Мъртъв? Лидерът на "Ал Кайда" се появи във видео за годишнината от 9/11 (видео)

В него Зауахири казвал, че "Ерусалим никога няма да бъде юдаизиран", и хвалел атаките на групировката, включително срещу руските войски в Сирия през януари

Обратно в новината

Коментари - Мъртъв? Лидерът на "Ал Кайда" се появи във видео за годишнината от 9/11 (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ ни правят на луди създават си терористични групи използват ги за свой цели и после уж ги унищожава а в действителност ги пазят и закрилят....

Талибаните, Ал Кайда, Ислямска държава всичко е създадено от сащ,те от години лъжат света че уж се борят с тероризма.

Какво ни занимавате постоянно с тези креатури на американците. Да си живеят там из афганистан и въобще не ме касаят. Писна ми да им слушам краварските стенания за тероризъм, араби, ал каида , атентати, терористи и подобия. Айде у лево и марш към кравария с тези статии

Русия,САЩ,Израел..Империи на злото...

Язе съм прост! Ама ми се чини,че Владко че влаза у талибанските земи с танк. Много руско патрон, залежава последно време!!!

много скоро ще разбереш. поне се надявам де!

на 22 юни да не се появи ХИТЛЕР

Клипа има авторски права. Не го пускайте в Замунда, от Холивуд ще недоволстват. p.s. В тоя римейк кого са взели в главната роля? :)))))))))

Я тоа го видех вчера на пазаря. Не е умрял. Жив беше. Купи си патлажани и една либеница.

Владко със сигурност ще влезе в Авганистан, но не с танк, а през задния вход, неофициално и със собствени "талибани". И други ще постъпят така. Войната там може да се води единствено и само по начина по който я водят талибаните и това го разбраха всички.

Разполагам с уникални кадри на лидера на ислямсата групировка ДБ. Прясно, прясно от 9gag. https://img-comment-fun.9cache.com/media/a9KwZd6/a0NWdb49700w0.jpg

А пък ме погребаха уж в океана, а всъщност живея във Флорида.

Значи американска агенция първа видяла клипа, а? Смех, братя! Смех! Едно време имаше подобни IT новини: "В Интернет се появи нов вирус. От Лаборатории К@сперски първи реагираха на новата заплаха и пуснаха обновление!" Ами естествено, че са първи - нали пак от тях е излязъл... :)

Слушайте какво ви казва Хилари по CNN, кой кого е наел. https://www.youtube.com/watch?v=e5c4QmCnXkM

Сега се борят с вируса, историята се повтаря по същия начин.

Само Осама Бин Ладен да не изкочи от някъде, че ще стане еба.и и ТАШ.КА ХАХАХАХАХ

До Брад Пит Сега ядял сладолед на Бахамите.

Някоя транссексуална със смесен етнически произход.

Да знаеш, че всеки път когато използваш думата "кравар" някъде по света умира по едно голямо женско куче. Не става дума за майка ти обаче.

Тези брадати пещерняци ми напомнят на какво каза Ел Чапо в едно интервю, в отговор на защо още не е хванат и е на свобода "Не са ме хванали. защото тези отгоре не са решили да ме хванат. Изглежда все още съм им изгоден".

Актьор нает от ЦРУ.

Твърде е вероятно Зауахири "Доктора",вечe наистина да е мъртъв,защото в противен случай няма логика да се показва пред света,с този запис. Добре е да се направи подробен анализ на това видео. Разобличителя

кофичка или на клечка?

Бен Ладен няма ли даде паралелно изявление. От 10 чаршафа всеки втори може да ифрае някои лидер на Ал Кайда.

А за DEEPFAKE никога не сте чували...

В Pornhub има порно как Бен Ладен оправя Миа Калифа .Около тях в кръг талибани лъскат оръжието си.

Буш и мафията покрай него за затвърждаване на версията за овце, че чаршафите са съборили СТЦ. В Холивуд могат да направят всеки средностатистически американец да изглежда като Али Баба. Явно американският милитаризъм набира сила и абдикацията от Афганистан е привидна или е за сметка на някой следващ хегемонизъм.

имаше ли?

с тая брада прилича на арабския Дядо Мраз

Добре, че го спомена. Никой не беше се е сетил.

По-добре да не разбираме, че ще ни е много евано. Остави го да си остане щастливо прост, но да не ни идва на главата тази беля.

ЦЕЛТА на България е да ИЗТРЕБИМ всички араби, негри и китайци и да РАСТЕМ като Територия и Население.. САЩ трявба да ПОМАГАТ и да БОМБАРДИРАТ Афганистан, докато ИЗТРЕБЯТ всички Мюсюлмани, Афганистанци, Талибани, Ислямисти. АКо някой башибозук - афганистанец, талибанин ОПИТА да избяга от Афганистан, трявба да ги убият, където го срещнат- в самолет, в гората или другаде... Чингис Хан е изтребил МИЛИОНИ афганистански гадини.. Руснаците ги убиваха между 1985-1990 г. А америкацните убиваха афганистанци между 2001-2003 година.. Но явно има още.. Трябва да изтребим ВСИЧКИ афганситанци, за да НЕ нападат Европа и САЩ. ТРябва да бъдат СМАЧКАНИ главите на малките - Осама Бен Ладен, черни котки и всякакви арабчета - ислямисти..

В нормална държава щеше да бъдеш раирани за екстремизъм.

страшна логика. касперски се занимава с хващане на вируси, нормално е да излезе информация първо от тях. няма да излезе от пирогов я. същото е и с разузнаването. да не би българското разузнаване да следи ал кайда, че да ни информира първи ... който има интерес, той.

малиии, останали са само дбили в тази наш'та родина. огромно падение. ще останете само тпаци и мангали след 20 години.

Аре моля те виж диийфейк какво е и как изглежда и после пак ми кажи че тоя бил дийпфейк.

Ама живеем в България и подобни помияри като тебе трябва да ги храним цял живот

че светът се е превърнал в някакво телевизионно шоу? Като "Шоуто на Труман" например, или като многобройните "риалитита" с предварително режисиран сюжет?

Гледаме продължение на продължението на "Злите мъртви".

Ислямска държава си е чисто Руска.

всъщност да. очаква се в скоро време да се забранят хладилниците... за всеки случай :)

Ами и този, също като Бин Ладен си живее в някое красиво ранчо в САЩ. И прави записи в някое студио на ЦРУ. За никого не е тайна че Бин Ладен и цялото ръководство на Ал Кайда бяха офицери от ЦРУ. Както и за никого не е тайна че Ал Кайда беше създадена от ЦРУ.

Терористите са от първите, които ползват новите компютърни програми за deep fake - чрез тези програми отдавна умрели хора могат да бъдат компютърно генерирани и използвани за различни цели. Този не е единственият - още няколко водачи на терористите, убити във военни действия бяха "съживени" по този начин и използвани за пропаганда.

Абе гола вода.Не ли е да си излезеш ОТ ПЕЩЕРАТА като Бин Ладин.Милионерът терорист клекнал до огъня с какаляшки,малиии ка го не болеха колената,все пак бе човек на възраст.Такъв страх такъв призрак милярди хора не смееха да излизат по площадите.