Коментари - Мъж изгуби 22 000 евро на Прохода на Републиката, полицията ги откри в шофьор на ТИР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на тираджията , намерил парите и ги предал на полицията. Браво и на простите дирове

Няколко пъти препрочитам статията и не разбирам, как след като човека си закачил якето на закачалка, как парите са се озовали (намерени) от шофьор на камион, чак на територията на Хасково???

И с какъв акъл ще остави 22000 евро в яке на закачалка???? И 20 лева не оставям! Даже понякога и якето си не оставям на закачалка!

Аз ли нещо съм старомоден, ама да питам. Кой в днешно време, ще носи 22 хиляди Евро кеш и ще ги остави на закачалката заедно с якето си? Верно ли толкова сме изпростели българите?

Сумата е винаги при притежателя си! Който я притежава - при него е!

Не му е чиста работата на този с толкова много евра кешовица! Или е каналджия, или някакъв друг трафикант - наркотици, "бежанци", проститутки, няма какво друго да е! Трябват им евро в брой да се разплащат по веригата!

Много си "умен". Значи, дори бабата е абсолютен дилър, каналджия, далавераджия и т.н., понеже е спестявала толкова и отгоре, даже хората имат спестени по 60 000 и нагоре(повечето си ги държатв банките), ама ти сигурно си от тези харчещите и нищо не оставящите за черни дни примерно, а си почнал да раздаваш мнение за хора под общ знаменател без да зняеш ситуациитеи причините! Не ти ли е хрумнало, че човекът може и да ходи да урежда сватба, да купува имоти, да спретне хубава екскурзия или да си купи кола, и т.н.?! Хайде, когато твърдиш нещо, трябва да си абсолютно сигурен и да имаш КАТЕГОРИЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, което ДА ПОТВЪРЖДАВА СВОБОДНИТЕ ТИ ТВЪРДЕНИЯ И СЪЧИНЕНИЯ. Човек да не може да си носи личните си спестявания заради такива хвърчащи приказки. Хайде по-сериозно да мислим с главите си и да не се приказват глупости на калпак

Поредната статия, съчинена като от 5-годишен, толкова можете да съставите смислен текст, в който да обясните разбираемо ситуацията. Мисирки.

Браво на полицаите. Бързи, адекватни мерки и отличен резултат.

И като как така се губят такива пари на пътя? Аз ако нося толкова пари, ще съм ги вързал с три каиша за себе си. И като плащанията в брой над 5000 лв. са забранени, за кво са му на този толкова джобни. Че пък му ги и върнали. Да не казвам, че ми имрише на комбина с въпросния шофьор - бог знае за какво са се разплащали.

снимала го е камера явно. Или в камиона е имало вътрешна камера и го е снимала като ги е краднал от кабината, или са го снимали с камера в ресторанта вътре ако ги е откраднал вътре. И явно са го изчислили по снимката.

Останаха си 10 000 лв. в брой.

Никой не забранява да имаш над 5 хил. лв. в брой...

Абе дира, много украинци работят при вас, или руснаци, или тъпи селяни. Какво е това селско използване на УУУУУУ. Във Варна само селяни от дълбоката провинция го използват.

Звучи като тираджията да ги е намерил, преди завалията да ги е загубил...

Аха, значи полицаите мога да мислят и бързо да разрешават случаи

Това да станеш шофьор на Тир е по същата причина, поради която ставаш ИТ специалист, заради кинитите. Та нищо чудно, че е намерил 22 хиляди евро тираджията. Както един познат казваше, и педерас ставам за кинти, понеже ми трябват. Некои хора нямат акъл за две стотинки.

сравнението кърти мивки :) ИТ специлст и то добър е от страст. По скоро ги сравни с механици. Тираджия ... добри хора са.

че кой в казал, че става адума за добър ит спец? Много сериозно го даваш колега :)

Добреее :-)

Мъж изгуби 22000 еуро, Елза Тодорова съжалява , че не ги е намерила .....

Не се разбира, тираджията в джоба на якето на човека ли ги е намерил, или някъде другаде??