Мъж е удушен в автомобила му в квартал "Драгалевци"

Имало е опит автомобилът да бъде опожарен, за да бъдат прикрити следите от убийството. Една от версиите за него е спор за родителски права

Обратно в новината

Коментари - Мъж е удушен в автомобила му в квартал "Драгалевци" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пейо е авио инженер заршил в Германия направил грешка да се връща в България за да създаде семейство. Убйиците са български държавни служители (правете сметка за нивото на администрацията), втория баща е депутат от ПП.

четете по-надолу поста от "Приятел на на убития", без да сте прочели това, не знаете ТОЧНО за какво става дума...

Малко допълнителна информация, само цитат:""Убитият мъж се казва Пейо Пеев. Името на съпругата е Габриела Славова (депутат от Продължаваме Промяната Бургас), а името на майка й - Красимира Трифонова (бивш консул в Тайланд, обвинила преди години в сексуален тормоз бившия посланик в Тайланд).Преди около шест години Габриела Славова забременя от Пейо Пеев. Още докато беше бременна, Габриела и майка й прецениха, че Пейо Пеев не е достоен да бъде баща на детето им, тъй като не бил достатъчно заможен и перспективен, пречел на бъдещата й кариера на политик и дипломат (момчето според тях беше "прост" инженер). Габриела дори роди тайно и дълго. Никой да не се надява на справедливост и че майката и дъщерята ще попаднат в затвора.Сега ще се окаже ,че човекът се е само-удушил ,а те са се опитали да го спасят като го запалят

агентки на цру или нещо подобно

удушвачката Габриела Славова от община Бургас ли е?

тя е!

тя е!

майка и, има ги на записите как са се "трудили"...

Щом е имало спор за родителски права, задължително е имало и доклад на отдел "Закрила на детето" към Агенцията за социално подпомагане към Министерство на труда и социалната политика. Да се осветли още днес какво е съдържал докладът. Каква оценка са дали на майката. Преценили ли са, че има риск за живота на бащата - защото те трябва да преценят тези неща. Ако не - оставка на Надя Танева, новата шефка на Агенциата за социално подпомагане. Явно майката-убийца й е съпартийка и е имало прикриване на престъпления. СКАНДАЛ е нужен! СКАНДАЛ!

В моя случай лъжеха в полза на майката. Сега имам сигнал, който няма отговор вече близо 5 месеца.

да внимават лена мустачката и майка й да не посегнат на онова рогатото, дето се показва като параван!

ТАМ Е МНОГО ПО-СЛОЖНО! ТИЯ СЕ ДРУСАТ И ПЛЮЩАТ НА ВЪРТЕЛЕЖКА! КОЙ КОГОТО ХВАНЕ! РОГОНОСЕЦА Е И БУЛКА ЕДНОВРЕМЕННО!

НАПЪЛНИ СЕ С-“КОМПЛЕКТО МАЙКА-ДЪЩЕРЯ”,ТЪРСЕЩИ ЖЕРТВИ ЗА ЩАВЕНЕ! ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ,ЧЕ ВИНАГИ СА ЗАЕДНО,С ЕДНАКВИ:ДРЕХИ,ПРИЧЕСКИ,ГРИМ,ЧЕРВИЛО,МАНИЕРИ! НЕ БЯГАЙТЕ ВЕДНАГА! “ГОЛЯМ ЛЛЕМ”,АКО МОЖЕТЕ ДА ГИ-ПООЩАВИТЕ(ДОКАТО ТЕ КРОЯТ ПЛАН ЗА ТОВА),И ЧАК ТОГАВА-“БЕГАЙТЕ С ТРИСТА”!!!

Тъщата - първият заместник на Лукавия на земята, за да превърне живота ти в ад. Глава първа от библията на стария ерген.

Бойко седи в къщата му. Готини изречения .

Кой знае възвратно лично местоимение? Днес трябва да говорим инглиш фор балкан абориджинис.

всички, които влизате да прочетете и коментирате, непременно слезте по надолу и прочетете поста от " приятел на убития ". Там е възможно най-пълната информация и обяснение за случилото се.

Браво! Сега детето без баща, без майка и без баба! Този свят съвсем откачи!

