Коментари - Математик: До ноември България ще бъде изцяло в „тъмночервената” зона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма какво чакате а не затваряте ВСИЧКО,от аербегов ли ви е страх или от миризливите и гнусни таксита ??? Тоя с плитката,приятеля на тиквата,където припкаше из Кюстендил с него,да си ваксинира персонала ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,а не само да мрънкя

Математик: До ноември България ще бъде изцяло в „тъмночервената” зона - този е математик, колкото аз съм космонавт, че и по - малко !!! Кой дава трибуна на такива и...ти като него !!!

Всички математици и прогнозьори, предричащи апокашипсис трябва да бъдат избити.

Да та иба в платения глашатай, нали от 1 месец всяка седмица пророкувате по 3000 на ден положителни с лъжливия ви ПЦР ??? Едвам докарвате 2000, а ако нямаше набодени и ПЦР нямаше да има нито един ! Мрете ве долни ваксърски твари мрете вашта мамичка, затваряйте се бодете се, маскирайте се и не ми пречете да си живея нормално. Заради шепа хипохондрични деблни лайна скапахте живота на всички ни!!!!! Математици не сте доказано! Но че сте слуги на злото и че имате мръсни подбуди е ясно на всеки здравомислещ!

Ужас. Единственото спасение е спешна ваксинация докато не е изтекъл срока на годност на ваксините. Нови никой вече няма да ни даде.

Телевизионерите дето викато този грездей да дадат пример според врачуването на Лъчезар Томов и да се саморазпуснат и да се затворят у тях. Защото по неговата логика вероятно са болни и не си признават.

Щерев, тебе нали ежедневно те ваксинират. За какво плачеш

Затваряй се де. Някой пречи ли ти? Някой кара ли те да излизаш от мазето? Самоналагай си локдаун.

Според теб всички умни хора пречат на дебили като теб и Боко и затова трябва да бъдат избити !

В Габрово 500 паралелки?????? Ало, даскале, да не си объркал Габрово с Москва .., по брой на населението??? 500 паралелки по 30 ученика средно, прави 15 хил Ама, то и математиката ни е в тежка криза, та и да старите по математика още повече...

Лъчезар Томов не е човек, на когото може да се има доверие! Иначе, да математиката може да се ползва за описание на подобни пандемии и епидемии, но специално този човек не е рилаябъл!

Кога ще изчезнат всички неваксинирани чалгаропитеци? Кажете, защо не се ваксинирате.

20000 умрели, на които не са унищожени личните карти, на които гробовете са някъде из горите на Витоша на скришно място, роднините на които се преструват, че са живи, ама сега не са си вкъщи... Много е вероятно тези починали всъщност да работят дистанционно, а пенсионираните да продължават да си взимат пенсиите (ама не лично, с пълномощно)... Защото те са умрели от ковид, но пък се водят живи, за да объркват статистиката и разбира се да пречат на НОРМАЛНИТЕк да участват в томбола сза часовник срещу ваксинация...

Да ти падне някоя ябълка от Рила и да ти светне в главата, за да напишеш достоверен. Рилаябъл?

Защото не сме роби като теб.

Може да е цялата област.

Загубеняк си ти, виждам. Отивай да преподаваш тъпата си математика в 5-ти клас.

Всичко е ясно. В четвъртия километър имате Интернет и 5 G.

Добре да чуя нещо от крепостен антиваксър, който чака спутник и глупостите на Мангъров.

Благодаря, че ми разяснихте какво се опитва да каже господина. Аз не успях да го разбера. Явно не съм достатъчно модерен.

Това вторият проскубан козел след Витанов, ли е?

Няма да е скоро. Имаме прекалено силен натурален имунитет срещу грип.

Я вземи прочети хубаво и после пише глупости !

Трявба всички математици, професори и Дойче Веле, предварително да се договарят, какво ще говорят. Така ще си изгубят и малкото останали привърженици.

Сега накрая няма да им излезе прогнозата и ще го преместят за януари пика

Не е хубаво да се лъже!

Какво стана с онази дето предсказваше пика за 10 октомври?

ТОЛУПИ и ПОЦИНКОВАНИ КОФИ НА БОЙКО,ВИЖТЕ ПО ЕВРОПА КАК Е

Имам само един въпрос: защо медиите непрестанно дават трибуна на това човече по въпроси, които са безкрайно далеч от специалността му?

