Мая Манолова пусна уникални снимки от килията на Иванчева

Има мухъл, няма свеж въздух, установила проверка на комисия на омбудсмана

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова пусна уникални снимки от килията на Иванчева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като за снимка всичко е наредено! Не виждам какъв е проблемът, освен че има нужда да се почисти. И не знаех, че на задържаните им се купуват кремвирши и прочее - мислех, че им носят храна сутрин, обед и вечер....

Мая, защо не отидете в провинцията да видите клозетите на обикновените хора. Стига с тази демагогия. Оправихте народа та сега корумпираните кметове. Хайде оправете Топлофикацията,нали се канихте. Какво стана . Нищо.Сметките и безобразията са същите. И мъжът найденов подкрепя гейове и джендъри. Отвратен съм. И претендирате да сте кмет или или МинПред. Боже.

Корумпираните кметове? А корумпираната прокуратура? В СРС-то лъсна, че Ваклин е имал оферта да даде 15 хиляди на прокурора за да скалъпи обвиненията срещу кметицата...

Даже и това им е много на наглите и алчни чиновничета! Нека сравним състоянието на килията със състоянието на домовете за незрящи в страната???? Тогава излиза че килията е лукс!!!

"Комунизмът си отива, спете спокойно деца..." имаше такава песничка. Не-е деца, комунизмът не си отива и няма никакво намерение да си отиде - вж. Слави Трифонов, Мая Манолова и ... списъкът е дълъг. Бивш комунист няма! Както и бивш негър, ром , педал и пр. Та за какво показва Манолева тия снимки - за да си знаят Баневи Арабаджиеви и .... Все пак това е затвор а не Старосел, мили деца! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Моля, изпращайте снимки на обществените тоалетни в които има сходна мизерия, за да видим дали не са по-ужасни от тази на снимката!

Обърнете внимание на перфектната позиция на тръбата за измиване.След като се изсереш,сядаш върху дупката и пускаш водата.Задникът ти ще бъде идеално измит и тоалетна хартия не е необходима.

Баневи, които "си идват по Никулден" (заглавие на Дир) в такава килия ли ще бъдат прибрани?

В последните 2 фирми в WC за работниците и плочки нямаше, кран с гумен маркуч за водата и толкова. Така че уникални снимки може да са за Мая, но за основната част от народа нищо ново. Защо никой не притиска работодателите да създадат по добри условия - Къде е онзи Велев да вземе отношение, а се палим за затворниците ?

То пък в София въздухът е толкова свеж , че след първите 5 вдишвания се чудиш какво си лапнал - кумин на дърва и въглища, ауспух на градски транспорт, или на автомобил , който произведен по време на перестройката няма значение къде - кеф ти на изток, кеф ти на запад. Тя Манолова-та ако се разходи из затворите може още много уникални снимки да направи, но кому е нужно това? ТОВА Е ЗАТВОР, какво се очаква да има там?

Пише се комин,а не кумин.

Е у вашто село ако се казва комин у нашето се казва кумин, умник-о ( като разместиш буквите на умник ще получиш кумин, ама ти не си се сетил) .

А фини прахови частици с двата размера защо не изследвахте. В моя лекарски кабинет има мухъл и Манолова не е идвала .

квот за всички цигани това и за гол Хасан

за фризьорката...

Най-добрите гадната тоалетна в България

на фризьорката!

Е, хайде спрете се с ПР-а, де! Каквито са условията за всички арестанти, такива са и за Иванчева и Петрова! Другарката омбудсманка що не се разтропа преди това да се види какви са условията в арестите. И въпреки, че условията в арестите не са като на хотел, то този "хотел" излиза доста скъпо на данъкоплатеца! Ние като общество - съгласни ли сме да осигуряваме за наша сметка лукса на хора, дето закона много-много не го зачитат, да не кажа - хич! Добре че не зависи от мен, защото местата за лишаване от свобода щяха да бъдат на самоиздръжка, да имат управители, в чиято власт с лишените от свобода могат да се разпореждат както намерят за добре. Тези хора са длъжници на обществото, а не обратно, че да трябва да им осигуряваме битов комфорт! Айде, молА ви се!

Ма ко са оплакват?! Та тази картнка е типична за почти всяка не-частна болница в БГ. Ако не вервате, посетете Окръжна болница Пловдив. Все едно е снимано в ''санитарните'' възли там....

