Мъж простреля жена си в Кокаляне и се самоуби

Ранената е транспортирана в столична болница, но няма опасност за живота й

Обратно в новината

Коментари - Мъж простреля жена си в Кокаляне и се самоуби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като имат НПО-тата реални правомощия - що се месят в работата на държавата, кои и какви са те? Като нямат - тези са само лапачи на пари. Нямаме угодия.

Тая го е претрепала.

Жените вадят душата с думи, а мъжете с пушка. Резултатът е все еднакъв. Плаща се.

Като зацепят района отново, пишете. Така де нали това е отцепването се смята за върховна мисъл. журналистическа. Може би очакват самоубилият се да се отсамоубие по тяхному и да скочи.

Гръмнал в коляното и се сампрострелял? Има дестки филми с подобно съдържание. Убиеца се самотпроистрелва без опасност за живота и овниява жертвата в нападение.

Може версията да е друга...

Очевидно е, че повечето семейства в БГ имат чудовищни проблеми.....

А да провериш малко данните и да сравниш статистиката с другите държави и примерно и средното за света? По-близо сме до страните с най-малко убийства, като Япония, отколкото до страните с най-много. Засега това е смао пропаганда. Виж ако сложим прегазените хора в сметката, както и разкъсаните от домашни вълци, тогава ще чугнем първото място.

Заради една шепа вълна... Егати шемета. Са на ранената и дадена зелена светлина да си скубе вълната наволя..

Аре са, вълната му е виновна, а не си е виновен той сам, че е прост и първичен до степен, че една вълна му определя смисъла на живота ..

Първата работа на новото Народно събрание трябва да бъде отмяна на Закона за социалните услуги. И разследване на Анимус.

Отмяна на родителски права и издръжка, като ГЕНОЦИД към бащи и деца!? САМО ЕДИН ГРАФИК ЗА ПРЕБИВАВАНЕ НА ДЕЦАПРИ ВСЕКИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ. НЕ СЕ ЛИ СПАЗВА ГЛОБА. ВЪЗПРЕПЯТСТВАШ ВЗЕМАНЕ ГУБИШ РЕД И ГЛОБА. ДОКАТ НЕ СЕ НАУЧАТ ДА СЕ РАЗБИРАТ И БЕЗ ДА СА ПАРНЬОРИ В ИМЕТО НА ДЕЦАТА. А НЕ ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ...... бИЗНЕС СТАНА ДА РОДИ ОТ НЕКОЙ И ДА ХВАНЕ ДРУГ ЗА ПАРИ, И ТЯ ДА РАБОТИ..... ГРОЗНО

КАКЪВ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТОРМОЗ ТРЯБВА ДА ОКАЖЕ ЕДНА ЖЕНА ВЪРХУ ЕДИН НОРМАЛЕН МЪЖ, УЧИЛ, РАБОТИЛ И Т.Н ЧЕ ДА ГО ДОКАРА ДО ЛУДУСТ И ДА СТАНЕ УБИЕЦ???? ЯВНО В ЗАКОНА ТРЯБВА ДА НАКАЗВАТ ИЗНЕВЕРИ, ИЗМАМИ ЗА ИМОТИ И ОБЛАГИ И ДА ЗАБРАНЯТ ОБЩИ НЕЩА, А ВСЕКИ ДА ИМА ДОКУМЕН КОЙ КАВО ДАЛ И НЕГОВО..... ВСЯКАКВИ КОНФЛИКТНИ ТОЧКИ А ТЕ СА СС И ПАРИ, КОЛКО И ГРУБО ДА Е...

Странно, защо ще застреляш жена си в крака и после се самоубиваш? Можеби ит любов и мъка от изневяра?

Тоя егати ловджията от два метра не може да я опраска! Много намирисва на изсценировка. Сигурно жената си е имала мотив да го приключи с този крив мерник.

Българите от демократична употреба изперкаха окончателно.Такова незапомнено чудо на убйства и самоубйства в България не е имало от 1878 г та до 1992 г.Ако прибавим и жертвите от катастрофите с участие на дрогирани и пияни водачи на МПС положението е като на война .

Половинчата работа. Сега мурвата пак ще я шият а той си е заминал.

Селски неволи. Как дават разрешително на всеки да има пушка ? Това не е ли незаконно ? Все пак България не е Швейцария.

България е Швейцария на балканите. Тук правото за стреляне по непослушните жени е защитено от московската конвенция.

Принципно с пушка е трудно да се самоубие човек, но не и невъзможно. Зависи все пак от модела пушка, дължина на цевта и други специфики.

Кат я наебът 3-4 следователи и въпросителните отпадат.

Колко невинни животинки е застелял авджията с тая пушка, преди тя да застреля и него.

