Майката на Банев: Николай е като Ботев - една немирна глава

Мария Банева заяви, че не знае какво е ОПГ и никога не участвала в престъпна дейност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убий ме, ако съм знаел, че Ботев е толкова богат!

Егаси и наглия вампир. Такива като синът й разрушиха държавата, оставиха хората без работа и го дакараха до просешка тояга.

Ботев са го убили неговите Никола Обретенов и Войновски горе в Балкана а Левски го е качил на бесилото Иванчо хаджи Пенчович. Сега и тая гаргара си прави простотията си.

Ботев е като Николй !

Тази нормална ли е? Тогава всеки престъпник и убиец ще е като Ботев, немирна глава. Преди да говори нека да се опита да помисли. И споменаването по този начин на светинята Ботев не е ли престъпление?

Да сравняваш с Ботев един крадец и мошенник ,който не просто е окрал някого ,а народа,държавата ....с право всеки може да го псува както е положено на Балканите..........остава Костов да е Левски..и пеевски-караджата????

"Комунистите са прави, дори когато съгрешат". Тази гадина е родила един червен вълк, от стария шумкарин.. тези червени гадове са генетично обременени с клептомания, крадат всичко и навсякъде. Те, червените тулупи ни обраха парите в банките, пенсионните фондове, заводите, фабриките, мините, хотелите, санаториумите.., всичко.. наша е вината, че не ги изпотрепахме през 1989 година.

Уау...Как ще трепеш червените гадове/тулупи, бе?! Кой щеше да бракосъчетае Баневи?! Отварям скоба - ББ ги бракосъчета :)

А Бочко напоследък защо активно атакува повечето влиятелни и богати хора в България , данеби да са си наумили да спонсорират и създадът алтернатива на управлението за следващи избори и той да се чувства застрашен и си разчиства пътя ползвайки държавни институции и инструменти

а ти си глупак

Леле майко - тия избушляци с Ботев се сравняват...

Еви се ве шматок!

"- Mоже ли да докажете по някакъв начин, че вие тримата не сте извършвали заедно незаконни действия?" А не трябва ли следствието и прокуратурата да докажат обратното ? По бай тошево време трябваше да доказваш невинността си. Не че ги защитавам , но журналиста е пропуснал някои лекции като студент.

Ами има лека разлика - Ботев е жертвал себе си за народа, а Банев жертва народа за себе си... Нарязаните на скрап предприятия обезлюдиха цели региони... това е един от причинителите на демографската криза в България...

Така ме учеше навремето другарката Банова - Деца, казва, бъдете като Ботев - лапайте всичко, другите - кучетата ги яли! И синчето й беше много умно - намърда се в ЦК на Комсомола, аха да стане партиен член и взе, че падна бай Тошо. Затова пък други другари му помогнаха. Сега пак ще му помогнат.

Е, какво друго да каже?! Че не е нормално да не даваш заплати, а да живееш потънал в супер лукс?!

ми като са го изгонили от цк на дкмс какво да прави човека освен да приватизира! да не искате да стане комбайнер??

Мамата на Банев изглежда доста отракана.

Майката на Банев, въпреки възрастта си, активно се занимава с бизнес и е наясно с всички и всякакви далавери. Кара скъпа кола, дори наскоро предизвика ПТП с пострадали. Така че, не си мислете, че е някаква склерозирала бабичка.

На мен по ми прилича на дон карлеоне.Какъв хубав живот само с престъпления и тя видите ли не разбрала.Само го е изс.ла.

С Литера-турааа - ще Ви го тураааа. Две хубави очи, музика лъчи . . . и много пари!

Съмнявам се Ботев да е имал 1 млрд в швейцарска банка. Наглостта на тези хора няма край!

Как може да го сравнява с Христо Ботев ?????????? Революционера, не семейния адвокат...

Каква наглост. Как някой е посмял да развали семейната идилия. А вие от ,,ДИР-а'' , много почервеняхте бе.

Споко. Банев не е чак толкова глупав. Разбрал е тънкият намек, ще се бръкне ще си плати на когото трябва и ще получи индулгенция за греховете си. От ареста ще излезе невинен като младенец

Къде е новият Радой да напише "Епопея на самозабравилите се"

Ето , Всички се питате за приватизацията , и как е обрана и съсипана България ?! Поетично казано по Баневски - с ''ИНТИМНА ДУХОВНОСТ'' !!!! Време е министерството на образованието да се самосезира - Махайте Ботев и слагайте стихосбирките на Баневи !!!!

