Майка и пастрок обезобразиха от бой 5-годишния си син в Пловдив, пребивали го системно

Детето вече е изведено от семейството, а двамата са обвинени за нанасяне на средна телесна повреда

Обратно в новината

Коментари - Майка и пастрок обезобразиха от бой 5-годишния си син в Пловдив, пребивали го системно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майката, пастрока и детето живеят в Столипиново? Докато не наложи задължителна кастрация на всички цигани така ще е

ми не, не са само циганите вече татуирани и наркомани.. а болшинството от Народа също, при това едните изчезващи.. другите плодовити (благодарение на туркеиу иии арабелите) но нищо, вие си се карайте и псувайте взаймно и се делете умело... РАЯ покорна.. :DD

Тъжно е за детето! Очевидно тези са или дроги или алкохолици! Смятам, че Светът би бил едно по-добро място за живеене без "родителите"!

С камъни да ги пречукат тея изроди

Малко ще им е! Едно от много малкото неща, които биха ме подтикнали да наруша принципите си за справедливост към хора е насилието върху деца. В такива случаи не бих имал абсолютно никаква милост. Но ... в затвора много обичат педофили и детски насилници. Този може и да не доживее да излезе на свобода, обикновено получават негласна смъртна присъда от останалите закоравели пандизчии.

Драскай хикса на тая кочина

х

Преживяла съм го. Нищо не боли така, както предателството от най-милия и обичен човек - мама! След това никога не ставаш нормален човек - няма как да си. Развива се хроничен проблем с доверието, вкоренено чувство за малоценност и никога не успяваш да изградиш плодотворни и балансирани отношения с партньор. И подсъзнателно винаги избираш хора, с които нещата са обречени. Някои се научаваме да сме си самодостатъчни. Но сме сами. Всеки ден се питам какъв ли ще е краят ми....... Баща ми наскоро се жалваше, че нямал никаква стойност за мен....... И защо трябва да има? Затова, че ме заряза в онзи дългогодишен ад като последен мухльо ли?!? Мразя ги и тримата!

Да ги наказват такива изроди както в Саудитска Арабия, с крумови закони.

Някои хора следва да бъдат кастрирани, така че да не създават деца, които да малтретират. Има хора, които с години не могат да имат деца, а тези изверги имат дете, за да го тормозят. За такива, бесилка и нищо друго. Дано детето има късмет и да бъде осиновено от нормални и любящи хора.

И го определят като -- средна телесна повреда ???? Това малко дете няма да стане нормален човек !! Такава майка е за бесилото и тоя тъпак с нея също. Животни. Извратеняци!

Евроатлантически изверги - родители- 1,2 и 3 ,натовски мерзавци и жълтопаветни изчадия пребиват и се гаврят с българските деца ,както и през турско не е било! Западните педеруги ке паднат , свобода с братска Русия !

Какви родители 1,2 и 3 , ти се привиждат , бре .Родителите са си съвсем ясни майка , отсъстващ баща, заменен от поредния пастрок, уви традиционни ценности за географските ширини.

детето да е денонощно САМО с биологичн. му родители, живи + здрави

Милото човече. Дано попадне ва светни хора от тук на татък. Дано си размърдат задниците да ангажират читави и компетентни психолози, които специализират преодоляване натежки травми - щото децата може да дават вид , че са по-жилави и преодоляват по-бързо от възрастен подобни тежки травми, но всъщност заряват дълбоко в себе си и става една цъкаща бомба , чакаща да избухне в някакъв етап от живота...Аживотните, които са му причинили това и безхаберника биологичен баща..няма какво да ги коментираме дори....

на средство за отклоняване на вниманието от това което се случва в -държавата-

Ти не си добре

Ежедневно, ежечасно се случва това. Изверги отглеждат деца, а идиоти управляват държавата. Горкото дете, дано има късмет занапред

Два-три часови пояса по на изток и тия щяха да ги прибѝят с камане на сред мегдана.

Не искам да чета повече такива новини

И аз, но ще стават все повече... Българите оскотяха.

Роми. Щом няма снимка, Имена и ЕГН-та, кво са яли и пили днес - значи са от другите 'българи'

Българи са, ганьо, българи. Колкото и да не ви отърва на ганювците, които обичате да се правите как циганите са такива, пък Ганя не е.

Че да българи, бе, мангал? 100 % са цигани

Циганите са раковите клетки в което и да е общество. Безкнижници и безбожници.

Българска майка юнашка. Ние българите много си обичаме децата, те са най-важното на света, даваме мило и драго за тях. Добре е, че не ни ги взима държавата като в Норвегия, ние знаем как да си гледаме децата за разлика от еврогеювете. То боят изгражда и е полезен, само питайте Бай Ганю. Булгар, булгааар! Горкото дете, че се е родило в ръцете на българи. Ние не сме такива, те циганите са.

само публикувайте адреса, аз ще се погрижа.

Най сетне един нормален човек в тая държава,която управниците превърнаха в кочина!!!

Обезобразено от бой 5 годишно дете и това нещо я наричате ,,майка,, !!! А колко хора си мечтаят да си имат дечица, а такива изверги си избиват комплексите с дете !!!

айде и затвор , там мн обичат такива подчовеци и правосъдието е по-възпитателно !!!

Господи, помилуй!

Абе що ми копираш псевдонима !? Аз съм истинският Тра-ла-ла!

А, направи си регистрация, тогава може да претендираш за авторство:) Вече сме трима, освен ако не се репликираш сам:)))

Ако има съвестни хора, нека се погрижат за нея и него. Има много като тях. Когато да ги погребеш е късно.

Тая с кеф я бих сгънал като ловджийска пушка,бои и стригане

Това е ужасно. Травмата за детето остава за цял живот. А тия изроди никога няма да осъзнаят вината си, без значение от кой етнос са

Изроди !

Като пчата вземе правата.Намира си кОр че жабата и не може на сухо и си бие дететонче пречи

Така е, като осеменителя си е грабнал даръмите и му е през инструмента какво става с резултата от псеменяването.

Какво да направи бащата, като съда винаги дава попечителството на майката?! Мъжете винаги са безгласна буква, още повече в днешното разпадащо се неолиберастко общество. Ако вземе да и начука кофата на простата пачавра, ще ревнете за домашното насилие и истанбулската конвенция. Крайно време е съдът да започне да постановява споделено попечителство и да се премахне издръжката за паразитите от женски пол!!!!!

Бас държа за 500 лева, че мога да позная етноса, от който са замесените.

Са.Едвя ли са етноси

Стопроцентови българи са. Циганките си обичат децата.

Бас държа, че и аз. Родила на 30, разведена - истински българи. И етническите им особености са като на българите, като чета как са се отнасяли към горкото дете.

Като човек, когото майка му го е "отглеждала" по този начин: да я вкарват в затвора и да и отнемат родителските права. Няма право да иска да я отглеждат на стари години, както моята сега не само иска, но и за съжаление има право.

Не зная за какво право говорите. Родителите са длъжни да се грижат за децата си до навършване на 18 години (след това законът не може да ги накара). Децата не са длъжни да се грижат за родителите си, освен ако искат да го правят защото ги обичат или родителите имат имоти, които децата се надяват да наследят.

Обезобразено от бой и окачествено като "средна телесна повреда". Що за гавра?

точно това и мен ме учуди - с особена жестокост, обезобразено, трайна сихическа травма , но всичко това е средна телесна повреда... Трябва крайник ли да изгуби?