Охранителни камери са заснели поругаването на гроба на патриарх Неофит (видео)

От Българската патриаршия показаха как извършителят изважда и захвърля кръста, след което се опитва да свали траурните знамена пред входа на храма "Св. Неделя"

Обратно в новината

Коментари - Охранителни камери са заснели поругаването на гроба на патриарх Неофит (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рогатите ги тресе от кръста, това си е сатанизъм.

Тоа примат многу църен бееее, пък и миришииии - колкото стадо порове

И вече да е заловен, може да не ни кажат, че щяло да е расизъм и разпространение на омразата. Честит ви Шенген.

Платили са му! Да не изброявам партии, или съседни религиозни храмове от други вероизповедания, а и всякакви други мераклии. Грозна работа!

Шенгенски подарък от сапунджията Денков!!!

С лилави венци е.

Вандала говори на немски, само за инфо....

Поредния самозабравил се русофил

Суфийци ни са православни и ни са българи.

Препоръчително лечение, според Крумовите закони - трошене и на двете ръце, да се начуи да не посяга на чужд гроб! Само и единствено така, ще има ред и законност в тая помийна яма!

"... да се начуи да не посяга на чужд гроб!" Е на собствения си ли да посяга?!

България плаче за един агент на ДС. Човек не знае дали да се смее или да плаче.

ППраст или ГЕРБераст!!!

Те + ДБ храстите превърнаха Рушенето на паметници в държавна политика, което е позор за България. Падна на нивото на идил!

И кой паметник са разрушили?!

Преди казах, че може да е ислямист. С оглед и брадата, не е изключено.

Ще кажа на мама, пардон на фюрера на Руския райх:) Това е терорист, а както знаем талибаните и терористите от ХАМАС и ХИЗБУЛА вече са първи приятели с фюрера Путлери редовно са канени и приети от "коня" лавров.

90 % от младежите са с вид на талибани. Дори полицаи има с талибански вид. Това не значи нищо!

С това облекло на мазач е точно фигурант, като тези наемници в Крокус Център в Московията, кооито чекистите от ФСБ нарича мазачи. Сега, като отиде в Московията да си получи хонорара в рубли за изпълнената поръчка и ще му резнат я ухото, я ще му избият окото, я ще му набият жицата с ток в гениталиите, само и само да признае ураинска връзка. За Кремъл е важно да се клатят всички неприятелски държави и да се свързват с украинцките "наците", нищо че това потвърждава само лудостта на крамльовското Джудже.

Истински митрофанец, решително политически некоректен и готов да стане астистент на товарищ Пьотра Волгина.

но без опция за възкръсване

Бе ндей тъй, че разбойникът от кръста е първият, отишъл в Рая. Този просто трябва да се пребие до омекване. После всяко движение и всяка крачка да му напомнят...

Тоя както се беше назлобил можеше и някоя кълка да изрови.

направо човекоядец го изкара

Истински путинист, чиято практика е канибализма.

Този вероятно е някой от многото прошляци (просяци) из центъра.

Защо да е мъж? Може да е "ТО". Това мисирките въобще не щат да спазват джендърските правила за .... пола. Предлагам на мисирката дето е измислила заглавието да й се ударят 100 пръчки на гол задник!!! Да знае когасе е опълчила несъзнателно на еврогейските ценности!

За съжаление, тук чета много идиотски коментари на случилото се. Рядко са хората които мислят нормално - човека е починал и трябва да го почитаме. Другото е вандалщина и мародерщина!

Така е когато си толкова нарцист, че да искаш гроба да ти е на центъра на София.

Познавах патриарха и беше много добър и светъл човек. Вярвам, че господ ще го възнагради според добрината му. Тъжно ми е за човекът от видеото, явно не знае какво върши.

Мигранти, сър.

Не, не е мигрант. Спрете да четете глупостите на копейките.

Браво, след МОЧА идват и християнските!

Теб шъ та турим за паметник с бетонни обувчици на дъното на Дунав

АЗ СЪМ РАЗОЧАРОВАН, ЧЕ НЕ МУ СЕ Е ИЗСРАЛ ОТГОРЕ. ЩОТО ЦЯЛАТА ИМ ЦЪРКОВНА ДЕЙНОСТ Е ЕДНО ЛАЙНО! ДА ЯДЕШ ТОЛКОВА ГОДИНИ, ЗА ДА ПРОИЗВЕДЕШ ЕДНА ЧЕРНА ГНАС, НЕ СИ Е ЗАСЛУЖАВАЛО ЖИВОТИНСКИТЕ И РАСТИТЕЛНИТЕ ЖЕРТВИ!