И в държавния саноториум в Павел баня преди години. Още го сънувам!

Stan Stan

Като за затвор - нормално. Като за доказателства там да лежи Иванчева - слабо, много слабо !

те са правили ремонт и са оклепали с ненужни плочки да се отхвърли задачката, вместо да сменят тоалетната чиния което е по трудно, друг е въпроса че имаме "продуктово позициониране"

ако има тоалетна чиния, ще има условия един арестант да удави друг / и обратното. Не може тоалетна чиния! както не може колан, вратовръзка, и други възможни средства за ...... спиране на жизнените дейнисти

Ще я държат в това положение за назидание на всички, които биха дръзнали да си помислят да се намесят и рязвалят ДАЛАВЕРАТА! Ще я дъжат така до последно, колкото позволят законовите и полузаконови вратички в законови и подзаконови актове - а всички знаем, че те са безкрайни. А това означава едно - доживотна присъда, защото не знам кой би издържал при такъв тормоз.

не си софиянец ти

Условията са доста неприятни, но те са такива за всички затворници. А някои от хората на свобода у нас живеят и в по-лоши. А работещите, на които Домусчиев не иска да плаща 500 лв.? Според мен това е много по-важен и масов проблем.

Това е килия, а не хотел ! Не разбирам колко трябва да си дебелокож, за да лобираш за хотелски условия едва ли не на затворници... честно

Запомни - никога не бъди сигурен, че няма да дойде и до твоята глава...

Кое ? да ми " подхвърлят " торба с пари в колата ? Или Мая Манолова да ми снима килията ? И тук избощо не визирам госпожата - набедена или не, а факта, че данъците ми не трябва да отиват за хотелски условия на килии :) А пропо Вашите пари си ги давайте за каквото сметнете за удачно, с моите пари не искам на някой да му е комфортно в килията. Има болници за ремонтиране, домове за деца и възрастни, училища, пътна мрежа - килията на някой някак си не ми е приоритет :)

не пипайте килията да чака бай ху

затвори са останали от комунизма. БСП като дойдат на власт да се захванат първо със затворите: зада не ги е срам от това какво са оставили и после да им е удобно да лежат в тях.

Трябва да е в същата килия Тя помогна на братя Галеви да избягат

нужника да се отстрани незабавно

Милата родина Най добре е хан Аспарух да дойде отново И ако може да основе държавата някъде другаде

Мястото или хората?

Дами и господа, оставете настрани факта, че тези хора дори не са осъдени. Но дори и осъждан да е. Осъждането те лишава от част от ГРАЖДАНСКИТЕ ти права, но от нито едно ЧОВЕШКО право. И повярвайте, понякога част от секундата е нужда за да попадне човек в затвора. Аз съм асептични некрози на тазобедрените стави /заболяване, което протича без симтоми за 2 ...3...месеца и вече си инвалид/. Дори теоретично, аз не мога да клекна за да се възползвам от това чудо на санитарните нужди.

пич, да не си намерил 70 000 евра в багажника си че си се притеснил толкова?

Установих и друго безобразие в кенефа на следствения арест. Вместо тоалетна хартия са поставили изрезки от стари вестници. Ще настоявам пред Цачева в килията на Иванчева и Петрова да монтират тоалетна чиния с вградено казанче на Geberit. Също така вана и джакузи с минерална вода.

zeddd

Арест е това, а не хотел, нали така?

Супер, Покажете ги условията и да служат като превенция. Който не иска да ходи там, да внимава с подкупите....Някой хора май са снимали бъдещето си!!!!

като не ви харесва тука ходете в германия

ако не ставаше въпрос за кметиците някой щеше ли да си мръдне пръста за каквото и да е било, но това са явни тарикатлъци и въпрос на пари, на много пари...

Аз Иванчева на снимките не я видях, може да не е нейната килия. И какво значи "килията на Иванчева" да не си я е купила? Още днес може да я преместят не само в друга килия, но и в друг зандан.

ако няма друга килия къде да иде сигурно в карцера

Браво, чудесна идея!

Тъп ли си или да?

Не, запознат с методите и

Има хотели и хижи с подобни условия, за болниците да не говорим. Бедна държава, това е положението

В крайна сметка в панделата е така. Когато нарушаваш закона в крайна сметка така се получава.

