17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позор - това е когато мангустанец започне да обяснява за дисциплина и възпитание, а коментаторите започнат да се прехласват по няква разпоретина. О, сбърках! 2 от децата си приличат! Значи само с 6-ма го е правила. Тя си е направо светица по днешните стандарти.

Какви хубави бели дечица! България трябва да направи всичко възможно, за да задържи тези деца!

Това мяза да е лъжлива новина, зле нагодена с Гугъл преводач или подобен негоден софтуер! Норвежка няма да замине за Швеция или Дания ще иде точно в България! Ей са!

Е това.

Коя страна е напуснала?

По-добре да даваме убежище на норвежски бежанци от Истанбулската Конвенция,отколкото на орките,които прииждат на тълпи

По често са случаите в които социалните служби са прекалено консервативни и не се намесват и децата страдат, отколкото случаите, в които отнемат деца без причина.

След всичко изчетено не мога да обвиня норвежките власти. Безотговорен човек...

За какъв българин се е омъжила тази норвежка бре?! Като го мярнах по телевизията, на всякакъв друг ми заприлича но не и на българин. Абе хора, не обиждайте друг път българския етнос по този начин - тоя си е чистокръвен м-л!

Бе, ние не искахме ли тяхната социална система? Кой ни лъже? не напразн казват, че медиите са власт. Иначе -добро решение. Като българките не искат деца, а кариера, нека дойдат повечко норвежки, да ни народят българчета...

Жената е 9 дъкси, 8 пирона. Даже 5, да не кажа по-малко. Тропа, та хлопа! Не бързам да приема найният пример като илюстрация на това, колко са лоши тия там норвежци. Явно си има мног големи проблеми /включително умствени/, дано все пак да се устрои някак и новите викинг-българчета да бъдат щастливи.

Тази жена е протегнала ръка за помощ, и ние като добри християни трябва да и помогнем,да намери правилния път. Отиде ли в друга държава примрно Германия където аз живея, децата и пак ще бъдат отнети, лоша система,Какво означава да ти отнемат Детето-Лошо. Социалните служби трябва да присъстват ежедневно, при тази жена, Децата не са виновни,трябва да се помогне. Всеки избира къде да живее,тя е направила точния избор. Дано да има късмет,тя и ДЕЦАТА В НАЙ-ХУБАВАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА.

Аз

Ники... 1. "Да ѝ пмогнеш да намери правиллния път" не е същото, като "да ѝ помогнеш", ама хич. Ти, като типичен мисионер, искаш да и даваш акъл как да си гледа децата. Ама това не е твоя работа. 2. Ти що напусна най-хубавата държава в Европа и отиде на туй лошото място, с тая лошата система?! Комай нещо измекяриш тъдява, а?!

Да тръгнеш заедно с 6 деца след мангал заради голият му х.й....не се иска много акъл! Свършили кроните и почнал боя! Значи цялата социална система крива,а пияната к.рва ощетена?!?! А стига...

С тоя педализъм, на запад мрат за мангалско. Ще го разберат някой ден по трудния начин. Дори най-недосетливите.

... продажните журналисти скриха ФАКТА, че децата се отнемат от родителите им за да бъдат предоставени на ГЕЙОВЕ за утоляване на СЕКСУАЛНИЯ им НАГОН! ... честит Ви парад на Гейовете в София!!! ... Евротолерастия за всеки! ... да живее ДЕМОКРАЦИЯТА!

Happy pride month! Jessi Cruickshank talks with kids about gay pride and being gay allies CBC Life http://www.cbc.ca/player/play/1246358595894/ Гледайте в Канада какво става! Гейщината е в развитие. Това, което е в момента ще ни се стори цвете, пред това, което ще дойде някой (скорошен) ден.

Като видях от репортажа вторият й мъж какъв циганин е... Мани, мани.. Той я биел, тя пиела

Начи почвам да се чудя с тест за интелигентност ли се наемат хора за работа в социални грижи? Който изкара над 30 точки не го взимат. Нямало било писмен сигнал, ми напишете бе крави ненаяли се,аман само зор да си седите на разплутите гъзове по цял ден.

