Майката на убитата брокерка: Отнеха детето ми заради 3 апартамента в Лозенец (видео)

Съдружниците трябвало да върнат на Теодора Бахлова заем за дострояването на жилищна кооперация в курортното селище

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро утро гости! Каквато и да е историята, такова убийство оправдава ли я? Искренни съболезнования на роднините! Мир на покойната.

Законът казва, че всеки заем над 10000лв трябва да се декларира. Въпросният заем деклариран ли е? Ако ти умишлено си нарушил закона с цел лично облагодетелстване за сметка на държавата, каква справедливост търсиш от същата тази държава?

Като знам адвокатите как си декларират доходите и какви данъци плащат... Жената вече я няма, стига сте ровили костите и.

Криеш данъци от държавата, а после квичиш - защо няма справедливост в тая държава.

Марая мърша живота и един апартамент не струва!

в днешно време за 5000лв ще ти забият брадвата в главата та камо ли за 3 апартамента а тази жена откъде има толкова пари да даде назаем ???

Резонният въпрос е "платила ли си е данъците на тези пари".

А, стига вече сте разнасяли кокалите на тая мърша. Пукнала - пукнала. Голяма работа. По-добре кажете къде е Янек.

Ами пукнал пукнал - голяма работа, все мърша. Сега остава да пукнеш и ти - голяма работа - все мърша

Алчността е бич божи. Алчността е причина рибата да се хваща на кукичката, престъпниците да правят престъпленията си. Половината финансов оборот се движи от алчността.

Ако беше прочел някоя книга щеше да знаеш, че алчноста движи бизнеса! Иначе никой нямаше да инвестора в нищо и нямаше да взимаш заплата. Ти като искаш да вземаш по голяма заплата или пенсия алчен ли си?

По твоята логика и завършването на висше образование трябва да е Алчност !? И вземането на специалност, и издигането в работата/кариерата, и писането на книги и песни също ; да бе говорим за някое изобретение, или започването на нов бизнес (старт ъп, както му викат по модерному днес!!) Май не си много Прав !?! Алчните са обикновено нагли, агресивни и безпардонни , и . . . обикновено си намират “майстора” , защото именно, поради Алчността си Винаги настъпват в тетиторията на някой друг, като Тях Алчник, а в “препирните” между тях прошка няма ! Абе, не четеш ли книги, не гледаш ли филми ? Толкова много и сериали има направени именно за тая глутница от “хора” ...

Ето затова не щем ни каскет, ни каскетатура, ни Боко Тиквата.

Колко е тъжно и срамно, че в нашата жалка държавица все още съществуват такива ужасни варварски престъпления.

Ако започнат да висят по стълбовете, гарантирам ви, престъпността рязко ще намалее!

Последният абзац най-после ме накара да се усъмня,че е невинен,както досега смятах,след като е опрял до далавери с коли.Но в същото време никак не се връзва версията,че брокерката е била богата след информацията от самото начало,че е задлъжняла на банки и е подгонена от частни съдебни изпълнители.Такъв човек няма как да даде крупни заеми,а за имоти на "зелено" трябва да има поне някакъв предварителен договор.Все още ми липсва мотива,но досега го пишеха,че е строителен предприемач с безукорна репутация,но тези коли му разклатиха сериозно репутацията,но все още освен думите на този,който посочва къде са частите от тела и в когото са намерели пистолет,с който е убита... някоя от жертвите.За този Рагевски има само съмнения,че и той я е закъсал финансово и може би затова е така апатичен на снимките.В третата възраст е и тепърва да прави планове за бизнес начинания и поради това вероятно изглежда му е все тази,какво става около него и нищо чудно да е повече притеснен,че се е провалил финансово,но може и да е много лаком,но за дреболии едва ли,т.е. от нужда е по-вероятно.Ей това аз ли го написах?

Някои обичат да казват - вкл. хора с положение и репутация - че парите не миришат! Демек - няма значение как си ги придобил, важното и да ги имаш, и по възможност повече и много повече. Аз винаги съм се чудел на такива - имам предвид на онези между тях, които очевидно не са глупаци... Ето ви един конкретен пример, че парите могат не само да миришат и дори да смърдят, НО И ДА УБИВАТ!

Не ти ли се струва, че не парите са виновни, а тоталната безнаказаност в нашата държава ? Престъпниците вършат престъпления с пълното съзнание, че ще им се размине. Както е и в тоя случай. Тялото на жената е намерено случайно, полицията търси друга жертва.

