Мая Манолова за Борисов, който я осъди за 15 хил. лв.: Истината няма цена, да не бърза да се радва

Разбира се, ще обжалвам, а дотогава оставям Борисов да "трепери" като ме чуе да говоря, както твърдят свидетелите по делото - двамата "piar Boiko", коментира лидерът на "Изправи се.БГ"

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова за Борисов, който я осъди за 15 хил. лв.: Истината няма цена, да не бърза да се радва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та значи, единия е клеветник на 100%, за 15к, а другия - не съвсем клеветник на 66%, за 10К, но и двамата са са щастливи! Особено единия - тоя с 66% и звучи като на вкаран, но само главичк@та

Няма страшно, Черепа ще плати глобата!

Да вземе да те прибере в Рударци иначе ще трябва от лудницата да те въдворят , щото си обществено опасна.

Затвори я тази уста.Писнани от теб.Ти, Радев , купените журналисти и всичкия боклук които изплува , разгонихте фамилията на българите и държавата Унищожихте държавността, институциите и дори уважението между хората. Насъсквахте всеки срещу всеки и сега обществото се дрънка за всичко, от зелени зони, до млади срещу по-стари. Доволни ли си? Тебе лично Господ те предупреди, айде млъкни малко .

Борисов може да трепери единственно от отврат към Манолова.

Колкото и да се съдят и показват и двамата са бита карта. Никога повече!

Спомням си как Радевите тролове, лаещи само за чекмеджета,ръсеха простотии как Майчето осъдила Бойко. Сега се мушат в мишите си дупки и не смеят да се покажат.

Баце,не съди и Рашков! Той,горкият, се чуди как да плати тока на 19 имота, на хасиендата под Витоша. Чуди се дали да не продава някой от имотите,че не му стига министерската заплата,а и ракията е с пари.

Курвооо

Защо бе Бойко, защо когато ти се натискаше не и разпори шундоферата. Виж колко бели ти направи таз отритната жена

Много е жалка галевица

Баба Мая дали ожъна канабиса на околовръстното, или дори вече няма кой да й ожъне клеясалата шунда, Майооооо, одъртя вече и съвсем не ставаш, а си остана тъпа и проста като галош.

ако гешев не е прокорор борисов ще е в затвора къдетоим емястото а не да печели скалъпени дела

Ако е мръсна дума и цапа гащи, много може да си мечтаеш, но за да вкараш човек в затвора, са нужни доказателства -а дотук само дим и пушилка и компромати, продължавай да сънуваш

Василке тъп си като на Мая общата гъзъ

ББойко сам си е виновен. За едното чукане направи Маямата омбудман..... сега да сърба. А тази магистрална труженичка пак е застанала край политическата магистрала с къса пола и разчекнати крака и се предлага на всеки преминаващ!

Ми хууу, изчукал я е, но нали знаеш - не е луд тоя, дето яде зелника, луд е оня, дето си предлага шундата за едно място. А Мая е потвърждение на поговорката, че бивша курва и бивш милицонер няма.

тази жена...само защото е пренебрегната.

Манолова е чист боклук ....

Како,плащай и не се обяснявай !

Тази кокошка обикновен се появява да лае, когато наближават избори...

Тъпа овца!

По скоро нагла, алчна, самовлюбена, елементарна, гротеска на клуб, не жена

Баце обаче не може да избяга от отговорност, че тая овца стана Омбудсман и с гласовете на ГЕРБ 2015 г.

Баце си разчисти лаещите в парламента против него с подкрепата тогава за Мая.Самата Мая не споменава нищо за това,но от тогава на практика е вън от политиката.

Малоумна чалгаджииска нация това заслужава.Мая Общата,Радко Тъпото и Киро Лъжеца да им определят съдбата.

Ей, тази нежна обидчива душа, малко му остава и Бай Ставри ще го обгрижи!

Гражданин на село ражданин.

Тая недоодена крава ,докога ще се изказва?Да оди да търси трева на околовръстното.

Недоодена и неиздоена са 2 различни неща, но мисля, че за Майчето и двете са верни.

Крайно време е галева и костя копейкин да си се вземат па да поканят прашкОФФ за кум !

Преди няколко дена осъдиха МВР за произвола по време на изборите ... тепърва ще стане ясно какви са гражданските искове и колко ще платим като данъкоплатци за произвола на Мучно и Рашков. Сега и Манолова го отнася. Конституционния съд един път за фалшивата декларация на Кире ги шамароса, втори път за "Българския вариант на списъка Магнитски" и там не е ясно какъв ще е гражданския иск на хората чиито имена Рашков и Мунчо решили да изтипосат по своя инициатива без съд. Та това са конкретните присъди от една страна. От другата има една глутница всеки с един наръч партенки.

Добавили основните свидетели срещу Черепа в списъка с Черепа ... озаглавили го "Разширен списък "Магнитски"" изтипосали го на сайта на министерството и наложили на въпросните хора санкции! Без съд .. ей така на коляно.

А верно ли Маямата била като палачинка долу?

Тая като клекне да пикае, клитора ѝ опира в земята и мравките се качват по него!

Що изтрихте съдебните решения? Тъкмо реших гледай ти обществото прави крачка напред вече ще коментираме нещата от първа ръка и вие ги махнате.

Един от проблемите е че българския съд не признава щети за повече от 10-15 хиляди лева без значение колко вредни са неверните твърдения тиражирани в масовите медии за един политик.

