Мъж намери в Своге куче, изгубено в София, и отказа 1000 лв. награда

''Благодарих много на всички'', каза Тодор Петров, собственик на изгубения Барт

Обратно в новината

Коментари - Мъж намери в Своге куче, изгубено в София, и отказа 1000 лв. награда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да питат Ботьо Ботев! Само той може да разкрие този случай истински ли е, кучето същото ли е, как е стигнало до Своге, пеша, с автомобилен, жп.транспорт или по въздуха, някой отвлякъл ли е кучето, и този някой професионалист ли е и колко време е подготвял отвичането!? Само Ботьо ще знае и кой е убил Ботьов Христо!

Дон Фанучи не е ли в същност Ел Чапо?! Нашият Ел Чапо! Той още не е в затвора, но много ще му отива!

Дон Фанучи се окучи! Заслугата отново е на дон Фанучи, който е уредил нещата за пореден път!

На мен ми предлагаха 10 лв че съм видял един питбул ама и така не ги видях хвърлят си кучетата без Кайшка и намордник после си ги търсят така е в област В.Търново

Крадеца на кучето същата нощ преживя катарзис и го върна без пари на глупавите му собственици

Бях се отчаяла,че няма вече хора.Браво на този човек.Има надежда все пак.

Пусть всегда будет ГЕРБ

нет человек нет проблем ,a собак не проблема , гей тоже

Естествено, че няма да вземе пари. Парите би ги взел само някой коравосърдечен индивид. Тук става въпрос за живо същество. Противно на 99% отмнението на бай Ганьо не само двукраките имат право на човешко отношение, съчувствие.

Т

КУЧЕ=ЧОВЕК......УСЕЩАТЕ ЛИ НА КЪДЕ ОТИВАТ НЕЩАТА?!?!

Травестит ти тъп Лиди или малоумен?

Ли си

Ако дойдат извънземни и ни видят, ще кажат като теб какви са тези нисши същества - да се избият. Животинката си е животинка, както и ти.

Ей имало и добри хора.Браво респект

Евала на човека от Своге, върнотото куче е все едно си върнал част от сърце на семейството

Преди време е било подобно в град Содома и град Гомора, спали са в леглото заедно с кучето, овцата магарето. ;)

Искам да ви кажа, че 90% от хората, които са намерили животно, са достатъчно НОРМАЛНИ и не биха взели парите. Съвсем различно е да намериш портфейл, тогава не всеки успява да вложи съчувствие и да прояви човечност.

как ли ще е наобратно: Софиянец изгубил 1000лв, неизвестен от Своге ги намерил, но отказал да ги върне и му дал... куче?

Да потърсят мнението на Ботьо Ботев за тази история с късокрако куче, изгубено в София и намерено в Своге - може да е доста интересно ...

Кучеложката любов продължава. Содомити.

Гнусен травестит

Егати новините в този сайт напоследък. Да не са ви спрели рублите от руското?

Избягах в района на Южния парк, оттам на трамвая до Централна гара, билет за влака и айде до Своге при една женска кучка баш от моята порода. Похарчих си парите, тя ме изгони и затова се представих за изгубено куче, че Своге - София си е бая път.

Що пък аз никога не прочитам в сайтове за загубени вещи и кучета. Просто си четеш за загубено куче в специализиран сайт, излизаш навън да се поогледаш и глей-то в твоето село. Вие за какви балъци ни имате. Както за ,,изгубването, така и за ,,намирането,,. Че и някакъв идиот да пише, че така постъпва българин, бърсал някои неща в чужбина

Първо намираш куче, след което може да решил да потърсиш собственика. Питаш съседи, гледаш на Фейса, може и да пуснеш обява че си го намерил. Кое му е чудото?

Има ТеодорА Петрова. Има Ивсйло Петров. Те си лежат и кучето ги ближе. После идва ТЕОДОР Петров, който разхожда кучето и го губи и прави изявления. Кой кой е?

той идва и ляга върху тях и тръгва да им се мазни само! Какъв език само! На цялото кучешко семейство, че и на репортера. А Ивайло трябва да е синът на Тодор и Теодора - героите на дира.

отишъл е в Своге да пори чужда слива с кучето..уж на разходка, пуснал го е и го е загубил...

