделени." 2. Нападението над жената е било в качеството ѝ на медицинска сестра или в качеството ѝ на бивша негова съпруга - кое го е водило?

Като видиш името на редактора, всички твои въпроси, по подразбиране, отпадат !

Да не е Гогов? :)

? (нерегистриран), малко по безнадежден!

...Добре ,че не е влязъл и с колата ,че и болницата да ..."ПОМЕТЕ"...

Поредната откачалка

Като се омъжват за лоши момчета, жените са щастливи. После са нещастни, защото момчетата били лоши.. Жени!

и лошите момчета са прости като добрите... като им замирише на пу тка и мозъка им губи функцията си...

четири изтрела и нема мъртви? аматьор

Газов пистолет, бе, майсторе

мъже, като се жените живейте на квартира! каквото изработите харчете, и нищо в банките! карайте автомобили под наем! иначе като се стигне до тук жената ще ви вземе и къщата и парите и колата и вилата и всички имоти. не се доверявайте!

Гербаджийската шайка бандити докара народа до полуда.

Болен трол

точно така е, бри бсп на власт такива работи няма да се случват..

Тя е с порезна рана на бедрото и няма опасност за живота й. Рана на бедрото, няма да може да вдига крака известно време. Не съм сигурен, че няма опасност за живота й.

Параграф 22. Жена работеща на регистратурата в болница е ранена с нож и Бърза помощ я откарва в друга болница?

Ако болницата е очна или друга такава естествено че нямат хирург да и зашият раната.

болницата е частна, малка, правят само планирани УНГ и очни операции.

Евроатлантизмът ни завладява все повече и повече.

Хахаха! И това ли политизирахте? Изневери и такива драми е имало от време оно, ни Европа, ни Америка ги е измислила. Важното е, че няма серизоно пострадали, а жените да си опичат ума с кого се събират.

При соц-а нямаше такива неща в интернет, нали?

А тя защо му е изневерявала с цялото отделение?

а той - с целия квартал?

Сестрата снощи е.ала дежурния доктор. Той пък подал жалба до мъжа и. Такива работи...

Пак некадърно журналистическо манипулиране - що не написахте "мъж рани бившата си жена"? Не звучи сензационно като "рани медицинска сестра", нали? Манипулатори мръсни.

Боклуци, милорд!

Любоф...

какво по дяволите значи "криминално проявен" ??? Осъждан? Хванат и се държи на каишка? Хванат и пуснат, защото "не ни се занимава с глупости"? Тече разследване от 10 г. ? Какво по дяволите е това животно?

Всеки с регистрация в районното е "криминално проявен". Едно време заради точно това беше голям вой как цвъки не го арестуваха, щото щеше да стане кримилано проявен. Значи, ако си се съгласил да станеш свидетл, потенциално си криминално проявен, защото си регистриран в системата на МВР.

Ако беше истински мъж, щеше да взриви болницата! Нали така, малкопишковци...

Като не му е дала...

по-скоро ... на друг е дала

Чудя се, тия с минусите. Дали са мъже дет и на тях жените им на друг са дали или жени са, чийто мъже от други са вземали?)

Вие, двамата по-горни, добре ли сте? Не дала, дала на друг и вади пистолета и стреля? Дори не знаете какъв точно е случаят.