Малко допълнителна информация, само цитат:""Убитият мъж се казва Пейо Пеев. Името на съпругата е Габриела Славова (депутат от Продължаваме Промяната Бургас), а името на майка й - Красимира Трифонова (бивш консул в Тайланд, обвинила преди години в сексуален тормоз бившия посланик в Тайланд).Преди около шест години Габриела Славова забременя от Пейо Пеев. Още докато беше бременна, Габриела и майка й прецениха, че Пейо Пеев не е достоен да бъде баща на детето им, тъй като не бил достатъчно заможен и перспективен, пречел на бъдещата й кариера на политик и дипломат (момчето според тях беше "прост" инженер). Габриела дори роди тайно и дълго. Никой да не се надява на справедливост и че майката и дъщерята ще попаднат в затвора.Сега ще се окаже ,че човекът се е само-удушил ,а те са се опитали да го спасят като го запалят

Малко инфо за майката:::Министърът на външните работи Николай Младенов е подписал заповед за отзоваване на българския посланик в Тайланд Камен Величков заради дисциплинарни нарушения. Процедурата трябва да мине през Министерския съвет и да бъде одобрена от президента Георги Първанов. Името на Величков стана известен тази седмица с това, че е обвинен в сексуален тормоз от служителка в посолството. Тя подаде жалба в Комисията за защита от дискриминация, която ще се произнесе до месец. От Външно обаче не потвърдиха, че това е основната причина за отзоваването на дипломата. Според говорителя на МВнР Весела Чернева сред дисциплинарните нарушения няма констатирано нарушение по дискриминация, тъй като Министерство на външните работи не е орган, който регистрира нарушения от подобен характер. "Дисциплинарните нарушения, за които става дума, са в качеството му на ръководител на мисията и на функциите, които изпълнява като такъв", каза тя. Бившият консул в Тайланд Красимира Трифонова обяви, че е подала жалба срещу Величков в Комисията за защита от дискриминация заради упражнен към нея сексуален тормоз. Според нея той я преследвал от идването си като посланик през 2008 г. От медийни публикации обаче стана ясно, че преди Величков да дойде в Банкок, на практика Трифонова е управлявала посолството и идването на титуляр не й се понравило. Камен Величков е дипломат от кариерата. Той беше съветник по външнополитическите въпроси на президента Желю Желев, посланик в Холандия и др. Това ще бъде третият случай на отзоваване на посланик по дисциплинарни причини, откакто правителството на ГЕРБ е на власт.""" Между другото на снимките има вид на по-елитна Мурва

А сега ко ша праим със 'Стамбулската конвенция? Ако не ги млатиш редовно, ти дигат мерника и те душат.... Ся детето с 1 мъртъв родител и един в пандиза...

ЗНАМ ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ,ЗА МЕРКИ СРЕЩУ-“НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ! НАША МОМА В-САЩ,СЕ-“ОМЪЖИ”,ЗА ПРИДОБИВАНЕ ПРАВО НА ПРЕСТОЙ,ЗЕЛЕНА КАРТА,ПАСПОРТ,С УГОВОРКА ДА ПЛАТИ-$10 000! МАСОВА ПРАКТИКА В ТОВА-САТАНИНСКО ЛЕГОВИЩЕ! ЗА ДА НЕ ПЛАЩА,ПОДАДЕ ЖАЛБА ЗА-“ДОМАШНО НАСИЛИЕ”! СЪСИПА МОМЧЕТО,А ТЯ ВЗЕ ПАСПОРТ ПО-“ОБЛЕКЧЕНА ПРОЦЕДУРА”,КАТО ЖЕРТВА НА-“ДОМАШНО НАСИЛИЕ”! Е ТАКИВА НРАВИ НАЛАГА-ЛИБЕРАСТИЯТА! И СЪВСЕМ-НЕСЛУЧАЙНО! ДО ПЪЛЕН РАЗПАД НА ВСИЧКО! ПЕДАЛИТЕ СА-САТАНИНСКА НАПАСТ,ПСИХОПАТИ-СБЪРКАНЯЦИ!

ВСИЧКИ ТИЯ ПРОПАГАНДИ ЗА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ(ИМА ТАКОВА),И ПОСЛЕДВАЩОТО ГИ-ИЗВЪНРЕДНО,БЕЗУМНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО,С ИЗВЪНРЕДНИ,БЕЗУМНИ-СПЕЦИАЛНИ ПРАВА,СА ПРОСТ ПЛАН НА САТАНИСТИТЕ,ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО! В ЗАПАДНА ЕВРОПА,САЩ,ВЕЧЕ СТИГНАЛО-БЕЗУМНИ РАЗМЕРИ! ВСЕКАКВИ-К@ВРИ,МОГАТ ДА СЕ СЕТЯТ,ЧЕ СА ГИ-“ИЗНАСИЛИЛИ”,ПРЕДИ-10-20-30-40-ГОДИНИ,МОГАТ ДАЖЕ ДА ТЕ ОСЪДЯТ ЗА-КОМПЛИМЕНТ(НЕ ДАЙ-БОЖЕ В РАБОТАТА)! БИЛО-“СЕКСУЛНО НАСИЛИЕ!!! ТОЯ СЛУЧАЙ,Е РЕЗУЛТАТ ОТ ТОВА!

