Масов бой между ученици в Бобов дол, пострадала е петокласничка

Участвали са и момчета и момичета, като едно от децата е заснело побоя с телефон

Обратно в новината

Коментари - Масов бой между ученици в Бобов дол, пострадала е петокласничка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Катъвто младежът,такъв е и родителят.Доказана зависимост.

Пълен морален, социален, културен упадък на България. Точно това което искаха тези, които доведоха демокрацията - външни и вътрешни не нормални мошеници, които ще ни вкарат в пропастта. Евро атлантически ценности. Гласувайте за партиите които яко са се хванали за тях. ОТВРАТА!

Преди години, гледах един английски сериал, много як - The misfits. Разказва се за ей такива подобни кретернчета, дето направили някаква магария. После обаче, отиват в една институция, и 14 дена полагат обществено полезен труд - копаят градинки, ринат боклуци, боядисват ала бала. Дават им материали, работно облекло, и вечер се прибират да спинкат у тях. Идеята ми се струва много добра, да се приложи и тук.

Нормално ежедневие в Кочината. Скотове и скотчета се млатят.

У Бобовдоил дали има поне 1 българско дете , как мислиш?

Е така като почнете, все едно българите сме света вода ненапита. Семерджиев е от ЮАР, Матев от Австралия, Очите е белгиец, а катаджията стрелец от Тайланд. Все едно чета Винету където немците винаги бяха добри и благородни и злодеите бяха само янки и индианци (но не и благородните апачи).

Първична сила и разбиване нови серии заснети този път от Бобов Дол скоро и от други места на територията !

родител 1 е виновен ,а не родител 2 както ви се иска

Нищо де, то боят изгражда! Нали така, ганювци?!

Е те щото в Англия на мачовете се прегръщаха и припяваха..., в щатите ученици вадят патлаци за да покажат само някой трик, а тамошните църни котки им дай само програмиране и ядрена физика да се занимават.. Същите говеда у нас са и църните и белите, същите са у Гърция, Турция че и по-западната част на европа.. Това ти е бъдещето! Хубаво го виж..

Що бе, ганьо, ти не си ли станал човек защото и ти си ял шамари като малък?!

Днешните не са деца а изроди.После имай деца.Да го бият или да бие другите.Какви момичета.Пачаври стават от малки

Нов бардак със стари урви .

Това е надеждата на България искахте шибана демокрация получихте я исках да сте като американските наркомани ето получавате го постепенно, ще се бият, ще започнат да се избиват. Честито родители.

От край време си е имало сбивания между ученици. Само трябва да се внимава да няма сериозни или трайни наранявания. Едно време, ако се разбереше, че си се бил с някого в училище, най-много да си изкара някой бой и от родител.

даже имаше доста повече, но откакто се появи ММА, вече е нормално да го довършиш с шутове докато е паднал (това го няма в ММА, само в свободните боеве без ръкавици ама идеята е ясна )

Не ми са известни подробностите . Но , макар че някои си го заслужават , не бива така ! Аз оставам възмездието на "Господ" .

Нали е заснето с телефона на едно от идиотчетата?! Какви повече записи търсите?! Малки скотчета, родени от големи скотове. Ще дойде време, когато тези големи скотове, ще бъдат немощни старци, а техните издънки ще ги млатят, за да им вземат и последния лев, че нещо не ги виждам тия кретенчета да тръгнат един ден да си изкарват прехраната с труд.

родители идиоти раждат деца идиотчета, какво повече да отбележим

Е, ти пък!Не така! Родители възпитана в условията на демократичните промени. И ще става все по-демократично и задължително (според европейските норми) за бедната ни и непораснала демокрация.

Войната наближава.....