Мъж и жена загинаха, след като колата им се вряза в ТИР край Казанлък (видео)

Камионът правел обратен завой, тъй като движението през прохода "Шипка" е забранено за тежкотоварни автомобили

Обратно в новината

Коментари - Мъж и жена загинаха, след като колата им се вряза в ТИР край Казанлък (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимката се вижда нещо като Опел Зафира и дори удара не е бил толкова силен. Предното стълко си е на мястото. Вероятно като 80% от пенсионирите не са били с колани и са си разбили главите в стъклото. Детето е оцеляло, защото както казах удара не изглежда да е бил много силен.

70 годишен и дъщеря му са загиналите. Имало е и дете в колата, което е невредимо.

явно бабката е държала чичака за скоросния лост и го е инфарктирала

Люси, Люси, осъзнай се малко!

човеко е на зор, не му пускат и се пъне. Некой да се прежали и го олаби. На зор, е се па.

Ти нормален ли си, бе

Тирове минават доста често, защото няма контрол, нито в Габрово, нито в с. Шипка. Катаджиите са силно заети!

Защо няма патрул на изхода на Казанлък да спира тировете и да ги връща безопасно обратно? Защото няма държава. Бог да прости загиналите.

Защото са важни военните самолети и другата военна техника. Тия магистрали и тунели знайш ли кви приходи носят? Нека ги строят още 10 години. А народа да иска да поеме по "европейския път на България" към "шенгенското пространство" Толкова сте тъпи, че пак ще гласувате за тия или негласували пак гласувате за тия. Те ще ви оправят. Те ви оправят. Не му мислете. Затриха ви. И няма да спрат. а вие искайте евро и Шенген. Тъпаци.

Марш русофилска мършо

Абе, скотове, прости, шибани, подчовешки, основната част от бвп трябва отива за въоръжаване за да имаме силна армия и да ТРЕПЕМ НИСШИ! Всичко останало е второстепенно! Като образование, здравеопазване, пенсии за труповете и пътища. Така или иначе пътищата са важни само за превозване на военни части към фронта!

Ми да карат бавно бе за къде бързат за гробищата.Е стигнали са.

Нещо не разбрах? Забрана за преминаване през прохода, а той в средата на прохода? Значи явно е преминал на входа на прохода, а в средата на прохода някак се е разбрало, че не може да извърви другата половина от пътя ли? Това е липса на обозначения, че е затворено за ТИР-ове? Липса на контрол на входа? Завоят се дължи на внезапен прилив на съвест, че не може да продължи и да извърви втората половина на прохода, та затова е решил да извърви отново вече преминатата половина? Какъв този нонсенс? Този трябва да лежи в затвора до живот. Не мисля, че такива хора трябва да се разхождат свободно в обществото.

Мунчо, очевидно не е ясно как е станало, задаваш сума ти въпроси без отговор и накрая трябвало да лежи доживот в затвора. Дебил.

Този разклон се намира долу в равнината между Казанлък и село Шипка! Пътя е прав , кара се бързо и не е място за обратен завой на тир! Особено в тъмното!

Тоя пък намерил къде да обръща!!! Ненормалник! Бог да ги прости хорицата!

Добре, че тирът се върнал, можеше да стане някоя беля... :( Да почиват в мир!

Бог да ги прости!

ТИР на Шипка? Не може да бъде. Как при този засилен полицейски контрол от триноги, ТОЛ камери и КАТ-аджии в храстите е успял да се промъкне незабелязано? П.С.: Сарказма на страна. Светла им памет на хората.

Катаджии на мястото, но са си бъркали в носа

Нормално - помним как в пандемията (3 април 2020) трябваше през България да премине колона от тирове с ескорт от МВР и как нашите лумпени предизивкаха верижна катастрофа със смъртен случай. Колкото осъдиха Московски, че през 2018 уби собственото си дете с моторна шейна, толкова и за тези имаше последствия

До една седмица ще получи електронен фиш. Да почиват в мир жертвите на ПТП-то.