Мая Манолова запали изборни протоколи пред ЦИК (снимки)

Хората искат честни избори този път фалшификациите няма да минат, статуквото няма да се съхрани с подправени протоколи, каза председателят на "Изправи се.БГ"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък като започнат да си правят ефтин PR като за пред дебили... Ами обидно е! Не очаквах, че е чак толкова изтрещяла!

Ох, Мая честната ли?

Мая я тресе критическата

Майче чакам та на Орлов мост по бански, ще си спретнем хубав купон. А да не забравя да си измиеш устата.

Тая така и не разбра, че Курнелия елегантно и би шута от политиката като я предложи за кмет на София. И да е разбрала, вече е много късно. Майчето става само да пее песнички на бабите в старческите домове. А може и някой дядо да се облажи.

Хич тъй бива ли? Барем да беше метнала по една сурова наденица вътре да цвърчи........ Меню: изненадващо барбекю с официални документи и ухание на скъп парфюм......

Ангел Ангеле къде ти беше акъла да я вземеш тая парясница!!!

Два за Деса! Три за Мая! Да живее България!

Ти ли ще ми говориш за честност МА! Ейй..., ама като взема големия кол!!!

лошо е когато политически муцунки яхват народното недоволство. А къде са платрните синдикати? Къде сте мишки?

Тая цинична кучка няма и капка срам.......затова, че и дъщеря и, и зет и работят в две министерства;точно при това правителство ......Е точно това отвращава хората......пред народа се плюят едни други. а всъщност са едни и същи корумпирани политици: Парите са без цвят и мириз .

Росенчо я кажи на хората кой са тези министерства, защото тази новина е като за хотела на Нинова в гречко.Лъжеш повече от мен бре,браво ГЕРБ ще пребъде.

СУПЕР ПРОМОЦИЯ УТРЕ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ДЕЗОДОРАНТ ЗА ЛЕВЧЕ МАЯ ЗА КЕФЧЕ

Карайно време е съдебната система да заработи и да започнат да се провеждат честни избори- без манипулации. Как така ЦИК работи по машинното гласуване още от миналата година, а следващата седмица евентуално изборната администрация ще пише до вицепремиера Томислав Дончев за отношение на финансирането, броя машини и тяхното складиране??? Тази тема се дъвче от години, народа спи и преглъща, а джобовете на свинете и техните слуги дебелеят!

Радев, като го избраха - изборите са честни! Когато по същата система и същите хора проведоха избори, на които Герб спечели - а не това е фалшификация! Желязна логика! Сега - първо, проверете в колко държави има машинно гласуване! А после - отидете да гласувате! С тая мизерна активност на изборите, не са необходими манипулации! Гласува твърдият електорат на партиите! Другите - за риба! Е да, ама има около 50% негласували! Те ако гласуват, никакви манипулации не са възможни!

Ей троле платени,тези опорки ви подържат командното дишане,но и партията ви върви след вожда към крематориума.

За какво са ти машини,за да може да ги манипулирате по лесно, нали Те ако бяха стока, в цял свят щяха да ги използват ,а те са изхвърлени отвсякъде,ама ние нали все сле другите се влачим и сега ще дадем пари за нищо, а с тези пари, както каза професор Константинов мажат да се купят таблети за децата в неравностойно положение, но вие не-машини. Чукайте си после в тъпите глави

На Мая , известна като сестра Галева с братя Фалеви във вилата им! Казват, че била Гуема майсторица- 7ми дан в Кама Сутра, носителка на черен колан и злато дидло в категорията си

Тройката е Кака Кури, Тиквун Мутрата и Сокола!

Галева кара критическата заедно с Корни и не си пият редовно хапчетата.

Пазя си нейна снимка. Като ми е зле я поглеждам и отивам да повърна в тоалетната. Олеква ми.

тези протоколи, защо са у нея? Доколко знам се предават в ЦИК, а после какво се случва с тях, та Мая сега ги гори?

Спокойно, тези са фалшивите, който са и останали.

от президентските избори ли?

вече Мая-Лая Галева,Костинбродска,Картечарката,сега вече и Мая-Лая Пожарникарката.

Уморих се да повтарям отново и отново (без полза разбира се): изходът е само един (логичния де) - пълна забрана за 5 години партия регистрирана в България да участва в управлението. Наемане на експерти от ЕС които да ни управляват и да се отчитат публично. Каквито и заплати да им изплащаме, ще сме по-добре със сигурност.

Ахааа, къде бил проблемът! Понеже, не можете да накарате хората да ви повярват, искате само вашите ......трудно да се нарекат партии, да ги има на изборите!

Ако президентът бе спечелил изборите не през 2016,а през 2019 Манолова щеше да е кмет,след като на върха на вълната една Иванчева стана кмет на Младост,а БСП дотика до 79 депутата.Това се реалностите,това е и тенденцията,ако по някакви причини Бойко не напусне политиката.

Ще влиза в затвора,та затова ще пропуска изборите занапред.

