Майките няма да чакат септември, протестът ще се състои

Репортер на Dir.bg посети палатковия лагер, за да разбере защо има разделение и защо проблемите не са решени въпреки думите на Бисер Петков

Обратно в новината

Коментари - Майките няма да чакат септември, протестът ще се състои | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се сбили....

АЙДЕ СТИГА-ПИСНА МИ ОТ ТИЯ САКАТЕЛНИЦИ ВЕЧЕ...

Уважаеми протестиращи, ако искате нещо да се случи трябва да протестирате пред ТЕЛКОВЕТЕ - те са тези, които ви ощетяват с неправомерно издадените телкове на здрави хора, разбира се срещу заплащане. От там трябва да се започне!!!!!!!!

Всички трябва да подкрепим този протест!

подгряваме публиката , а? Какак Курни няма ли и тоя протест да яхне? Сигурно и него ще ягхне, като не може жената вече друго да яха...

Жалки са "добутващите" мандата си мутрогерберасти, че използват нуждаещите се, за да ги противопоставят едни на други...!!! Но още по-жалки стават тези назначени за "началници" на н'ам си к'ви казионни организации - слепи, глухи и неми, но явно не само физически, а и духовно, които вършат в момента мръсната работа на мутрите от "гроб", обещали им нек'ви привилегии и келепир, за "да Му ги махнат от главата"...!!! Мъка, черна мъка е налазила "територията"...!!!

По действията на нпо дето се перчи с бели дениски а действията им са по черни от дявола може да разберете кой какви безотчетни пари харчи.. Да застанеш срещу други майки с твоята съдба ама незаплатени от властващите като вас които вече месец са там и отстояват исканията на всички потърпевши сие не само лицемерие а и мерзост...Когато системата е толкова черна ти да се ''белееш'' и да обясняваш че чернилката ще я ''премахнеш'' като гледаш позитивно и ''бяло'' на нещата си е нагледна олигофрения без да обиждам истински болните..

Още един от ''бялото'' нпо дето се чуди на кого да хвърли вината за бездействието на властващите.. Та нали телковете се ръководят от тези властващи бая години и ефекта е никакъв..И знаете ли къде са тези телкове и как може да се ''протестира'' пред тях??или и вие като обя ''синдикалист'' искате да скриете децата и проблемите..

И дойде момента да покажем че сме единни. Дано народа да подкрепи тези жени.

Под вещото ръководство на др, Корнела, всчки които чакат от държавата, ВЪСТАВАТ срещу нея? ВЕНСЕРЕМОС"- ЩЕ ПОБЕДИМ? А др. Курнела ще раздава, държавата на такива като нея.

Бисеров трябваше да си отиде, но майките на тези деца го върнаха на поста като Борисов го махна. С моята подкрепа за тях като инвалид първа група е до тук, сега да си носят последтвията. Неможе този човек да лансира най-дискриминационният и гаден закон за инвалидите от времето на мърсотиите които прави Масларова и да остане на поста си едно и второ да се надяват че такъв може с нещо да им помогне за децата им. Сами са си виновни, да простестират колкото искат, докато този е на власт това на което се надяват няма да бъде свършено. И да гербаджиите се самозабравиха, напълно им вярвам че освен Бисеров има и платени правокатори - Господ да ги порази и направи тях инвалиди.

ви ли прилича вече това на политическа акция умело подклаждана ясно от кого! Сега и веднага! В коя държава се решава така ! Ама как било в другите западни държави ,ама там не са управлявали преди комунисти! Всеки бранш у нас основателно има претенции , но някои преиграват! Християнството не ни учи на това! На безбожниците им е "позволено"всичко!

майките на децата с увреждания от БКП ли са? А, ясно...

Я да кажат кой ги организира тези майки , че с тия сини чадъри с №4 и тениски и шапки , не е трудно да се досети човек! Да ясно е че БКП/БСП ще се възползват от ситуацията , но те за мен са политически употребени!

Срещу правителството!Не искат да влязат в комисия да си кажат исканията,болките и какво предлагат!Искат да протестират!Не искат пари за нуждите на децата си и за свои нужди,а искат да протестират!Не искат децата им да живеят по добър жизнен стандарт,а да живеели само!Тяхното желание е само протести срещу всякакво решиние на проблемите им!

Щом като такива боклуци като тебе са защитниците на герб, няма да изкарат още дълго. Чуваш ли, камбана бие за вас, продажни, човеконенавистни отрепки.

Те го защитиха, защото помислиха, че той с оставката си е на тяхна страна. Обаче в същност е едни страхлив мишок, който е гледал просто да се измъкне измежду шамарите.

един комуноид кълне и чумосва в типичния им стил!

Те и мисъл!!!!!!

Тия от платените протестъри ли са или от безплатните.

от мераклиите за пари!

дебила и е на 28г! за що не протестира преди две, пет, десет, или двадесет и пет години?? колко ни струва на нас нейния дебил за тези 28 години? 200 лева не били пари?? ми като не са, не ги взимай! на мене никой не ми е давал по 200 лева за децата ми!

