Майката на Георги Семерджиев: Срам ме е да погледна хората, бил е под въздействието на дявола

Според нея проблемите на сина й започнали, след като бил набеден за участие в организирана престъпна група за черно тото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само като му погледнеш лицето му и ти става ясно- Татуиран като коледна елха и то по лицето, дори с грозни татуировки- Това е изпуснато дете. Не станал футболист и край. Като нямат цел реална в живота си хората така ще е- И той определено не от хората имащи желание за работа- Каква каша. Жалко, че изпрати в отвъдното две хубави и умни деца- Той е просто завършен престъпник, а майка му не знаела- Е как така ??? Той на друга планета ли живее-

Жалко за тези момичета, но коя майка издава детето си, за обществото може да е престъпник, а за нея си е дете, дано правосъдието си свърши съвестно работата

Ако си го усуквала с дрянови тояги като малък, сега нямаше да лежи в затвора. Глезите ги и те стават едни ненормалници.

Никакъв дявол няма тук, това са негови решения и негови действия! Айде стига с тия дяволи, демони, съседи, психически напрежения и какво ли още не. Всеки си е отговорен за собствените действия!

Вижте и снимката на дъртата курва. Детето става такова, каквото го възпитат родителите. Когато родителите ти са мутри, мутреси, чалгари и проститутки, ти ставаш същият. Не знаела че се дрогирал - хайде бе. Как пък не го абортира случайно тоя тумор преди 35 години, сега две нормални български деца щяха да са живи.

Дано правосъието си свърши този път работата. Майката си е майка. Никоя майка не може да повлияе на 35 годишен мъж.

Бил набеден за участие в престъпна група..... как пък точно него набедиха? Що не набедиха някой друг, ми точно него? Възпитала го била, ха добре. Вижда се.

Стига си мили ръцете ти с Господ, ти с дявола!! Те нямат нищо общо с разпасаното и нагло поведение на отрочето ти!! Не си го възпитала както трябва. Много широко му е било около врата!! Това бе го оневинява по никой начин. Заслужава същата смърт като на невинните му жертви!!!

Бе той бил обладан от дявола а останалите 50 пъти..

Жоро, беше много добро момче. Винаги поздравяваше. Но явно дяволът го е обладал в последния месец.

Бил поздравявал по това ли са ви критериите за добър човек то и оня в Америка бил поздравявал ама след това изтрепа 6 души и рани 30 и берат душа той Господ си знае работата всичко се връща рано или късно после да не се чудите с лошите си постъпки след време защо? Ами защото така... Господ забавя но не забравя на лошото с лошо се връща няма да е с добро

Не схващате идеята на коментара

Грозно и определено не е правилно да се напада майката в случая. Всеки родител (или поне нормалните) дава мило и драго за децата си и никой не иска той да стане наркоман. А и едва ли някой наркоман би казал на майка си: " - Мамо, яко се друсам!". Докато разберат, че децата им са станали наркомани и вече е късно, варианта ти е да даваш пари, за да не го убият някъде или да се откажеш от него и да оставиш да го убият. Да не дава Господ да сте поставени пред тази дилема! Но полицията тук е не виновна, ами за закриване, защото тя вместо да спре един наркодилър, за да не се зарибяват други деца и да тръгнат по този път, тя дори му е осигурявала чадър. Това не е полиция, това е престъпна група направо с милото съдействие на най-високите етажи на властта!

ТОЯ ПАЛЯЧО ТАТИУРАН В ЗАТВОРА КАК ЩЕ СЕ ГАВРЯТ С НЕГО, БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА!!! ЩЕ КВИЧИ КАТО ГЛИГАН ВСЕ ЕДНО ГО КОЛЯТ!!! ВСЕКИ ДЕН ТОЯ ИЗВЕРГ ЩЕ БЪДЕ МАЛТРЕТРИАН И ЩЕ ГО ШИБАТ С ТРЪБИ И БУТИЛКИ ЗАРАДИ ДЕЙСТВИЯТА МУ !!!!!!!!!!!

Имаш в предвид внука или племенника на генерал Семерджиев в затвора ???? НИКОГДА !!!!!!!!

Нищо ново, за всеки убиец дежурното е "много добро момче, винаги поздравяваше"

Родителите възпитават до 18. За съжаление познавам доста боклуци и наркомани, за които родителите нямат вина. По скоро държавата и институциите е трябвало да го озаптят тоя овреме. Нима не се продава алкохол и дрога? Нима полицията не знае и хората и местата?Водят си ги контингент и дотам. Нима няма изроди с множество висящи дела, разхождащи се свободно? А може и буйното дете да си е било чалнато отрано+ наркотици= екстра комбинация! Но защо е по улиците ? Синчетата на разни високи кадри се покриват не от вчера. Най- тъжно , че това е властта, която ги прикрива с подходящия човек. Сещам се за сина на шефа на едно районно .. Тоя сигурно целия квартал го знае, че друса и кара, само майка му не. Едно време имаше и тухларни и тву и затвор и пречупваха подобни бабаити. Сега са кумир и идоли за разни парцалеси. Тотална излагация на държавата. Нивото е чалга, дрога, силикон, пари и юмруци, крадене и далавери на най- висше ниво. Защото всичко е безнаказано. от години...и никой няма волята да промени нещата. Такъв тъп народ само диктатор го оправя! Или терминал 2 за нормалните. А майката е просто майка.

