Майките: Извинението на Симеонов е изпросено

Жените ще продължат протестите до оставка на вицепремиера

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

Я да излязат ВСИЧКИ МАЙКИ и да искат детските да са по 200 евро като в Германия и Австрия...Ако не, оставка след оставка до изравняване на детските със Запада...

PEYTSCH

Айде да се разкарате, а ? Нямате ли за кого да се грижите, че политиканствате с препълнени гуши с народни пари ?

Крайно време е целият български народ да облечем флавелките с надпис "Системата ни убива" и да развеем черните знамена! Защото трябва най-после да станем като гърците! Да искаме, да отстояваме правата си на граждани за достоен живот. Стига синдикатите да са странични наблюдатели и подгласници на управляващи и олигархия, а да си влязат в ролята, за която са създадени!

=Един болен= по-надолу е изразил с болка всичко, което напоследък се случва в нашето общество. И е напълно прав. И тук няма нищо какво да се добави. Бих изразил само моето недоумение, че почти всички институции, медии, преса им пригласят на кресливките, а не си вършат пряката работа, за която са призвани. И на всичкото отгоре, за всичко това, ние не само им плащаме и заплати и всички други разходи, но и страдаме от това нелепо приобщаване към крайно неморалните постъпки, защото с това си бездействие те вредят на всеки един от нас. Само призовавам: Прочетете няколкото реда на този човек няколко пъти, помислете и се осъзнайте.

И какво? По старата схема да противопоставяме хората? Или по пожарникарската- да гасим огън с насрещен такъв.

Не може да оставим един умствен инвалид, един морален урод да ни "уж" управлява. Това е същество без грам възпитание и ум. Просташкото говорене е за кръчмата. Да върви там. Намаме нужда от такъв "вицепремиер". Той е срам и позор за България. Вън!

Дали не са кресливки предвид числеността им и на фона на кой...например диабетно болните, които в България са 600 000 регистрирани и още 300 000 незнаещи, че са болни от тази болест. Защото никой от тези болни не взима и една пета от тези 1200 лв като помощи. Тогава да излезем и ние на улицата и какво ще стане? Голяма демокрация ще падне..Преди всичко всеки трябва да живее със своята болка и със своя МОРАЛ! Болка огромна е детето ти да е болно, но неморално е по този начин да поставяш искания, които все повече стават политически.

но защо трябва да се обръща на валерко такова внимание, карайте си протеста и толкоз

Току що Минчо Коралски каза по BTV, че майките получават по 1200 лева на месец и още колички и други материали безплатно. Колко от Вас, които така усилено ги защитавате получават такива заплати? Аман от двуличие, фалш и лицемерие.

Решението на Г-н Симеонов е напълно нормално ! Сега е ред на майките ,да направят същото след като крещяха подир него "УБИЕЦ",с което правокираха неговото изказване !

Сигурно тези жени имат модерни смартфони от ново поколение, аз имам обикновен телефон но не протестирам, мисля че трябва да се върнат крачка на зад и да видят че много е постигнато в либералната демокрация събираме пари за тежко болни деца...

goose

"Вицепремиерът Валери Симеонов ще ръководи Националния съвет за хората с увреждания. Това се предвижда в Проектозакона за хората с увреждания, който влезе в дневния ред на Социалната парламентарна комисия. Текстовете от законопроекта бяха представени пред депутатите от социалния министър Бисер Петков. Според проекта Националният съвет ще се ръководи от ресорния вицепремиер. Такъв в момента е Валери Симеонов." Ето за това е цялата борба - тези 150 милиона, които уж отпуснаха, да минат през неговите ръце и да бъдат насочени в подходящите хора ...