Загубено след нощна разходка. Разхожда кучето с кола. Кой знае дали ,,разходката" не е биила при някоя в Своге и после разиграва изчезване в Со

Намирисал е някое дете в Своге и е решило да отиде да го охапе.

О и У за нищо ги нямате май ?

И как точно в тея жеги барт-чо е претичкал цялото това разстояние през 10 села, главен път и т.н , та чак в Своге се е озовал. Спрете му бялото на това куче, че ще стане като Кирцата.

Някой от Своге си го е "прибрал" като е бил в София и после кучето е избягало.

Едни мургави намериха един шофьор и за без пари го заклаха. Ей така, защото са си къркали и са зарязали внучето да тичка по пътя.

абе тъпанар, отвори Google Street View на селото! Има 30 км табели на главния път! Ако си с 60-70 няма как да реагираш! Дали са роми не знам, но детето си е дете!

Дебил, това е КАМИОН!!! Що си мислиш, че кабината като е високо шофьора има прекрасна видимост пред муцуната на камиона и отстрани? Сляпа зона знаеш ли какво означава? А пияните мангали що не са си гледали чавето?? Дете било... И това ги оправдава да убият шофьора? Тъпанар!!!

Бахти грозното куче. Прилича на свиня-аутист

Все още има Човеци.

Хубава новина. Кучетата са по-стойностни от много от скотовете, които пишат тук.

Си много по-достоен. Нали си куче.

Аз съм нещо много по-висше от скапани скотове като тебе!

Какво куче бе тоя вмерисан пит бул утре ще изяде некоя бабка

Голямо геройство, няма що

ЛГБТ и статии за содом и прочие "ценности" на Посолството.

видял човекът колко плюска кучето и решил доброволно да се отърве от него. Или му е нахапало задника и е стигнал до същото заключение. Радвам се поне, че животното е здраво и читаво!

Гарантирано, че този човек е живял дълго време в чужбина. Човеците в България са алчни и злобни... повечето

Може просто да е малко по-интелигентен от стадото.

Критерий за човек - отношение към куче. КАКВИ са тогава тези, които отглеждат зли кучета, държат или ги разхожда НЕВЪРЗАНИ и те УБИВАТ ХОРА.? А дебил,

А за намереното дете с аутизъм два коментара. Българи.

Ако беше си изгубил жената предполагам, че нямаше въобще да я търси, камо ли награда да дава. Кучето е верен приятел на мъжа, докато жената е скрит враг, рано или късно ще го предаде.

всички разбрахме, че си неудачник и караш на "ръкоделие" от години. Щом не си намерил жена, при тоя богат пазар, потърси някаква вина и в себе си. Хайде стига самосъжаление. Лягай. И да чистиш след песа, че ми писна от нещата след такива като вас.

Браво на момчето!

Потресаващо........... А,сигурно всеки ден ,подминава гладни ,бездомни просяци.....Ама за тях ...нищо !? Но историята с псето ,е "героична".........

дир не трийте става въпрос че този мъж не е Алчен..умнико

И на просяци дава, успокой се! Трябваше да изяде кучето ли, какво имаш предвид?

Беаво на човека върнал намереното куче, но никой ли няма да се запита как за 1 ден това куче е изминалон над 40км. само!? Според мен някой го е свил и си го е закарал в Своге, след което съвестта го е зачоплила, видял е че го търсят иню е решил да го върне.

да има логика или го е качил в кората загубено

Може да измине и повече от 40 км заради разгонена женска. 45 км са нищо за куче.

Кой? Ивайло Петров ли изминава 45 км заради разгонена кучка в Своге?

Какъв добър човек..да е късметлия

Пуснах сълза за Барт. Пуснете и вие една за разкъсаната жива медицинска сестра от Долна Митрополия.

И една за майка ти , че пуснем оти е родила такъв дебил

ти нищо не можеш да пуснеш, щот си егоист.

Добре бе Ванга , разбра ме муахахахахах

И на проф. Ботьо Тачков светла му памет. Иначе и аз се трогнах от сърцераздирателната статия как се е събрало семейството. Кучкарите са особен вид подчовеци.

Къде я пусна сълзата, отдоле?

Има ли още такива хора?