Коментари - Мъртвец възкръсна в сливенска траурна агенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някой е чакал да го погребе, за да му вземе апартамента

Селяните от Сливен явно са вампири.

za tova idvat da se lekuvat v turzcia ,cıdbata na zhivot e v rızcete na feldsher.

Горкия човек от траурната агенция - неговото е най-страшно.

Това е дефект на медицинската ни ситема по която реформите са належащи и отлагани многократно. Трябва да има звено за първа долекарска помощ - парамедик. Хора обучени и оборудвани да констатират адекватно състоянието на пострадалия и да поддържат и възстановат нормални фумнкции до постъпването му в "спешно отделение"..., фелдшер е май образец на медицинско обслужване на фронтовата линия - върши работа но с ограничени ресурси и цели?

Майко мила! Представете си какво е човекът да е излязъл от кома когато вече е погребан или когато му тече аутопсията . Ама и лекарите ни са едни. Карат всичко през пръсти.

Фелдшерът ще го отнесе. Определено не си е свършил работата. Всички останали ще си измият ръцете с него.

Абе какво е това "вътрешна проверка" ?! Нещо като аз да гепя едни пари и вътрешно да проверя себе си дали съм съм крадец?! Това ли е?

Като чуя това: "Тече вътрешна проверка" вече се знае,че няма да има виновни !

нали тялото трябва да е почнало да изстива,вкоченясва се, УЖАС И БЕЗУМИЕ

В култовия филм "Тринадесетата годеница на принца" това го има. Лекарят и мъдрецът обявиха царя /Парцалев/ за умрял. Той се надигна и каза: "Некадърници. Не могат да различат жив цар от умрял цар". А Чудомир, в разказа си "Горкият ми муйчо", е описал защо се получават подобни ситуации. Както се казва "Нищо ново под слънцето".

Боко Тиквата от Банкя да можеше да му се случи това и кат се събуди първите му думи ДЕ МИ Е ЧЕКМИДЖЕТО БЕ?

Хора, молете се да сте си живи и здрави! А сутрин благодарете на Господ, че сте се събудили....

Молете се по-бързо да отидете в рая, защото всяка секунда тук на земята е изкушение да се озовете в ада.

Не хващат пулс а хващат корона вирус :) Некадърност до безобразие !

Колко ли са закопали живи некадарници

какви са тия медици дето не могат да хванат пулс или сърдечен ритъм?? А може би са дошли с празни линейки!!

По време на "пандемията - март, април и май забраниха на хората да излизат от къщи. Рязко намаля притока на хора в болниците и... О, чудо: СМЪРТНОСТТА ПАДНА!!!! Друго си е лекар да те упъти за дома на св. Петър, нали?

За съжаление не е единичен случай.Преди години в Гърция имаше случай на жена погребана жива.Чуват се викове от гроба ,но докато го разровят жената умира от задушаване.Има документирани случай на ударени от гръм или ток които се оказват живи след като са погребани.Това е голям ужас.Да пази Господ от такава съдба.То всички ще умрем някой ден,ама е добре да ни заровят мъртви.

То затова е добре да те кремират. Сигурна работа...

Има много филми на ужасите как те закопават жив, защото приличаш на умрял. Ако си Ума Търман имаш шансове

Какво ли не се случва в страната на чудесата и на живите мъртви....

Представяте ли си пък да тръгнат живите мъртви зомбитата наистина.Както е въф филмите.Леле!

Какво се е разшавал такъв! И без друго вече е в статистиката на споминалите се от вируса. В Англия преди век-два са слагали за тази цел тръбичка за дишане и камбанка в гроба, че ако шавне, да може да извести. Оттам идва и идиома "да ритнеш камбаната".

идиома не идва от там, а от традицията да се бие камбана в черквата когато някой умре. това в градовете не се прави, но в селата мисля още се спазва. иначе да, отдавна е известно че проверка за смърт е по-трудно отколкото хората си мислят, нито дишане нито слушане на сърце са сигурен метод. навремето са ползвали наливане на ледена вода в ухото, което предизвиквало реакция дори в кома, не знам дали е вярно

Това с ледената вода е вярно и е много изпитан метод

Ледена вода казваш... Интересно ми е при 35 градуса през юли, по жътва от къде са намирали лед?...

в всяка кола на спешната помощ има ЕКГ! Е те тва ако не хване, здраве му кажи!

Английският израз the grave yard shift идва от тази ситуация. Това са хората, което са стояли в гробището да видят дали няма някой който да е жив....

това дистанционно учене да му мислим като одъртеем.

Добре де...Ама я кажете ,кой е този лекар,който се е произнесъл, че човека е "Мъртъв"? Да не маже да различиш диабет на кома от истинска смърт....ми то за това си трябват умения граничещи с бездарието.....

Дай да видим какво ще излезе. Аз залагам че батерията на ЕКГто не е била добре. Само дето не става ясно защо не са го закарали в моргата да му правят аутопсия. Там щяха да го замразят и уморят.

Не се притеснявайте!1 Щом е попаднал в ръцете на родните "лекари" ще гушне букета!! Те са "майстори" в тази област- нали бачкат тандем с траурните агенции!

да вземат пак да връзват звънчета с конец, за ръцете на умрелите, като ги заравят, че да звънкат ако се събудят.

Да ама няма кой да ги чуе, в тези големи и пусти гробища и пак ще си отидат при св. Петър!

