Коментари - Мая Манолова ще поиска от президентството Десислава Иванчева да бъде помилвана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всяка манджа мерудия. Това е Мая костинбродска

Поредните обезщетения ще плащат българите за поредната нефелност на ''правосъдието ни''.. Само факта, че ''намират парите'' без да са там обвинените говори за извратено право.. Може и да има за какво да ги погнат, но точно за това скалъпено нещо не става. Дака и не се разбра Ваклия от къде и как е взел парите, ама както се вижда бизнеса му си продължава и той е ''света ненапита'' като правораздавателите..

Троловете са активирани в защита на мафията, която отмъщаваше на Иванчева. Жалка картинка.

А торбите с парите по 1 млн. къде са ? Зайчарник в Банкя !

Десислава Иванчева е осъдена на три съдебни инстанции за получаване на подкуп. Кого защитава Мая Манолова???!!! Какъв пример дава на хората.

Не ме вълнува Мая кого защитава, а ме интересува ''подкупа'' как се доказа реално и защо този дето го ''е дал'' не е подсъдим както е според закона..

пускайте жената да си гледа бебето.

"ФОРМАЦИЯТА" -"ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ" Е ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ! А, вокално-инструменталната група в която Иван Лечев стана известен, се казваше - "Формация Студио Балкантон" - ФСБ.

Той Радев не може да те гледа ма, оу!

Извинете но има отпечатъци по парите?? Как ставя това

На кого се извиняваш бе, тази? Помирисвала ли си делото въобще или четеш какво ти снася онзи некадърник Хаджигенов?

Хайде и маямата с бодра стъпка след Иванчева!!

Майче, моли се да не ти нарежат краставицата на търкалета!!!

Moje zamenka

Прост и озлобен народ сте, мафията осъдиха за назидание една жена която се изправи срещу застрояването и вие се кефите? Прости сте като галоши, и си заслужават сътбата...

Според нашото законодателство отгиворността е персонална. Корупцията в държавата няма как да оневини тая кокошка.

Това не е народа, това са долнопробните тролове на мафията.

Невинна,казваш?А паричките - 70000 евро как се отзоваха при нея?Подхвърлиха ли и ги?

Едната снасяла на другата. Сега другата няма пари за костюмче.

защитава друга червена крадла.

Само при едно условие, Манолова да лежи в затвора вмето нея.

А ти коя беше? Да ти....

Сетро питай за мене.

До къде я докарахме...? За доказан престъпник, да се застъпва пенсионирана "политическа курва".

Такива смотаняци са бреме за държавата, можеш ли да мислиш или си....

в сливенския затвор има 290 престъпнички! някой ги прибират бременни и раждат там! в момента в сливенският има седем бебета, които излежават присъдите заедно с майките си! та мая как точно за десислава се застъпи бе???

Това е то! Прокуратурата пребори корупцията като хвърли самотна майка в затвора! Браво на тези юнаци начело начело с левента от Симеоновската школа! Оставете кюлчетата в шкафа и гледайте окованата жена в центъра на София! Да ви плюя в сурата!

Иванчева от мъжки род се размляска

съдът, тъпако! присъдите ги издава съдът!

Буклуците като Мая общата и Иванчева трябва да бъдат в пандела колкото се може по дълго въздуха е много по чист без кофталамби

МАЙЧЕ ПИТАЙ И ЗА МЕНЕ

Хахаха, а не иска ли да се разменят, със сигурност Мая е направила повече поразии в държавата от Иванчева!? Майо, ставаш все по- жалка и жалка..!

ще поиска де! те с иванчева са от едно тесто- нагли и крадливи! иванчева "изгря" с протестите в младост през 2016г с искане да спре застрояването! избраха я за кмет с помощта на дрОгаря георги къдиев, и рушветите текнаха като река! а мая т как не е депутат ит бсп не е протестирала само срещу слънчевото затъмнение!

Много благородно.

В корупцията винаги има наши и ваши...

Ето я, до оня ден бълваше от телевизора, че нямало присъди, сега - пуснете я... За това има такива като Семерджиев, защото имат опънат чадър и ако стане нещо се почва колко са хубави и как без да искат. Чувство за ненаказаност!

Нещо не става ясно от коментара на таз всезнаещата. Виновна ли е Иванчева или не? Да и прости президента, че вече е понесла много, или да и прости, понеже не е осъдена честно. Ако е второто, тогава каква прошка и помилване?