17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ирина ,аз лично не мога да повярвам ,че тези думи ги е казал Човек."Казана дума хвърлен камък".

Бойко даваш милиарди, за глупости, но 300 мил. за тези наистина нуждаещи се българи не даваш! Направи, както правят на запад дават парите на хората а не на системата, както правят твоите чиновници. Не храни системата а хората! Не мога да го напиша на иврит, че да го разбереш, за което съжалявам искрено.

трябва да се грижи за: 1. Живота 2. Свободата 3. Собствеността на гражданите си. Другото е това, което сега всички отричат. Четете.

Иринче ти си голям дебил ма.

ако Ирина е дебил, ти си ИДИОТ. Справка: трите степени на олигофренията.

кога ли и мангалите ще се обадят. При тях сигурно 90% са инвалиди по рождение. Цяло Столипоново пенсионери по болест, без никога да са работили каквото и да било, нито пък познават някой който да е работил. За данъци - да не говорим - не знаят яде ли се, пие ли се става ли да го откраднеш и да го продадеш за пиене. Виж, за "социалните" е друг въпрос...

Не искам,детето ми да се травмира психически от гледката на лигавещи се дебили.Моля всички майки,който неадекватно занимават обществото с това-има специализирани училища!!!Увредените деца,са бич,за нормалните и защо трябва да си заравяме главите в пясъка-не става,значи не става...

и никой не задава въпроса: защо са ги родили такива, аборти, алкохол, дрога, цигари несъвместимост на родителите, наследствени болести.

Използвай собствен никнейм,ако искаш нещо да кажеш,а защо има такива деца е Божа работа,а не твоя!

Иринче моме глу...а. борихме се за демокрация. На запад ( място което явно ти не си посещавала( проличава от "умното ти изказване")) децата дали здрави или с увреждания са приоритет номер едно на държавата. Децата с увреждания се интегрират в обществото още от училище и се търси начин за тяхното развитие и търсене на реализация когато пораснат. Виждал съм доста хора с синдром на Даун и други увреждания да работят като почистваш персонал в големите търговски вериги в Англия и това е един от многото примери. Мога да ти пиша много но няма смисъл. На финала ще ти кажа, че с изказване като това ти и твоите деца(ако имаш такива) сте много по болни от тези които протестират по площадите.

После пак ще ви пиша обичам ви

Много сте яки мацки обичам ви много ще ви прегръщам и милвам

какво искат майките - повече пари, парите са в основата на всички протести - и на полицаи - видяхме каква работа вършат! и на тираджии. Как така ще диктуват на нас обикновените граждани кога да има оставки и кога не! Що не кажат откъде да се вземат парите - ами от нас - уж здравите и ние да станем като тях.

с децата ли на слънце протестират майките или само те /а кой им гледа децата/. Като не им харесва у нас - свят широк, защо определен контингент хора искат оставка - ще има избори - тогава избирайте - да дойде Нинова - тя ги разбира тези неща. Нали прати СВОЯ СИН ДА УЧИ В САЩ, А СЕГА РАБОТИ В НЮЙОРК В БАНКА НА РОКФЕЛЕР - ТЯ ЩЕ ИМ СЪЗДАДЕ ПРЕКРАСНИ УСЛОВИЯ АКО НЕ В САЩ, В МОСКВА ХА-ХА.

А като не желаят Нинова, това автоматично значи, че трябва да са доволни, така ли?