Мая Манолова дава на прокурор цената на тока и парното

Сезиран е и Конституционния съд заради липсата на право за обжалване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виж В Румъния добиват собствен Газ и нефт...…. Относно Акцизите върху и природен Газ в страните от ЕС е 37% от цената на ел. енергията и около 26% от цената на природния Газ /Евростат/ За България акцизи за природен Газ и Ел. енергия е 17% или от 50 до 330% ПО НИСКО от сраните в ЕС

А водата навсякъеде в цялата страна водата се повиши драстично, а качвството и услугата е същата що за реформа е това- никаква или това значи че с нови цени ще имаме пак същата неефективна услуга, а ВиК дружествата ще се чудят какви партиини безсмислени назначения да правят за да харчат нашите пари.

В Румъния намалиха акциза на тока за да му намалят цената. Така токьт поефтонява с 20%. Тука Борисов харчи като луд и лапа яко за това токьт ще се вдигне още.

Евростат : България е с Най-ниските цени на ток и газ в ЕС. Цената на ЕЛ. ЕНЕРГИЯ средно за страните от ЕС е 20,4евро за 100квтч Цената в Дания и Германия е на 30 евро. Цената в България е под 10 евро за 100квтч или над два-три пъти по-ниска от тази в страните от ЕС. Цената на ГАЗА средно в страните от ЕС е 5,8 евро за 100квтч в Швеция е 12евро, в Дания, Португалия, Холандия е 8 евро. Цената на Газа в България е 3,3евро за 100квтч , като Цената е Намалена с 10% в сравнение с цената през първите шест месеца на миналата година. Ако имате уши, очи и ум АНАЛИЗИРАЙТЕ, ако сте болни комуноиди.провокатори се заплюйте!!

За да си прави пиар Мая заблуждава хората /а има наивни/ в случая методологията е годишно изменение на цената и действащата в момента, а Тя умишлено взема 4тримесечие с -7,08%, което е ЗАБЛУДА / а има наивни/ и какво следва - работа на загуба на ЕРП , аварии и ОГРОМНИ ЗАГУБИ на фирми с производства, търговия, транспорт, къщи , апартаменти …, ЦЕЛ създаване на хаус и сваляне на законната власт. Такъв е случая и с майки на инвалиди искащи Стотици Милиони за да си имат Хоспис в къщи с асистенти, лукс терапии и привилегии за да работят и живеят майките без грижи , а БАЩИТЕ...?? Даже Мая е написала Закон с което казва, че Тя е супер, а всички са Некадърни, а закона и е едно НЕДОНОСЧЕ, КАКТО И ПРЕДИШНИЯ И ЗАКОН ЗА ИЗБОРИТЕ довел до възмущения и референдум...??Съмнявате се, а помислете КОЙ създаде КОСИНБРОДГЕЙ в деня на размисъл - за бюлетини в печа- тницата щели да се изплзват за фалш, а в Комисиите е имало над 3 000 000 бюлетини останали от Негласували , ако е имало измисленото намерение. Три случая на явен Провокатор!!

е успех за нещастните български потребители и ми дава основание ,да предложа тази велика и безкористна жена за бъдещ м-р Председател на едно наистина народно правителство на България.Не виждате ли ,че нито една партия от НС, не защити интересите на българския народ.Така е Бог високо , Герб, БСП,ДПС далеко.Хубаво си помислете за тях на следващите избори.

Виж за каква е сметката на увеличението на ел. енергията за 1 квт е 0,003лв /0,18 по 0, 0208/ или за 130квт разход /на семейство/ Увеличението е 39 стотинки, а ЦЕЛТА е да има ток , а не АВАРИИ, СПИРАНИЯ и РЕЖИМ НА ТОКА, а зимата... Мисли когато пишеш и пиши когато си информиран за такива като теб сме последни в ЕС!?

Цената на газта няма ли да даде на прокурора, да се види защо цяла Европа намалява цената а тук я вдигат защото да не намалява свръхпечалбата на Газпром от България. Продажници. Мая Манолова е една от тях. Руски чиновновници-това са управляващите.

Прочетох един ни нарича говеда но ние не сме говеда а добитъци???

ДЪРТАКЪТ ИВАН ИВАНОВ Е МРЪСЕН КОСТОВИСТ, ОТКЪДЕ НА КЪДЕ ГО НАЗНАЧИХА ЗА ШЕФ НА КЕВР. ПРАЗНОГЛАВЕЦ И ДЪРВЕН ФИЛОСОФ.

и пред КЕВР

Мая Манолова трябваше да е вицепрезидент.

И що?

Тази жена се очертава като един от малкото политици, които вършат нещо полезно за народа. А защо не на прокурор и синия боклук Иван Иванов, който явно работи за монополите като бърка дълбоко в джоба на всеки от нас и вади пари оттам.