Простачке и подлога на мутрите, нямаш право да гориш протокилите, в които мнозинството от българския народ е избрало настоящия премиер. И да - вижда се, че те е яд, че ти не си сред избраните. Не съм трол, а гражданин, който мрази Мая още от Костинбод. Само заради действията на тая пак ще гласувам за Бойко. Ако протеста не се яхаше от такива като нея, можеше и аз да се присъединя към него. Но, такива като Мая, Корнела и Радев отново ме карат да симпатизирам на Бойко. И повярвайте ми, че на доста българи им действа така. Не разбраха, че с действията си правят точно обратното - пак накранят везните към Бойко!!!! А пък тези уж протестиращи, като не се разграничават от тях - само засилват подозренията към себе си, че са платени и манипулирани.

Протоколите са от местните избори, а не за избор на Борисов, който пък не се избира пряко, а от народното събрание. Нищо че не си трол - трябва да четеш, преди да пишеш.

Майномета запалил изборни протоколи а пък Диляна Попова пак са снимала по бански....всеки с лудостта си

Дори според броя и културата на герберските тролове в dir-a, можем да си направим извод, каква сган влиза в престъпната групировка ГЕРБ.

Ако и тя реши да се самозапали Ние няма да и пречим - обещаваме. Право на личен избор.

Каквото и да прави, не бих и простил заигравки те с Бареков и участието и в костинбродската афера. Защото костинбродската афера беше опит за преврат от страна на ДПС и руската пропаганда.

Абе, ей червен кхмер! Значи когато пРезидента Радев печели избори те са честни, а когато печели Борисов, или Фандъкова са фалшифицирани. Като далавераджията Радев, след като се разбра, че е укривал документи за апартамент и заплати на любовницата си, започна да реве и да иска оставката на гл. прокурор, като всички обикновени престъпници.

Мая Галева Костинбродска и тя забрави ли какви ги вършеше, как хората я преследваха измамницата и лъжкинята заради Костинброд. Седнала да гори протоколи. На кого ше ги пробутваш тия. Ей, такива се опитват да възседнат протестите. Румен Петков(КГБ агента), Татяна Дончева Мултигрупска, Корнелия Нинова Техноимпексова, Александър Томов - Лупи и Румен Радев Решетников. Никакво подаване на оставка, че после майка и жална на България, ако тези се докопат до власта през задния вход.

От къде тази въшла има достъп до тези документи?

Манолова е права в морален аспект. Що се отнася за изборите през последните 9 години, никога не е имало съмнение, че те са манипулирани и фалшифицирани. Това се доказва пред съд много трудно, тъй като организацията и провеждането на изборите зависи в значителна степен от държавната администрация, която е политически ангажирана с престъпната групировка ГЕРБ. Дори да беше само този факт, изборите пак щяха да са нечестни. Даже само поради това (но не само), Борисов колкото и да се бие в гърдите (да не казвам като какво), е нелегетимен като премиер – за жалост, вече много години. Същото се отнася и за парламентарната група на ГЕРБ. Никога не трябва да забравяме, че именно чрез този мошенически механизъм, мутрите овладяха държавното управление. Благодарение на това, мафията си има държава. Държавната власт реално служи не на народа, а за възпроизвеждане на мафиотското статукво и безмерното обогатяване на престъпниците по високите етажи и олигарсите. Ако искаме това да спре, на първо място трябва да се изхвърли от управлението антинародната формация ГЕРБ. Защото е повече от ясно, че ако следващите избори се “проведат” под тяхното “управление”, нищо няма да се промени. Мафиотските приказки за “липса на алтернатива”, са пълна простотия – при едни честни избори ще се види истинската воля на народа. Кой да управлява след това, ще се реши съвсем естествено – най-вероятно няма да бъде само една партия – но е важно управляващите да са компетентни, с висок морал, честни и да работят за интересите на хората и България, а не за собствените си сметки и нощни шкафчета – т.е. да не са мутри.

Май и ти си изперкал като недоразумението радев!

е отрочето на татко ти. На бива отрепки като теб да се появяват в публичното пространство.

Мръсен куманоид кой е създател на мафията в България нали това е престъпната шайка БКП-БСП. Какъв ГЕРБ бе червена маймуно, кой създаде СИК и ВИС нали това беше БКП - БСП. Да не мислиш че и останалите българи са като пишлигарите по площадите. Ще изберем отново ГЕРБ и Борисов.

ЗА.няма време А БЕ ПЕДАЛ ДРАГЛИВ ТИ КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМАШ ЗА МАНИПОЛИРАНИ ИЗБОРИ ИЛИ ТИ КЪТО КУРВАТА МАЯ МЯТАШ КЙОРФИШЕЦИ

Най добре да си запали фалшивата диплома

Два за Деса ! Три за Деса! България за Българите!

айде обратно на дървото, няма защо да осираш форума.

Само три ли? Много си стиснат.

АМИ,ДА ВЗЕМЕ И ТЯ ДА ВЛЕЗЕ В КАЗАНА,НЯМА ДА Е ЗЛЕ!!!

Тая ми е любимка! С всеки изминал ден изтрещява все повече и повече! Като я видя и си представям циганин с гъдулка и мечка ...а сетете се коя проскубаната мецана!

