Дърво падна и премаза млад мъж в Борисовата градина

Мъж на около 40 години е починал, след като е бил затиснат от паднало дърво в Борисовата градина в София, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Дърво падна и премаза млад мъж в Борисовата градина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съд до дупка на фирмата по поддръжката и отнемане на лиценза й , както и уволнение на шефа на зелени системи без право да заема каквато и да е общинска работа (дори и събирач на листа) Официално обявяване от Фандъкова за случая като "нелеп инцидент"(много ми харесва тази фраза за измиване на ръцете и потулване на истината) и пак няма да има виновен освен дървото на което Цацаров да отнеме имунитета и да бъде осъдено по бързата процедура с нарязване на метровици за камината на КМЕТИЦАТА

Жалко за човека. Вероятността да те удари падащо дърво сигурно е по-малка от шестица от тотото. Чудно ми е как може да не е чул шума. Все пак не е отсечено окастрено, падането е достатъчно бавно и шумно. Или се е гипсирал или е имал слушалки в ушити или и двете заедно.

Беше само въпрос на време да се случи и пак е въпрос на време да се случи отново. В парковете не се прочистват достатъчно добре старите и изгнилите дървета. Преди време както си карах колата едно дърво падна на около 15 м. пред мен и смачка една паркирала кола. Ако в нея имаше човек щеше да умре. Ако бях избързал дървото щеше да падне върху мен. Като не се поддържат нещата е така, за съжаление и сега естествено няма да има престъпна небрежност довела до смърт. Булгаристан!

Фандъкова не е лош човек, по всичко си личи, но на грешен "господ" се моли и не е точно за този пост. Даже нейните плюсове са в нейна вреда.

пак ли нея ще избереме?

Ко? Не!

Грешния Цветан Цветанов е минал ...

Не е нужно да се ходи в Борисовата градина и да се търсят опасни дърета. Достатъчно е да се отиде в центра на София,за да се видят там. Например на спирката на улица Алабин на трамвай 5 кьм Съдебната палата и на много друи улици.

Тая със 100 декара гора не може да се оправи, ама иначе управлява столицата.

То на тия им трябва по едно правилно оформено клонче от дръвце във формата на к.р

много опасен е този парк!!! колко хора си отидоха от една разходка. и много моля спрете да ходите и на витоша

Чий го е дирил в гората този? Мъж в работоспособна възраст, в работно време да се разхожда в гората ...

По това време е обедна почивка за повечето хора !

Много хора работят дневни и нощни смени и почиват делнични дни РОБОВЛАДЕЛЕЦО

Гледам, че драскачите на Атака пак ще взимат извънредни, задето се преструват на опозиция. Човекът, е починал, при явен случай на безхаберие и липса на контрол от съответните органи. Трябва ли обаче и от това да си спретвате политическа агитация? Нещастници!

Ходил съм по Европата , такива шушляци не съм виждал . И тука почна да става така .

Ходил си ти по ЕвралАзия!

Природата винаги може да ни е приятел, но трябва да сме с Русия и Путин.

Понеже Путин е дърво?

Не бе, Путин е бог

...Вследствие от дъждовете в последните дни не е издържало и паднало на алеята", обясни зам.-кметът по екология. ... --- прородата е нашят вечен враг. западът е нашят вечен приятел. ----

Едно време като обичахме Русия дърветата не премазваха никого.

Шушимиги , любезни , подмолни , злобни ,завистливи !!!

И с циментени глави...

Колко много комундели и сидерасти са окупирали форума. Другари- власт няма да видите. Освен ако червената армия не дойде от североизток. Сам Сидер ще ги посрещне с китка и хляб със сол.

и с хигиенизирано дупе, готово за подвизи...

То, ПРОВИДЕНИЕТО, ще ви измете и без разни червени или зелени армии.

Красноречив завършек на гербаджийската кампания. Жалко за убития човек!

преди години имаше един ги режеше наполовина и ги оставяше така. В целият парк на случаен принцип имаше такива дървета, ест. не го откриха кой е резача - ама сега му берът плодовете..

Управляват ни неграмотни, прочели кой една, кой две книги, ако не лъжат, но смело залагат нашия живот на "тука има, тука нема"

....беее!

Некадърници, та и убийци!!! Каквито тия от общината, такива са и фирмите и ба4каштите там! От 2013 имаме внесен сигнал за опасна върба пред входа на блока... 4акали да падне и ще дойдат! Самоковската даскалка е най некадърния кмет на столицата от деформацията до сега с все кохортата си! АНАТЕМА! УБИЙЦИ!

В общината на Фандъкова са много тъжни от такава предизборна случка...

на фона на станалата трагедия във Франция сте тръгнали да ревете за някакъв убит български паразит,един по-малко,това е

Прави френска любов на бул.Ботев и не се обяснявай!

Тебе трябва да те е срам, нещастнико. Ако беше твоят син, така ли щеше да говориш. То от такива злобни и прости хора сме на този хал цялата държава. Ще ни сравняваш с Франция - а колко умряха при нас от катастрофи, наводнения, свлачища - на фона на населението на Франция - България е в предните редици . Един човек починал по такъв нелеп начин, ама дано е следващия път е твой близък. Да ме прощава Господ, но каквото повикало, такова се обадило!

в Борисовата градина!

Гарантирано от ГЕРБ.

Ураганът "ГЕРБ" със страшна сила помита всичко.