Те са го написали на фланелките.Системата убива.Всички социални помощи отиват при циганите-безплатен ток ,вода,здравеопазване Издръжката на циганите струвала около 4,5милиарда на година.А от 1 януари 2018 год.малцинствата ще получават безусловен базов доход от 453лв месечно плюс останалите европейски помощи,минималният месечен доход на всеки безработен циганин ще скочи на 1000 лева.Решението на правителството е взето под натиск на европейската комисия и БХК.Мизерните Пенсии и Инвалидни помощи са без увеличение-пише в Свободен народ .БСП дпс и да дойдат на власт,все тая.Социалната политика на БСП е само към циганите,нали от там тръгна изкривяването на нещата.

Аз искам вместо да бъхтя за една минимална заплата цял месец, да си пия кафето с цигарка в палатката за две!

"...по настояване на коалиционния съвет, аз поднасям своите извинения ...". Първо, извинение под натиск (по заповед) НЕ е извинение! Освен това, само часове преди това, той заяви, че ако го принудят да се извини, то няма да е искрено! Е ,въпрос с обикновена трудност: Извини ли се (честно и искрено) този генетично сбъркан човек, или не?!

а за кое точно искаш да ти се извини?

Да се извини, че е простак.

Един премъдър човек беше казал: - "Облечете се във светлина" Защо сте в черно ?, скърбите за нещо което ще се случи, случило се е , или идвате да тероризирате ?

Все съм си мислил, че инкогнито във форумите се изказват преди всичко онеправдани от властта хора или страхуващи се от някяква репресия. Затова много ме учудва огромната група коментиращи, които защитават силните на деня инкогнито, т. е. крият се без някой да ги търси, интересно, много интересно.

ето, ти не критикуваш властта! що си инкогнито? пиши си името, адреса и телефонния номер, смо.таняко!

"Мълчи ми се" каза днес майката на дете. Как е възможно така да се пише.То е отровно да се четат злобните коментари. Днес уж трябваше да се помолим. Това ли ви е. Откъде тази злоба.Всички тук сме в казана на анонмните драскачи и какво ви помага? Всички сме излъгани.

ми кой я дърпа за езика, та врещи, като и се мълчи? да каже на курнелия да и пусне езика вече! вота не мина!

Ти не си той ти си едно нищо. Феномен. Животно, което трака по клавиатурата.

Само да попитам - тази жена на снимката, ако не е креслива свирка ли държи в устата си?

сподели как разбра че е жена

Не сме приели още Истанбулската конвенция.

Това не е жена, а е от увредените. Майка му го е оставила да вдига врява докато метне една малка гроздовка с цигара две

Кой ви е раждал.Нещастни създания.

Аман от тия майки и техните безкрайни протести!Около тях не се върти земното кълбо,има още толкова много нуждаещи се хора.Сега пък не им харесват извиненията!Че са кресливи спор няма,че в общи линии каквото са поискали ще им се даде,но явно им харесва да протестират и да мъкнат по площадите болните си дечица.Подстрекателите явно добре си вършат работата,но лошото е,че всичко е за сметка на болните дечица.

" Майките " вече изобщо не знаят какво искат и някак си всичко ми се обърна на страшен цирк и позьорщина ... Мое мнение ..

Шайка просто

Объркана история! Симеонов " нападна" Домуза за някакви си 58 млн лев,той пък сега застана зад него? Луда пара!

Защо валери симеонов не се яви при гласуването на вод на недоверие за ,, здравна политика,,?:))))) ....щото , той е вице---с ресор ,, социална политика,,!:))))))) ....... Да не би , да го е боляло там-----дето Бою Симитлията го е ритнал на коалиционния съвет?:)))))))))

симеонов е прлав! тия са група кресливи жени! за някой от тях не е много сигурно че са жени, щото приличат на веици!

