Коментари - Масов бой с мачете между две ромски фамилии в Девин, има пострадали и 8 задържани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех, че и в Девин има толкова "роми". По принцип помаци и "роми" трудно виреят заедно...

масов бой ама нито една жертва !

Оставете ги!!! Те сами се прореждат!!!

Бъдещето на България.И държавата не взема никакви мерки.Мързел,неграмотност,безработица,кражби на ток ,вода,грабежи и убийства на българи.Това племе няма да се интегрира никога и никъде.Най-спокойно ще е високи стени около гетото,забрана за излизане.Сутрин да пускат навън само работещите и само до свършване работа.Вечер обратно зад стените.Там да пият,да се изнасилват,да се избиват.Жестоки наказания за крадците ,убийците.

Човекоподобните унищожиха и този хубав родопски град.

Манхали, Сър!

Десетки години се търси липсващото звено между човека и маймуната, а то било в Девин.

Не обиждай маймуните.

Мачете по 40 кинта на промоция в лукойл, обаче за да се подобри смъртността при ромеите трябва да ги стимулира е да се самоизбиват по интензивно като им предоставяме повече права за защита от самите тях, например всеки убит циганин от друг циганин трябва да получава статут на умъртвен цигънин който да бъде отмъстен десетократно по по брутален начин, като по европейски много неясно но страхотно ефективно да ебе масите.

Вдигат мизата - вчера брадви и сопи, днес мачете. Утре какво - престрелка ли?

Може и да греша ,но някога в Девин имаше мотострелкови полк и дивизион 120 мм минохвъргачки.Един залп по вигманите на индианските навлеци и ,нещата щяха да е успокоят

Имаше. Сега цяла България сме с голи дупета.

Последиците от гербаджииското управление,толериращо циганите.

ти да видиш! кмета на девин е избран от коалиция бсп дпс! а предишния беше от дпс , а по предишния от дпс а още по най предишния от бсп!

В циганските гета да се дава по кило водка всеки ден на главата на семейството , оръжие и муниции за тях . Погребенията всеки понеделник и четвъртък ,безплатни. Съвсем по демократичен път ще се изчистим

Разбирате ли сега защо американците са вкарали индианците в резервати?

Да заграбят земите им.

Примерът е меко казано неуместен. Да не кажа тъп.

Резултат от крайно неефективната съдебна система, десителетия толериране на циганите, внушаването им че имат само права, а не и задължения към обществото.

Ужасното е, че живеят в близост с нормални хора...... Застрашават и тях... Власта да се замисли, защото някой ден, други ще са жертва на изстъпленията им!

Кирките и лопатите вече стават мачете и саби! ......

Taкива като тези тряба да са на границата - ха някой е прескочил оградата , ха мотика (мачете) по главата ....

Вероятно е имало спор, кой първи да отпътува за Сатурн!

Това са били предизборни дебати. Нарушавате правото на избирателя да реши.

Няма ли някой да направи шоу най-накрая. Като няма хляб поне зрелища

"Страх лозе пази"..... Тези животни (животни са, защото мислят само за ядене и е... не), само с бой се оправят. Докато не започне да ги боли, само като си помислят, за безредици...!?!?

Не обиждайте животните ,те се грижат за поколението си и го защитават

Оставете ги да се избият! Защо полицията хаби ресурси за тези изроди, а старците по селата ограбвани, пребивани и убивани от същия етнос, са без никаква защита от държавата.

Да са 200 - 300 да се избият, ама така както не ги контролират ще става още по-зле.

Тооочно така. След това оцелелите. Win-Win.

Поредният изключително слаб резултат. Мача да се преиграе без намесата на съдията!