Имаме шанс да интегрираме бели хора, деца, а не го използваме. Образованието е най-лесният начин. Научават езика и вече са българи. Не им трябва малоумната Нирвегия.

Прекрасни деца ! Дано имат шанс да се реализират у нас ! За предпочитане са пред "сирийските бежанци " !

Една от глупостите на българската система е, че не записват децата на чужденци на училище в България без отпускно от съответната държава. така българия се лишава от бъдещ човешки ресурс. Нека не забравяме, че децата са адаптивни и лесно се приобщават към заобикалящата ги среда. Ако ги записваме на училище, докато оправят документите на родителите, тези деца ще научат български, ще създадат приятелства, ще развиват мозъка си чрез учене и ще участват в българския социален живот - Деня на Съединението, Първи учебен ден, Ден на Будителите, Коледа, Мартенички, 3 март, 8 март, Първа пролет, Великден, 24 май. Нека не се заблуждаваме - това са празненства, от които всички имаме спомени като деца, а те са най - скъпи. Ние вместо да спечелим тези хора за България ние ги отблъскваме още повече - и Господ не може да ни помогне с това човекомразие, което толкова строго прилагаме, че чак се гордеем с изостаналото си мислене.

Лелеле, какво ще спечелиш за каузата на България?!?! Това, че ще станат чалгари, ще си слагат силикон и ще се кор веят в Corvette-и на Чичко-Паричковци ли? Мерси за такава "интеграция". Апропо, като казах тази дума, в България какъв процес наблюдаваме - интеграция на ромчетата към българчетата или обратно?!?! Защото на мен, а и на още милиони българи ни се струва, че май-май нещата се случват наобратно - българчетата се интегрират към чаветата и чайетата! И какво по-показателно за това е фактът с масовото навлизане на чалгата, проституцията, наркотиците, престъпността в училище! Мине - не мине месец и чуваме по новините как родители от този тъй скъп за почти всички наши политици етнос нахълтали в училище, пребили някой беден учител, защото заслужено написал двойка на "способното" им отроче и си тръгнали, ни лук яли, ни лук мирисали! Щото охраната спи! 80-те % де били де не били - също!

Съпругът на жената е българин. Но чукча не читател, а само писател.

какви деца идват тука, а? Това,д ето ние го наричаме деца в едни други чернилски територии са си нормални резани бойци. Тия 7 копеленца може и да станат деца, но мое и да не станат. Те са до сега били в държавата на педалите, наркотиците, педофилията и други такива благинки. Тук какво точно ще правят, че въобще не мога да се сетя? Нито могат да метат, нито дори могат да просят. За каква да е работа е ясно, че няма как - тъврде големи са да се научат на нещо. Е, да, винаги могат да станат адвокати, политици, журналисти и няква такава измет, но дали наистина имат шанс? То и за това се искат връзки.

къде пък видя човекомразие!? В сравнение с по-голямата част от Запада, сме супер толерантен народ! И всъщност, това ни е основния проблем. Но не е по темата! Просто законът има нужда от обновяване, и някой трябва да се захване. А и тази повлекана очевидно хич и няма намерение да се помръдне, че да направи необходимото, децата да търнгат на училище. Изобщо, съмнява ме изобщо да става някакъв родител от нея. Вярвам на казаното от мъжа, че децата били развалени и разглезени. Къде от социалната им система, къде от нея самата.

по-долу един нарича ВИКИНГИТЕ ТЪПАЦИ. пО-ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ НЕ СЪМ ЧУВАЛ.

Що, какви са? Остраци ли са?

Ти видя ли мъжът й, заради който е дошла в България? Само от това да си извадиш изводи

В главата на тази северна нимфа е пълна боза от европейски „ценности”, но Бог, по своята милост я е довел на правилното място. България е най-хубавото място в света за отглеждане на деца! Само тук те ще растат като нормални хора и ще си прочистат мозъците и душите. На нас ни трябват деца, старци си имаме достатъчно.

