Петричанин почина след жесток побой на централен булевард

Стотици се събраха на бдение на мястото, на което Самуил е бил пребит

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали следваме Америка. Там има смъртно наказание. Да се постави една гилотина на някой от островите ни в Черно Море (и да се обявят за офшорна зона с юрисдикция извън ЕС) така тези УБИЙЦИ ще бъдат екзекутирани публично за назидание на всеки друг извег дръзнал да отнеме човешки живот. Президента веднага да внесе нужните промени в Парламента.

И на този фон нито една партия, Нито една¡!!!!! не посочва ясно желание за безкомпромисно отношение към наркотиците. Нито една! От всички само ГЕРБ нещо мънкаха, но то при тях е нагло безочие да говорят,, че се борят с наркотиците. От останалите, без изключение нито една партия не посочва проблемът с наркотиците в обществото. Защо ли? Скавуца, ДПС, ВМРО, Възраждане, Божков, ДаБГ, КОД, БСП - НИКОЙ!!!!!!

Косвено, може би да: онези, които са на хранилката на Америка за България, хранилката на която са и БХК, Анимус и прочие.. от чиито редици виждаме тук да ни обясняват как циганите не били а нарокманите имали нужда от лечение..

Само в БГ черепно-=мозъчна травма и опасност за живота се смятат за средна телесна :Д

Подобни животни трябва да ги стрелят. Няма смисъл да лежат присъда.

Причиняване на смърт с утежняващи вината обстоятелства - смъртна присъда

Защо всички бабаити са все с пистолети, ножове, боксове. Все са няколко човека срещу един. И защо е необходимо да биеш някой до смърт. Явно имаш някакви комплекси. И тия повдигнали обвинение за средна телесна. Човека, бог да прости, се борят за живота му, тия средна телесна.

Нали знаете че в България за УМИШЛЕНО УБИЙСТВОТО дават условни присъди. Така че очаквам тези УБИЙЦИ съответно мъже на 27 и 24 години да бъдат пуснати на свобода след най много 72 часа. На УБИЙЦИТЕ дори не им изписват пълните имена а ги наричат умалително и нежно - младежи.

Много трудно да ги намериш - Павел Тасков и Кристиян Кожовски

Вулгаристан, сър. Територия на скотове. Територия на увредени гени, по която никога не е имало и никога няма да има нормално човешко общество.

Поправка: 30+години евро-атлантически ценности. даже гръцките педерасти вече ни се подиграват...

Осъдителни присъди няма да спрат престъпниците и да върнат починалите но ще има някаква справедливост.вратичката в закона е че когато извършителят е повече от 1 всеки твърди че не е той.Затова би трябвало всички извършители в такъв побой да получат еднаква осъдителна присъда ако ще и 20 да са.Би трябвало алкохола и наркотиците да са отежняващи вината.никой насила не ги е карал да пият.И носенето на бокс е криминално престъпление това също трябва да увеличи присъдата.

Никакво наказание няма да спре или превъзпита престъпниците. Те се раждат увредени. Но пък ще спаси нас от тях. Това трябва да е целта на закона.

Все повече се убеждавам, че единственото решение е смъртна присъда! Може би, ако знаят, че ги чака куршума ще се замислят повече какво правят някои дебили!

Държавата не предприеме ли принципа" на мръсника по-мръсно" няма да има оправия. Залавяне на опасните престъпници и затвор до живот без замяна. Какво се мота държавата за случая с Цветков, до сега престъптика трябваше да е в затвора до живот. А, бе откачена държава, а това и е работата, строги и справедливи наказания за такива като тези брутални убйци. Държавата е длъжна да държи в респект потенциалните и нагли убйци. Колко възрастни хора си заминаха от този свят от такива убйци?

взеха да се оказват българите. Толкова омраза и алчност, и агресия, че си мисля ,че предците им ако знаеха щяха да се червят от срам. Непрекъснати оправдания за проява на ненужна агресия то на някой партията му е определяща дали да избива котки, на друг пък му тясно шосето, трети пък е готов да убива само защото някой го настъпил. Гледам как си позволяват да се правят на наказващи по улиците на наблъскана София и се чудя докато се опитват да бутнат с кола велосипедист дали си дават сметка ,че могат да го убият. Докато избутват детето от наблъскания автобус да виси до вратата ,дали си дават сметка ,че могат да го убият. Зловредна работа!

