Коментари - Маскирани с противогази нападнаха персонала на ресторант в София и обраха крупна сума от касата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медиите ни представят демокрация по американски модел. България вече не е държава през соца това неможе дасе случи . Държава която си заличава историята показва какво поколение израсна апсолютна мърша. Върху историята се гради даржавата разберете го помяри

Инкасото, банкомата, взлома и сега това са инициирани от бандитите от гроб, за да се подплашите и да посеггнете към бюлетината им.

Не се косете бре, киртаци... Тез нерви няма кой да ви ги върне. А промяната ще я бъде, когато се изрини всичката ви ГРОБ-аро - ДПС-ска сволач и бъде натикана при бай Ставри..! Всичко останало е упражнения на плюене срещу вятъра..!

Ги беше респектирал малко бандитите. Откак почна подмяната и връщането на власт на престъпните приватизаторски режими отпреди Бойко стана страшно!

Неееее, няма толкова тъпотия, не е възможно да сте толкова куха лейка! Бойко ги бил респектирал - хахахахахаххахаха! Промяната ги била довела - хахахахахаха! Оххх, това, като с Костов, който управлява един мандат и вече повече от десетилетие се оправдават с него, та същото е, промяната управляваха няколко месеца и сега всички ще се оправдават с тях още няколко десетилетия. Колко е лесно да се оправдаваш с другите, докато не правиш нищо друго, освен да крадеш. Тъпият ви Бойко управлява държавата в едни от най-мирните в международен план години и какво направи - НИЩО, едно огромно, пълно НИЩО! България, под "вещото" му управление е най-най-най-бедната държава в Европа, най-корумпираната, най-изоставащата ... Ето това е вашият Бойко, който никого не е респектирал, той самият е мутра и е правел същото в по-младите си години - да, правил го е и има живи свидетели, как е обикалял с бухалките и е рекетирал собственици на магазини. Продължавайте да си избирате и да защитавате една тъпа мутра и не се чудете защо България е най-бедната и изостанала в Европа.

ако не сте се усетили още, променя се само позата

Костов знаеш ли колко предприятия съсипа и окраде с тази приватизация за единият мандат - БГА Балкан, Нефтохим Бургас, Кремиковци, „Химко" Враца и хиляди други предприятия раздадени на свои хора за по един долар за държавата и милион в джобчето...

Ще става и още по страшно,като всички стоим и мълчим

Ами айде де, рипайте и 'оправете' всичко. Какво чакате!

Пак не гласувайте, за да продължават да ви управляват същите. Просто е. като за прости хора.

И да гласувате пак ще са същите 5-6 партии, които ще ви управляват.

Тук случая е много прост.Участвали са вътрешни хора от заведението.

Тоя случай ще дойде даже по-прост от теб бе, бате!

Браво наще! Неравенството няма само да се поправи!!!

Докато полицията цялата е мобилизирана да хваща кокошкари по селата и пътищата.

Как е Промяната? Свиквайте.

Продължаваме да продължаваме промяната. Гаче ли по-добре беше когато мафията беше в парламента. Откакто онова недоразумение от стълбите на президентството с вдигнато юмруче призова "Мафията вън" тя наистина излезе на улицата и това вече ясно личи.МВР след Рашков заприлича на сбирщина от изборни пъдари, ловящи неудобните на президента активисти на партии. Пълен ташак.

Да влезе в този "елитен" ресторант.

Ама той вече е ограбен

относно хванатите над 600 фалшиви машини за изборите. До къде стигна разследването? Кой ги внесе и за какво са му? Не са за сувенир, понеже една машина е над 5200 лева. Само 600 ли внесе, или само толкова хвана МВР? Защо всички мълчат?

Тези машини са огледални копия на истинските такива в секциите. Уж се гладува в секцията, но всъщност на тези огледални копия се вкарват гласове и се изважда "флашка" която после се представя в цик че уж идва от машината в секцията ... няма какво повече да говорим за подмяната

Как е Промяната? Мутрите излезнаха ли навън?

Подмяна. Трябваше да се сменят другите мутри с нашите мутри, стана СДС - стани да седна

Украинците вече правят Украйна от България....

На украйна е обещано всичко на изток от линията Силистра - Тервел - Нови Пазар - Карнобат - Средец - Приморско

Обещаното не е като даденото. По билото на Стара планина до н. Емине всичко е на Турция, просто временно попада в територията, на която формално все още има някаква друга държава.

Ауу,ма и Столипиново ли попада у Турция?

Турция получава всичко между линиите Силистра - Тервел - Нови Пазар - Карнобат - Средец - Приморско от изток и Свищов - Севлиево - Хисаря - Асенов град - Перущица - Пещера - Юндола - Белица - Гоце Делчев от запад

Зависи с кого й е договорката. С Русия е както казах - н. Емине и е така от над век. Само че турчолята търпеливо чакат, щото времето работи за тях и те реално подялба не искат, а искат всичко да прилапат полека и по естествен път.