доколкото е забърсала някой норвежец преди време. Иначе си е чиста българка, върнала се (а не ПРЕСЕЛИЛА се) в България...

Иначе, ако беше германка по произход, откъде-накъде щеше да и хрумне да се "преселва" в България? Дори нямаше и да е чувала, че има такава държава, камо ли да рачита на нея за помощ и за отглеждане на децата ѝ.

Luna0102

Ма како, да се беше писала афганка и щеше да се уредиш. Ни паспорт ти трябва, ни пари.

Така, както е описана историята, допускам, че това е случай, в който норвежките власти с пълно право са отнели децата на откачал.ката Моника. Децата не ходят на училище и майката не я е грижа. Не работи, родителите и издържат цялото семселе. Предполагам, че някой от предишните бащи е бил арабин, след като има дъщеря на име АМИРА. Общо колко са бащите не се казва. Пълна лудница. В която се намесва и нещастникът Ангел ;) Аналогичен случай имаше и с една българка - инкубатор за деца, която бе омъжена за сутеньора си.

да чета всички коментари, но ще кажа: има жени които от поглед забременяват, а тази обича деца, но не цени себе си. Добро е, че се чука само с бели и най-лошия случай с един български селянин, да види и сладко и горчиво. ще живее тука разбира се - с дребните пари които родителите ѝ изпращат от своите пенсии си живее у нас царски. Хубава жена, само акълът ѝ слаб, а защо не си сложи спирала - тя си знае.

Ти явно ги разбираш нещата. Сигурно имаш и опит. На околовръстното ли си го придобила. Просто питам не се заяждам ....

Баси,туй заплетено като латиноамерикански сериал. Аз нищо не разбрах.

А на мен тази ми се вижда като вспихната гума, която всеки се опитва да напомпа!И то видимо успешно я помпат!И понеже по-долу имаше коментар за татуировките, ще добавя, че тази жена е изпусната и развалена, може да е добра за възпроизводство, но не и като майка грижеща се за децата си. Докъм 3-то дете, може би да се е справяла, но натам нещата се изпуснати..Макар че според, мен, си е такава от първото. А за тези, които обсъждаха че жената е с татута, татуировките са признак за някакъв психологически проблем.Та тази норвежка има достатъчно такива проблеми.

Ти си теоретик ! Познах нали ?! Когато някой има достатъчно средства може да си позволи да има повече деца ! Бъдещето им принадлежи ! А ние имаме ли бъдеще като се топим по-бързо от сняг през април ?!

Гугъл Транслатор в полза на българската журналистика - жестоко! ;)

Коментарите са от олигофрени даже не разбрали статията, За какви социални помощи пишете бе сополи когато е посочено че живее от парите които и изпращат родителите. Какво сте недоволни бе сополи че бяла жена е довела 7 бели хубави деца а цигани ли повече искате

Хахаха, такъв загубеняк-отворко като теб отдавна не бях виждал!

Като гледам, всичките деца са от различни мъже.......

Е и? Кой е моногамен днес? Може да са от различини но всичките са БЕЛИ, нито едно мулатче или джуревче.

Аз и много други хора! Не са само развратени хора на този свят! Иначе по телевизията трудно ще намериш други!

Поне не са различни раси! Иди в Канада, да видиш 1 жена с 5 деца от 5 раси! :)

В Норвегия можем да видим Истанбулската конвенция в действие! Трябва да й се помогне на жената ,ние и така сме в демографска катастрофа,след като нашите жени не искат да раждат...!

Тия до не толкова отдавна са си били викинги...синоним на тъпотия, явно още се среща в доста области на живота.

Всяка страна си има правила и те трябва да се спазват най-стриктно от чужденците. Ако не им харесва никой не ги задължава да останат в Норвегия. Що се отнася до тази норвежка тя си е най-обикновена мурва която никога не е работила а е живяла и живее от социалните помощи. Не е нормално децата й да нямат документи и да не ходят на училище.

Явно някой привърженик на циганските правила за отглеждане на деца ти е сложил минус.