Възможна е и друга версия. Жената е убила мъжа с пушкта и после се е простреляла в крака за алиби, след което се е обадила на спешна помощ.

''Умен'' си за 3 ма мал0умни....с пушка се гръмне в коляното а ?

за по-достоверно трябваше де са застреля в тила

На терасата им е забелязан Окраинския флаг....ем кво повече говорим...нека се чистят !

Когато се чудеш защо нямаш пари или не ти върви, спомни си ти… Колко си прост и какви ги пишеш.

Спящия Бойко с пистолет на нощното шкафче е много по-застрашен, отколкото спящ без оръжие.Самоубиват го и толкова, а иначе охраната носи отговорност.

Електората на ПП и ДБ почна се чисти.

Това е тиквения електорат! Втора година извън властта,действа пагубно,на и без това малоумните ви главици!

И двамата са били привърженици на Зеленски и режима в Киев .

росия победи, двама активни служещи на фронта са обезвредени сигурно е операция на баширов

Жените са свикнали да си розвяват байряка тук и там, а когато мъжа разбере и ги стисне за врата те почват да вряскат като ярета кога ги колиш. Свикнали са да се оправдават с мъжете, че били ревниви, докато те се разкрачват на този и онзи. Свикнали са да си оправдават иззневерите с това, че мъжа не можел да еве. Да, ама не, щот медицината казва съвсем друго нещо, че не мъжете са виновни, а до 80% от жените са фригидни, тоест полово увредени. https://www.doctoronline.bg/articles/1780/Mejdu-30-i-80-ot-jenite-bili-frigidni

Санде, от мен да го знаеш: "Няма фригидна жена, има некадърен мъж".

Не си прав.

Бе мойто момче, ходи олаби жилата някъде. Де да знам стани веган, природозащитник , нещо да избиваш някъде тая комплексарщина. На крив Сандов сплескан и омекнал, космосът у е виновен

Не си порасъл да познаваш и заради това си в шеста глуха по тези въпроси. Фактът,че ББ без да е бил служител на Полицията е обявен за някакъв супер маг от мошениците в село Ветово изобщо не ни обяснява нищо.То, бонко, ако го стегне шапката може да обещае и да се закълне във всичко движещо се ,че той е освободителят на индианците от армията на ген. Ли, ама.......лайняри смотани!

Военни и милиционери, като се пенсионират, често дават фира, щото са неподготвени за реалния живот, където са важни образованеито, парите, добрият външен вид, знанието на езици и ред други умения, които те нямат и няма как да придобият. И жените им си намират други, по-перспективни ... и логично приключват безмисления си живот с куршум в тиквата!

Лошо стрелял с пишка, но добре гърмял с пушка.

Този случай, издиша отвсякъде?! Прострялал я в крака, а после се е самоубил, щото видите ли убил жена си?! Ако беше стрелял другаде с презумцията, че я убива, тогава долу, горе има логика, но в коляното............? Мисля, че е обратното?

Що бе , връзва се напълно с манталитета на юнак балкански. Афектирал се , вместо да си вдигне чуклата да иде да стреля по зайците у пущинака, Стрелял е по нея, тя се е тръшнала на пода , он нали афектиран и заслепен от адреналин, си помислил, че я е свитнал .Дръпнало му се е лайното и се е свитнал и той.

И това го има............

милиционер без лично оръжие в нощното шкафче ! Сигурно щото съвместяват пенсионерстването с нощна охрана !

Пише че е с пушка бе, какво нощно шкафче

Направил е грешка, че убил себе си, а не предателя си. Изневярата е углавно престъпление, то дори е тероризъм, а с терористи не се преговаря, знаете това. Жените станаха прекарено нагли, устати, развратени, те затва мъжете все по често взимат правосъдието в своите ръце.

Сандо, кой му е виновен, че не му става, бе?

сандо бе, ма ти от къде я намери тая нагла, устата развратница та се ожени за нея бе?? майка ти и тя ли беше такава?

Браво Сандо.. напълно подкрепям. Нека почнем изтреблението на изневеряващите. Ти си първият, кажи къде да дойдем да те застреляме!

На 56 ли се е сетила да изневерява тази жена или просто се чудиш къде да си изнесеш обичайната сексистка малкопишковска тирада?

Да не го е гръмнала тя и после уж да се е ранила?

Трябва да се обърне внимание специално на образованието и възпитанието на момчетата. На моите няколко пъти съм им обяснявал, че няма нищо страшно в тоя живот, ако една жена те отреже или иска да се раздели с теб. Че животът продължава и няма нужда от драми и трагедии, за една си боклук за друга ще си съкровище.

на момичетата не трябва ли?