Къде беше ти та успя да отгледаш такава утайка в обществото наркоман и убиец

Толкова добър-без книжка от 18-годишен. Пласира дрога. Боядисан целият. Полицията го закриля. За жертвите нито дума,а за изрода ще се скъсат да го изкарат невменяем и жертва. Тази да се скрие в пещера.

Про сина си в затвора, да му се радва на доброто мамино синче.

Това на края просто е върха на айсберга. Бил напрегнат от работата - коя - автомивката?

много доброто Ви същество, г-жо, е убило две деца, така че млъкнете и се покрийте от срам някъде.

Проблемът е точно там, че още от малък сте го задоволявали с всичко. Както казваш, "не е бил лишаван от нищо". Но, докато децата са малки и можеш да им задоволяваш капризите и лигавщините, те се научават само да получават и когато станат големи, те вече искат и искат, а парите не стигат. И се случва ето това. Виновни сте цялото семейство за тази трагедия.

Разбирам, че жената не е на себе си, разбирам, че е майка, но дали щеше да оправдава убиеца на сина й по този начин, ако беше на мястото на двете убити момичета?! Обществото го вълнува от схемите на този дилър и колко и на кого е плащал да го прикриват ? Съответно още колко има като него дето си плащат да бъдат прикривани и ще бъдат ли конфискувани моментално всичките активи на убиеца и тези дето им е плащал ?!

по-добре да не коментираш нищо в такива ситуации отколкото да говориш пълни глупости. Ясно е че ато майка ще търси всякакви оправдания, мо ако за повече от 15 години не е видяла какво лайно е синът й, явно и тя не е чиста. Особено както и другото синче е почнало да става лекенце

Под въздействието на ДЯВОЛА, но твойто детенце диша нали, а другите НЕ. Дишай и ти.....ДАНО всяко вдишване ти носи болката на другите РОДИТЕЛИ, които не са ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ДЯВАЛА!!!!

Тази леля до сега къде беше? Срам я било!!!! Засрами се когато истината за гнилия ѝ син излезе наяве, до тогава - сигурно се е гордеела с "успешния бизнесмен"

Това са изчадията на комунизма: разглезени, мързеливи, татуирани, егоисти, безбожни - те сами са поканили дявола, чрез своите избори. Каквото си сял, това ще пожънеш. Вярно, че дяволът е крайното зло, но и тези които се съюзяват с него - са също виновни.

Въпрос, към модератора във форума. Какво ви принуди да модерирате този коментар? Не бе, той е много добро същество. Той наркотици не взема, той тия татуировки по лицето и по цялото тяло си ги е направил последната седмица, нали? Той е такова мило писенце, такова невинно животинче, и дявола, атмосферното налягане и влажността на въздуха са му повлияли на чувствителното мозъче, и той просто не е издържал. Той е толкова миловидно момче, което с честен труд си е изкарал парички за автомобил, за който има българи, които рабоят 20 години - не, ние сме съкрушени, не, ние сме потресени, че нашето мило писенце е минало от тъмната страна на силата! Ей! Най-вероятно е така, донякъде! Може да не сте го малтретирали, може да сте искали да го възпитате, но има хора, които се блазнят да влязат в тия среди. И тук идва работата на държавата. Държавата е абдикирала от превенция за такива хора. А имат ли протекции, направо отлитат в небесата. Ако този човек още първия път, в който беше на анфетки не влезе в затвора за три месеца, то тогава: - децата ще са живи; - този ... унтерменш ... щеше да се размине с 3 месеца и щеше да си помисли следващият път; - Майка му и баща му нямаше да гледат с погледи, забити в земята; - Щеше глупавата държава да има две кандидат-майки, които да отгледат още потенциални българчета, за благото на страната; - Нямаше да има почернени родители с разбит живот от сега нататък; Разберете, превенцията е като ваксина от някоя много тежка болест. Например шарка! Ако се ваксинираме, може да сме зле ден-два, но след това ще оздравеем! Същото е и с превантивния арест при такава ситуация. Може да не си такъв, може да нямаш ден, може просто да са се стекли обстоятелствата криво - но, на секундата - 3 месеца изолация и получаваш ваксина за следващия път. Няма ако, няма или! А сега е късно. Пациентът умря от шарка. А каква война ще обяви про100-то, сега ще ви кажа: Задайте си въпросът: нима този проблем не съществува отдавна? Отколко време стоеше про100-то начело на България? Борисов не го коментирам! Нима не можеше да вземе мерки? Нима нямаме Кристиян Николов и Милен Цветков? Сега ли ще направиш нещо! Направи - иди си в Канада, вземи си ПП-то, нискоглутеновите бисквитки, и Ленчето за любовница! Пълни безхаберници - и ти и Борисов! С разлика, че оня беше мафиот, но се нагаждаше, а ти си злобен човек, изпълняващ чужди интереси! Моля за смислен отговор! Благодаря!