Хахаха, СЕДЕМ деца! "Норвежка"! Много ясно, че ще се домъкне тука с всичкото чавета, българите, за разлика от норвежците, с радост плащат социалните на тъй наречените социални слаби и многодетни семейства!

и, в Норвегия има българи, които ползват социални помощи, плащани от норвежци.

Особено с по седем деца, които не ходят на училище, нали! Или тая дребна подробност за твоята кратуна не е от значение!

Малки викинги, куча марка са тия и ще станат хора.

Познавайки до болка западноевропейския манталитет както и ТО-ТАЛ-НА-ТА липса на всякакъв вид детско възпитание,контрол,респект съм родителя и тн.и тн. мога изключително лесно да си представя ужаса да ,,живееш" с тези 6-ест... ,,деца" Определено сълзлива статия,но истината продължава да е някъде там. Колкото до извращенията в Норвегия,тази държава доби печална популярност посл.15год.именно заради крайните мерки в подобни ситуации. Една от причините норвежците масово да емигрират в по-нормални по техните разбирания държави.

Имам желание да ти направя две три деца обадете се

Еба ти и норвежкия боклук!!! Женена за ЦИГАНИН и не ще да яде бой??? Нашия цигани поне те онождаше а норвежкия мекопишковец само те е бил!!!Кат не ти харесва тук айде дум при мекопишковеца!!!!!!!!!!!!!!

се тества в Норвегия. Прочетете обяснителния доклад към конвенцията и ще видите, че в Норвегия тя действа съгласно указанията...

ами тя е лида за връзване и по думите на хората

Оправихме българските цигани, сега ще оправяме и норвежките. Ами тя системата в Норвегия много правилно и е взела децата , но не е трябвало да и ги връща.

Не дочетох цялата история, но дори само началото бе достатъчно за мен за да се убедя, че тази жена не се грижи добре за 7(!) деца. Не й харесва системата в Норвегия, но също не й харесва да я бие българина с който живее в България... Единственото което мисля в този случай е: ГОРКИТЕ ДЕЦА, дано се намерят институции които да им помогнат, независимо в коя държава! Биологичната майка според мен не може да ги отгледа нормално, ако не й се помогне

Децата всъщност са осем (8) !!! Тя е първото! А родителите ѝ се грижат за всичките. Нали в статията пише, тя самата казва, че живеела при родителите си!

А на Гейналдо от Реал няма ли да му вземат децата?- той по цял ден бяга да гони топки...?

Идва ,Идва джендър комунизъмът с татуирани сурогатни "мами" и епилирани и гелосани "деди"

Всичко е по-добре от манифестациите ви, деде. :)

Включително и кланницата, към която водите овцете ли? Няма да ви се получи педерастчо пуфтящ.

Пропаднала история, доколкото се вижда. Май наистина е добре да й вземат децата. Да дойде тук и да се завре при циганора. Няма акъл тая жена.

Норвежка ромка с шест деца от различни бащи,никога не е работила,родила седмо дете от "българина" Ангел от брат'чедите на ФикитУ.Не разбирам защо е в България.Да беше отишла в западноевропейска държава.И у нас медийте веднага я захапаха и ще обикаля телевизии,понеже тук такива като нея няма изобщо по маалите.

Същите тези от Норвегия и други скандинавски държави плащат на НПО-та и тук, за да разпространяват хомосексуализма. Те ще са поне част от организаторите на гейпарада в София. А в Норвегия педофилията била считанеа едва ли не за нещо нормално. Един вид тези служби взимат децата на хората и ги дават на педофили. Като всичко се върти и около едни пари давани от държавата там за тази дейност. А тук по изказването на мъжа си личи крайният ефект върху децата, от това че не могат нищо да ги принуждават, дори да ходят на училище. Че били супер лигави, влачели се по земята и дъвчели каквото им попадне. Много слабо възпитание.

ЕТО ТАКИВА МИГРАНТИ НИ ТРЯБВАТ! Ако тати успее да печели така, че в село Антоново, да очува седем деца и жена, шапка му свалям.

Може би това е начина на Норвегия да се справя с пришълците

Цигански драми.