Тия със сигурност след няколко стотин метра, заедно с тротинетките, са се качили я на джип, я на ван, докато полицията усилено преглежда де що има камера, за тротинетки ..... От друга страна, ако около 20000 лв. е дневния оборот, като горе долу знам и маржа - ами то може би добре се печели от ресторантьорски бизнес, поне около 8-ми март. Що реват тия?!

Забравяш, че това е платено кеш, а колко е платено с карта ?

важното е,че мазникът е точен с парите!

Значи този ресторант прави по 600 хиляди на месец, като 50% е чистата печалбата, т.е. 300 хиляди отиват при собственика. Казано по друг начин, собственикът на ресторанта прави по 3 милиона на година, а работниците му получават минималната. Сега ще ги избие като не им плати този месец и готово.

Не смятай така парите - това е за 8-ми март! По скоро интересното е, че българският мъж масово плаща кеш, сигурно да не го гепи законната, :)?!

Не - масово нямат ПОС терминали тия. Ходи ги виж ония със заведенията в Академик - само на ръка парите.

Ми не е масово, особено в центъра. Отдавна не съм срещал заведение, което да няма ПОС терминал.

Тва, дето са го избомбили, не ги знам имали ли са или не, но мутренските поголовно нямат, а то само такова има смисъл да се избомби, иначе няма наличност да оправдае каскадата.

Свършиха лесните пари и некои хора не им се хваща мотика. Започнаха набезите. След такъв дълъг период на свръх далавери просто нема оправия баце...

Шматки все едно има някаква разлика има между комунисти и уж демократи нали и те по 15 години стаж имат при комунистите просто банда грабители днеска викат че са сини утре зелени както е удобно

Разликата е, че поне учишища, детски градини и 90% от пътната мрежа още седи (макар и в не добро състояние, но поради липса на поддръжка), докато от гербавия асфалт, нема да остане и спомен след още неколко снеговалежа.. Толкова е крадено и пестено от качеството, че се асфалта(най-символичното за ножица паша) се разгражда във вода, като хартия....

Комунистите е другото име на демократите олигофрен дебилен такъв .

ще има такива новини,на глад не се трай.

Още малко инфлацията като се вдигне и това ще стане ежедневно по няколко пъти

Бахти гаргарата! Избягали с тротинетки моля ви се... Следващият път ще си водят дресирана костенурка сигурно!

Абе ве знам-има някаква логика. Могат да изчезнат по малки и тесни улички, недостъпни за коли

Могат, обаче точно тези неща са с малки колела и висок център на тежестта, т.е. най-скапаната комбинация за софийската действителност. Така могат да се претрепят, бягайки от мястото, че след това да не успеят дори и пеша да се измъкнат. С велосипеди щеше да е по-удачно, хеле пък със скутери - в Латинска Америка, а от известно време и в Лондон се вихрят т.нар. moped gangs. От доста време сума скутери са с мощности на мотори.

Със здраве да си ги харчат!

Ще си купят няколко кила краставици, по един айфон и парите ще свършат.

Това в най-добрия случай, а по-вероятно е като си платят бързите кредити, не само парите да свършат, ами и да не стигнат.

евала на зеления чорап...

Навремето имаш един австралийски филм с прохождащата в киното Ники Кидман - "Банда БМХ". По някое време може да направят и "Банда ел. тротинетка".

Полицията е ангажирана изцяло да пази Ококорения и да гарантира неговата изборна победа- какво очаквате. Маргиналът президент и неговата банда с разбойници разрушиха България и всичко постигнасто т пдането на комунизма насам. Това е безроден уруд назначаващ безродни комунистически свине.

Няма ли някой другар пак да си драсне клечката по площадите на республиката, недоволен от непосилните цени на тока?

А сега - Олеле! Свиквайте.

Глупости, важното е да се не купуват/продавт гласове за предсотящите избори, за да победят най-добрите ( кои са все още не е ясно ). А всички досега откраднати пари ще отидат точно за купуване / продаване на гласове , защото са безочетни. Честито на победителите!

Някак ми напомня за 90-те... Обири ...грабежи...

Тогава нямаше тритотенки за да избягат. Бягаха с коли, които след това бяха изгорени някъде ...

В стар стил преди избори се подкараха пак кампаниите

А бат' Румен къде й? Пази "радиомълчание" нещо.

Кривоносият Гоблин в прецедентството откакто сви юмруче и докара Промяната това е България това е Новото нормално. Ежедневни стрелби, убийства, грабежи ежедневни палежи, удари по инкасо и обири ... 4 години подред! Инфлация на макс. Една свиня майка, лежи назначена начело на МВР . Стои и премигва слабоумно с тлъстата си комуно -неграмотна физиономия. Мръсни и уродливи твари -комунисти управляват страната . Продължавайте да избирате комунисти.

Как се познава че кризата е започнала? Обири и грабежи всеки ден. Лесните пари свършиха! Ако искаш да ядеш или хващаш мотиката, или пушката.

