Масови протести в САЩ след забраната на аборта, американките скандират "Тялото е мое"

Държавният департамент ще продължи да подкрепя репродуктивните права, заяви Блинкън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласен съм с правото на аборт. Но искам да имам право да не плащам детска издръжка, ако реша, че не искам нищо общо с детето.

Еве им се две не виждат.

Абе то само издръжката да е... когато детето е нежелано е правилно според мен.

...ти е на ЧИЧО САМ, докато живееш и папкаш от благата на САЩ! Тва му се вика ПАТРИОТИЗЪМ, набий си го в главата. Ако не ти изнася си хващай чукалата и се изнасяй в Зимбабве, там ще раждаш по шест на един път! Но там няма да има да те глезят нито лекари, нито канализация, нито лекарства, нито ресурси, НИЩО!

Ползвайте презервативи, бре!

За предпазни средства не са ли чували???

Искам да се поря с всеки срещнат а после държавата да плаща по избор или детски или аборти. Това е мое право лично и никой не може да ми го отнеме!

Бе чувала съм ма не съм виждала :–)

Много стягат бе бате

Как така нежелано бе това да не е домашен любимец

Повече мулатчета ще се раждат в САЩ, ми се струва

Тялото си е твое и имаш пълното право да си държиш краката затворени! След зачеването започва нов живот и от там нататък не са само твоите интереси и прищевки които са на дневен ред.

Колкото по-грозничка дебела и старичка е женката, толкова по-вероятно е да хукне да протестира за правото на аборт и други неща, които така и няма да й се случат по очевидни причини.

Тези протестиращи къде бяха преди година, когато американското правителство въведе задължителна ваксинация срещу ковид?! Или когато става въпрос за ваксинации, телата им не са техни, а на държавата?!

Тъпо! Значи на мъжът тялото е неприкосновено, но на жената - не?! Що не вземат да ви кастрират всичките?

РЕПРОДУКТИВНОТО ПРАВО НЕ Е РЕПРОДУКТИВНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Никога не е било задължително. Лъжеш като комуне.

Защо ги правите тези бебета, ако не искате да ги раждате?

Сигурно баба ти слуша Лили Иванова.

Скапан лъжец, никога не е имало задължителна ваксинация в САЩ! Виж, в Китай и Русия - ДА!

Темата е добра. Професионалните протестъри ше си намерят работа. И Въпроса с цените на бензина и инфлацията леко и незабележимо отива на заден план.

Ами на 50 съм и още не съм в менопауза! Ако родя сега, дали ще мога да го отгледам? То не е само да родиш, трябва и да го възпиташ, да го изучиш... Много е грешна представата за раждане на деца - да ги хвърляте улицата да го гледа!

Най-интересното е че всички протести бяха щати които по никакъв начин не са засегнати от решението на ВС!

Живеем в 21 век. Има хапчета, спирали. А пичовете да се научат да го вадят... От г.... А в .... Без промивка

Сега разбраха , че телата им не са съвсем техни

Точно така! От приемно семейство на друго. Накрая емоционално увреден индивид, който хваща пистолета и стреля!

По-скоро е обратното, трябва да забранят да се ражда малоумна челяд по 4, по 6.., че да се роят слабоумни, които служат само да им ръкопляскат... Тоя свят толкова оглупя, че чак се изроди, вече са във виртуалната реалност, нищичко общо с реалността...

По интересен път са тръгнали щатите. Път на разделение

Мъжете що не си го държат в панталоните?! Тяхната отговорност не е по-малка, но жената винаги го отнася!

Могат да ноят маски 2 год. ама презарватив за 60 сек. трудна работа :)

Неизбежно......

Това е хибридна атака на Кремъл, целяща да отклони вниманието на САЩ от войната в Украйна!

Тялото но жената не е нейна собственост, а на мъжа.

Затова е по-добре да го убиеш, така ли? За собствения си блуден комфорт. Странно разбиране за любов. Не по точно тук отсъства така.

Всеки щат сам взима решение. Това е гласувано. В Тексас, Флорида, Луизиана и т.н. хората гласуват и си избират републиканци за губернатори, кметове, сенатори, конгресмени. Избират ги с ясното съзнание, че някои от тези републиканци са доста крайни. Същото важи и за щатите управлявани от ДП. Голяма работа аборти, пушки дрън, дрън. 26 щата се управляват от републиканците. В 26 щата хората гласуват за семейство, Бог, оръжие, деца от мъж и жена. В останалите 24 е обратното... Какво от това... Германци, канадци и французи имат много по-тежки проблеми от тези на жените в 26 американски щата..

тялото си е твое когато става на въпрос за аборт НО не е твое когато става на въпрос за ковид вакЦината ОК....

според мен е обратното

Ами да си ги държат в панталоните - нямам нищо против. След зачеването и двамата трянбва да поемат отговорност. Не съм казал, че само жената носи отговорност. Вие се нахвърляте с някакви готови фрази без дори да се опитате да разсъждавате.

нищо подобно, имаш грешка, задължителна е, дори и за децата

И като се разделят САЩ какво ще стане? Мислиш, че русия и китай ще поемат лидерството в света? Ти ще захвърлиш панталоните, дънките, италианските, английски и американски спортни облекла, ще си сложиш китайска национална носия, ще си пуснеш "любе" и ще свариш прилеп? Мерси! Хората навремето ви разпаднаха сссрето с дъвки, дънки и джаз...

Както не можете да убиватре вече родените деца, така не можете да уивате и децата които ше се родят след някоя и друга седмица. Какво неясно има? Тялото си е ваше, но децата не са ваша собственост!

Тоя Путин е велик!! ха-ха

Да си правят абсурдни и осакатяващи интервенции е тяхно право. Но да откажат една игла, което им носи минимален риск - нямат право.

че кога е имало закон, или ВКС решение, задължаващо те да се ваксинираш срещу КОВИД? Двата казуса са несъпоставими

Буквано допреди 6 месеца ги задължаваха да се инжектират с експериментална ваксина, сега обаче телата били техни и те си решавали. Ами тогава изчакайте и бебето да се роди, да проговори и да си каже мнението за собственото си тяло. Биполярно разтройство, шизофрения или друг вид психично заболяване, това не са разсъждения на нормални хора. Понякога дори се замислям дали въобще са способни на размисъл.

Такова се с всеки срещнат и не ще беберо не става така.Още на 16 годишна възраст рпдителите ги запознават двамата на 18 ги женат и така дете само от него и ги копат заедно.Така е било защото Така е правилно

Научи се да пишеш. Неграмотността ти е потресаваща!

ами ползвайте кондоми бе да е...ва разпоретините Ви...тук в Лондон това им е национален спорт шмъркане и напива до несвяст и чукане с кого им падне...содом и гомор боб да ядат

Освен това се пита а деца кога дъще да се види какво и от кой.Много шафрантии се навъдиха и това стана от американските филми които трябва да бъдат забранени а ако не слуша да и забиеш два шамара.Боят винаги помага

някои не ти разбраха сарказма