Манолова не е сестра галева по случайност. Баце бил ги осъдил с главния си прокурор - Цацаров за да ги пусне да се укриват ... щото били негови хора разбира се ... тая тотално загуби връзка с реалността. От нямане на реални обвинения почнаха да си приписват собствените престъпления. Края идва.

За мен Мая Манолова е пълен боклук.Долно същество,което за власт и пари прави всичко,без никакви задръжки.

Не са много хората които могат да експлоатират майките на деца с увреждания за да вършат поръчките на престъпни олигарси ... според мен за тия хора трябва специално място в ада.

Няма лоши жени има малко пиене.

Мая Манолова е кофти човек. Рашков е кофти човек. Въпрос на време е хората които ги ползват за постигане на плановете си да го разберат. Що се отнася за делата за кой какво казал ... много правилно който му се занимава с българския съд да се занимава. Боце гледам не му се занимава но като го осъди някой не може да остави нещата така и си пуска иск с 5000 лв. отгоре ... принципен въпрос ... ще се научат.

ти е кранто!

щом за Арогантен се плаща 15 К лева. за Ще мачкаш таралеж с задника,колко ще да е? решението ще падне, Политика взима и позитивна и негатива .

Има разлика. Реално Борисов може да осъди Бойко Рашков за всяка от партенките които пусна. Факт. Това че на заплахите му е отговорил с хумористична алегория съда ще приеме за допустимо в категорията политическо говорене. Това че е заплашвал някой с убийство без да има решение на съда или доказателства не е политическо говорене това е клевета. Това че предприел умишлени действия за да възпрепятства изтърпяването на наказанията им също е клевета. Освен ако нямаш доказателства, че не е. Разликата не е толкова тънка и би трябвало на едно 80% от хората да е ясна.

Ама ти нали .....ИДВАШЕ! Кво стана? Имаше и ....ИЗПРАВИ се......! Пред съда ли се изправи?

Не знам ББ дали ще трепери ,ама твоята п...тка,голямо треперене ,трепери ,само като чуеш името му ,ама не се надявай Бойко Борисов да ти обърне някога внимание.По празноглава и креслива сврака досега не сме виждал в народното събрание

Тая не я дишам, Но в интерес на истината в Решението на съда е вписано, че ММ е осъдена за 10000 лв, а в частта до 15000 искът е отхвърлен и още Б М Борисов е осъден да заплати разноски по делото за над 1000лв Айде, лека нощ!

ММ да заплати на ББ разноските по делото

Божкиле, колко мъка има на този свят!!!

Другарката Галева все нещо не И е угодно!!!

И като я смени с по-млада Побесня

Два боклука си менкат едни пари.... хахаха

Малко са ѝ е това на Мая Общата. Още ѝ трябва на сестра Галева

странно решение,което ще падне. Арогантен . Политика , трябва да търпи критика по висока от гражданина.

Топ идотът на България - Боко Тъпото се оказа женчо с нежна душа - "..........тези думи били унизителни и обидни за него, а той ги възприел "изключително тежко, накърнена била личната му чест и достойнство". Гледаш го един такъв дебел, мазен, нагъл тип, а от вътре - заешка душица, обидчив и лесно нараним. Отдавна подозирах, че нещо с Тъпото не е наред, но покрай аферата с Мата Хари, се убедих, че шишкота от Банкя не е наред с главата и половата ориентация. Определено Мата Хари, снимала прасето Борисов в спалнята му не е жена - бил е някакъв гнусен педал. Само педалите могат да отмъщават така жестоко, като изнасят лична интимна информация и в случая Боко Тъпото си намери майстора.

Не ме дразнете, че ще пръдна душманската .

Баце ако я беше праснал яко на времето, сега тази пачавра нямаше да бръщолеви глупости!

Този червен отпадък си е пачавра.

той я прасна ама в аспуха

Стига, бе! Как да му го туриш на това? И найлонов плик на главата да му туриш, пак на нищо не прилича.

Плик няма да свърши работа,трябва си ракия!

Баце я изчука веднъж за да я направи омбедсман. Спомнете си разговора на "двете каки"... Ама това му изяде главата.

След като "диктаторът" Борисов репресираха брутално Манолова, отнемайки й "уреда" за варене на ракия и чушкопека! Бойко е направо брутален! Как ще отнемеш ти "уреда" за варене на ракия на Мая Манолова и чушкопека? Такава репресия дори и по времето на Сталин е нямало! Даже има слухове, че "диктаторът" Борисов се е канил да отнеме на Мая Манолова и "уреда" за рязане на салата! То това си е направо смъртна присъда за Мая! Спрете терора! ОСТАВКА на "диктатора"

Къде е тази страшна коалиция Лая, Джаба и Авокадото?

Абе, какво стана с “въстанниците” и смрадливите протестъри от миналата година дето 5 човека блокираха кръстовищата! Нали бяха “народа”? Май суверена ги изчегърта! Що пари се потрошиха от олигарсите и Мафията за протести и бомби! Мая изчезна, Хаджи Генчо адвоката на дявола “бореца за демокрация” дето хвърляше домати, яйца и пилешки бутчета, сега гледа като припикано мушкато! Що хранителни продукти отидоха зян. Тогава при Борисов всичко беше евтино. Сега при Радевата хунта цените на храните са космически и ме е яд за тоновете домати, хиляди яйца, риба и пилешко съсипани от “въстаниците” Можеше сега да нахранят с тях децата от приюта на отец Иван! Комунисти и мафиоти, сър!

Гадно ли ти е, Манолова? Ще платиш разноските по делото + сумата. Разкриха те.

Тая простакеса била много страшна. Треперят хората от нея.