трудно се приема от народа да те обиждат а кресливи лице което е нещо средно м/у Адам и Ева

За какви думи се извинява днес Валери след като вчера каза че си стои зад думите? Нещо ми е неясно! Защо след като твърди че е прав се извинява че е прав хаха смешна работа. То към " Кресливи " и " Уж Болни " вчера прибави и нова обида като нарече протестиращите " Тютлюгювеч " утре дали пак ще го гледаме тоя паляк да се извинява ? То на тоя принцип да вземат да му направят едно предаваме по БНТ " Извинявам се " и през ден да се подава в 20ч вечер да се извинява. Няма по уздухано образование от ОП хахаха

Докога ще ни показвате този вампир от снимката? И тези кресливки какво искат отново? Видя се кой стои зад тях в искане на смяна на властта - вечно гладните за власт и пари БСП и ДПС, неотклонно и винаги заедно.

Къде са ти доказателствата, че БСП стои зад тях ? Конкретни доказателства, иначе си прост герберски лъжец.

хехехе, в чата на комундетата се призоваваха да ходят на протеста.

Искам да чуя мнението на социалните работници които може да получават по малки заплати от помощите които дават.

така е идеологията на ГРОБ. Ако не стачкуваш значи си доволен от това което ти дават. Така че всеки който не е доволен на площада всичко друго е да замажем положението

Гусин вице, Пращам на разположение 20 000 бойци-черноработници, за да бранят вас и свещеното правителство от крясъците на тези ненаситни жени! С трактори ли да дойдат, щото с корабите, дето ги нарязах на скрап няма да може? Искрено ваш на амбразурата: киро гела!

Ахрянчета, майките искат нещо много елементарно- полагащите им се по закон пари за отглеждане на децата , да не се крадат. Никога не са претендирали за увеличение на тези пари! Просто искат да достигат до тях!

Тия простотии , ще минат само пред електората на Нинова . Не се хаби да лъжеш хора , които могат да мислят .

НОИ и социалните служби ги пращат по банкова сметка, която лицето само посочва, как да достигнат не мога да разбера да не е клон че да го достигат с протягане.

Само железарските челичени редици на пенсионерите могат да преобърнат нещата на следващите избори!!! Делът на депесарите и циганите ще бъде символичен. Търси се лидера, ориентацията е налице!

На всички платени тролове ще кажа - колкото повече се опитвате да настройвате хората против майките, толкова повече хора започват да ги защитават и за това протестът им ще успее, защото народа знае кое е справедливото и кое е грозното и безчовечното и няма да обърне внимание на грозните ви манипулации и обиди към тези нещастни хора. Смирение и обич трябва между хората , а не злоба и оскотяване, каквото се опитвате да предизвиквате..Животът е бумеранг- всичко се връща.

Като гледам, другарю, само обич и славейова песен жизнерадостно бликат от думите ти! А и кълнеш!!! Засрами се!

сложих ти плюс но на мига се получи и минус за което се извинявам от името на нашите любезни домакини

но какво точно искате

Я ни обясни кое е справедливото бе смешник ? Някакви незадоволени женици с болни деца , да държът сметка на обществото , защото не им се обръщало достатъчно внимание . Никой няма право да ми вменява вина , за това ,че детето му е болни , нито пък насила да изисква меото съчуствие . За каква справедливост говориш ти бе ? Я питай майките на деца без увреждане , те как си гледат децата , без помощ от държавата .

Глупако, има голяма разлика между здрави и болни деца, а има още по-голяма разлика между жени които раждат едва по едно дете и такива дето раждат като кучки с цел социални помощи или просто ей така щото им е кеф, но без да интересуват дали имат какъвто и да било доход или възможност да издържат едно или две, да не говорим за три и нагоре деца!

Ама вие наистина ли мислите, че се е извинил??? Та той си го каза направо - накарали са го да произнесе тази дума, за да не се наложи всички да освободят местата около баницата. Това е.

Доскоро ги съжалявах, но сега разбирам защо са така жестоко наказани.

А ти си просто един нещастник!!!

Този не е нещастник, той е морално деградило същество.

А ти си поредният нагъл комплексар .