по добре е Мая да се самозапали..ха.ха някак цирка ще е по-забавен ..ха.ха а ще мирише и на барбекю.

Ще мирише на мърша.

Спешно да се приеме Закон за изтребление на разбойничеството Член 1 "Всеки потераджия, който убие или улови жив някой разбойник, получава, според важността на разбойника и степента на подвига, от 50 до 500 лв. награда, която се отпуща от Министъра на вътрешните дела." Глоям лов ще падне.

Не става -много са малко тия на протеста - няма да стигнат за всички!

Аудиозапис на Бойко Борисов изпълнен с цинизми се върти в социалните мрежи. Просто атракция !!

Абе що не взема и аз да изфабрикувам няколко записа? Пък после, ще ги пратя на фейкнюз или платенбиволь и ще има още по-голяма атракция!

Хайде да си признаем. Мнозина мъже говорим по този начин.

Да не би най-накрая да е рязбрала, че няма да я бъде в политиката? И показва, че повече няма нужда никой да пуска бюлетина за нея??

оф,кого да избера - майчето или кържило

Ей тая кукумявка се появи пак чак се бях притеснил да не би да и е дошъл акъла.

Това не са ли официални документи, които не трябва да бъдат унищожавани?

Спокойно, тези са фалшивите, който са и останали.

Това не са ли официални документи, които не трябва да бъдат унищожавани?

Спокойно, тези са фалшивите, който са и останали в повече.

Не е ли подсъдно да се горят изборни протоколи, това не са ли официални документи? Не се ли пазят в някакъв специален архив? И защо въобще са у тая? Всички кандидат-кметове, особено неуспелите, ли си държат протоколи в къщи?

Спокойно, тези са фалшивите, който са и останали.

Ако е вярно, че тая харесвала Бойко, а той я е отблъснал - значи той не е по-тъпия от двамата.

Червен алчен парцал! Заради такива отрепки като теб доста хора зорлем, но ще гласуват за ГЕРБ!

Мислиш ли,особено след фотото с пачките и златото.

Очевидно някои хора мислят само за тези пачки и злато. Сигурно вече ги сънуват... Има и други, по-важни неща в живота.

Какъв е проблема след 11 години на висока заплата, платени данъци към нея, да има някой в къщата си 100 000,00 евро и кюлче злато. Данъчните декларации са в сметната палата. Жалко, че доста хора не могат да смятат. А това, че пуснаха записа беше дюшеш за ББ. Вместо да му извадят очите, му изписаха веждите. Ако някой влезе във Вашия дом, може да постави пачки, злато, дрога и други, да напави снимки за лумпените, да си вземе поставеното обратно и да си излезе.

Имам два въпроса. 1. Откъде Мая Манолова има действителни протоколи от изборите? От коя секция са? Откраднала ли ги е или това е манипулация тип "Костинброд". 2. ако това са истински протоколи защо не са предадени на ЦИК. И, доколкото знам на 2 инстанбции съдът отсъди че няма достатъчно доказателства, които да касират изборите в София. А ако това са доказателства, защо се унищожават. Като юрист ( всъщност какъв юрист е Мая Манолова - тя е завършила нещо като Рабфак в Москва) тя трябв ада знае много добре каксе наказват хора унищожаващи доказателства. И последно. Коя беше тази Мая Манолова? Бивш омбудсман от БСП. И манипулатор от Костинброд.

Някой да не очакваш да се самосезира?Всеки кандидат има право да получи заверен препис след края на изборният ден.Освен това всички протоколи са сканирани на страницата на съответната секция.

Мая е една лъжкиня и интригантка! За власт и пари е готова на всичко.

едно към едно , тоест един пясък -един мозайка -един цимент ? Или три към едно : 4 пясък , 3 чакъл , 2 цимента ? Или алуминева конструкция с витрини фасади ? Най-новото , небостъргачи от дърво , чрез шперплати .

Каква отровна жена. Щом тя не е избрана значи има измама... Сама се прецака не разбра ли? Пак ли ще плюеш в стил костинброд? Хората не ви искат!

Майо, Майо... Ма ти наистина си много тъпа кутка.

Умна е и затова ме кефи.

Дано такава да ти се падне за жена! Ще ти изпие и без това малкото мозък, който имаш.

ВЯРНО,ИЗТИЧА И ОТГОРЕ!!

Каква е разлика щом се отнася до информация за емблематични сгради построенни в София в периода на Цар Фердинанд ако сравним лесно достъпна информация помежду Wikipedia и БАН , Кратка Българса Енциклопедия в 5 тома от 1964 ? Почти еднакво , тоест разлика почти няма . И това не е учудващо , защото този музеален ансамбъл на псевдо-класицизмът планиран още преди войната от 1912-1913 е по принцип от съвременна гледна точка не функционален . Каквото си е било още в далечната 1964 .

Протеста с палатките трябва да продължи. Ще стоя там докато издържа. Нека ми ! Аз ще издържа, ама тези с мен, много им меки... колената. I can't get no satisfaction, мамка им.