17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям страх ги тресе тези т.н.управляващи.Никаква реформа не са в състояние да направят ,всеки иска и те дават и удължават.анание,защо пенсионери по възраст са пенсионери и от ТЕЛК?Защо?Къде другаде по света се процедира така.Ами те всички бивши полковници станали по на 80и годиниса ТЕЛК-АДЖИИ.Малко ли пенсия получават.Да но вие си се подържате ,няма да се изненадам и ако и ти си работещ пенсионер и ТЕЛк*АДЖИЯ.

Омръзна ми да гледам тези нахални майки,които не спират да просят пари и да злоупотребяват с принципа на солидарност в нашата държава.В нашето общество има и други деца за които според мен държавата трябва да се погрижи.Например да подкрепи умните деца,които печелят олимпиади,които спортуват и представят държавата ни извън страната и т н.В крайна сметка това е бъдещето на нацията и за тях трябва да се инвестира повече средства за да останат у нас,а не да ги ползват чуждите държави Стига вече с тези инвалиди.Достатъчно получиха .

Черните орки на Мая Червената пак изпълзяха от пещерите си.

Тези жени кога се гледат децата, превърнаха протестите в основна дейност.

Ами 50лв плащат на протеста, има и кафе … Само цигарите са от теб - защо не ходиш? Пък е времето не е лошо за този период на годината.

Сегашното им искане е разумно , но с предишните си червени простотии изгубиха подкрепата на хората. Издънки с Костинбродската и Крушовската и врякането на всички протести ни отблъснаха.

Тази Вера Иванова защо не вземе да се гръмне. Не и ли омръзна все да протестира или иска да бъде медийна звезда. Кой и гледа болното дете???