Много си се развихрил днес. Да не си в цикъл?

Искам тъ много. Ща поря яко

ЕДИН ВИЦ,КАТО ЗА ДЕБИЛ: -ТИ П@ДЕРАДТ ЛИ СИ? -НЕ СЪМ,НО СЪМ ЕБ@Л ЕДИН,КОЙТО Е ЕБ@Л-П@ДЕРАСТ! ДЕБИЛ!

Задържана е Лена от ПП

СЪВСЕМ СКОРО,В СЛУЧАЯ-“ДЕБОРА”,БЕЗ ОЩЕ ДА Е ОСЪДЕН ЗАПОДОЗРЕНИЯ(МОЖЕ ДА Е ВИНОВЕН,МОЖЕ-НЕ),ПОКАЗВАХА БЕЗКРАЙ:НЕГО,КЪЩАТА МУ,МАЙКА МУ,ЖЕНА МУ…ТА ДАЖЕ И НЕВРЪСТНОТО МУ ДЕТЕ! БЕЗКРАЙ,ОТ-СУТРИН,ДО ВЕЧЕР! ЗАЩО СЕГА КРИЯТ УБИЙЦИТЕ-ПАЧИ!

Дебил научи се да пишеш нормално. Писането с главни укви немте прави важен тъпак прост

Къщата си,жената си, детето си, дебил прозд.

ЗАЩО НЕ СЕ СЪОБЩВА,ЧЕ УБИЙЦИТЕ СА:ПП-:ДЕПУТАТКА,АКТИВИСТКА! ОРИ ДАЛЕЧ ПО-ЛЕКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,АКЦИИ СЕ ОПОЗОРЯВАТ ПУБЛИЧНО ЗАПОДОЗРЕНИТЕ,СЕМЕЙСТВАТА ИМ ДОБТРЕТО КОЛЯНО!!! ПОМНИМ-TZV-TZV -АКЦИИТЕ СТЕЩУ НЕВИННИ,! САМО ПРЕДИ ДНИ-ТЪЛПАТА ЖУРНАЛИСТИ ИЗПРАТЕНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРЕД КЪЩАТА НА-БОЖКОВ(НАМЕРИХА ЛИ ПУШКАТА ПОД ЛЕГЛОТО МУ?)!!! ТИЯ ПАЧИ,СА ТИПИЧНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛКИ НА-ЛИБЕРАСТИТЕ ПП! НАГЛИ,ПРОСТИ,ЗЛИ! ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА-ПАЧИТЕ!

Щом е намесена молба и за развод - работата е ясна: един от двамата съпрузи е хванат в крачка и другия е решил да му бие шута, но нещо не са се разбрали като хората и се е наложило тъщата да помага

Е ТО Е ЯСНО КОЙ Е-“ХВАНАТ В ИЗНЕВЯРА”! ТЕ ТИЯ ОТ-ПП,СИ ИМАТ ОБИЧАИ! ВСЕКИ ПАРАПЕТ,СЪС ВСЕКИ ПАРАПЕТ! ПЪЛНА ОРГИЯ! ЕДИН Е БАЩАТА,ДРУГ ЛЮБОВНИКА,ЗА ТРЕТИ СЕ ОМЪЖВА! ВИЖТЕ КАКА-ЛЕНА! ТЯ ИМ Е ИДОЛ НА ДРУГИТЕ-ПАЧИ!

Някога много отдавна ,по време на социализма тренирах джудо повече от девет години, а в десантният батальон бойно самбо.По принцип душеното е доста силов процес ,особено от по-слаб човек ,продължителен и емоционално натоварващ.Но най-вече ,трябва сила и упорство ,та ми е чудно как са успели.Сега ми е интересно дали ще има разни протести за справедливо наказание на извършителите , в случая извършителките.Дали ще има обясними сърцераздирателни изказвания за най-строги наказания. Това убийство се припокрива,като действия в повече от 80% с това на Евгения Владимирова. Тогава имаше инспирирани протести пред народното събрание пред Съдебната палата, ежечасно по медиите има различни изказвания в посока системна демонизация на извършителите ,като употреба за партийни цели ,така и за приемане поредни американогейски ,юдомасонски ,неолиберални и демократични промени в правораздаването..Дали сега ще се повтори това ,дали някоя ще бъде изкарана психопат ,нещо като пряка наследница на Чикатило.Имам обосновани съмнения.Тогава извършителя имаше силен емоционален шок, че съпругата му при развод ще му отнеме детето и беше изкаран ,че мотива е финансов. Интересно тук мотива какъв ще бъде, май пак ще е за родителски права.Показва загриженост и любов към детето ,а когато мотива е п резинтиран ,че е за пари ,тогава всичко изглежда значително по отвратително и допълнително демонизира образът на извършителя.Дали има още външна намеса ,то разследващите ще го установят ,ако имат желание и допълнителен външен натиск ,иначе всичко отива под килима