талибани на чеверме да те въртят и в устата да ти къкат...

Нищо особено! Забавлява се човека... Чувството за безнаказаност в БГ е опияняващо....

Сега църквата се оплаква на полицията да разследват и да го задържат извършителя, ама като дойде държавата във лицето на НАП и ги гонят от храмовете, защото не било работа на държавата какви пари изкарват и за какво ги харчат. Само ако видите колко от луксозните магазини и заведения около тази църква св. Неделя са собственост на църквата и какви наеми събират - да си наемат охранители и да си се пазят.

Прави го по поръчка. Не е някакъв прайдоха, който си ходи и изведнъж решава да вандалства. Дойде от нищото, директно към гроба и започна да действа на момента!

Възрожденец, ей такива искат и евродепутати да стават, в евро да вземат, а не в рубли, жмелове!

Многу си тъп сашшше

Типична жълтопаветноа неадекватна отрепка, която дори е облечена в укро цветовете.

Така е! Като не слагат починалите в мавзолеи с караул така става! Ето мумията на чичко Ленин брани с охрана чичко Путин и с тази мумия "брани" и христянските ценности!!! А с брадатите чеченци и резняци от Азия "брани" славянските ценности!?!?

Хората оскотяха и пропадат душевно. Как може такова нещо, това е гроб на починал човек. Нито съм религиозен, нито имам някакви пристрастия към патриарха, но не се прави така. Грозно дело. И това в центъра на София. Къде са полицаите? В някое кафе?

ГРОЗНО Е ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА ПРЕ ЖИВЕ И ДА РАЗНАСЯШ МИРИЗЛИВИ МОЩИ НА ИЗМИСЛЕНИ СВЕТЦИ. КАТО СИ УМРЯЛ, НИЩО ТИ НЯМА... А ГРОБОВЕТЕ СА НАЙ- БЕЗПОЛЕЗНОТО ПРОСТРАНСТВО НЯКОГА ИЗМИСЛЕНО ОТ ТЪПИЯ ЧОВЕК

Този обикаля по Стамболийски веки ден . Всички полицаи в района го познават, и могат да го разпознаят ако искат .

Навсякъде има такива лешове, особено в големите градове,безполезни алкажи, утрепки

Типичен руски алколизиран ватник.

хмм... тоя може и да няма лична карта, като го попитат къде живее ще се окаже, че на същия адрес живеят още 50 негови роднини и има регистрирани 100 фирми достатъчни да населят цял небостъргач, в последствие ще излезне, че непознат човек му е предложил 50 лева за зулума, с които той моментално е купил кюфтета на чаветата. В крайна сметка ще го признаят за наивен луд, който е бил подкукуросан от злонамерен гражданин. Гражданинът е в процес на издирване, отличителнии белези: бил е с шапка.

Е такива боклуци в момента дават облика на центъра на София! След като го приберат, полицаите трябва да му направят ръчичките на гумени маркучи - да огъват във всички посоки едновеременно!

Това Червеният Пират ли е, или е Призракът от Киев???

Боец на Вагнер след тежка служба. В рузия са пропищяли от тях.

Ще го изкарат луд и пак ще го пуснат !

чета, че бил луд и алкохолик и се чудя, пишещите излизат ли изобщо от тях и не виждат ли че всеки 4,5-ти има някакви отклонения и 7 от 10 вечер не могат без водка

И естествено мангал!!!

Поповете, които лъжат как наемите от бутиците били дарения, от кой етнос са?

Очевидно е, че този е примат Това новият мултикултурен профил на обществото. Не мога да разбера, онези на които им харесва, що реват?

То се вижда че е от тъмно лилавите,въпросът е дали не е афганистанец,сириец и секви такива първобитни.

Този мяза невменяем. Нужнае някакъв вид охрана .

Има талибанска брада. Вероятно е от новите европейци.

Бих искал да го набия на кол. Това би ми доставило огромно удоволствие. Защо не го намерим и не го набием на кол? С радост приемам доброволци.

Ха ха, християнски ценности в действие!

Този ще го хванат!

Той няма да бяга. Затва

Тоя да го хванеш пък да го спукаш от бой!!!! Я го пратете командировка в центъра за бежанци в Харманли, да го видим кака ще прави поразии.

Забелязвам как тънко са пропуснали да споменат дали са попитали човека за мотивите му, особено след като бил втори такъв случай. Сигурно да не излезе наяве някоя неудобна истина за умрелия богоугодник.

Напил се мангасал, ще го оправдаят, за ромите може.

този тренд го започнаха ПП-ДБ тата