Активизира се Източният маршрут на мигрантите

Миграционната криза в Европа продължава, независимо от намаляването на миграционните потоци от Северна Африка, Близкия Изток и Азия през 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Активизира се Източният маршрут на мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

между 80 и 95% от мигрантите тук в ЕС не работят изобщо, а живеят на соц.помощи. Тогава защо Европа иска да ги приема? Защо не дава тези пари на своите пенсионери? КЪДЕ Е ЛОГИКАТА? ... Вероятно в това да следва безропотно американската политика в Бл.изток, да руши държави и да се прави на "Велика Америка"!

Бил виновен Путин! хахахах... Фактите: - 25% от бежанците към Германия са ... албанци! - 20% от бежанците са афганистанци! - 20% от бежанците са иракци! - само 15% от бежанците от изтока са сирийци. - 100% от бежанците по западния път са от АФРИКА. Та значи Путин, ако има нещо общо, то е със съвсем малка част от потока! Останалото (около 90%) е дело на Запада и САЩ!

ФАЩ ни намекват за Джендърската конвенция от Анадолата.

ами КАДАФИ КАЗА НА ТОНИ БЛЕЕЕР И КАТО УБИИТЕЩЕ МЕ ИМАТ ОТ 12 ДО 15 МИЛИОНА МИГРАНТИ - ХРАНЕТЕ ГИ МРЪСНИ ЕВРОП...

Боже, пази България! Махни Боко Тиквата.

А преди да се чудите , как да изкарате Русия и Путин виновни, отговорете защо мигрантите НЕ са основно сирийци, а афганистанци и най-различни други и ЗАЩО са главно млади мъже? И след като Русия тъне в бедност, откъде намира средства да финансира мигрантската вълна? Защото и на сляпо магаре му е ясно, че тук играят много пари - за път и пропаганда, която явно подвежда мигрантите!

само тъпите соросоиди вярват, че Путин създава мигрантския поток и го насочва към Германия!

Паисий

.. а Меркел (като агент на КГБ) ги кани сама в Германия по поръчение на Путин!

Преди да изливате злъч от клавиатурите си, проверете в кой райони на Сирия се водят активни военни действия които генерират бежанска вълна. Вижте кои са главните действащи лица там, помислете защо Русия в момента бездейства въпреки явното нарушаване териториалната цяласт на Сирия от Турция - и ако все пак имате малко мозък ще разберете, най-силното оръжие на руснаците не са КВС, нито крилатите ракети, а бежанската вълна заливаща и разединяваща Европа и ЕС.В регионите, под контрола на коалицията военни действия не се водят, а ако се водят те са строго насочени срещу военни колони, и при тяхцивилните жертви са по-скоро изключение, за роазлика от тези в източна Гута, където жертвите са между цивилното население.

За твое сведение, германските правителствени слуъжби поиддържат и финансират самите те, бежанцит. Прави се мдйна пропаганда и се публикува по сички начини на съоитветните езици и се осигурева правна и финансова помощ за тея същите. И това се прави под преката заповеТ на еврейката куманиЗка Дзверкел. Дзверкел испусна властта от есента насам, и веднага бежанците намалеха драстично. Като зацепите, че евреите зиониЗти и платените им слуги куманяги ви правът етничесдка чистка, както са правили непрекъснто в последните световни войни и в Източна Европа.....защото евреите мразът славяниоте и източноевропейцитре, и ги наричет долна раса от животни.....Маркс има изписани маса статии и трудове за непълноценността на славяните и източноевропейците..... елате ми се обадете тогава да обсъдим и останалото от зиониЗката и куманиЗка програма за унищожението ви.

А, и откак Дзверкел се договори за власт отново, и бежанците тръгнаха моментално. За периода в който Дзверкел не е на власт, и бежанците ги немаше толко. Нещо да ти щтрака в празната кратуна за преката връзка между ЗиониЗтите , куманягите техните платени слуги, и еврейката куманиЗка Дзверкел, която кани бежанците? А Б.Б. нема нужда и да ги кани, те тка и тека си минават свободно през оградата му.

