Майката на убиеца Северин проговори: Каза ми, че е бил пиян и надрусан

Нека да го съдят в Германия, защото в България ще го убият, моли се Надежда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тук ще го убият със сигурност, само не се знае как

каква скромност, направо да се разплачеш. пиян бил, дрогиран бил, не бил такъв...

Ооо, започнахме вече и с "умствената изостаналост", хапчета пил, ария на дибилизма.

Тая ромска майка пръщи от безотговорност и нахалство. Щели да убият сина ѝ , той не билтакъв, сега даже е и луд, а тя не му давала успокоителни, защото заминала за Германия, ами защо не го взе и него, ма булка? Останалите седем малоумника и те ли са тука, докато ти печелиш в Германия?

Ми да го убият - това заслужава и даже му е малко. Някой насила да го карал да пие или да се друса? Пък и хем умствено изостанал, хем в състояние на ходи да си купува алкохол и наркотици ... че и да избяга в Германия - що ли не вярвам?

Бахти циганката, за тези 7 деца взима в Германия поне 2000 евро всеки месец без да си мръдне пръста. Ма не е луд този дето яде баницата.

как пък не.

Уникални са циганите и в гнева си, и в оправданията, просто израза "лъже като циганин" говори сам по себе си...

ужасно ужасноо...и такива са сред нас

Не ви ли е срам да се оправдавате? Не е нормално това ,в свободно време да се убиват хора,жена ,личност ..не мислите ли,че имат семейства и право да живеят? Това е непростимо и заслужава да се накаже със смърт.ДА БЪДЕ РАЗТРЕЛЯН ИЛИ ОБЕСЕН! Да посегнеш и да се оправдаваш ,плюя на лъжите ви ,на възпитанието ,на сина ви и на цялата сган с ,която е претъпкан тоя свят! Толкова животни на една планета!

След този пореден случай на жестоко убийство властта трябва сериозно да се замисли на кого дава пари за създаване и отглеждане на деца и какви граждани възпитават неграмотните майки, които сигурно получават и надбавки, че са самотни, защото докато навършат пълнолетие и имат право на брак, вече са народили няколко деца. Това ли е бъдещето на България, което законите стимулират? Такива хора ли ни представят в ЕС? В същото време премиерът осъжда кого ли не, че компрометирал държавата ни. Нека погледне законите и да заповяда промяната им - както се вижда, в това управление значение има само неговата дума. Съпартийците му хвърлят цялата отговорност върху него и той очевидно я приема, говорейки винаги в първо лице.

В Германия за 21 годишен пари не дават.

Много надрусан и много пиян може ли така да бяга?Само питам,не ми се е случвало?А колкото и да не е хуманно, той си заслужава точно това.Късно е сега да се притесняваш!Заслужава дори нешо по лошо от това,което е направил! Предлагам да го оставите на хората в Русе,не му трябва затвор!А и други ще се включим,втори път за секс няма да си помисли!

Хапчета за умствена изостаналост?! Май някои сценаристи имат нужда от тях. Пиян и надрусан не може да движи в правалиния камоли да тича по алеята,да ибива и изнасилва 1 час. Съучастници има ли?

Абе щом Ченалова и Сидеров казват , че не е твоят син убиеца , ТРАЙ СИ МА . Те знаят по-добре как се действа в такава ситуация . А и народа им вярва . Системата я е убила тая честна журналистка .

Играта започва. Ха, да видим сега как циганите ще си изработят паричките за платеното убийство. Как се оказа(ха) убиецът (убийците) точно там където са намерили да убият жертвата и по-точно кой ги прати точно на това място. А, Ботьо?!

ivu@

Да ни е честита ...... мечта (дрога, секс, пари, антиморал, злоба, ненавист, без спомени от стореното и т.н.). Има ли въобще някакво образование и какво е работил тези 21 години? Чудно с какви пари е живял този "българин"? Кой е виновен за този му начин на "живот" - България, обществото ни, социума или семейството му. Още от сега ни подготвят (Хелзинският комитет), че може да има и оправдателна или условна присъда, защото не бил добре психически - та даже и на лекарства ... . Сполай ни на бъдещото "българско" мнозинство на държавата ... . Хайде, започвайте да плюете сега и по мен!

Пиян, надрусан, тежи 50 кила, признава, но нищо не си спомня, тренирал бокс само във въображението на Цацата и т.н. Удобно, но що нещо не се връзва? И пространството се заля от придворни на бай Х.

1474 евро са само за 7 деца, отделно има помощи за многодетни семейства. 100 % са регистрирани като безработни с мъжа и, което е още към 900 евро на месец. Квартирата и разходите по нея също се поемат от държавата, храната 2 пъти на ден също е безплатна. Значи минимум 2500 евро чисти на месец, без никакви разходи. Па ти ходи работи за 1800 евро на месец.

Може , може , нямаш си на идея модерните наркотици какво правят с човешкото тяло .

Защо от 2 дни циганите ни разказват за случая по удобните тв,а не мвр,и разследващите? Как да вярваме на цигани?!Изобщо какво става? Северин ли или не е той? Какви са доказателствата,че е той? Съучастници има ли? Дайте достоверно инфо,но не чрез цигани и журналисти..

Ами да, обяснимо е така да говори майката, все пак майката си е майка. Ама едно се чудя що не е споменал сам ли се е довел до подобно състояние или е имало и други около него? Освен това изхождайки от изложените ужким факти на нашите разследващи синчето Северин се е гаврил с жервата час и нещо. Някак си при такова пиянство и надрусване не върви той да е способен сам да извършва такава бруталност толкова време, не мислите ли?