Шокиращи откровения относно съдбата на България направи руският президент Владимир Путин в интервю, което ще бъде излъчено в неделя по водеща телевизия. От медията разпространиха част от тезите, които са потресаващи. „България не избира между ЕС и Русия. България избира между ЕС и това дали изобщо да я има самата България“ – казва човекът от Кремъл. И допълва, че така поставена като нищожно джудже в англо-саксонския динозавър, България ще бъде претопена. Тя вече е погълната икономически, а значителна част от най-способното население е изсмукана. В момента ЕС подсилва малцинствата, така ще да размие доминиращия етнос. Накрая няма да има такъв, а държавата ще стане обикновена провинция на Германия. „Такова разбиване на държавност България никога не е претърпявала. Та дори през комунизма, Съветският съюз се месеше поне 1000 пъти по-малко на България. Ние се интересувахме само да следвате социализма, както и водачът ви да ни е лоялен. Надолу той всичко сам си правеше, а в голяма степен се правеше от самия народ – чрез партията, която беше изцяло българска. В момента не само водачът, цялото правителство, депутати, та дори заместник-министри и кметове, се назначават директно от ЕС и САЩ. През комунизма българите са били по-свободни да избират управниците си от сега“ – казва Путин. „Ако ЕС стане толкова „жесток“ към България, колкото беше СССР, това би означавало просто да поискат от вас да имате демокрация и пазарна икономика. И да не ви се месят за нищо друго. Ние това искахме – социализъм и планова икономика. Нищо друго. Но вместо това, днес ЕС ви се бърка във всичко – определя ви формата на краставиците, цената на тока, лепи етикети на курортите ви, решава кой е корумпиран и кой – не, налага ви хомосексуални бракове и пр. Та кога СССР е правил нещо такова?“ – пита руският президент. „България не е интересна на ЕС като население. Българите не интересуват ЕС. България е центърът на Балканите и само и единствено като такъв, привлича вниманието. ЕС не го интересува ще има ли хора тук, ще има ли култура, ще има ли българи. Той би бил съгласен територията да е дори безлюдна. Но да е под негов контрол. Това е типично примитивно стратегическо мислене. Но цената му е съдбата на вашия народ…“ – завършва Путин, или поне частта, която е предварително обявена.

много верни неща има за ЕС и УС

я дай линк?

Сър!

...

Предлагам да се разреши свободната продажба и носене на всякакъв вид оръжие в ромските махали, само там.

първобитно-общинния строй!

Нормални предизборни вълнения в електората на ГЕРБДПС.

то добре, ама кмет на девин е здравко димитров издигнат и избран от коалиция .....бсп и дпс! тъй че нещо си се объркал, комунделецо!

Мехикански латиноси с мачете се бият! Ехаа! Това ще е яка туристическа атракция!

В Бахмут на първа линия !!

Тия са от укровермахта. После Зеленски ги прави на дурудуру

Няма заклани няма новина

дойдат избори и познат да се избиват из маалите...случаеност? - не мисля...

Ае оставяйте хората да се оправят.

майко мила, така са намерили, затова правят екшъни циганетата? Ах, пуста тояга неокастрена, ама няма кой да я развърти, че да видиш как ще тръгнат на училище в първи клас!

Оставети ги да се прочистят.

много шум, за нищо. Нито един потрошен или ум.рел. Аре, земете се у ръце, ве.

Колкото повече мангусти се избият помежду си толкова по добре

Оставете подчовеците да се избиват не ни пречат! Колкото по-малко толкова по-добре!

Много по добре ще бъде с напалм

Запролети и тези издивяха...

едните извадиха брадви в казанлък, тия да не са по-назад са с мачете

Атлантическити ценности

Да дадем средства на едните за отбрана!

ИМА ЛИ ВИДЕО? ВМЕСТО С МАГНИТСКИ, СЕГА МВР, ГЕШЕВ И СЪДА ЩЕ ОТБИВАТ НОМЕРА С ТОВА СЕГА, А МИСИРКИТЕ УСЛУЖЛИВО ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТ С БИТОВИЗМИ 2 МЕСЕЦА, ДОКАТО ГОЛЕМИТЕ ДАЛАВЕРИ СИ ВЪРВЯТ.

Гешев няма доказаелста оти циганина е тарикат брачето ми.

Ако можеше да въоръжим всички, включая циганите това щеше да е един проблем, който сам ще се разреши само за няколко месеца.

Чудя се какво ще бъде есента при избирането на местния шариф.

Защо полицията се меси в споровете между съседи? Това е полицейски произвол и заплаха от тоталитаризъм! Оставете хората да си разрешат спора според своите културни традиции!

нема с кво да се отбраняваме вече

само кастрация ги оправя

Това е неандерталският начин на справяне с конкуренцията. Бизнеса с покривите е особено печеливш, а сега и парите за гласуването пораждат противоречия.