Мая Манолова пусна уникални снимки от килията на Иванчева

Има мухъл, няма свеж въздух, установила проверка на комисия на омбудсмана

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова пусна уникални снимки от килията на Иванчева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ни чака от Страсбург за това изпълнение не ми се мисли.

А спа не иска ли?

Милиони български мъже, минали през казармата, са живели цели 2 години в такива условия. Да не кажа, че и доста по-лоши! БЕЗ ДА СА БИЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ, хванати с подкуп!

Иванчева може да е тъпа патка и дори корумпирана, но няма сила, която да ме убеди, че тя е по-голямо зло от #Кой или Бисеров, например. Жената ще го отнесе за целия преход и ненаялите се властници и кръговете около тях.

Мда, фашистка работа.

Срамота

Това гербаджийските калинки са страшни тъпанари! Ние не знаем дали Иванчева е корумпирана или не, но да допуснем че е била. Но в желанието си да се натегнат на боко и на господарите им от ес, така се оцапаха с кафяво че сега каквото и да ни говорят трудно ще повярвале че Иванчева е задържана поради провинения, а не с цел изпълнение на политоческа поръчка т.е. който в против герб това го чака. Няма такива идиоти като днешните силни на деня. Задминаха по тъпота и комунягите.

те затова такива като теб са в изобилие (вероятно си бил не само в казармата при такива условия, а по принцип, нали?)

готвачът Ваклин стройка на Камбаните.

Обзалагам се, че и руум сървиса не работи, както трябва! Възглавниците от гъши пух ли са? Матраците ортопедични? СПА-центърът на какво ниво а? Шеф Виктор Ангелов ли се грижи за кетъринга или някоя случайна, недоказала се лелка?!

ама сега всеки не-гербав кмет има едно наум, нали?

Не знам виновна ли е или не, ама не ми е ясно защо за такова престъпление трябва да седи в ареста а не под гаранция или домашен арест?!?!?

Не позна. Сигурно си свикнал?

Ваклинчо, пак ли дращиш по форумите, мама? Айде иди раздавай апартаменти на спецпрокурори и си затваряй марстурбаторската уста.

Кои мъже, прокурора и съдията ли? Или Ваклото? Айде нЕма нужда от такива "мъже" - проснаха една 50 килограмова жена 5 часа на булеварда, оковаха я в пранги и я разнасят като предмет. Безобразие!

няма ли да снима?

направо да я изпратят на СПА !

Хубаво е тези на държавни и общински служби хубаво да погледнат снимките, че утре могат да се окажат поредните ползватели на това специално място !

За назидание на всички , които не са от правилната страна за бъркане в кацата с държавния и общински мед !!

Крайно време е Цачева да смени Иванчева !

А, уникални снимки от тоалетните на няколко български пенсионера няма ли да пуснете? Да видим, при какви условия са наказани да живеят тези хора, без да са вземали подкупи и с над 40 години непрекъсната работа.

Е, посланието е ясно. Затваряйте си човките и продължавайте да ни плащате! Иначе това чака всеки, който се надигне срещу властимащата корупция и бетонна мафия.

Ама тук има някаква грешка. Това не е почивна станция или спа-център. Вътре трябва да ти е неприятно, за да може като излезеш да не искаш повече да се връщаш! Иначе какво - чистичко, топличко, вкусничко и само си лежиш? Ами то ще има такива, които зимно време ще правят-струват, но да влязат вътре за няколко месеца. Хайде стига!

Наистина гадни условия. Ама защо се загрижиха само след като " от тяхните" почнаха да влизат на топло?

Дебелян Свиневски ще му е тесничко в тая килия.

Иванчева трябва да е шеф на полицията и ДАНС. Тогава ще има ред в тая държава!

Забрави да споменеш сегашните управляващи + тяхната опозиция !!

айде на бас, че нашите другари са усвоили милиони от еврофондовете за ремонти и подобряване на условията в местата за задържане.

Да бе, знае ти на тебе кратуната празна какво е фашизъм и какво не! По-скоро комуноидна работа! ;-)

Нищо им няма на условията! Служил съм в Грудово и обстановката в ареста, спрямо казаримите е като в четиризвезден хотел!

идеална е за дебелян, цв цв и ББ

не е хотел айде бе все с права престъпниците

казаримите = казармите

Че те наште борци против фашизма ги държаха в по-добри условия при монархо-фашистката власта бе, другаре! Пак го подкарахте на масови репресии като след Девети.

в МБАЛ Майчин дом, където се раждат деца, тоалетните са същите, даже по - ръждясали... Не виждам при това положение какво може да се очаква от един затвор.

най-опасния човек в България опитала се да промени системата на местни избори и корупция в местното самоуправление!! Та драги българи внимавайте, всяка надежда се оправи България забравете!

Иванчева - килия 4 кв. м.; Кръщелника - 180 кв. м. в затворен жилищен комплекс...

В Грудово пращаха изметта. з бях в елитните танкови войски и там беше друго. Така че млък, новобранец!

Ми тя и властта е същата, затуй.

Не знам тази госпожа дали трябва да е в затвора, но голяма част от политическия елит е за там!

В моето училище тоалетните бяха такива, ама не съм мрънкал.

Ти там ли спеше?

сегашните са точно монархо фашисти!

А Мая наясно ли е колко българи живеят така, и без да са се провинили?

...не ,не искат искат доказателства за престъпления .......

Първо трябва да си я извадиш от задника .

Наборе, айде нема нужда да ни пускаш снимки от селската си външна тоалетна ! Ти сам си си я направил такава !

За сведение на Манолова, това щяха да са уникални снимки ако беше СПА хотел!

Не , явно само е хапвал .

Сигурно е такава обстановка е в апартамента на Ц.Цачева, щом смята, че тази обстановка е нормална и то спрямо жени, чиято вина не е доказана.