Мая Манолова внесе предложение за премахване лимитите на НЗОК

Законопроектът отменя и забраната за преструктуриране на болниците и въвеждането на нови дейности в тях

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е чист комунизъм. Ами приходите за тия безлимитни харчове как ще ги осигури. От печатницата на Румен Гечев ли Галева???

Да плаща безкръвните сърдечни операции,които на Запад се правят от 12години а,тук от две три години и струват около 50 000 лева.

Приятели, братя и сестри българи и българки. Нека на 05.05.2021 г. от 10.30 часа дружно да отидем пред кочината на предателя Радев, да свием юмруци и да извикаме ЧАЛГАТА ВЪН. Нека го принудим да наложи вето - както вече е свикнал - на новия мракобесен изборен кодекс който му осигурява служебна победа и предава България на Турция. Нека му покажем, че сме народ а не мърша

се занимава само с отвлечени теми и повърхностни промени, вместо да се захване със строителство на нови затвори и вкарването на мутрите и олигарсите на топло. Името на партията е фалшиво и напълно заблуждаващо.

Тогава трябват и мерки за попълване буджета на касата. Те трбваше да са преди тези...

Ихааааа. Мъдрата сестра галева костинбродската ще подреди нещата. Подземието морга, първи етаж кафе и кръчма, мое и некоя таверна. Втори етаж реанимация и останалите там болни. Трвтия етаж чалготека. Четвърти малко по малко болните. Пети етаж скъп ресторант за да може чалгаря да има къде да ходи да се перчи като затвориха маринелата. Гласят връщане в 90те, ама онези години от 90те дето един долар беше 3000лв.

добре ще е и да няма лимит на заплатите и пенсиите! взимаш си колкото ти трябват, когато ти потрябват!

Това ще е комунизъм в действие, всекиму според потребностите за всички болници, но ще бъде много за кратко, само докато касата фалира. Харчовете на касата ще са без лимит, но за сметка на това приходите й ще са лимитирани! Фалитът ще е светкавчен. Естетвено че такъв закон не може да мине, но Мая нанася удар по Мутри вън. Все едно да приемат закон банките да дават пари на гражданите без лимит, според нуждите им!

Ама първо накарайте депутати, военни, полицаи, всички държавни служители, всички тъмно-зелени да плащат здравни осигуровки. Защо всичко се струпва на има-няма 1 милион работещи? Как ви се струва един да плаща за 7

Подозирам форсиране на бъдещо увеличаване на здравните ни вноски. Защото безплатни неща няма и бъдещи увеличени разходи просто налагат увеличени приходи, т.е.здравни вноски.

Луд умора нема.

Боже тази ненормалница докога ще обещава и раэдава народни пари?В качеството на какъв "капацитет" ще сменя директори на болници!?Да не забравя,че ще е депутат само 1 месец,а може би затова бърза!?

Женска руска мутра.

Мая, вземете с Тошко африкански и Христо-маджото да оправите условията в психиатриите и централния затвор. Лично сте заинтересувани

Луда работа. Тая Мая наистина е с увреждания

Сестра Галева вече е в предизборна кампания.

Тая Мая от всичко ли разбира?Експерт всезнайко! Популист номер 1!Спирайте в тая! Създава само хаос и смут! Едва ли има умствен капацитет за да обмисли и разбере всеки детайл. Ако искаше да работи трябваше да си остане омбудсман. А не лайкучка каквато е сега!

От тая Мая и чеп за зеле не става. Просто амбициозна некадърна твар.

Къде го внася на Великден, парламента не работи

Еххх, тогава какво крадене ще падне!!! То и сега е като каца без дъно, но тогава... Еххх!

Тая разбира и от медицина и от Козлодуй, от избори, от строежи, от всичко, направо е гений

От нищо ме разбира, това е пачавра на конци, дори не винаги знае какво говори, но говори каквото е запомнила от това което са я имструктирали, примерно от Дубай.

Нека голямото крадене започне сега, докато фалираме държавата, пък после ще бягаме при Братя Галеви! Подпис: Червената Сестра Галева PS: И сега се краде много, но има някакви лимити да не съборят държавата, Галева предлага и тези граници да паднат за да се краде на воля и без граници!