Преди няколко дни нападнаха сина ми на пилотите на НДК, докато отива към колата си. С боксове. 3- ма. Заведението "Мементо" е било пълно и никой не е помогнал на детето ми. Там е пълно с камери. Пуснахме жалба в полицията, но до този момент - нищо. Чудя се...до кога ще правим бдения след подобни случаи, а ще сме безучастни наблюдатели на същите... Бог да прости починалия...

ГЕРБ ще отменим смъртността!

Само свободната продажба на оръжие в България ще излекува недъзите на това общество!

Умрелите от вируса намаляват, но пък почна да се увеличава броя на умрелите от насилие и медийното пространство започва постепенно да се запълва с битови престъпления...

В държавата, в която мутри я ръководят, те имат особени привилагии. Ползват се от всички блага и привилегии, но нямат никакви задължения и отговорни за мутренските си деяния. Ганьоооооо, Ганьо, много си прост, спи, спи спокоен сън, така неусетно ще минат пет века, че и повече.

Докато другаря Рашков, „прави политика“ !!!!

Скоро ще разберем колко пари от народа са наливали герберите в джобовете на троловете. И като данъкоплатец ще поискам да бъдат възстановени в хазната. Не затова плащам данъци от труда си. Надявам се и да разберем имената ви, за да ги види целокупния български народ, изнемогващ в мизерия и болести.

Точно така. Не мога да си представя що за гнусна измет са троловете, на които ГЕРБ е плащал с парите от нашите данъци.

Гарантирано от Герб!

БХК не са ГЕРБ. Но са същата стока.

Поредното пиянско убийство. Доста хора имат сериозен проблем с алкохола. Може би е време да се помисли за забрана, както са забранени наркотиците. Алкохолът и без това е всъщност истинската дрога за начинаещи, gateway drug. То убийства, побоища, вече почти ежедневно катастрофи с пияни.

Пробвано е 20-те години на миналия век в САЩ. Доста интересен период...

ще стават все повече, за жалост! Гарантирано от ВМРО, със съдействието на ГЕРБ.

БКП си идва с необходимите атрибути - липса на контрол, лъжи, лъжи, разберете на 11 юли само Герб, ВМРО, формации от ЕС, иначе ще Ви мелят, ще ви вдигат сметките и ще Ви крадат осигуровките как правеха от 1990 -2010, простия болшевик знае само кражба и безредия, справка провинциална Русия 15 век е там, има контрол само в Москва и Петербург, та Герб много добре контролира на провинциално ниво, 10 години бандитите станаха госпожици, сега пак си помислиха, че идват 90те, но свърши, та мислете какво си сервирате във вашия град, хубаво мислете

Вярно ли е, че за да си герберски трол, трябва да можеш да броиш до 100? Така ли е, Биков, Харизанов , Севда ТВ. Подбирайте ги тия опорни точки ,че съвсем станахте за смях. Не ни стигат цирковете на главатаря ви, дето пищи на умряло, ами и полуграмотните ви, комични тролове. Айде байгън..

Сички гербаджии в АЕЦ Белене :)

Съдебната ни система методично дава пример с неадекватните си присъди. Резултатът е : експонента на престъпността. Факт!

А имената на разбойниците кога?

Нали първо трябва да се провери дали не са хора от партия ГЕРБ, не може иначе да пишат имена

Или приближени на новата власт

Не, хора на зеления чорап са...

...или са от платените гласоподаватели

Протест. Да се затвори автомагистрала Струма до произнасяне сериозна присъда на биячите. Отнет е човешки живот, сериозна присъда означава ДО ЖИВОТ.

Ха на бас, че ще ги пуснат с три месечна условна присъда, защото адвоката ще докаже как жертвата сама се е удряла със сила в боксовете им.

условна присъда ще бъде, защото няма да може да се докаже кой е нанесъл смъртоносния удар. Същото както когато тумба цигани убиха един професор и никой не осъдиха за убийството, Причината, която дадоха беше че мангалите били 20 броя и не се знаело кой е нанесъл смъртоносния удар и затова няма как да се осъдят за убийство.