Смислен отговорн, няма да мога да ти дам. Не за друго, защото си прав във всяко едно изречение, със всяка дума. Просто перфектен коментар, на който всеки може да ти завиди. Вместо отговор, ще ти дам само едно ЕВАЛА.

ВИНАТА Е В РОДИТЕЛИТЕ ЗА ТОЗИ НЕХРЛАНИМАЙКО ЗАТВОР - ДО ЖИВОТ!

Та той няма книжка от 18-тата си година! Издали му е и малко след това отнета. Бавно загрява тая майка.

Не мога да го разбера тия хора ..вместо да се смирят и покрият някъде в дън земя...те хукнали по телевизии радиа и медии да обединяват какъв светец са отгледали..трябва нещо да не си наред със главата да направиш подобно нещо.

Kakav diavol te goni gospoja.6tom si otgledala takav izrod ne6to iv teb nee nared.

Оставте глупостите изречени в защита, но имаме и друг проблем в обществото освен наркотиците - анаболите. Те вметна, че е тръгнал на фитнес, а поведението се е сменило. Анаболите са еднакво сериозен проблем предизвикващ агресия и в много страни от ЕС полицията има право и периодично влиза във фитнеси и взема проби от хората там за анаболи. Т.е. това е решено законодателно, изпълнява се и "отказва проба" не съществува. След като посещаваш фитнес си задължен да дадеш проба.

Не реви мя боклук,сина ти е абсолютно безполезен паразит,дано не излезе от пндиза скоро, хората си погребват децата,нея я било срам,майка ти боклук мръсен....

Съчувствие към тази жена. Тя няма вина.

Akoi ima tilisigo odgledala tova tatyirano jivotno.

В МВР ДА НЕ СЕ ПРИЕМАН НА РАБОТА ТАТУИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ, КАСТО Е В ПОВЕЧЕ ДЪРЖАВИ.

Ами продал си е душата явно ... да си носи последствията. Кой ли го е възпитал да прави така?

Синът и от 2005г без книжка,ама тя не знаела.Не знаела,че взема наркотици.Е какво е знаела за това ,,дете отгледано с любов,,

той синът и на 35 години.Кактото направила до 18 , направила

Там е работата, че нищо не е направила. Та той от 18-годишен няма книжка.

Едното загинало момиче Хариет Стефанович във нейния профил има доста приятели Футболисти. Може да се предположи ,че е била вътре във джипа. Ако се окаже чее била вътре ,а не както се опитват да внушат,че е била по тротоара,обвинението е по-сериозно. Едно е част от автомобила ти след удар да отнесе хора след разкъсване и рикушери,а друго е да си карал със над 130 и да минаваш на правен светофар и да си убил това момиче ,заради твоята безразсъдност . Дори може и двете момичета да са били вътре

В друга статия пише,че това момиче Хариет отивала на среща с Антоанета Семерджиева.Явно са били познати,явно е била в автомобила

От километър личи що за стока е, но майка му не знаела.

Погледни си шиббаното татуирано лаййно, което си изcpaла и ако не ти е ясно какъв отпадьк е, значи наистина си малоyмнa!

Бесило за реститутката, отгледала изрод! На наркоманя да му разпорят гъзо, дано!

Нормално е да те е срам! Особено като знаеш как си възпитавала.

Искам един от вас да каже че няма да застане до сина си в такава ситуация..жената казва погреба и нас...какво повече искате да каже....а и да кажа че 99 процента от вас биха си измъкнали детето от затвора...именно за това НК дама право на родншнште да не свидетелстват...само псувнште ви са големи

Пача! Един такъв да претрепе твоите деца, тогава да ти видя съчувствието и коментарите!

приятва вечер и на теб..примитшв

Дърта пачавро,ти и съпруга ти сте пълни боклуци ! Надявам се .че някога онзи от горе ще ви накаже и ще страдате вечно,уроди гадни.

тъпако намали злобата...

Доброто дърво не дава лоши плодове, лошото дърво дава лоши плодове. За това, защо, куpво, цялото семейство не вземете взаимно да се самоубиете? Не искам да дишате моя въздух. Погледни сина ти на кво прилича, ма, парцал! Хахахахах, наказани сте от Сатаната

Да те eбa у пачaвpaта, какъв боклyк си родила!

Да бе колко пъти /50/

И ти си изрод като тоя боклук!!!

Мръсна кучка! Не знаеш нищо! И ти си с тоя Изрод в канала!

Майката на Ханибал Лектър: - Палавник. Майката на Хитлер: - Буйно дете, кво да прайш. Майката на Калигула: - Аааааааааа. Майки. А две момичета няма да могат никога да кажат нещо за (на) децата си.

Ние затова питаме дали е внук на ген. Семерджиев, защото дявола е в наркотици, цигари, алкохол, разврат, похот и др. Щом са го търпяли толкова години от МВР и даже му услужват.

Не, не е внук.

Това донякъде обяснява кръста татуиран на лицето. Сигурно е сериозно.

Свиньо- не се оправдавай, отгледала си истински боклук. Явно и самата ти си такава!