Територия с няколко различни строя за едно столетие не може да е държава, нито елементарните частици припкащи върху нея - народ. Диваци, непукисти и страдалци. Тук таме някой възмутен. Последния винаги ми е бил странна и несъответстваща порода за обитанието си. Ама то според това, че всяко едно правило има изключение. Сега очакваш ли да се вдигнем до нива световни след като сме на емоционално и нравствено ниво в каменната ера. Е, има по някое Infiniti. И Нисан. И апартаменти има. Да си ги чукат у главите.

Търсена от колектори и съдии-изпълнители??? Баси лошата карма…

Съдия изпълнител няма. Има съдебен изпълнител, така както има съдебен пристав.

Аре бе просълзих се

Глупава жена, брокер ката имам предвид.... В БГ орташката работа, не е работа.... Разчита единствено на себе си... Така ще оцелее, а може и да забогатееш

Именно заради това мислене БГ скоро няма да се оправи. Тази идея за всеки сам за себе си не работи - колко още трябва да мине, за да го разберете. Силните нации са обединените нации. А за такива случай - проблема не е в брокерката - проблема е, че някой някъде не си е свършил работата да прибере този по-рано в зандана за едно или друго престъпление. Защото в БГ всички сте нехайни и мързеливи, а и защото ви е страх, че един ден и на вас може да се наложи да клинчите от закона...

Наполеон го е казал - един френски войник струва колкото един египетски; двама френски войника струват колкото четири египетски.

Каквото и да си говорим, това е филм на ужасите.

"...неистински документи, на които е предаден вид, че са издадени..." - "предаден" или "придаден"? Или все тая?

Че това са поне 250000 евро! Хората се избиват за стотинки...

Очевидно не се избивате :Д В БГ всички реват, че нямат. Но истината е, че имат, а имат, защото крадат от държавата по един или друг начин. Единствените имащи и некрали са хората в софтуера, защото там парите идват отвън. Всички останали отрасли в БГ са зависими от държавата и поръчките, и така става краденето...

Страшно смешен коментар от неграмотен наш емигрант.

не крада. И семейство ми. Но си прав, винаги сме по-бедни, много по-бедни от крадците. Колкото и да работим, не можем да ги стигнем.

Грамотен или не, това някой друг го е преценил вече в и извън БГ. А относно коментара - кое мислиш не отразява действителността в БГ?

Неграмотен на който, някой от чужбина плаща редовно за разработка на софтуер няма. И е логично единствените законни пари да са тези. Цялата останала държава обслужва и работи в бизнеси замесени в приятелски кръгове на законни крадци и номенклатурни ДС наследници. Много ми е интересно ако ги нямаше робите от АйТи сектора, кой ще си позволи цените на имотите които търкалят народните крадци? Кой в държава с минимална заплата малко над 300 евра може да плаща 1500 евро на квадрат за "ново строителство"? Колкото и да продават на баба си нивите и сриващите се къщи няма как да се получи сметката. Всички са олигофрени изплащащи 30 годишни ипотеки, все едно това е единствената житейска ценност. А картинката в тази кочина започва да наподобява 90 те години. Дано да нямаме Виденова зима.

Умните хора не дават заеми,има банки за тази работа. Умните хора не вземат ортаци .

То ако ставаше само с ум тая работа. Животът е нюансен и се налага да се помага в ситуации, за които не банки, ами онези с "бързите кредити" не стават, щото те пък отпускат малки суми. Последно една приятелка пострада доста лошо и се наложи скъпа, но за сметка на това спешна операция, за която чакай ти здравната каса. Лежи тя в спешното, но аз ще кажа - ходи до банката, там ще ти разгледат молбата в срок. Превеждам веднага сумата по банков път и това е. За теб явно всичко е цигански телефонни измами и всеки да се спасява поединично.

Наличието на имотна мафия народи толкоз много брокери, с лопата да ги ринеш.. и всеки с голяма зейнала за пари уста като на гараж врата. Беззаконието в тази африканска държава управлявана от политици - крадци, бандити и разбойници създаде армия от брокери и фирми за имоти. Българите ходат там, от страх да не бъдат подведени, излъгани или ограбени от имотната мафия. Повечето имотни агенции са на политици, техните дъщери, внуци, роднини, поставени лица и прочие.

война е от стотици години тук, на тази територия. Брат брата убива за имот. Защото друго не могат.