Като преди това са го боцнали с електрошок. Ето така може 5 годишно дете да удуши и теб. Електрошока е 50 кинта 500к волта..

Значи майката, дъщерята и някой друг са направили схема, да му вземат парите, за това явно е бил брака, ма човека се осъзнава подава молба за развод и тия действат по схемата. Явно простият инженер не е бил беден. А другият, бивш депутат от ПП не е бил достатъчно интересен финансово или не е бил наивен, и тия са избрали по-лесната жертва. O TEMPORA! O MORES! Кой знае колко такива случай остават незабелязани от "ДС правосъдието". Кой знае колко мъже с достойнство и честни сърца са дали фира за тия 34 години демонокрация. А тоя нов култ към жените като господарки и отмъстителки към "патриархата" глобално, колко ли съдби е съсипал вече.

Достатъчно тоя да гледа децата в къщи, докато кариеристката вършее по стълбите на успеха. Колкото си искаш такива случай има. Гледаш ги идеалното семейство а то схемаджийница. Решили са да го притиснат за нещо, ма нещата са излезнали извън плана. Прилича ми на опит за сплашване от аматьори решили да се правят на мутри. И настъпили мотиката.

прочетете по надолу поста от "приятел на убития", там е отговора и обяснението за мотивите.

Добрината, когато подценява наличието на паразити в околните, може да докара практикуващият я до задънена улица или фатален край. До приятелите на убития. Лично аз, познавайки липсата на морал в юридическата и съдебна практика бих се застраховал. Интернет помни всичко. Такива подобия на хора се интересуват от публичната представа и "имиджа" си. Нарциси, социопати и психопати. Публичната лъжа е всичко, което имат. В случай, че им се размине по "Бъгларски", направете си труда да направите поредица от публикации с нужните снимкови материали. Няма начин да не докопате като приятели нужните данни за целта. Едно прилично SEO към данни прави чудеса. А ако се инвестира и направи по правлиният начин, лицата на въпростните престъпници закачени за реалните факти могат да донесат функционално добро за хора в подобна ситуация. Успех в битката за справедливост.

Паразитите в храносмилателния тракт -глисти и други такива нали.

защо точно тук изпита желание да се направиш на остроумен?! Всички разбраха, но ето и за тебе, за да смелиш: Най големите паразити на този свят, са двукраките, за тях става дума!... Сега вече трябва да си удовлетворен!...

Убавите ябълки, свиньете ги ядат. Да почива в мир Пейо.

излязоха имена. Няколко думи за Пейо. Завършил немската гимназия в София и авиоинженерство в Германия. Първа работа беше държавна длъжност по специалността. В последните години в нарастващ обем пое семейния бизнес, създаден от родителите му в Чирпан. Много светъл човек, прекрасен приятел! Черна грешка да се доближи до двете уруспии, която се зае да поправи със заведедените дела за развод и за регламентиране на отношенията с Габриела Петрова Славова. Бидейки това, което е, той не е допускал развитието, когато отива, повикан за разговор във фаталната вечер, а двете чудовища са били подготвени за това, което е новина днес.

Изгубихме всички, обществото ни много ценен човек!...

Аз съм потресена. Макар, че крайният резултат е един и същ, едно е да застреляш някого от разстояние, а друго фейс ту фейс с ръцете си да душиш. И това са жени, майка и дъщеря. Такава личностна поквара не знам как може да съществува, просто не знам такъв прецедент.

Да Пейо "простия инженер" работи в European Aeronautic Defence and Space Company, където работи по проект за вибрационна оптимизация на двигател на Airbus.

Бяма незаменими ще сложат някой французин

Уверявам те, този човек беше незаменим във всяко отношение, имай вяра на тези, които го познаваха...

ЕДИН СЪВЕТ! ВИДИТЕ ЛИ НАКОНТЕНИ,НАПУДРЕНИ,НЕРАЗДЕЛНИ-МАЙКА И ДЪЩЕРЯ…ВИНАГИ В КОМПЛЕКТ,БЕГАЙТЕ С ТРИСТА!!!