Защо да съм "нещастник"? Защото ми е гнусно, че ПРОСТИТУИРАТ с личната си трагедия ли?

Не, ти не си прост нещастник. Ти си един безмозъчен нещастник, срам за нормалните хора.

Майка ми не е сред протестиращите. И аз не съм сред протестиращите, слава Богу. А вие, любезна госпожо?

Не е изпросено! ...изстискано е от макарите му , извити от Банкянския Груйляк!:))))))))) .... Честито, псевдопатриоти----имате си още един евнух!:)))))))))

разкарай се

Вече започнахте да омръзвате на хората.

Че е изпросено, изпросено е, ама какво очаквате, човекът каза истината

Моите коментари по темата са скромни и никога не обиждам по форумите, но ми се отговаря многократно цитирам "бе идиот с идиот" само защото смятам че протеста е прекален или че 930лв. са добри пари.

930 лв. са добри пари за кого? Ти знаеш ли колко струва всичко необходимо за да гледаш горе долу сносно човек с увреждания? Да не говорим за това , че този който денонощно се грижи за такива хора престава да има собствен живот. По- добре се запитайте каква е причината- май преди време имаше бонбончета над едни съседи, май водата съдържа това и онова- процентът на наследствено увредени е малък, но тези които изброих са много.

Как да разбираме коментара ви? Тези жени ще мирясат, ако изравним помощите им със заплатите на IT специалистите и им осигурим многобройна прислуга, за да имат "собствен живот" ли? Де сопа, де!

какви бонбончета че не си спомням

Наистина се чудя какво искат тези майки. Нали всички искания им ги удовлетвори правителството.Нямат ли си работа. Кой им се грижи за децата, като са всеки ден на кафе и цигари пред министерски съвет? Не са само те в нужда. Има толкова много хора с други проблеми.

Има един Господ и той най-добре ще ви накаже за безчовечното и платено изказване. В този живот всяка сметка се плаща, та и на вас живота ще ви постави на мястото!!!

А теб за какво те наказа, никаквице?

Аре оставка на ,,майките'' изнудвачки . Кой въобще ви е казал , че ставате за майки . Една майка си гледа детето , а не го пробутва в чуждо гнездо . Тая наглост няма край , и покрай безумното и безпардонно поведени на кресливите ,,майки'' , Валери Симеонов си спечели още един глас за следващите избори . Хванете се у работа и си гледайте децата , какво чакате обществото да ви носи на гръб ли ?

Наистина много се политизира този протест и измества главната цел.Майките наистина трябва да се съсредоточат върху конкретните цели за децата си. И дотук!Груби и невъзпитани хора колкото щеш.Постигнете най-доброто за децата си, независимо с този вицепремиер или не.Той ще заплати за думите си вероятно по някакъв начин, ако смисъла им е бил такъв какъвто го възприеха повечето от нас.

От писанията във фейс-а се разбира, че поне половината майки са приключили с протеста. другата половина остават. Какво постигнаха първите и какво НЕ постигнаха вторите? Отпуснати са 150 милиона, под вещия поглед на Мая Манолова законът е внесен. Явно за първите протестът е приключил. С успех. Остава въпросът какво точно искат тези, които продължават. Или е редно да се каже, протестът на майките с деца приключи, продължава новият протест - за сваляне на вицето и евентуално на правителството. Прав ли съм? Питам понеже, няма да има още едни 150 милиона, нито ще се прокара още по-нов закон. Не, наистина...какво точно искат тези от вчерашния и днешния протест? Какво ги държи там? Кой ги държи там? Какво повече е обещано? Колко? За колко дни? Защо първите не се връщат? Тях кое не им харесва в този протест?

на едни нещо е обещано на други не е, това са стари партизански номера, хайде сега

Ако може сега и майките да се извинят на всички,които проклеха ,анатемосаха и им пожелаха да се сдобият с болни деца или внуци!