Великолепно!! Броят на минусите показва че съм напипал болезнено място.

По-скоро показаха, че си олигофрен.

Да, бе....те руснаците казаха на Меркелица да покани мигрантите на гости!!!

Очаква се Нашестви на арабски и африкански маймуни. И ако Б. БОрисво го МЪРЗИ да си свърши работата като министър да заповяда на армията и граничарите да убиват и връщат в Турция Нашествениците. Тогава има българи, които и БЕЗ заплата ще свършат тая работа. Няма защо изобщо Корумпиранит Боклуци- граничари да се занимават са арабите.. Има много хора, каот Динко и Перата, които ще избият Нашественицте , ще им вземат каквото имат и ще спасят България и Европа, както са направили- поляците, унгарците и австииците- Владислав Варненчик, Янош Хуняди, Ян Собиески и Капитан Петко войвода.

Както и свети кан Тервел.

Краварите затова пращат кораби в Черно море. Да поддържат канала с бежанци, а не да "опазват" сигурността на глупаците в Тикволандия!!!

са мигрантите, влезли в страната през 2017г.,от тях на входа на държавната граница са задържани едва 656 човека или 24,5%....КЪДЕ е оградата, дето струва 1 млн.лв. на км...Вижте оградата в Израел,там само пиле може да прехвръкне.... Нашата си е една подигравка...твърде скъпа...

"...по голяма част от мигрантите се стремят да пристигнат в няколко страни от Европа - Германия, Дания, Швеция, Великобритания." С две ръце ги подкрепям да се движат по маршрута. Да си ги дондурка баба-ханъм и подгласници-мераклии за почерняване на ДНК-то.

Страшно е. Политиците нехаят, мислят само за пари и власт, изобщо не им пука за проблемите с нашествениците. А Родшилд, Сорос и ционистите продължават да изпълняват своя план за погубване на Европа. Народът не може да направи нищо защото няма Водачи!

...краино време е народа да се вдигне на бунт срещу евротолеращината !!!

При соца броя на оживелите след незаконно пресичане на граничната бразда беше равен на нула.А и мераклиите да се базикат по този начин с държавата ни бяха мноооого, ама мноооого малко. Но след като предпочитаме да сме под евроатлантическо, вместо под съветско не ни остава нищо друго освен да посрещаме "милите ни гости" и да харчим пенсионни и социално фондове за да ги хрантутим. Анадъм?

Шаро, чадо комундешко, незаконно пресичащите държавната граница бяха много малко наистина, но и ние които живеехме вътре в тези граници нямахме право легално да ги пресичаме - затвор, лагер! Това беше прехвалената ти лайняна комундешка държава! Като е било толкова хубаво, защо ни държаха насила вътре бе кретен? Кой бяга от хубавото?

kerelov@poshta.net

Когато някой е комунистически кретен то е за цял живот, не му се ядосвай, той толкова си може - така е научен от престъпната върхушка, съсипала много съдби и животи а и цялата ни държава.

Един харвардски професор по политология съвсем ясно заяви по една от главните немски телевизии, че трансформацията на населението на Европа чрез имиграция е умишлено. Явно населението на държавите трабва да бъде много бдително и да протестира над маниите на глобалистите.

Само с протести работата ня да стане.

Миниране с противопехотни мини на границата и джендърката Ска Келер да води нашествениците!

В Германия приеха-договориха се , да приемат членове на семейства на живеещи вече бежанци във Федералната република, но. . . . НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1000 /хиляда/ ЧОВЕКА НА МЕСЕЦ

.....стрелба на месо !!!...пазете границите бе кретени !!!...всичко ,което не минава през ккп с редовни визи и паспорти да се стреля !!! ..тези са нашественици !!!...няма закон сподер ,които да сме длажни да ги пускаме еи така !!!....маика ви да е_а евротолерастка ...затрихте култури и народи с ци паплач !!!...а "премиера маа гащи из европа и се усмихва на англииски за да го пощипват и погалват като послушно псе !!!

