Мая Манолова свиква форум за проблемите с личната помощ и медицинската експертиза

Общественият защитник представя новия Съвет за наблюдение на хората с уврежданията и обявява приоритетите в работата му

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова свиква форум за проблемите с личната помощ и медицинската експертиза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без тая на снимката, в България се диша спокойно.

Чуди се и тая какви ''форуми'' да си прави за да си хортуват а един куп ежедневни проблеми засягащи многократно повече хора все нерешени си остават въпреки приказването и..

тази най малко е фалшива

Мая Манолова е червена лъжлива невестулка .Всичко което прави е абсолютно некадърно и нескопосано , само вреда , а не полза за хората .Единствено което прави е за реклама .Госпожата иска да става президент и това е .Пък който си мисли , че ще свърши нещо за хората , значи е дебил , който не помни какво е свършила като политик от БСП - нищо повече от кражби.

Мая, спри се и се наслаждавай на живота! С абсолютна сигурност дърпаш дявола за опашката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ооо, това че мая си е спретнала нпо си е прекрасно! тя и деси си има! но кога ще свърши нещо полезно за нормалните хора а не само да деби..лите?

теб вече е късно и нищо не може да се направи предвид изказването ти.Хората с увреждания са уязвима група и за тях трябва да се полагат грижи от близките им.Не знаеш какво е 24 часа да си ангажиран с дете или такъв възрастен.А и г-жа Манолова е от малкото работещи хора в държавата.Ако имаше още двама,трима министри като нея нещата щяха да доста по -добре за всички.

Много е работлива, милата - с устата... Само празни приказки говори