Стига бе! Хората ще си помислят, че сте некрофил и геронтофил едновременно. А Ботев..., Ботев е написал двадесет стихотворения, които ги учехме наизуст и трябваше да ги рецитираме като молитви. На тази как не и се парализира езикът да го споменава!

Днес другаря Банев ще е на свобода- обещавам

Другаря Банов и бановици ще бъдат освободени дори без началника ми другаря Чайка да ми заповяда

Баневи препират КГБ-йски капитали

Баневи препират КГБ-йски капитали

Това бабе членува в ОПГ още от времето на АКБ Форес, когато със сина и обраха хиляди акционери. За тези, които помнят боновите книжки и масовата приватизация!

Ако озъбения крокодил го няма поне 2 дена в новините,започва да ми става скучно.Липсват драми,циркове,абсурди и екшън изпълнения.Няма ги словесните бисери на адвокат Марковски-Свинчовски и гешефтаря Гешев,както и на великия общественик и публицист,лицемерните леке Кърджилов. Освен с майката на крадливата кметица,очакваме екслузивни интервюта и с гаджето й-бизнесмен(тоя вероятно е някъв мазохист),с комшиите,племенниците и нейните съученици от гимназията.

Ами да де, то тези работи винаги от там тръгват - от майката. Попадала съм на няколко такива и на всички синовете им тарашат чужди имущества: и скришом на тъмно и нагло на яве.

той хубаво е трябвало да се храни на частното поле след 89а, ама и останалите хора трябва да се хранят

Ботев не е нито немирна глава, нито приватизатор, нито крадец... единственото общо е началната буква във фамилията, но тази смръдлива учителка от хасково просто се е изходила неподготвена.банев талантлив като БОТЕВ...о свещенна простота, в случея дебилност!

Ако този е Ботев, аз съм Левски и събирам пари (може и ценности) в същата швейцарска банка като неговата - за нуждите на Априлското въстание. Банковата ми сметка я знаете. Ценностите ги слагайте в касетата, която е до тази на Цветан Василев. Ама да не ги объркате, че после ще се червите!

да укротим таза глава с два туката

И какво според вас може да се пръкне от една простакеса!?

Тоя е много умен - направил е цял милиард в Швейцарско. А Курни само някакъв Импекс. Пък Гоцето някакви си два хотела.

Много талантлив и умен мъж. !!!!! много

Извинете ,моля, а къде са ''бляли'' 20-30 години институциите, докато Баневи са крали безпроблемно??Чак сега ли се сетиха за тях, хайде ,моля ви се.. И колко още са като тях робовладелци без никакъв контрол.Защо ги оставяте да безчинсват??Покажете ги кои са.Всеки един от тях- да се показва що за стока е.

Еми 20-30 години са крали групово, те самите институции са имали интерес от всичко това нали трябва да захлебват. Много ясно че е абсурдно в такава малка държава с население по малко от Москва да не се знае кой какво краде при това става въпрос за крупни кражби. Държавния апарат ако няма изгода и не лапа това няма как да се покрие и случи.Явно този елемент се е опитал нещо да хитрее и просто са го нахендрили.Просто тази държава се е управлявала и управлява от престъпни структори.

Пандела за цялото котило!

То бива майка, майка ама тая си е ... майката с този "Много талантлив и умен мъж". Май ще я оправдаят поради невменяемост.

вие всичките къде бяхте тогава?

Немирна, но с милиарди и то окрадени от нас!

"И казвам, че той е като Ботев - една немирна глава! Такъв е. Много талантлив и умен мъж." Моето гардже е най-хубавото :) Ако филоложката беше казала, че синът й силно люби и мрази по ботевски, щях да я разбера. Но да сложи сина си до Ботев, е гавра с Ботев.

Да, а ти си Майка Тереза! Самозабравили се, нагли и простовати индивиди!

А жена му е Райна Княгиня. Нагли създания. До живот боклуци! Няма да черните и петните името на светли личности като Ботев.

Такава наглост не съм виждал, ще сравнява един престъпен боклук с ХРИСТО БОТЕВ...

Този дърт кукундрел се прави на умряла лисица. Забрави ли като ходеше из Европата да си купува парцалки, чанти и обувки, а през туй време хиляди работници чакаха заплатите си. И днес слушам как в Нови хан приютените от отец Иван нямат храна и дърва, а тия изроди се сравняват с Ботев. СМРАД! Цялата фамилия на въжето!

Чакай бе будала! То, ако не сте такива прости, няма да има богаташи и бедни! Щом можеш да работиш половин година без пари, значи имаш!

Ето я логиката на крадеца И бабата това казва Не че е крадец, а просто е по умничък от от останалите

Като Ботев крадлю... А Селтака кът Левски цървул...