Народа вярно е много прост, те над 10 години толерираха селките кретени, сега някой друг къде бил. Заслужаваме си да сме си зле и бедни.

Рашков, Радев, ТЕ, какви кретени са?

Рашков? Къде си ? Или предпочиташ още да даваш интервюта тип ЕЖК…

Типично за нас българите , двама трима срещу един , никога един срещу един. Мише племе... Да се провери дали убийството е на етническа основа , македонците знаем че да тероризирани там

ако беше станало в китай, щеше да има 30 с пръти срещу двама . и повече щяха да са, но нямаше да могат да ги достигнат от мелето

Тези ще израстна като образцови граждани, чакаме да видим, нека ги чакаме като абсолютни идиоти...

"Двамата нападатели вече са установени." За една седмица не е достатъчно да бъдат задържани в малък град като Петрич?

Някъде четох, че единият от нападателите убил преди години майка си и сестра си и го пуснали предсрочно миналата година. Оставам с впечатление, че в провинцията е някакъв ад заради недомислиците в законодателството, кусурите в манталитета ни и неадекватното правосъдие.

че си останал с впечатление, че в София изобщо не се случват такива неща...

То така е, като всички селяндури дойдоха, но не оставихте селските си шаблони на поведение на село, а ги домъкнаха в София. Тук дойде най-голямата паплач, защото анонимността на големия град им дава неограничени възможности. На село ако веднъж се осерат и всички знаят. Тук могат да се осират всеки ден.

Много ти е тъп коментара. Ти да не живееш на Сатурн, че се причесляваш към нещо друго. Алооо селянитев София, които се мислят за голямата работа, провинцията ви е отгледала, и ако провинцията я няма, няма да има от къде да влачите бурканите и доматите в неделя.

Ало викай на майка си на село или на козите. Тъп селски комплексар! Като Софиянец ще ти кажа как познавам селяните - по нахалството и болните амбиции. Много са ПКП.

"х-й, свиквай, ако не си доволен претенциите си ги отправяй към властта, която и да е тя. "Селяните" дойдоха в София защото им съсипаха населените места и няма работни места. Това е вече 30 години, разбра ли, претенциите - към властта, не във форумите.

A БЕ, КЪДЕ Е МИНИСТЪРЪТ НА МВР БОЙКО РАШКОВ? РАШКОВ РАБОТИ ЛИ ИЗОБЩО? КЪДЕ Е МВР НА БОЙКО РАШКОВ? РАШКОВ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ И УБИЙСТВАТА ЗАПОЧНАХА!

"Младежкото герб" нахъсано от БОКо се развихря...!!! Дааа...!!!

Тиквата Боко е мутра и въведе мутрафонството за държавна политика и модел на поведение. Всички искат да са мутраци и простаци като Бою Суджук. Сега ще си патим. Мутрафонлъка и гербаджилъка трябва да се изкоренят. Срамно е да си мутра, както е срамно да си гербаджия. Това е новия идеал батка мутрафоне.

КАКВО ОБЩО ИМА ТУКА ГЕРБ и БОКО С УБИЙСТВАТА И НЕКАДЪРНОСТА НА РАШКОВ бе ТРОЛОВЕ? БОКО НЕ Е НА ВЛАСТ БЕ Т.АЦИ! Между другото не гласувам за ГЕРБ и Боко!

Във времена на безвластие. В момента нищо,освен предизборните машини не работи. Резултатите са ето това. Неслучайно в конституцията пише, че работата на служебно правителство е да организира изборите. Законодателят просто не е предвидил, че ще има хора, които ще решат че са взели властта. А не , че са просто времянка , поставена за да има преход между две редовни правителства.

Всуе се мориш, няма да можете да съставите редовно правителство ГЕРБ и компания. Просто големите се разбраха и вашите партнери от ЗаПАД ви хвърлиха на Масква и на товаришч Путин.

Превърнахме се в мутренска държава

Докарахте на власт хората от мутренските времена какво искаш да стане а?

Тая упорка Борисов ли я измисли или ПКП- то?