Всеки иска да живее. И на всеки собствения жияот и живота на бличките са му най-ценни. Аз се опитвам да разбера тежкия живот на тези майки, но с всеки изминал ден с еубеждавам че тях ги интересуват две неща - да с реши САМО техния проблем и да създават колкото се може повече проблемина правителството на ББ. И по този начин те действат с БСП. Аз винаги съм мразил БСП и цялата номенклатурна пасмина от времето на милиционеро-социализЪма. И побеснявам когато гледам техните деца и внуци пак да са във властта и да с еопитват и акъл дадават. Вместо да са в затвора, или в най-добрия случай да пасат патките някъде. като мен мислят още поне 3 млн българи. С изключение на тези 6-700000 дето са гласували за БСП, всички останали не могат да понасят БСП. И аз, като и тези 5 млн не можем да понасяме и БСП и 23всички, които са с тях. В частност и тия изнудвачи - майките на инвалиди ( защото мъж на 23 г. не е дете. Хайде да не спекулирамне с децата). Адинственото сигурно нещо на този свят е смъртта. Щом си се родил значи ще умреш - от това спасение няма. Въпросът е не дали ще умреш, а кога и как ще ти се случи тази случка. Някои умират след раждането. Даруги - през първата година. Трети - при злополуки. Чертвърти - при изпълнение на служебния си дълг. На война или в мирно време. Някои умират на 20 - други на 100 години и повече. Няма безсмъртни. Следователно е пълен идиотизъм някой да изтъква смъртта като аргумент. Нека да помислим малко. Тези майки искат по 1000 лв месчна издръжка + допълнително медицинско осигуряване. И всичко от държавата. Но я да видим дали един пенсионер с 250 лв пенсия и той не иска да живее по-добре. Или онзи младеж дето работи като роб за 1000 лв и му се налага да плаща за всичко. Или тези млади семейства дето са с малки дечица. Откъде да се вземат тези пари? Защото аз не мисля че другите инвалиди са нещо по-малко. И в никакъв случай работещите не са по-незначителни от тези 23 годишни непълноценни индивиди. И какво щ е стане ако започнем да харчим безогледно за всеки, който иска пари? За цигани, за псевдо-инвалиди, за нежелаещи да работят, абе за каквото с е сетите. Да вдигаме данъците докато работещите млади хора напуснат България. така ли. Е, аз не съм с6ъгласен. ако все пак трябв ада жертваме някого, то нека бъдат тези, за които няма реална перспектива. Защото нализнаете правилата в самолета. Когато стане проблем и паднат кислородните маски първо трябв ада сложите маска на себе си и тогава да помагате на другите. иначе няма да помогнете ни на себе си ни на другите.

е тия какво искат в крайна сметка ?

"Тия" са българи в държавата България, с етнос български. Тия искат поне същите права, каквито виждаме, дават комфорт на циганите вече 30 години да живеят на наш гръб, да дерибействат, крадат, убиват, често пъти безнаказано, без да плащат дори консумативи като редовите граждани в тази държава!

Аман от тия майки! И те като Босия започват да стават дразнещи с техните протести и претенции, като че ли са единствените нуждаещи се в тая опоскана държава.Но защо ли си мисля,че някой умишлено ги кара да продължават с протестите,разбира се срещу съответно заплащане.Що за майки са като тормозят тези болни дечица,които не са от вчера болни и за които сега са се сетили да искат от държавата помощ и то ултимативно.Жалко,че зад всичко това прозират партийни интереси и това е поредният опит да се разклати държавата.

Е няма да стане сега и веднага другарки майки и може да не е точно както искате,защото хората с увреждания са близо половин милион и всеки има нужди,а закона трябва да се обмисли!Тази червена ли,друга ли акция вече няма значение,но дотегна!Как така не могат да чакат два месеца айде холан, плащат ви палатковия лагер,почивайте си в палатките.Не знам през това време кой ви гледа децата?Но какво излиза всъщност?Държавна помощ от 930 лв. на месец,признат трудов стаж,социални добавки,консумативи,лекарства,сега и личен асистент не знам за колко часа искат, е добре,това излиза над 2000 лева на месец,сигурно и повече!Но се вижда,че тези майки не могат да се грижат сами за децата си,логично,и ги натрисат финансово на държавата,в която минималната пенсия е 207 лв.,като и осигуровките се поемат от държавата и за тях и за детето!А как е в западните държави?Тези деца се отглеждат в социални дневни центрове или седмични със специалисти,а майката работи!Пак получава помощ примерно за транспорт или друго като консумативи,количики лекарства,но работи!А тук стана анархия!Грижите може да продължат и след 18 г.,по същия начин!А възрастните хора ,болните възрастни,те нямат ли нужда от личен асистент!Освен това такива закони трябва да се съгласуват и с данъкоплатците,да има и обществено обсъждане!Не може да се прави политически пиар!

Вече не ги разбирам,сигурно и те не се разбират!Майката казва ,че другите "проправителствените "протести искали повишаване на жизнения стандарт на всички с увреждания,а за децата на тези майки нямало стандарт ,освен да били живи!И, че проправителствените протестиращи хора с увреждания не можели да се представят,че ще се вземе от тях и се даде на майките!Това вече на нищо не прилича!Че колко полупават те?Тези майки !гледат си собствена черга ,а другите хора с увреждания много важно,че и са кръстени " проправителствени" ,а не нуждаещи се хора!Е може ли такова нещо?И какви са тези преплитащи се три закона- закон за хората с уереждания,зако за социалните услуги и закон за личната помощ,а последния сами за тези" майки,щото други нуждаещи се " няма"?

Колко закона има за социалната помощ Защо Мая Всезнайкова не обясни. Явно тя съветва тези жени. При всички случаи работната група няма да е полезна, ако и протестиращите не влязат вътре. И какво налага да има " контра" протестиращи? Те какво? Доволни ли са, че издръжката е 200лв. Явно журналистите не могат да излязат от клишетата и да представят 2 гледни точки в 2 изречения.

Теб пък какво те дразни. Хората изказват мнение. Защо всички ще си мълчат

Кой плаща...Костинбродската или Решетникова

Ей, няма да МИ се махнат от главите тия! Дет се вика саботират властта! Сиреч не разбират от дума!

Герберите са психично болни.

Управляващите са садисти и корумпирани мекерета