НЗОК е паразитна за обществото структура. Да се закрие. Нейните функции да се прецезират и изпълняват от МЗ, подпомагано от обединеното с РЦЗ РЗИ. БЛС е напълно казионна и никому ненужна структура. Да се премахне. Лекарите да лекуват, финансистите да управляват финансите, инженерите да строят болници. Сега е здравен бъркоч.

То на комунистите все лекарите са им виновни

И като свършат парите в НЗОК, какво ще прави пчеличката Мая? Това няма да спре кражбите от НЗОК, а само ще ги ускори...

Ще си е напълнила торбичката. Ще се скатае за няколко години и пак отново. Докато има глупави хора които да гласуван за нея.

мачкай, смрадливита герберастня отвсякъде!

Браво Мая Заради лимитите болниците са в окаяно състояние. Където и да отидеш, за да те приемат, те гледат в ръцете. Само напред !!!!!!! Нека ГЕРБЕРАСТИТЕ да КВИЧАТ !!!!

Вдигни лимитите и стой и гледай точене

Сестра Галева иска да сипва вода върху сух пясък. Нека краденето започне сега!

Зън, зън, аз пчеличка съм !

Това изобщо не трябваше да го има кви лимити за здраве може да има!

Пари откъде?

Споко, няма да мине! ... Това е проблема, борим пресолената манджа със захар! ... Бърза пачата да си изпълни квотата, че парламент повече няма да види!

Само вижте на кога са повечето частни болници, особено в областните градове. Доган ще черпи :)

Мая свирката си подготвя постата за кражбата. Мамка ви и комунистически боклуци. Промяна ли? Каква промяна!? Пак всичко ще източите и фалирате. Изверги!

Безбожник с Христовия кръст

Айде сега как хубаво ще източат касата

пак пуска откоси от тачанката.

Те и сега харчат близо ПЕТ милиарда годишно и всички са недоволни. Дай им празен чек и гледай..

Майчето е опасна не случайно бойчовците ги е старх от нея!

Всеки го е страх от Мая. Само олигарсите зад нея са ок

Опасна е за всички ни

Много ми е интересно как човек може да разбира от всичко на този свят!И ако беше така нямаше да има толкова различни специалности. Но явно Мая е нещо уникално за да разбира всичко. Жалко , много жалко с такива като нея ще "цъфнем и вържем"

няма разпети петък, няма Велика събота! мая работи 368 дни в годината!

Та сега преработват нейният изборен закон.Овце заблудени колко искаш,това са ,,наши момчета,,

заплатата на ония доктор от 60 000 ще стане 80 000 лв!

за две седмици ще натворят толкова поразии, че следващия парламент няма да му стигне година да ги оправят!

Мая е луда.

кучка бърза да внася щото краят на 45то народното събрание се види.

Манолова направо разби и разруши класациите за попополизъм то биба бива, но Галева се скъса да предлага законопроекти за харчене за пари.. Дали изобщо е предложи вариант от къде ще ги вземем или отговора е лесен от световнитше пазари от кредитори. А тази идея е върха на черешката то до сега тарикатите не плащаха здравни осигуровки, а ако това се случи много други ще се изтарикатят...

Какъв е проблема? После ша кажат Бойко ги открадна

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

Правителство нямат и вече разграбват държавата.Тези сами кумунета от 1990 развалят болници и медицината.Правят си пътеки за кражби.Вкарахте баш мутрите в НС.Ще направят толкова мръсотии за късия си живот.

Въпрос - Защо тази индивидка я наричат сестра Галева ?

първия псевдоним и е мая общата!

Една от първите новини за деня е, да разбереш Мая какво казала. Цял ден тичаш по задачите си, но между другото трябва да научиш Мая какво направила. Вечер искаш да превключиш на друга вълна, слушаш пак Мая какво решила още да направи. Спасете ни от тази Мая!!!

tonk11

Добре де, мамая реве като мечка, че пари няма, фиска е изчерпан, парите са откраднати и бюджета е изхарчен. Същевременно за 2 седмици успя да приеме закони и наредби които ще глътнат милиони. От де ще дойдат тия пари? В крайна сметка има ли пари в тая държава или няма?

Ако нямаше никой нямаше да иска да е в политическия бизнес

Ние от Изпразни се, с Бай Ставри ще си боядишем яйцата, ще боядишем и на Боци