Е понякога да се бие лекар е здравословно. Все пак не го погребваме жив. Ако ме разбрахте! Ако не - да ви обясня. Страхотен респект и пари се дават на ръка на ЛЕКАР! този който е загрижен истински за живота наш близък! Лекаря не е Господ, но се усеща че прави всичко възможно! А този, който дежурно ми се гаври с живота на близките ми ще бъде осакатен от бой! Заклевам се!

Кратко и ясно описание на качествата на лекари в провинцията. Тъжно......

Хиперглюкемия и/или кетонурия. човекът е объркал диетата, или е забравил хаччетата, а може и да е решил, че е дошло време да си ходи. Хора пазете си здравето.

те добре, че не са му направили аутопсия, ми директно са го засили към агенцията.Значи корупционните връзки болници-траурни агенции може да се окажат и полезни..Много странна история - като почине някой по този начин без свидетели , открит от полиция в апартамента си не се ли изпраща в болницата за аутопсия, в случай , че някой му е помогнал да получи инфаркт? Страх да те хване в таз държава да си самотен, пък недай си боже и състоятелен възрастен човек ....

Не, не и НЕ! Това и в кошмарите на Стивън Кинг го няма! Наясно ли сте че най вероятно са погребвани ЖИВИ хора! Били са кремирани ЖИВИ ХОРА! "Екипът на "Спешна помощ" установил че мъжът е мъртъв." ?!?!?!?! За Бога хора, първата четвърт на 21-ви век сме! Аз съм потресен! Това не е държава! Това е някаква гротеска, някаква компютърна игра!

отдавна е известно това, при разкопаване на гробове понякога скелетите са намирани обърнати по корем. с еег и кардиограми няма как да те сбъркат, но хората които умират в дома си (особено възрастните) не минават през такива, обявяват ги за мъртви по "класически" методи, без уреди. много често близките не желаят и аутопсия (това акъла ми не го побира) , и така шансовете са още по-зле

Какво е станало с талончето на палеца на крака на възкръсналия по нататък? Беше умрял малко, но вече не е !За статистиката де.

Аз съм простичък човечец, за моя 52-годишен животец мога да предложа само две нещица - или екипа на "Бърза помощ" на пангара, или подбирайте по-добре кандидатите за тези длъжности внимателно, и за Бога - КУПЕТЕ ИМ КАЧЕСТВЕНО МЕДИЦИНСКО ОБОРУДВАНЕ в тия автомобили!

Любимата ми баба на младини е преживяла нещо подобно. Била е бременна и болна от коремен тиф. Помислили я за умряла и я хвърлили на цимента в моргата. На другия ден когато отишли в моргата за да предадат мъртвец на близките, тя изкарала акъла на санитарката като се обадила.

- Дядо, как искаш да те погребем? - За предпочитане умрял, че като Ви знам какви сте дебили!

Леле, че ако има смъртен акт има да го мотат докато докаже, че е жив. Ще му спрат пенсията освен другото.

За малко жив да го заровят, идиоти

Лазаре, ти ли си бе? Ела да пиеме едно вино! Със суши мноого върви, ше се наядеме кат' попски прасета на Задушница!!!

"Не, досега съм нямал такова нещо. Дай Боже да нямам", каза още Бисер Тодоров от траурната агенция. .... да се съживяват клиентите им и да губят пари... Ехххх

Сакън, някой клиент да не размисли! Представяте ли си: Особено в условията на пандемия от коронавирус, клиентите на погребалните агенции да се отказваха така лесно и масово както клиентите на туристическите агенции и авиокомпаниите!!! Ужас!!!

хахахахахахахахахахахахахахахахахахахХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХхахахахахахахаха утре и нас живи ще ни погребат.Аз съм сигурен,че и това във БГ до сега не е исключено.

Нощ, са вътре с една бройка. И как сега да обявят, починал от корона вирус, или възкръснал, защото е бол с маска

Sara

Ужас! Представям си да се събудиш в ковчег, над теб 2м пръст и да умреш за втори път от задушаване. Ужас!

Не се паникьосвай Sara. Над тебе няма да има два метра пръст защото ще си заровена плитко. Капака на ковчега е от мукава. Свий си ръцете в лактите и краката в коленете и се напъни. Като отместиш капака не се страхувай. Вероятно няма да си сама. Има и други пресни гробове. Съберете се на спирката пред входа на гробището и чакайте сутришния рейс.

Дайте го в болницата в Германия там ще докажат че е отровен с Новичок.

Мъртвец възкръсна в сливенска траурна агенция - пример за висините на нашето здраве опазване !!!

Това се случва само във филмите на ужасите.

Има същите симптоми като на Навални, може да е бил отровен с Новичок.

Ами ако го бяха сложили в хладилната камера????Боже мили, вече има и смъртен акт!!! Знам само, че е ужасно....Човекът е бил с късмет....

Представям си да се беше случило там, ще те евтанизират, като едното нищо ако преценят, че вече не ставаш.

Евтаназията не е безплатна струва около 10000USD.

Не ме очудва това. Два пъти бях в спешното отделение в сливенския болницата. Там прямо мазилка пада върху болните. Като нито пари и услови няма, кой бих искал да работи там?

В българия за най красивата природа и вкусна храна. Хубаво като си здрав. Само да не попаднеш в болницата.

Нито е най-красивата природа, нито с най-вкусната храна. Ако идваш от Афганистан, може така да ти се види.

бързали са докторите имат COVID план да изпълняват ...требват им бройки