Няма да го убият, защото няма смъртно наказание. Изходът такива хора да са все по-малко е само в твърди закони, отнасящи се до семейството - детски надбавки само на образовани семейства, чиито деца посещават редовно училище и имат реални резултати от учебната работа! Който иска държавата да му помага в отглеждането на децата, да се образова - Конституцията дава право на образование на всеки гражданин.

Ама той и Северинчо има дете. Въшлива работа

Да, тази се води "самотна майка", неслучайно презимето на убиеца е Надеждов...

Но по погледа му личи омразата в душата.

Подкрепям!

Много омешахте сценариите - пиян, надрусан, луд, циганин... Пишете го направо гей, с тежко детство, отвличан от извънземни, пристрастен към червен пипер и с 3 смени на пола и е готов за Човек на Годината!

Добре се е усетила. Директните извърштели не живеят дълго.

е това все пак майката си е майка. сори, но има нещо сбъркно в разсъжденията ти.

Пискайте го детето!

След този пореден случай на жестоко убийство властта трябва сериозно да се замисли на кого дава пари за създаване и отглеждане на деца и какви граждани възпитават неграмотните майки, които сигурно получават и надбавки, че са самотни, защото докато навършат пълнолетие и имат право на брак, вече са народили няколко деца. Това ли е бъдещето на България, което законите стимулират? Такива хора ли ни представят в ЕС? В същото време премиерът осъжда кого ли не, че компрометирал държавата ни. По голямо компрометиране от това, че ни управлява този мутра- пожарникар няма. Нека погледне законите и да заповяда промяната им - както се вижда, в това управление значение има само неговата дума. неговите комплекси за малоценност не могат да се намалят даже и с това диктаторско държане и страх, който е всял сред слугите си. Сега увеличава заплатите на бюджетните, защото те хните служби зависят само от него и те, заедно със семействата си ще гласуват пак за него, плюс циганите с кебапчета и пари , платени отцецо- палача. Съпартийците му хвърлят цялата отговорност върху него и той очевидно я приема, говорейки винаги в първо лице. Срам пред света.

само тази-още седем от тези... и са абсолютно същите, няма никакво съмнение... и са още много, като тази люпилня... и имат само права, и са безнаказани, и са толерирани и търпяни... свършени сме! п.п. съдейки по снимката и още седем ще има. остава й само един "проблем"-на кои нормални хора ще ги стовари за отглеждане и за търпяне-на германците или на българите. но все тая, повтарям нашия проблем-свършени сме...

умствена изостаналост, психическо разстройство, психична нестабилност...Аз мисля, че сега трябва да бъде подведена под съдебна отговорност и майката за укривателство!

ДИР за пореден път Вие и другите медии публикувате манипулираща информация... мнението на близките особенно на родителите няма как да е обективно и безпристрастно. Близките роднини ВИНАГИ ще раздуват версии, които оневиняват или "оправдават", или прехвърлят вината на други за техните деца, братя и сестри.... Няма никакво значение, какво мисли или знае майката на предполагаемия извършител. Моля да спрете с подобни манипулации, които постоянно се бълват в публичното пространство.

Колко по достоверно го искаш . На хартиен носител с автограф от Бойко Борисов ли ? И ако не медиите , кой искаш да те информира ?

Ако всички умствено изостанали психари, които изнасилват и убиват в България, заминат за Германия, знаете ли колко приятно ще си живеем в нашата красива България? Години наред Германия и Франция имаха претенции към нас, че сме им нарушавали правата на циганите, че не сме ги интегрирали... А сега, заповядайте, вземете ги всички Севериновци, цигани, изнасилвачи, убийци и ги интегрирайте!

Българите хранят убийци, избиратели на ГЕРБ.

Щом е такава работата, значи пак да се напие и надруса и да го оставят за час и половина на роднините на жертвата. И те не са такива хора.

Отрепки. Вече станаха прекалено много. Има ли някой който да е спокоен, че няма да му посегнат или на семейство и близки. Това пиленце не било добре. Дрън-дрън. Но иначе се шляе и съдейки по смимките си живурка доста сносно.

Уверявам те не го искам само аз. Ясно да заявят убиеца е еди кой си, съучастници имали, доказателствата са еди какви са. ББ доколкото знам не води разследване,друга работа има.

Пиян и надрусан - по цял свят това е утежняващо вината обстоятелство. И почти автоматично, при доказана вина, означава максималната възможна присъда. А тук имаме и бягство....

Джагалката да каже кой от братята или братчедите е бил с него ,защото сам надрусан и изпил 5-6 бири и уиски с неговите 50 кила трудно ще се справи със зсрава жена редовно тренираща ,тия лилави боклуци прикриват още някой участник в убийството ,явно са се разбрали тоя джагал да поеме вината.

Този точно е на ДПС. Турчеещ се циганин.

Само един нов Арлин Антонов ще ви оправи вас,отрепки такива!!!

"Признава обаче, че Северин има умствена изостаналост. " Разбрахте ли сега накъде върви "казуса"?! Вчера шефа на МВР почна с "психично болен", сега мамка му "признава" за умствена изостаналост... Чакаме Северинчо да си дойде дома, че адвокатите на БХК да му осигурят и лечението на горкото "дете"!

нищо не е омешано и няма сценарий-пиян е бил, надрусан е бил, дегенерат е поради вътрешно-гетово кръвосмешание, циганин е! и изощо не е изключение такова зверство в България, именно с горните "характеристики"! бленуването ти за гейове е само твой проблем.

Не "ще го убият" а "трябва да го убият".

А другите 6 мангусти сигурно са образовани, честни, работят и съблюдават законите?!

Е как да бъде съден Германия като извършил престъпление в България