Че ваш приятел се забърка с такива. Турете му един як бой. Докато лежи в болницата и ви псува, ще му дойде акъла.

Пак заради пустата кариера и пари е станало това убийство,тия двете нямат никакъв морал и са за доживотен затвор! Такива боклуци трябва да свършват в затвора! Те им сега кариера и пари,доживотен без право на замяна и за двете,за да се замислят и останалите боклуци в България дали ще посягат на живота на някого,защото кариерата и парите им били важни... Такива жени,че и мъже са тотални парцали,дето мислят само за пари и пари,издигане в работата,лизане на задници и подметки на шефове,такива хора не свършват добре...

СЕГА ЩЕ ИМА ЛИ-ВСЕНАРОДНИ ЛИБЕРАСТКО-ДЖЕНДЪРСКИ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ НАСИЛИЕТО! ЩЕ ИМА ЛИ:ИЗВЪНРЕДНО ЗАСЕДАНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА,СПЕШНИ ПРОМЕНИ В ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО! ОТ МНОГО ГОДИНИ,СЛЕДСТВИЕ НА-ПРЕКОМЕРНИТЕ ПРАВА НА ЖЕНИТЕ,МЪЖЕТЕ СА ЕЖЕДНЕВНО МАЛТРЕТИРАНИ,ЗАПЛАШВАНИ ОТ РАЗНИ ПАЧИ! НЕ СМЕЯТ ДА ОТВЪРНАТ,МЕ ЩЕ ГИ АТЕСТУВАТ И ЗА ШАМАР! А СПОРЕД СЪДИЛИЩАТА,ВСИЧКИ ЖЕНИ СА ИДЕАЛНИ:МАЙКИ,СЪПРУГИ! зНЯМА:К@РВИ,НАРКОМАНКИ,АЛКОХОЛИЧКИ,КРАДЛИ..! ПРИ РАЗВОД-100-% ОТ СЛУЧАИТЕ,СЪДЪТ ПРИСЪЖДА:РОДИТЕЛСКИ ПРАВА,СЕМЕЙНО ЖИЛИЩЕ НА ЖЕНАТА!!! ГНУСНИ ПАЧИ СА ТИЯ ДВЕТЕ! ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!

Абее... нещо едни години, дето мислехме, че са минали, се връщат или никога не са си тръгвали изцяло - едно от двете. И цензурата се появява все повече.

на двете убийци , едната скандална личност във външно министерство с дълга история, другата НПО-ТА , ПП-то - трасето на много амбициозни некадърници драпащи да се докопат до обилна и безпроблемна "трапеза "...

МИРО ? ЛЕНААА ?!?? КИКИИИИ

Време е за "Драгалевска Конвенция",,,:))

Убийцата е депутат от Възраждане. Типичния член на Възраждане,боят стресират убиват хора, фашисти.

Джендъри ликувайте!!!

Офца това е трагедия все едно за центове или копейки...явно трябва да се пасеш....

Ако тия са ПП кадри. Всичко е логично.

Няма ли някоя организация сега да организира протест пред Съдебната Палата , да се вдигне шум до небето , да се промени Конституцията или закона за домашното насилие ??!

E защо да се променя законът? И какво точно искаш да се промени в закона? Законът не прави разлика между мъжко и женско - каквото е написано там важи, и за мъже, и за жени.

Ходи в полицията да се оплачеш , че жена ти те тормози ( психически или физически ) и гледай как ще ти се смеят....

Бе то лично аз придружих една женица за кураж не до полиция, а до прокуратура, че 16 годишния ѝ син я спуква от бой, да 16 годишен е и да беше ѝ счупил даже китката на ръката, и на нас добре ни се посмяха също ...така , че...

Мани!

"... той е бил удушен преди ТРУПЪТ му да бъде преместен"! Защото ако той е бил удушен СЛЕД КАТО ТРУПЪТ му е бил преместен. това коренно би променило ... кх, кх ...

Някой болен от Ковид 19 да го наплюе и той ще омре след 2 седмици. Доказано е че Ковид обива.

пътя на тия продължителки на промяната !