Всеки 3-4 бизнесмен в БГ е от този калибър... Нищо ново. После се чудите, защо сме на това дередже. Всички сте такива... Тази брокерка откъде има пари да дава заеми на строителни бизнеси :Д Стотици хиляди левове - от продаване на апартаменти? Интересно...

Ами да, като се завираш при съмнителни бизнесмени и мутри, всичко може да се очаква..Искаш стандарт- плащаш цената.

стандарт при мутри и убийци. Да не би да стават по-красиви или умни, като се наврът в апартаменти и коли? Не, много грозни и тъпи си остават, без живец, и нормалните хора им се повръща от вида им. За съжаление.

Ами жената си е поела риск. Занимава се с мафиотски далавери - ако успее да се измъкне - печели пари, ако не успее - свършва по подобен начин. Рискът си е неин, последствията също. Да би мирно седяла, не би чудо видяла. Единственото което е неприятно в случая са статитиите, с които ни заливат медиите.

Да би малко ламтяла, не би във варел седяла.

Не знам да плача ли да се смея ли ? // най- успешна // ?????? брокерка !!!! Ако тва е най-успешната брокерка се чудя кви ли са по-малко успешните брокери ???? Очевидно е кат бял ден че е измамила съдя изпълнитела и е прехвърлила въпросните имоти на юнашко доверие на Рагевски за да не и ги конфискуват Банална история, по подобен начин в началото на 90 префърляха цели заводи на мутрите

трудно да не намериш нещо различно от мутра. И банките, и ЧСИ-тата са такива.

Аз само да кажа защото и аз съм жена и работя на този същия Запад, че да натрупа сама жена толкова пари, че и да инвестира в строителство на курортен комплекс си е бая съмнително. То за мъж е съмнително, пък за жена да не говорим. На женицата Бог да прости дъщеря и, но мисля че и тя не е наясно с каква работа всъчност се е занимавала щерка и.

я проверете по морето колко пари вървят едностаините апартаменти и после говорете , че ставате за резил

Е, по колко вървят и по кое море? За където говоря, под 600 евро на квадрат не са падали и то доста далече от плажната ивица. При това не говорим за висящи оферти, ами на тези цени се купува. Говоря за строено преди цените на стоманата да скочат юнашки миналата година, а след тях и на всички останали строителни материали. Добър едностаен не в папура на 3 км от морето и не в "затворено комплекс", на който в нотариалния ти акт има два абзаца тежести за "поддръжка" колко мислиш, че е в момента?

строен от мутра, на морето, на зелено дали ще е 600 евро преди нам си колко години? щот си мисля че става въпроса за едни 50-60 000 лв

Преди колко точно години? Щото тогава имаше заблудени руснаци, англичани и прочее риби, заради които цените бяха станали невероятни, а за 600 евро/квм можеше да се вредиш за някое "ваканционно селище", от което до морето се стига само с кола. Лошото е, че строителните материали станаха безобразни, защото този път инфлацията е привнесена и световна.

Тук някои се упражняват в тъпоумие на гърба на бабата и мъката й по погубеното й дете. Това освен че е много неморално е и много тъпо. Защото става въпрос за голяма трагедия - майка, изгубила убито дете! Бабата не е знаела или не си е давала сметка с какво точно се е занимавала дъщеря й. Покупко-продажба или строителство (на имоти), отдаване на заеми са едни от основните занимания на мафията и на организираната престъпност, вкл. прането на пари. С лоши хора и лоши неща се е занимавала щерка ти, бацо! И на много лошо - откъм държава и правосъдие и борба с организираната престъпност и мафията - бабо! Това някой трябва да й каже на старицата!

Интервюто е взето от пишман журналистите на местен жълт вестник - флагман. В този вестник освен жълтения и бургаски драми друго не се вади. Вестника се помещава в помещения на местни бабаити. Общо взето вестник който служи на местната власт и "бизнесмени". Няма как да се очаква много от такъв парцал.

Това е убийство.Факт.Прокуратурата да си свърши работата,ама не да пуска убиеца с електронна гривна под домашен арест,като случая с Милен Цветков,ами да вземе да осъди най-сетне някой виновен,че аман от разминавки вече.Друг е въпроса с брокерите.Най-големите паразити,които се вклинват между купувач и продавач и гледат да докопат няколко хиляди евро,само за да ти дадат телефона на продавача.Те не помагат за осъществяването на сделка,а пречат.

