Мъж от Врачанско подпали спящата си жена и избяга

Пострадалата е настанена в "Пирогов" с опасност за живота

Обратно в новината

Коментари - Мъж от Врачанско подпали спящата си жена и избяга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Случилото се е напълно нормално за регион като Враца и Перник , разликата е че едните палят а другите използват винкел.

Айде пак, Дире, "семейни начела"

Браво! Жена ми, като прочете новината, почна да изпълнява командите, които подавам на кучето......

Е, що за народ сме?!?!?- само шепа и нищо не е както трябва: убити,подпалени, изнасилени, ограбени.....взаимоотношението работодател- работник е робско, фалшиви дипломи, неграмотност, пенсионерите на геноцид...голяма част от 50-е годишните жени по европа -слугини....ЖАЛКО...народ който е тотално съсипан и разсипан....ТЪЖНО!!!

Поразтърси се малко да видиш при пуско-турската война, дето са я кръстили освобождение, какво е било когато руснаците отстъпват и турците опожаряват селища едно сле друго как българското население бяга- мужът е на коня, без багаж, да може бързо да избяга, жени много, деца ще си направи жената влачи децта пеш, носи ги, а през гърба й багаж просто книгата не ми е под ръка да я цитирам, не можах да я дочета, че ми стана гадно като я четох преди 2-3 години

руско-турската мъжът извинете

книгата е документална, авторът е офицер в руската армия, минусите само издават комплексаря в теб нищо не променят

Аз пък съм чел десетки други книги със записки от войници, кметове, изселници. В които пише, че мъжете са избивани наред, докато жените са бягали с децата. Мъжете са се жертвали, за да могат семействата им да избягат. Една книга бил прочел....

Нещо, така... поне инициали на "мъжа"...

За какво са ти инициали? Досещай се тези герои от Три Кладенци от кои са! Да ти го напиша, но няма да е “политически коректно” и ще ме обвинят в расизъм, извинете - в “етнизъм”!

Едно е ясно, народецът изперка тотално. Егати и демократията.

Народът прост, животът – тежък, скучен. – Живот без маска и без грим – озъбено, свирепо куче.

когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле е..би им майката на другите и гледай ти да си добре е..би им майката на другите, и в себеси утеха намери и ако в себеси утеха не намериш е..би си майката и ти! пеньо пенев

Уви, със маска ...

семейни начЕла сигурно трябва да означава, че тоя мухльотолкова го е било страх от тази, че е предпочел да я запали вместо да се пробва да я изгони

ПРиютила го е, изсмукала какво има за смучене и му била шута.

45 годишна жена която живее на семейни начЕла с 52 годишен жител на селото!! пише го на четвърти и пети ред от статията прочетия пак, моляте!!! което мила, ще рече, че тоя е приютил, и като е вдянал какво му се случва, се е пробвал да се оттърве! неуспешно!

Северозападът е на такъв хал заради манталитета на жителите си.

"Манталитетът" на жителите е такъв от мизерията. А, твоят "манталитет" е такъв от обратната ти резба.

мизерията е дъщеря на некадърността и мързела!

3евзек

Мдам, ако си с права резба, палиш жена си. За такива случаи има нужда от интанбулска конвенция, за да му я нарежат на тоя в правилната посока.

Така е - а богатство се придобива с труд и ум.

пеевски, тук иде реч за мизерия! а богатство не се трупа с труд и ум, а се трупа с много труд, ум, талант, и постоянство от няколко поколения! трябва си и доза късмет!

Бедна ти е фантазията колко си прост, щом мислиш, че "късмет" ще помогне. Продължавай да търкаш билетчетата.

пеевски бе, ма що си толкова елементарен бе, пеевски?? писал съм много труд, ум , талант и постоянство от няколко поколения наред! после съм добавил и късмет, в смисъл, да имат късмет хората, да не им се пръкне наследникпрост като тебе, и да съсипе усилията на три поколения!

да те запалят докато СПИШ да видиш кой е улав ... Изроди са останали само!!!!

Там по втачанско жените са много шварливи, а мъжете улави, тскс , че но комент

Откъде изпълзявате такива идиоти, бре?

Леле очевидно сме още във времето на "турското присъствие". Простотия присъства ,чак до зловредие.

Насред демоНОкрацията сме.

Вече 30 години тъпчем в пост-коминистическа анархия!!!

Пардон...'комунистическа'

И "еманципацията", разбира се.

Боже, какви изроди живеят сред нас.

Този ако не го гръмнат полицаите, трябва да не излиза от затвоера. Изключително жестоко същество може да направи такова нещо!

Баце, няма как да се гърми по електората, че на следващите избори ще гласува за 2 кебапчета и половинка ракия, това да се гърми по материала е престъпление с по-висок интензитет от това да запалиш жена си, нека си имаме уважението:)

Лоши хора са от този край

Такива обобщения може да направи само абсолютен глупак! А този, който се съгласява с него (поставяйки плюсове за съгласие) е също такъв глупак, може би даже и по-голям!

Пламенна любов дет се вика

"...живее на семейни начела...". На челата ви пише, че не сте достатъчно грамотни!

Тая трябва много да го е нервила та да я подпали.

В това село не знам дали има жив българин

НЕ, няма!

Ne , Ss normalen, isperkal BG_covek !

Това няма да го видите във "Вечерта на Северозапада".

Защото това предаване и тая телевизия, която го излъчва са от западналите.

От този район хората са много лоши! Ето и поредното доказателство! П.С. Колкото и минуси да цъкате е така!

Глупости пишеш. Всичко опира до образованието и средата на хората. В годините на демокрацията хората оскотяха, особено в провинцията. Сами знаете какво е икономическото положение в Северозапада, затова и много хора растат и се развиват в недоимък и като резултат подобни инциденти. То това е и основният проблем при циганите - липса на образование, от там и на средства за нормален живот, така и стават престъпници.

Хайде па ти сега

А що са без образование щом е безплатно? Насила ли да ги образоваме?

Глупостите ти ги пишеш и философстваш дори, ама карай.........фактите говорят. Дай сега след като сме бедни да се убиваме според твоята ''логика''. Един човек, ако е лош той си остава такъв!

До хах. Позволи ми да знам след като съм родом от Враца и макар че напуснах града преди повече от 20 години имам много познати там. Пак казвам, всичко опира до средата. Покрай мен бяха основно интелигентни хора, като не съм забелязал особена злоба или отклонения. Същевременно по улиците си шетаха и големи простаци, особено по дискотеките в борческите години. Във Врачанските села останаха предимно необразовани цигани, те настъпват и към градовете, държавата няма идея как да ги цивилизова, това да пребият съселянин или да запалят жена си не е нещо, което да впечатли криминалистите. А ти можеш да си генерализираш изводите, колкото си искаш, но подозирам, че впечатленията ти от региона са много повърхностни и в най-добрия случай да си имал някое пререкание с някой от по-простоватите местни хора.

....каквото и да напишеш, този “ДА” няма да те разбере, защото явно е глупак. Все едно аз да напиша, че хората от района на нареклия се “ДА” са глупаци и той е доказателство за това.

Мангал или мега тъп селяк?

Доказал е че не е джендър

А, ти доказа, че си дебилен трол.