След като властимащите в българия са отрязали възможността на гражданите да обжалват цената на отоплението. Страсбург е за такива случай при агресия на държавни институции и органи срещу правата на човека в страната

Мафиотската ни държава е продала на чужди монополисти електоразпределението, телекомуникациите, водата все стратегичдски отрасли на икономиката от които зависи жизнения стандарт на народа. Това е национално предателство. Всички властници от 1944 година до сега заслужават куршум.

Зън, зън, аз пчеличка съм.

Ку-ку! Кукувица си ти.

Иван Иванов мазния плужек получава комисионни от монополистите за всяко вдигане на цените. Живея в Америка от 30 години, досега цените на тока, водата варират нагоре и надолу около една средна постоянна стойност, у нас цените не варират, а растат нагоре, мафията ни управлява безмилостно, червените олигарси ни дерат по 2 кожи, защото сме говеда и не ги унищожихме през 89та година.

Средните заплати в газовия и ел. сектор са най-високите в страната! Те играят основна роля за формирането на висока средна работна заплата за страната, а от там и за формиране на високи депутатски заплати! Увеличаването цената на тока, газта, парнотодиректно увеличава депутатските заплати! КЕВР е псевдо "независим" орган който храни депутатите хрантутници! КЕВР трябва най-малко да има гражданска квота, която да озаптява хрантутниците!

Е, да де, ама има и хора, които обясняваха, че причината за повишението е цената на газа и за това е виновна "Расия". Разчита се на незнанието на хората! Сега Мая Манолова директно пита: ЗАЩО, КОГАТО В КРАЯ НА ГОДИНАТА Е ИМАЛО НАМАЛЕНИЕ В ЦЕНАТА НА ГАЗА С 7,29% НЯМАШЕ НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ НА ТОК И ПАРНО? ЩО ТАКА? Добре ще е полуидиотът, който ни обясняваше защо сега има увеличение, да коментира и това! Или той не знае и не е чувал?!

При капитализма намаление няма. Експлоатация на човек от човека. Няма капиталист който да е публикувал чистата си печалба, . Няма работници и работническа класа. Има Ай Ти фирми и служащи, кото имат по 3 началници над тях, слушкат ли слушкат.Ограмотени от чичко Гугъл и чалгаджийските проститутки...

Господ ща ги накаже тия дето само вдигат цените и никога не ги намаляват в полза на бедните и болните хора!

Напишете в гугу "мая манолова лобиране за чл 417"

Мая Манолова е свестен и отговорен човек към проблемите ни,но е нападнат от,, Шайката Борисов,Цветанов .....и другите от Герб и ОПФ".Започнаха с пропаганден шум и фалшиви новини щела да създава партия, гласела се за евродепутат или за президент на България.Тази жена ли ви е проблема герберски политически дебили..Нямате срам и достойнство, паднали толкова ниско в примативизма си.

Kenn1111

Ако е вярно че в Румъния цените на тези неща са намалени сега в момента когато при нас се дигат явно нещо яко куца у нас.Неможе ББ да се бие в гърдите месеци наред че вече няма да купуваме газ по старите цени а по европейски които били доста по ниски от нашите няма логика да се дигат тези неща напротив трябва да падат и тозначително.

"Сезирали сме и Конституционния съд..." Съда на Баце ли?! Какво последва след като същият съд обяви кражбата на резерва / 1.4 млрд. лв. / на НЗОК за противоконституционен?! Какво последва след като същият съд обяви за противоконституционен текст в Закона за бюджета на НЗОК, с който разрешиха на МЗ да покрива разходи със средства от НЗОК?! Знаете ли колко пари открднаха от здр. вноски с трансфери от по 100-ина милиона?! В държавата на БББългария Бог е Един. Той е Върховният съдия... ГЕРБ счупи рекорда на противоконституционни закони, решения и действия... ... Вместо да си гледа здравето, Мая хукнала да се бори със Системата...

Има ли някой топки да даде на съд мафията ГЕРБ и прислугите Опитомени Подлоги?

А кирливи герберски идиоти мислят, че тя иска да става министър председател?!;))))) ...щот со идиоти!;))))

умряла лисица е на тиквата човек. ДОКАТО НЕ СЕ СВАЛИ ОТ ВЛАСТ ШАЙКАТА ГЕРБ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.

А, то пък преди когато беше другата шайка, как само се оправихме... Но така ще е, докато ни управляват шайки.

С мощното си лобиране, за чл. 417 от ГПК /даващ правото на банки и чси-та/ да дерибействат над българските граждани, Мая Манолова е нанесла потресаващи щети на народа на България! Никакви действия НЕ могат да заличат този факт. За мен, тя е национален предател!

ти е обърнато обратно в главичката!Точно Мая Манолова прокара ЧСИ и банките да не могат да съдят и дерат кожата на длъжника без той да знае за това...