кво каза тиквоний? А, смешки и близалки!!

Тия са Башибозуци- Нашественици. Ако някой приказва за мигранти, нека ВЕДНАГА извика в къщата си 20 българи- просяци... А след няколко месеца, да извика още 20 Българи - просяци в къщата си. И тогава да видим дали ще приказва че чужденците са мигранти... Всички Араби и негри, влезли без ВИЗА и без ПАРИ, трябва да бъдат убивани.. Арабите може да идват за 1 седмица - до 1 месец, да оставят пари и стоки за 1 милион евро, и после да се махат, да ходят другаде... В България живеем Българите.

докато джендър нпо организации, като оон поощряват не само на думи това масово преселение на жертвите на глобалните концерни и борсови пазари с цел задушаване на европа - дотогава маршрутите ще бъдат активирани. все пак планът куденхов трябва да бъде изпълнен.

Това са действия на хамериканската олигархия , която иска държавността в Европа да бъде унищожена. Активизирането значи ,че българия и Румъния ще се напълнят с още цигани а в Бългаия те за сега са 800000 при население 4.5 мил това е много опасно Унгария ,чехия вече са си затворили чко границите А бковците направиха подвижна ограда. Но самия бОКО Е КАТО ОНЯ ЦАР ИВАЙЛО дето избягал със свинете ,като видял зор. Да ни е халал главустия галеник

Само ми носете съндъчета с патрони и по някой сандвич отвреме-навреме... И идвайте да извозвате фирата, че много мирише!

Колега, аз ги "оправям" на групи по 18.

Ти не си толерантен,не си либерален и не си еврогей.....

На границата да има военни -Те какво правят само си седят и взимат пари-

тия дето помагат на пришълците да се стрелят публично барабар с напастта

Вече директно ги товарят в Либия на самолети, че може да взривят някой петролопровод, я италиански, я френски.

по рано се стреляше.Който мине бразната и огън.Каква стана тази мода да ги калесваме да не влизат ,храним и помощи да им даваме.Такива мерки трябва да се вземат та да не смеят и да помислят за Б-я.

Те не дават информация на опозицията какво става на границата, колко преминават, на колко дават статут на бежанци, един от ръководителите на ИДИЛ точно така е приет, след 90 дни ще го пуснат и може да си продължи дейността в Пазарджик.

Думичката, дето Ви е затруднила се пише "бразДа", бре...

От Козяк не дават.....

"Словакия, Чехия, Полша и Унгария никога няма да приемат прокарваните в ЕС принудителни механизми за разпределяне на бежанците в алианса", заяви Роберт Фицо. Пред репортери премиерът на Словакия заяви: "Вишеградската група никога няма да се съгласи с миграционните квоти в ЕС. Подготвяният от председателстващата ЕС България проект за нас е абсолютно неприемлив". Страните от Вишеградската група смятат, че за борбата с нелегалната миграция трябва да бъдат укрепени външните граници на Евросъюза и да бъде оказана помощ на страните от Близкия изток и Северна Африка, откъдето бежанският поток се насочва към Европа, каза Фицо в хода на върха на ЕС в Брюксел.

...Активизира се Източният маршрут на мигрантите.... Защото ханъм Меркел управлява Геманския халифат.

После защо сме изпитвали носталгия...На маймуни ни направиха, затова. Разбира се, че имаше кусури, разбира се, че имаше дивотии, но сега нима липсват? Със сигурност ако трябва да избирам между сигурността и спокойствието, доброто ми образование и медицинско обслужване, от една страна и изобилие от ГМО продукти, милиони маргинали на нашия гръб, лошо образование и медицина, прост ли съм, че ще първото. Па данеби да има и прословутата свобода на словото сега, каквото си поръчат олигарсите и партиите чрез купените медии и тролове, такава е и манипулацията, само дето е по-прикрита. А най дразни, че едни забъркват кашата, а други са абсолютно задължени да я сърбат. Ай сиктир...