За Ваша информация - Прокуратурата обвинява! Решението дали престъпника да остане в ареста или под домашен арест с гривна или без се взима от Съдията по делото!

А за ваше сведение основна специалност на прокурватурата е, когато обвиняем изкиха определена сума, да направи такова обвинение, че да няма съдия, който да не реши невинен, като осерат обвинението по прокурватурски

За твоя информация - Прокуратурата обвинява! Решението дали престъпника да остане в ареста или под домашен арест с гривна или без се взима от Съдията по делото! На базата на доказателствата и искането на ... ПРОКУРАТУРАТА, умнико! На базата на това, което представя прокуратурата!

Преди време брокерите взимаха 3% комисионна само от купувача, после взимаха 3 % и от продавача, тоест от двамата. Много брокери вече работят и над 3% комисионна. Представете си, какви пари си докарват, милионери станаха отдавна, ей така като с магическа пръчица. Купувача един път го цакат с тия комисиони 3 - 5%, втори път с общите части, при които хвърля още едни 10 - 15% на вятъра. Накрая влиза в един коптор от бетон, стаи със сводове и големи колони изсрани по средата да си блъскате в тях главата.. и всичко това на тройно завишени цени.

Заслужават ли смърт за това брокерите? Купувачът пълнолетен ли е? Може ли да взима решения? Има ли информация за пазара за да се договори за по-добри условия?

И за да не кажеш, че ги защитавам и съм им фен от мен брокер повече от 2% не е взимал. Искал е 4.

Ама вие и с брокери ли се занимавате?! Сигурно и на нотариуси плащате луди комисионни за нищо. Да ви светна, че има сума видове документи за собственост на имот и нотариалният акт е само един от многото. Лично аз, най-обичам постановлението за възлагане.

, това е " бога" на който се кланят някои приличащи външно на хора.

А с внучката няма ли некое видео...за възрастни!?!

бирник, лихвар и брокер - никаква мислост

Както каза Стоичков преди години "А га ядохте кебабчетата..."

В чалгарската държава е така и още по-така ще става !

Намврила жената на кого да се оплаква - на комунист..... На Рашков му е през.....

Вижте гнусните реклами по телевизията ,вижте до какви мащаби стигна безмозъчното консуматорско общество !!!!!

Ти не си ли консуматор? Нима не плюскаш и не пазаруваш всеки ден?

Научете се да пишете , жалки подобия на репортери.

Така е в държавата на ББ. Едно свестно и нормално нещо няма в тая кочина

Държавата е моя бе.

България върви към затриване, не виждате ли това? Та то от километри се вижда ! Чужди държави и служби имат интерес и го правят чрез продажни политици антибългари. Не купувайте повече имоти, спрете се, тва е номер, за да ви оберат парите пестени цял живот и да ви набутат и поробят с кредити. После ще свалят цените на имотите с 50 - 70 % и разликата ще отиде в техните баМки, а вие ще довнасяте до края на живота си, ще дуате супата, ще лежите по корем и ревете като магарета, помнете го ! Копирайте този пост и го запазете някъде, да ми го припомните, ако съм ви излъгал или подвел.

Бургас е едно голямо село и всичко се знае.Никой не заслужава такава съдба,но да изкарваш едва ли не светица някоя жена защото не е между живите не е редно.Знаем за далаверите на дъщеря и ,знаем и за внучката и.Само вида на внучката и като видиш и ти става ясно що за стока е.

Дебили ли сте или идиоти вие двамата коментиращи !?!?! Има убийство от психари ,а вие ковентирате бабата ! Май само малоумници останаха в тая държава!

Пука му на прашков от хасиендата

Айде сега този й виновен, че била в старчески дом. Внучка й със златни ланци и силикончета раздава интервюто от заведения, ама нема време да си я вземе вкъщи и да си я гледа... Както и щерка й, най-успешната надой добрата, все най най ама всички в тази свфера я знаят, че беше далавераджийка и схемаджийка и все се движеше с престъпници. Та народа го е казал - каквото търсиш намираш. Като си тръгнал да го играеш лихвар на бандити очаквай такива неща. Да се избиват и затриват един друг и да не ни занимават с тях.

ако внучка и ,и е вземала насила месечни вноски е длъжна да се грижи за нея , но тея вноски ги е вземала държавата , защо се опитваш да прехвърляш отговорност ? защото си на яслата или просто изпитваш омраза към силиконките ?

Защото мразя глупавите манипулации...

Такива са новите реалности, бабче. Лекарите трепят и за по-малко.