С тия сметки ще излезе,че тестовете са повече от населението на страната.

ЗАЩО ИСКАТЕ ДА ВАКСИНИРАТЕ ХОРА С ВАКСИНА НА 2-3г ???Ами НЕ ви вярваме и няма да се ваксинираме. ТОЛКОЗ. Ако щете до утре ми я рекламирайте тая ваксина. Още с информираното съгласие ме изгубихте.Като е толкова добра, що ме карате да се откажа да ви съдя в случай, че се увредя?

Ало математика ...ако те попипатам колко прави 6+6 ...най-вероятно защото имаш диплома ще кажеш 12. Да ама ако съм те попитал колко прави 6+6 а съм имал предвид 6+8 дали резултата до който ще достигнеш ще е верен. Е, имам предвид че понеже си само математик за да защитиш дипломата си ти трябват ВЯРНО условие на задачата и ВЕРНИ първоначални данни. Прогнозата която правиш е на базата на данни които ги взимаш .... е да ама сигурен ли си в тях, защото аз смятам че те са грешни.

думи. Кога е решено да хлопнат кепенците на държавата и за пореден път да принудят хората да са затворници?

Този несресан рано рано откачалник се беше взел на сериозно, иззе знанията и функциите на медиците и ръсеше простотиите си безкрайни. Стигна до там да твърди, че преболедувалите са не защитени и трябва бързо да получат ваксина, твърдеше го толкова убедено, говореше как лекари трябва да си изядат дипломите, защото не разбирали това което са учили, а той не до е ба ния математик разбиращ от всичко, вкл и медицина трябва денонощно да ни надува главите и да му слушаме небивалиците.

По дневен брой починали, България е в черната зона

Това прилича на предизборна агитация.

Мммм, мале че страшно! Веднага тичам да си набия есперименталната инжекция и след това ще мина през още две-три места да си набия още, да има по-добър ефект. А не, че на 23-ти Август емитираха SDR с еквивалент 640 милиарда долара за крадене, дето ще се дават само на държави в “активна фаза на пандемията”. За България се падаха към 34 милиарда по спомен. Не тъмночервена ми ултравиолетова ще обявят само да докопат паричките. А тия тука плашила за 30 сребърника са ми направо жалки.

Тия от Събуди се си нямат друга работа и само канят някакви плашила да изказват "прогнози". Добре че поне Витанов спря с прогнозите и няма как да го канят

Ти затуй не се иска да си математик. Трябва само да знаеш датата на изборите.

Ако пак има избори, защо тъл не и за януари. Особено ако Мунчо е президент.

Правилно ...технолоичното време за създаването на ваксина с днените най-добри технологии и знания и милярди долари е ...3 до 5 години. Това което наблюдаваме сега колкото и административно ЕС да подписва разни документи и разрешения ей така на ангро не означава че всичко е ОК. Ама изпитанията били супер...ало изпитанията са в момента след две три години ще разберем какви сме ги надробили с тези ваксини. Да ползваш света за лабораторна мишка е мечтата на всеки учен. В интересен на истината това ще са най-точните изпитания правени някога.

Ми аз и сега съм в тъмночервената зона.Пия само тъмночервено вино.

Ами при положение, че вирусът е еднакъв навсякъде и по брой заболели сме като другите държави, това говори ли ти нещо?

няма ли кой да му запуши устата, лае само глупости. То и в НБУ има само идиоти и като "преподаватели" и като "студенти". Аман от послушковци и жадни за някой лев под масата за разпространяване на лъжи. Има официална статистика на смъртните случаи в България десетилетия назад бе кретен, недоносено ко....ле!!

Алкохолизмът е повод за гордост само на булгаропитеците.

В тъмночервената зона защото ще ви линчуваме задниците публично до тъмночервен цвят , продажници мръсни!

Пиенето на вино не означава алкохолизъм,бе серсем !

си живота на това си твърдение, математическа кратуно?

В грешка си. В момента 1 СПТ=0,42 лв, така че на 891 млн СПТ на България за около 3,6 млрд лева.

Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!" Фьодор Михайлович Достоевски