Частната фирма отсича само дървета които имат стойност, като дървен материал( дъб, бук,акация), но не отсича опасни и изгнили дървета,като топола, липа, бор, ела, смърч, защото не струват нищо и няма сметка!!!

която в предизборната кампания изпълнява и функциите на градоначалника Йорданка Фандъкова. - мчи дей оня компир самоковски мчи той тряя дъ бъди изплющян здраво ....

Горите си отмъщават за безотговорността към тях. За съжаление на невинни.

Преизбирате си Фандъкова и това няма вече да се повтори. Гарантирано от ГРОБ!

Случката с убитият днес от паднало дърво в Борисовата градина - нали това нямя да се повтори! И кучетата няма да хапят столичаните.

Отново повод да направим сравнение между сегашната демокрация-колонизация и "социализма" от преди 25 г. Сега ежедневно биват убивани или оскатявани хора в следствие, че частника който замести държавното е некадърен, алчен и корумпиран. ТОва е още един нагледен пример !

иди при тодор живков да го питаш защо закри сдоцялизъма

соцялизъм повече няма да има. Свиквай

А как да свикна с герберизма, който е още по-гаден?

Във тази Борисова Градина витаят зли духове,които причиняват на хората Злоба да изнасилват и убиват други във нея,и разкрити няма:)

в тази градина вилнеят чужди агенти от запада зли духове * извънземни затова да се затвори за посетители!!!!

той и тук вилнеят безподобни тъпуняци кат теб ама тва е положението))))хихи

Тази се вясва за първи път пред хората, откак я хванаха с десетките хиляди левове премии под масата.Става дума за бояджийска.Другите още не са ги хванали.

извинявайте , но гледайки видеото останах с впечатлението , че тук не може да се говори изобщо за г р а д и н а !!! видеото е правено в някаква джунгла и най-вероятно в борисовата !

Има си хас общината да е виновна

Нееднократно съм подавала сигнали за паднали или опасни дървета в Борисовата - за един от многото случаи се реагира веднага, защото беше на централната пътека. За дърво, което е разцепено на две и аха ще падне върху друга, не толкова централна алея, съм сигнализирала и чрез 112, и директно в общината. Обади ми се един господин на преклонна възраст да пита за случая с клона на централната алея, и когато му казах, че има много по-належащ случай, се опита да смени темата и ми обясни, че нямали достатъчно средства...Няма оправдания за безхаберие и "престъпна небрежност" - особено като това касае човешки животи!!!Съгласна съм, че физически е невъзможно да се обхване целия зелен периметър, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има обходи и преглед на дърветата покрай ВСИЧКИ алеи в Борисова градина!

Още си спомням онзи загнил режим, по време на който всяка сутрин се миеха и метоха алеите на парка. Все още си личат прогнилите пейки и ръждивите стълбове на осветлението, даже по най-затънтените и обрасли части.

е, и?

Горите и парковете трябва да се прочистват редовно, това ще ги направи по жизнени и устойчиви. Сега приличат на изоставена и захабена жена откзала се от гребен и грим. Не разбирам какво пречи на общината да наеме сама хора да прочистват редовно парка и гората около телевизионната кула , а трябва да се сложи "избрана" частна фирма ,от която да се взимат комисионни и резултата да е обраснали и изсъхнали дървета през които не влиза слънчев лъч.

Няма ли отговорни държавни чиновници които да получат заслужено наказание. В Борисовата , а и в много други паркове и градини от десетилетия не се провеждат задължителните прореждания на издънки и увредени дървета. Всеки би могъл да е на мястото на загиналият. Това не е случайност, а престъпна небрежност от години насам. Парите не са само за усвояване, с тъх трябва действително да се върхи нещо. Кои са фирмите отговарящи за поддръжката и защо не я осъществяват???

Бешенк пак е въпрос на време да се случи. Няма достатъчно грижа за самораслите дървета по парковете. Става по време на дъжд. Преди време едно дърво падна и смачка паркирала кола пред очите ми. Ако имаше някой вътре щеше да умре.

Айде бе,какво толкова е станало,имало е да се случва,случило се,няма да се бъркате на Господ във Работата,разбрахте ли Скотове такива:)

Дървото затиснало човека е изгнило, на господ или на общината плащаме данъци за да се грижат за изсичането на опасни дървета?

васко

Цялата работа е заради Пороят,общината не може във всеки квартал да тръгнат и да проверяват всяко дърво дали ще падне,айде стига глупости,все общината или някой ви е виновен,не казвал нещо със лошо към трагичният инцидент,но такива инциденти стават постоянно,и никой са съжаление не може да ги предвиди,така че не можем да обвиняваме някой за трагедията,никой не е рязал дървото за да мине човека от долу и отрязано да му е паднало,а то е паднало от само себе си,поради Дъждът който валя тези дни.

Именно това му е хубавото на парка. Че е като гора в центъра на София. На който не му харсва, да си кюти в панелката и да жули ракия.

Ото, върни се на село!Баба и Дядо имат нужда от теб...за кой го гледат тва прасе!

Ако зам. кметът Бояд -жийска има някакво елементарно достойнство трябва незабавно да си събере вещите от кабинета, да се извини и да напусне завинаги Стол. община. Престоят й доказано на тази позиция може да се нареди на челно място в класация най-неподходящ човек за тази работа

Политик и достоинство, са две несъвместими понятия!

е Борисова градина.