Убитият мъж се казва Пейо Пеев. Името на съпругата е Габриела Славова (депутат от Продължаваме Промяната Бургас), а името на майка й - Красимира Трифонова (бивш консул в Тайланд, обвинила преди години в сексуален тормоз бившия посланик в Тайланд). Преди около шест години Габриела Славова забременя от Пейо Пеев. Още докато беше бременна, Габриела и майка й прецениха, че Пейо Пеев не е достоен да бъде баща на детето им, тъй като не бил достатъчно заможен и перспективен, пречел на бъдещата й кариера на политик и дипломат (момчето според тях беше „прост инженер“). Габриела дори роди тайно и дълго време не искаше да признае бащинството на Пейо Пеев. През септември миналата година Габриела забременя за втори път от някакъв млад депутат от Продължаваме Промяната в Бургас. По неизвестни за мен причини, Габриела не смяташе и този баща на второто си дете за достатъчно перспективен. Тогава тя и майка й Красимира Трифонова започнаха да заплашват и изнудват Пейо Пеев да признае чуждото момченце за свое. Пейо Пеев и депутатът от Продължаваме Промяна започнаха дела срещу майката Габриела Славова за измама за бащинство и психически тормоз. До колкото ми е известно, делата шяха да се развият следващата седмица. Пейо Пеев беше убит (удушен и запален) от съпругата си Габриела Славова и майка й Красимира Трифонова този петък.

А не, лицето било установено ,че душено по лицето от лицето !

НЕудобната истина. Дано този коментар да остане.

Спят просто. Първата раота е да се зачистят всички истории даващи елементи на реалност и факти. За това им плащат на тия тука.

Тая Габи е несполучлив ерзац на Лена. Не се е докопала да забременее от Киро, та да миряса.

ЕТО КАК СЕ ПИШЕ СТАТИЯ - ТОЧНО ЯСНО И ГРАМОТНО!!!

Чакай сега , загубих нишката на събитията. Нали родила тайно и не искала да я асоциират с "протия инженер" Пейо Пеев, дори оспорвала бащинство, пък после се омъжила? Кога , как защо? И го изнудвала да признае дете от някакъв друг недостоен кадър? Ако е такава кариеристка, противозачатъчни и презервативи не ползва ли тая жена, не планира ли бременности от някого като Киртака и нагоре, примерно ?Ъъъъ, обърках се.

Ако видиш в мрежата тъпата ѝ физиономия, направо не е за вярване. Никакъв латино сериал, това е хорър по Хичкок. Не мога да повярвам, докато официално не се потвърди. Ужас.

Ожениха се, малко преди да се роди второто дете от депутата.

Значи съм прав - две жени не могат да удушат мъж. Мъж не би се хванал да се жени за някоя патка, знаейки че е бременна от друг, така че това удушеното е нещо друго.

Няма как да не се объркаш, когато става дума за СБЪРКАНИ хора, по научному ПСИХОПАТИ !...

И аз нямам представа защо в началото Габриела не желаеше да има нищо общо с Пейо, а после изведнъж започна да го изнудва да се оженят и да признае чуждото дете. От познати разбрах, че конфликт между двамата бащи не е имало. И двамата бащи да искали да се грижат отговорно - всеки за своето дете. Колкото повече мисля, толкова повече се убеждавам, че тази Габриела и майка й са с психопатия, но с много връзки и восок обществен статут.

А, мерси за поясненията, Мария П. От написаното не става ясно, кога и как въпросната се е омъжила за Петьо. И да латиноамерикански сериал си е сюжетно и погледнато обективно, ако се абстрахираш , че е смъртта на човека е действителна , все едно чета сценарий на сапунска с всички екскрти, деца, баджанаци, политически амбиции и психари..

Знам още, че Габриела никога не е живяла с Пейо. Не са живели заедно, докато са имали едно дете. Не са живели заедно, когато е забременяла от депутата, оженила се е в този период за Пейо и със заплахи го е накарала да признае чуждото дете. Знам, че и на двамата бащи им е писнал психическия тормоз и манипулациите от страна на Габриела и са решили да я съдят. Явно се е стреснала и е решила да действа. И знам, че във всичко е била в комбина с майка си.

Мария П, много мътна история. Сега чета в други сайтове пише, че са арестувани , освен майка ѝ, и баща ѝ, и още един мъж за убийството.

Всички от ПП-ДБ са психопати с тежки мозъчни увреждания

Имало е и мъж. По други сайтове пише че е задържан и мъж!

Не само един, двама. Бащата на едната убийца и още един неназован мъж.

и любовника на майката е помагал ...