Обратно е в твойта, умен! Има достатъчно стенограми, от парламентарни заседания в нета, от 2012г, в които, трябва да си глух, сляп и тъп, за да продължаваш да твърдиш, по-горното. Провери! Това, че сега опитва да изкупува грехове е друг въпрос! Напиши в търсачката - адв. Десислава Филипова и гледай и, чети!

Не е трудно - напиши "мая манолова лобиране за чл 417"

Цъкането на минуси е абсолютно показателно, защо сме в сегашното положение, на България. То, на тези тъпчовци, дори им е трудно да прочетат "смляното"!!!

Сезирали сме и Конституционния съд, атакувайки текста, който не дава право на гражданите да обжалват подобни решения, които касаят бюджета на техните домакинства. Единствената възможност, която остава за правна реакция, е през прокуратурата, която ако намери достатъчно основания, може да протестира тези решения на КЕВР", обяви Манолова.- тук е разковничето Над 6000000(милиона) БИТОВИ ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО НЯМАМЕ ПРАВА. ТАКА Е СПОРЕД ПРОДАЖНИТЕ ИДИОТИ В ПАРЛАМЕНТА .

Който иска намаление може да му намалим заплатата. Тока и парното само ще се увеличават. Ей, тарикати, ден година храни. Сещайте се.

Все едно да даде под съд Берлинският конгрес. Виновен е простака Борисов. През Турция газта ще е още по-скъпа. Дали не е редно да баде осъден на смърт, вместо да го търпим него и простотиите му.

Да попитам като Бг съда обяви винетките за противозаконни какво стана? Като Бг съда се произнесе и за 60-те % покачване на билета какво стана?

За да стане , трябва да има контрол, а Парламента е безконтролен. На практика само гилотината и на площада

мая пак ще се осере като всеки път ,а да видим че съм прав,въобще нейната длъжност отдавна трябваше да се съкрати,аман от хрантутници

А защо на другите места обществените защитници са тези, които спасяват хората ? Не съм за Мая, а за това, че в България населението е наистина 90% манипулирано и зомбирано, а Парламента, вместо на ешафода, все още получава заплати

Абе селтак продажен , това е единствения политик , който прави нещо за народа , а за другите предатели народен съд с разстрел за назидание .

Политик ли, нали уж е омбудсман ?

Мая Манолова, която мнозина ще я запомним, с метафората на известен професор, че е като ЛУД С КАРТЕЧНИЦА...., дава на прокурор само цените..... А кога ще даде на прокурор и помярите....

tonk11

Я ми кажи 5 неща дето Манолова е довършила?

Явно тия дето плюят Майчето крадат като замаяни и все им е тая какви са цените у нас. Като онова лайно на Биомет дето си купило Богати, а вози 50 човека с един шофьор на 62 г. Дреме му че 50 човека ще умрат, ако тоя шофьор получи инфаркт на волана.

Чудесно - поредната постановка за раята!

Искам безплатни ток ,вода, телефон и интернет. И никакви данъци!!!!!!!!!!!!

Искам поносими към доходите сметки и данъци.

tonk11

Ми оправи си доходите бе! Кой те спира? Ни акъл, ни образование?

Мая, на специализираната прокуратура се дава не цената, а ОПГ-то в което участва КЕВР с Топлофикация София, ЧЕЗ, ЕВН, ЕнергоПро, Веолия, МЕ, МС, Фандъкова. Вчера на протеста видях дори куфара с който бяха занесли подкупите! Видях и мазния мафиот, който излезна от сградата на КЕВР обратно с куфара.

Куфара с фланелките ли ?

Все едно катаджия да поиска документите на пътен ВЛАК !

Под статии за намаление на цената на ток и газ - пет коментара. Под статии за увеличение - 400 коментара.

КЕВР трябва да даде на военен прокурор .

КЕВР е това, което те пази от свободния пазар. КЕВР източва държавните дружества като БУЛГАРГАЗ, за да ти е по-ниска цената на теб. Ти на прокурор ще ги даваш.. Муньо! Купувай си газ от Щатите, като не те устройва цената!

Путин ни каза като идва последния път,че не ни продават газа на тази цена,която я купуваме,и никой не посмя да го пита за цената. Едни паразити са седнали на руската газ и шибат надценка.

Майка му стара. Все като видя заглавие в което се говори за парното ми се струва че пише порно. Може и да имам мръсно подсъзнание, ама съгласете се че това с парното ( а и не само) си стана като порното: Една шайка аматьори с изкуствени способности се опитват да клатят народа във всякакви пози.

Мислам дека Майчето пак се "изказа". Майчето що не прати на прокурор Газпром, че ни продава скъп газ? А?

Или Лукойл България?

Първо провери и после пиши ! Напиши цената на която стига до нашата граница например!

Идиотка !

Павлова ли!

Нинова !