Имам и син и дъщеря. Уча и двамата, че най-важно е да обичаш и вярваш на себе си. Тогава и другите ще те обичат. Да уважават хората, без значение дали са мъже или жени. Никога не прави на другите нещо, което нямаш смелост да понесеш сам.

Vilikiti pisateli Stefan Zweig i Ernst Hemiingoei sasasa samuobili dobruvolno. Esenin sae sashto samuobil.

Остани си там завинаги и не се размножавай!

aj hafte ma, sashto taka groznu govorish na stodentkata !

Първо се научи да пишеш...

Божееее, този народ изтрещя и оскотя тотално! Всеки ден чуваме за някой убит, пребит, ограбен! Докога!? Не съм наясно по въпроса, ама човек може ли да се самозастреля с пушка?

Само със зенитно оръдие и нещо по-голямо не може.

На тази възраст са много евливи. Прескачала е при комшията и той ги е сгащил. Обаче в новия джендър свят така е модерно.

Просто българина се оказа напълно неподготвен за предизвикателствата на времето в което живее.Изпуши и даде фира.

имаше подобен случай , но с обратна захапка. Един северозападен психо гърмел що гърмел по жената , не разбрал колко му е крив мерника , та се самогръмна после , ей така мърцина.. Сега е посмъртно кандидат в рекордите на гинес за най нелепо самоубийство .

Silverado

климаксът тук е причината! А, и късното откриване на нетя от телефоня! + нулираните семейни ценности!

Не е секс афера или имотна кавга..

Апелирам, да потреблявате канабис три пъти дневно, за да не стават подобни сакътлъци.

Малко на инсценировка ми мяза... Кой кого е застрелял.

Този който излязъл от килера е застрелял рогатия, пуснал още един в кошутата за алиби и духнал.

Лично оръжие само на полицаи и военни и то да се съхранява на работното им място, не в дома.Чисто статиски самоубийствата с него са много повече от ползването му за неизбежна отбрана.

Един комплексиран български мачо по-малко.

Дърдорите тъпотии набутани в кратуните ви от измислените" държавници политици", които ни направиха на дар пиран пред човеците в Европа и по света.От техните изстъпления народа е психясал и нещата не вървят на добре.Онези охранени главунчовци за които Парламента се превърна в несменяема фирма за помпане на пари са добре, те такива сривове нямат, защото добре са плячкосали всичко до което се доберат.Не ви ли е срам...... по скоро защо не ни е срам от себе си.Онези ментърджии освен другите неща оспяха да мародерстват и малкото останали ни разбирания за образование и култура! Не виждате ли,че от 5 професора поне пет от тях са защитили нещо от което не отбират- да ви посочвам ли имена? Отдавна в ЕС престанаха да канят за научни съобщения новоизлюпените доценти , професори.... за доктори да не споменава,че това са по комун. време кандидатите на науките- нещо,като десетокласник в гимназия от едно време.Нещо трябва да се промени!Съвсем меркантилно и по измамен начин превърнаха утвърдилият се по ген и традиции българин на жалък просяк молещ се за помощи не само от ЕС за държаната, но и със СМС за болните си деца..... такава идиотщина няма дори и в Еритрея / да ме извинят еритрейците/.Алчни боклуци ненаситни, дано парите ви отидат за пътен лист далеч от Земята!

??? Поредния изтрещял сельо!!!

Голяма грешка е брака.Рано или късно жената иска да вземе всичко придобито по време на брака плюс солидна издръжка за децата до края на завършване на висшето образование.

Много точно казано. Има жени, които само това ги интересува. Всичко съградено от мъжа отива след развода на разпореждане на някоя парантия. Аз навремето бях защитник на жените, но след като преживях лична драма сего съм наясно с всичкия тоя курватор....

Прострелял я в крака и се самоубива.Тоя авджия много лабилен бе.Самоубийството с дългоцевно оръжие е трудно, трябва да помагат пръстите на краката.

Мойта 50 годишна започнала да си пише с десетки мъже и да ходи по градовете по хотели с мазни цигани и турци. Ужас. Вместо да си гледа семейството се е отдала на разврат.

Завий си краката, да не настинеш.

Нали ти носи, защо се оплакваш!

Българската действителност до това води. Тук средата е много токсична.

Изперка племето. Ковид, война, инфлация, цени, криза, избори до дупка. Ако булката е шавлива, сърце мъжко юнашко не издържа.

Ние джендърите и гейовете искаме да се приеме Истанбулската конвенция незабавно. Да получим родителски права върху децата на бедняците , защото те са неспособни да гледат деца. Да се узаконят гей браковете и смяна пола на лица над 8 години. Искаме демокрация.

Не ги стрелят за добро поведение тия женуря.

Това е българинът. Вместо да еве жена си я убива.

други я евът, а българина е ревнив.