Няма ни го Пейчо вече! Пейо оставяше светлина и доброта във всичко до което се докоснеше и във всичко с което се заемеше. Освен бизнесите, с които се занимаваше "простия инженер" обичаше фотографията. МНого обичаше да снима залезите, а изгревете както обичаше да казва са да си ги изживееш сам. Много отговорен, добър, можещ всичко млад мъж с много енергия и вяра в бъдещето и доброто до степен на наивност. Само че тези изроди не можеха изобщо да оценят какво богатство е той като човек, а напротив приеха всичко това за слабост и се опитваха 6 години да го убият психически. Той се бори за бащинството. Тая пача Габриела под влияние на майка си великата секс скандалка дипломатка около раждането изчезна за месеци, Той не знаеше живо ли е детето, тя жива ли е, родила ли е не е ли. В един момент ги издири натисна ги заплаши че ще заведе иск. Детето вписано като баща неизвестен. Пребори се въпреки че му казвах да не се натиска там където не е желан, но той се пребори не му беше все едно И Пейо я обичаше тази жена виждаше в нея нещо и аз не знам какво, ама аз съм стандартен грешник. Той не беше! От години сновеше София - Пловдив - Бургас и обратно. Всичко си даваше за детето и трепреше дали тази ще благоволи да му даде да го види, защото и това се е случвало ще го видиш ама той пътувал 400 км и изведнъж ама няма, защото реших друго. В периоди когато му беше трудно със средствата за да не харчи пари по хотели и спеше в колата само и само да може да го заведе на ясла или на детска. Тя през това време явно е оплела още един човек омагьосан от привидната ѝ благина и невинност и се изтресе още едно бебе. То хубаво ама според Дипломатката майка ѝ и онзи недостоен - абсолютна аналогия на случая Пейо. Пък и как ще изглежда политическата кариера на жена, която има деца ту от тоя ту от ония че и няма семейство. Под натиск че няма да вижда и неговото дете Пейо сглупява и склонява да припознае чуждото и да сключат брак миналото лято преди да се роди новия брой. Но така и не заживяват заедно. Има данни че са му сипвали и психотропни вещества когато е бил нагости и той самия казваше че няма спомен за някои събития пък и както казах по негов си начин той я обичаше. Да ама и другото момче бивш депутат от ПП му е било болно за неговото дете, защото тя го е изпъдила го като куче - какво дете искал тя си имала мъж и било от него. Ама човека завежда иск последната есен чува се с Пейо и под влиянието и на родители и приятели реши да каже баста и да помогне и другото момче да си получи бащинството, а Пейо да си офицализира достъпа до малкия. И Пейо и другото момче искаха просто да бъдат вписани като бащи не да ѝ вземат дежцата или нещо подобно. Само че тази структура не допада майка ѝ секс скандал дипломатката и откачат и предприемат това, от което всички ние неговите близки трябваше да го опазим и защитим. Проблема е че го обработваха и той се дистанцира от всички и разбрахме много неща много късно. Всичко това което пиша тук е само върха на айсберга, за да успеен някой който чете статия за просто поредното убийство да си представи измерението на изрдщината и чудовишното изтъпление, което беше упражнено върху Пейчо. Наивно отива на среща с тях в петък посред нощите в квартал Изгрев уж нещо да се разберяли по исковете и уж нещо за малкия. Там го удушават в колата и после го закарват на Витоша в едно черно пътче и пробват да запалят колата за да замаскират творбата си е да де ама тя е дизел не гърми като бензиновите - гледали са доста филми. Имало е и мъж с тях, не знаем нищо за него, но не е баща на Габрела а някакъв друг - може би нает. Следствието държи детайлите и никой не знае нищо още може да има и други замесени. Убиха го защото беше добър и доверчив и не знам как всички ние неговите близки ще живеем с вината че не сме били до него, за да му помогнем и да предотвратим всичко това. Но всички ние неговите близки ще направим всичко възможно всички детайли на изтъпленията върху Пейчев през всичките тия години да излязат на бял свят, медии, вестници, интернет сайтове на всякъде ще излязат нещата това тук е само върха на айсберга. Нещата са чудовщни!

Благодарение на бързата реакция на бащата на Пейо и светкавичната работа на следователите, полицията, дежурни - успяват много бързо да установят явно събития и да действат. Брилянтни! Да видим обаче обвинението, съда, ще има ли чадъри, дъждобрани, подводници? Внимателно ще наблюдаваме процеса да знаете!

Тази Красимира Трифонова е била за 6 месеца временно изпълняваща длъжността консул до назначаването на нов посланник в Тайланд и когато такъв е назначен и накривява и решава да му стъжни живота. В последствие тя губи всички дела по обвиненията, но направо съсипва доста стойностен човек и дипломат Камен Величков. Има си CV жената не е случайна.