Тези снимки са емблематични. Те показват състоянието на държавата. Тази държава е неспособна да се грижи за населението. Дори и извършилите престъпление имат право на човешко отношение. И не слагайте много минуси защото всеки може един ден да направи грешка и да попадне по тези места.

Интересно, дали ти като попаднеш на тези места ще дойде на крак майчето да снима а?

Защо държавата т.е.народът да се грижи за населението?Мисля,че всеки трябва сам да се грижи за себе си,а т.н.държава да определя условията това да се случи.И там е проблема,че понятието народ се възприема като „родата”.

За зло куче зла тояга. Преди да иска пари да беше помислила до какво може да доведе това.

Това са условията в затворите. На който не му харесва, да не извършва престъпления. Разбирам да се подеме кампания за подобрението на всички килии, но само за рекетьорките не е правилно.

Много луксозно живеят гадините. При това безплатно. Трябва да се трудят по 8 часа на ден минимум, общественополезен труд

СЛУЖЕБЕН ДОСТЪП ДО ЗАДЪРЖАНИ ЛИЦА, РАЗГОВОР И СНИМКИ НЕ СЕ ЛИ РАЗРЕШАВАТ ОТ ПРОКУРОР, НО ТОЙ ЗАЩО ПОЗВОЛИЛ ТОВА, ОСОБЕНО КАЧВАНЕТО

Доста от вас са простички. Казуса, който се дискутира в момента е не условията, които се предоставят на затворниците по затворите, а защо Иванчева е 7 месеца в килия за доживотно осъдени престъпници, без присъда ?

още вчера им го написах че е срамно да се оставят да ги манипулират но кой е виновен че са толкова прости

На див народ така трябва...след като не си търси правата и си трае и се самоубива той си е виновен.

А ти от кой народ си?

Ако не знаеш да ти кажа - това е следствен арест. Доживетните са в панделата, не в ареста.

Госпожо Манолова елате и пуснете снимки от домовете за възрастни хора-държавните говоря. А те са работили като моя баща 50 години за разлика от децата с увреждания. Те хора ли са? Ако идете там ще повърнете още на вратата!

Там няма интрига бе! Не разбираш ли? Питай маичето що не е снимала съседната килия? И там има задържани, и там положението е същото. Ама не са интересни, не са за новините. Питай майчето що не отиде в ареста преди 8 месеца? Тогава пак е имало задържани там!

Манолова кълве само на суми с 4 нули

В България най голямата грижа е за престъпниците.Имат права и винаги могат да осъдят бедна българия. Нека започне една кампания ,снимай и прати снимка от болниците в България. м манолова ,никога не е била достоен човек.

В Малашевци е така от поколения -и какво ,да дойде анкетна комисия от ООН за да ми спонсорира нужник ?Това неслучайно е килия , умишлено има неудобства ,няма да изпукат двете лесбийки.

как гледа бедните хора от селата в очите след като много добре знае че нужниците са им на двора

Напълно достатъчни са условията. 95% от пенсионерите по селата живеят в много по-лоши условия ! Стимулирате ги да станат престъпници, за да имат по-добри условия ли?

Егати манипулираните снимки. С Фотошоп или нещо подобно. Но от Манолова това може да се очаква. Нали помним аферата Костинброд.

Вместо да се осигурят минималните изискуеми условия, които не от вчера са известни на всички, държавата се ослушва. Затова за всеки осъден, който е представен като черна овца по медиите, накрая плащаме по 100 000 лв обезщетение от нашите данъци! Така по-евтино ли ни излиза?

НЯКАКВА ДРУГА ДИВОТИЯ ИЗМИСЛЕТЕ, ТАЯ МАНТРА Я ПОВТАРЯТЕ СТО ПЪТИ

Да бе. Да !!! Не искаш ли СПА център ? А Манолова ?

Че тая Манолова може да е манипулирала снимките. Къде е гаранцията. Нали помним Костинброд ?

А колко хора живеят така цял живот, ьа фа охолстват властимащите.....нека малко да се доближат до реалността.

Манолова, това е затвор да не ти е луксозен хотел. Че ако в затвора беше хубаво и луксозно, хората щяха сами да искат да влязат в него, а не да ги е страх от правосъдната система. Защо продължаваш да ни занимаваш с популистките си глупости???