Бързи и яростни тротинетка едишън.

Страх ги е било от ковида.

Кривоносият Гоблин в прецедентството откакто сви юмруче и докара Промяна това в Българи и новото нормално. Ежедневни стрелби, убийства, грабежи ежедневни удари по инкасо с обири . Една свиня майка назначена начело на МВР стои и премигва с тъпоумната си тлъста комуно неграмотна физиономия Мръсни и уродливи комунисти управляват страната

Нация, която не се учи от грешките си, ги повтаря.

Кво имаш предвид?

Преди 25 години беха на мода мутрите. Всеки ден убийства, грабежи, рекет. Днес пак се върна тази мода.

Аха. Ясно. Преди 25 години беше Жан Виденов и комунягите. Да си правим сметка.

мутрите почнаха, когато едни (не червени) направиха амнистия.

Жан Виденов ви гони бе? Мутрите бяха много преди него - по времето на Фил Димитров и Беров

Няма доказателства, че в България изобщо е започнал някакъв преход. Властта си остана у комунистите, независимо в какъв цвят са си боядисали фасадата. Това е и причината за липсата на каквато и да е наказателна отговорност на виновниците, до ден днешен.

да, така е, но не старите комунисти. новите, Евро-социалисти (педерастки тип). храним цигани, участваме в масовки... а аз продължавам да не разбирам защо ни баламосват с тази Русия - там отдавна няма комунизъм..

Ама Крим сега е руски. Къф да е?

Едно време, при бай Тошо никога не е имало обири с електрически тротинетки.

то и пари нямаше :)

Е можеше да се преджоби някоя училищна лафка за оборота от баничка с боза.

ама дори там не си заслужаваше :)

То и в София я имаше двайсетина ресторанта, я не. Аз се сещам за 7.

имаше мотопед Балкан ама той можеше да осуети бягството като не запали, иначе добре пърпореха.

Само чакам, за да видя клепоухия галош как ще се изправи за да заяви с гробовния си тон как няма държава. Нищо че от 3-4 години той управлява със служебните си правителства. Най-кадърния, най-можещия, най-критичния.... Поздравления на малоумниците, които го избраха. Хак да ви е! Малко ви е наказанието, още по-зле ви се пада.

За същия, който скандираше "Мутри вън" с вдигнато юмруче ли говориш? Или нещо не разбрах?

Пенко хаирсъзино скрии се в дупката обратно

Румка, ти ли си бате? Кажи си в коя дупка Ти си се сврял, да дойда да те видя само да 10-тина минутки.

а? м?

Ставаме като в Бразилия.

Да ва запитам. Това ли е светлото бъдеще, което ни обещаваха на площада? Ако е това, то не го щем! Това си е миналото бе!

Само да ти кажа статистиката България - 1.5/100000 убийства годишно Русия - 8.5/100000 За приятелите на русия Венецуела и Бразилия да не говорим. Така че внимавай какво бъдеще си пожелаваш оттук нататък.

айде стига с тази русия, фоби нещастни! тука е БЪЛГАРИ_Я!

Като сме започнали със статистиката е добре да се знае, че в САЩ за разлика от Русия убийствата не са 8/1 000 000, а 35/1 000 000. Там цитирам: ‘’В САЩ убиват човек на улицата на всеки 36 минути’’

Нещо въоръжените обири започнаха да стават ежедневие. МВР спи ли

Освен да назначи на щат врачки и врачоци не може да направи нищо.

Те не са се събуждали,само една шепа хора са читави в системата.

Дааааа, народа огладня, вещата загрубяпа и минаха на следващо ниво. Противогази, тротитетки, инкасо. Очаквам вече да стават неща като по филмите-с бронираната кола директно у банката, къртечници, бомби

Направо почваме да къртим с къртечниците...

50 cal кАртечници стават за кЪртене.

То, па щото 7,62х51 или х54 не става...

Обаче вижте какво става около Паметника на Съветската армия. КАК СЕ ВДИГА РЕЙТИНГА НА БСП няколко дни преди 2 април! Хахахааааа .... ГЕРБ + ДБ помагат на БСП с решението да се маха паметника, смях. Сега мижавият прогнозен резултат на БСП ще се вдигне двойно. И на Левицата също им се вдигат процентите в София! Смях и евала за политическата далновидност на Баце!

20 хилки на ден оборот, не е зле. По 30 дни - добра сума се получава. Народа освирепя.

Еее, това е било на 8 март, това е от случаите ''ден година храни". Средният им дневен оборот надали е повече от 30-40% от тази сума.

Има логика в тезата ти, но и зависи за кое от заведенията там става дума. Щото през останалата година в някои редовно празнуват рождени дни и подобни събития, та хранещите годината дни са доста.

Маскирали са се с противогази, щото в кухнята на ресторанта вони на "елитни" гурме манджи.

Според мене на тези престъпници, диктатора Бойко Борисов им е платил. Да клатят стола на най-успешния българския президент на новото и сичките старите хилядолетия!