Има да почакаме извинение от тези озлобени, прости, самозабравили се жени. И е редно дир. бг да трие коментарите със злостните клетви на тези истерични лелки. Модераторе?

Фабриката за тролове сега се реорганизира, за да види как да реагира, след като повечето коментари очевидно не подкрепят поредната доза емоционален и морален тероризъм на въпросната група протестиращи. Засега само се цъкат минуси, но след малко ще започне да се лее помия

Всеки ден за да плачат на центъра какво са? Волно дарение ли?

Симеонов едвам събра сили да се извини, майките пък не приемали извинението....е кво да направи, да се съблече гол пред Народното събрание ли искате! Оствете човека на мира, че и Вожда от банкя вече е притеснен за него! И ало майките, на политика ли го обърнахме, нали имате някакви искания за децата, отстоявайте тях, че утре ще завали сняг и ще ревнете, че и вие сте болни!

много е готин

Айде майната ви и на вас, както и на Валерката де!

Вчера или онзи ден на Дир-а имаше снимка на една, очевидно не добре с главата бабичка, с изолирбанд залепен на устата! Та тази снимка, която редакцията бързо свали, показваше същината на протеста - изкривен и озлобен!

Въпросните нямат задоволяване... Ако пък беше подал оставка щеше да е "късно-подадена". На подобни индивиди, каквото и да им дадеш, все няма да им стига, щото проблемът, който имат е съвсем друг. Това, че ги е сполетяло нещастие, че се чувстват прецакани от живота и съдбата, е вярно. Но са изключително гнусни и жалки в желанието си и на другите да ни е гадно и да ни извадят душите. Има хора двойно и тройно по-прецакани от живота и съдбата, но си носят кръста и някак си се справят. Всички помагаме доколкото можем и доколкото ни позволяват възможностите. Всичко друго е наглост спрямо околните от безсилие, но не пред властта, а пред съдбата. Много хора мислят като Симеонов, но знаят, че не си струва да си кажат мнението. Защото ще ги нападнат озверелите "онеправдани". Изобщо в наши дни, право на мнение имат само тези майки, псевдо бежанци, малцинствени етнически групи, всякакъв вид нетрадиционно сексуално ориентирани, вегани, антиваксъри и други подобни души, с крехка психика. Ние можем само да се чувстваме виновни, че не сме толкова нещастни и че животът ни е "песен" и да работим от сутрин и вечер, за да задоволяваме нарастващите им нужди и претенции...Съжалявам, но с такова отношение, просто ще получат една тиха неприязън от огромна част от обществото.

Ей сега псевдомайките ще почнат да те кълнат! Те това най-много го умеят! Друго дали могат - не знам. Жалко за децата им.

ПОДАРЪК ОТ СПОНСОРА ЛИ СА, ИЛИ ЩЕ ИСКАТ ДА ГИ ВРЪЩАТ ???

Така ,така ,щом организаторката на протеста тъй ви е инструктирала-никаква прошка. Дърлете се до край! То, нали маските паднаха, може и депутатки да станете. Ама ако успеете и да съборите и правителството ,тогава евродепутатството ви е в кърпа вързано. На кого ги разправяте ,че протеста не е организиран и ръководен от ..........( попълни си сама ) А' да видим като съборите държавата дали ще ви се реши проблема.Помислете добре,дали не настройвате сами голяма част от народа против себе си. Дали все пак майките на децата без увреждане са по-долу от вас. Те не заслужават ли подпомагане заради това че се справят сами и с немотията ,пък ето че и медали от конкурси носят тези неувредени деца .За тези деца, помислихте ли ?Или само своето нещастие виждате. Нека не се настройваме едни срещу други ,стига ! Малко помислете ,спрете с тия черни знамена,не ни тормозете.Замислете се кой ви използва, къде бяхте при Орешарски да протестирате. Със вас сме ,но не прекалявайте. Може да загубите много, нали сте чували-прекален светец и Богу не е драг.