Ето тука може да се види това с делата https://glasove.com/komentari/poslanik-kamen-velichkov--onevinen-klevetnitsite--nenakazani-

Все повече ми се отварят очите за филма, в който и мен са ме вкарали жена ми и майка и. Същия тип простотии - че не съм достоен, само от мен нищо не ставало, ... А пък аз съм от село, отличник на випуска в средното и в Университета. Сам без връзки и политически протекции съм стигнал до директорски позиции. Отгледал съм двете деца с кански усилия и работа на различни места и по цяла нощ. И накрая като избутах децата до дипломи в чужбина и кариера, и уроспията ми казва "Ще видиш, ще остарееш и няма да има кой една чаша вода да ти донесе". И чак тогава разбрах колко съм бил наивен и ТЪП! И защо съседките ми се смееха, че децата не приличат на мен. Голямото не ми звъни по празници, и вече си идва в България веднъж на високосна. А малкото , за което продължавам да дават мило и драго, като го помоля да ми помогне и ми казва "Обади се на някой свой приятел". Мръсници! Дано мойта гори в Ада, къде е и майка и!

2024-01-21 21:30:19 долу ЕС (нерегистриран) абе нали все жените ги биеха, ко стана с истанбулската шетня? там нищо не пишеше за убийството на мъже ----------- повече викаш "долу ес", особено пък под такива статии, , толлкова повече експоненциално расте омразата и ненавистта към вас, блядовете ....не знам да ли даваш ясна сметка за това !. . изобщо този блядски дс-сайт, както и още 2-3 сайта , чрез които се води хибридната война срещу българия, са основните генератори на ръста на омраза към блядавете !

Дневник има банер на "Амерка за България*. От години. Тия тука целият им сайт е окичен с Давос пропаганда и пускат 90 процента новините на Посолствата. Реалността за вас стана Руска пропаганда. Тва е.

Стига с тия "блядове ",бе, каква е тази дума, това дума ли е изобщо? Докато ЕС-то се олицетворява от Лайнен и сие, не е опция за нормални хора!

Тва днешните мъже са... Да го отровят - разбирам. Да го гръмнат - също. Ама да го удушат? В ютюба е пълно с клипове как сам мъж търкаля на тепиха две жени било на BJJ, било на борба. Пак там едни набабанени каки се бяха заканили, че на дърпане на въже никой мъж не може да ги победи двете заедно, пък едно момче ги влачеше като вятър - скъсан простор с пране...

Трима са били в колата, предварително подготвени да убият , двете жени и любовника на майката, с намислен сценарий, защото материалните им планове са били застрашени от предстоящите дела!...

Е, тогава що говорят за две жени само, ако е имало и втори мъж и той е бил основният извършител? А, тоя къде се е набутал, изобщо? Бе, това ван ли е било, че толкова народ вътре водят схватка? Да не се окаже, че и още участници е имало. Колкото повече маймуни в една схема, толкова по-куцо завършва.

Защото публикуват неофициална и непълна информация.

Пич, бившата ми приятелка се разведе с предишния мъж след като му беше вкарале една серия ляв десен. Човека на следвашия ден беше подал молба за развод. И да физически е по- силна от мен, но се ловя на бас че и дори Кубрат Пулев едва ли ще и устои на десен прав. Защото съм виждал резултата от такова изпълнение. А аз си я водех по кръчнмите да ме пази да не мое бият като се напия :) Така че това дето го дават в тубата е далеч от реланоста.

Сега това домашно насилие ли е?

Не, бе, автомобилно е. Разновидност на road rage.

Тия рушкини откачиха

Те тия двете са се преебали. Са нема да им го върнат аутомобило оти е доказателство и ама прости бе са као сте гоутрепали издръжка нанай.ь

на женското насилие над мъже! Трябва спешно да премем анти-ИК!

Познавам загиналия, зная кои са извършителките, майка и дъщеря, абсолютни психопатки. Зная цялата ужасяваща история. Не пишете глупости, може би ще научите цялата истина, когато официалните органи преценят, че е дошъл момента. Но, ако информацията бъде изкривена, защото двете са използвали ,примерно, политически връзки (едната е член на ПП), тогава има хора, които ще се погрижат цялата истина да стане известна на обществото ни.

Сакън! Да не са Лена и майка й удушили Миро, щото най-накрая е разбрал, че детето не мяза на него, а на Киро и е поискал развод?

абе нали все жените ги биеха, ко стана с истанбулската шетня? там нищо не пишеше за убийството на мъже

Калинке, не разбрах дали е удушен в автомобла и преместен или удушен и преместен в автомобила!?!?!?

И сега мама в сливенския затвор силикона ли да пази, бъдещето (дъщерята е сочно месце) ли да пази??? Еееех живот...

Това в мюсюлманско ( руско) семейство , не би се случило