е да де но се продадохме за 1 смартфон и една западна кола ...

Как така милиони хора могат да нахлуят в Европа? Нали трябва някъде да живеят, да се хранят? Какво става с тях примерно в Германия? Някой там ги подслонява, дава им пари или просто ги укрива? Цялата тая човешка маса създава огромна криминална система, която като рак ще унищожи Европа! Изведнъж ще се окажем малцинство в страните си! Вижте как живеят циганите - никой не знае точно колко са, какво работят, къде живеят - паралелно общество от паразити, което расте като гангрена!

Не може да е вярно! Бойко каза, че през оградата пиле не може да прехвръкне и от месеци никой не е минавал. Някой да не си помисли, че му вярваме, но публично го твърди човекът. Дано мигрантите знаят, че нашата граница е непробиваема и хич да не се пробват.

Меркел създаде миграцията на орките,създаде ''професията" трафикант на ислямски нашестеници.Затова България само транзитен коридор към Германистан.Никакво квотно разпределение.Тя си ги покани,тя да си ги отглежда.Ние с нищо не сме им длъжни.

Крайно време е на мигрантите да се дава да избират-или обратно ,или в морето.

Стига орки... Потапяйте ги.

когато ес...шмеркел не иска да сложи таван на бежанците така е ....и не на мигрантите защото те са икономически и не трябва въобще да им се позволява да влизат или да им се помага после от държавата а евентуално само бежанци да се приемат без да се опитваме да ги интегрираме и да им даваме работа а да останат само докато не свърши войната в страните им

съм отписан от запаса.Служих граничар на южната граница срещу Одрин. Говорим си с наборите и си викаме - защо не ни изпратят нас отново на границата, ние сме показали и знаем как се охранява родина. Мечти, но като гледаме как не знаят какво правят днешните по въпроса с националните интереси...

Т.е.ЕС отново отваря вратите си за паразитите.

Ще видим как действа оградата на Винкела и Тиквата?

Не ни трябват никакви навляци! Да ги ловят и връщат по държавите им и там да се оправят с тях местните правителства!

И българите-трафиканти да ги изгоним заедно с нелегалните мигранти!!!

До сега си мислех, че имам родина макар и тежко болна. Сега вече мога да кажа- сбогом Българио. Нека не ни лъжат, че всичко това не може да бъде спряно, ако разбира се истинската цел е да бъде спряно.

целта не е да ги спрат бе, колко години ви трябва да разберете, нито се крие герб, нито ЕС, Бойо ходи по Европа, подписва, слушка, те го тупат по рамото, ти си го избираш 10г и какво все сте изненадани. И да, целта е да те подменят, ти да се махнеш, да дойдат бежанци. Какво неясно има вече толко години.Е, много неща научаваш отдругаде, много неща правят тихо, зад гърба ни, но ние пак си слагаме великия Вожд, и чакаме от избори на избори нещо уж да променим. Е няма да променим щото сме си се същите мърши.

Не го тупат по рамото, галят го по темето...аха!

Меркел, какво направи ти, Меркел?! И за какво... не вярвам в добронамереността на политиците(те са оперирани от съвест)!

Мили европейски брукселски г ейове, май проблема не е във емигрантите ами във вас самите, защото мъжете ви станаха гейове а жените ви л избийки и няма кой да ви върши оная работа която се нарича размножаване и генериране на деца. Иначе за разтрелян емигрант на телената ограда при бай тошо излизах 1 седмица отпуска и имах орден стара планина.

Дзверкел -- бездетен, Джукер и тя бездетна. Кво повече искаш? Ще си отмъщават.

а не трбва ли да се активизират депортациите? не трябва ли да се активизира пълния отказ от каквито и да е социални помощи, къщи, детски помощи и всякакви благини, заради които дивашките нашественици-паразити са особено активни?! орките нахлуват, защото ги оставят на най-следките места и ги хрантутят и не им търсят отговорности и задължения за нищо!!! и те вилнеят и се размножават на воля, променяйки тотално демографията на континента! скъпо нещо е депортацията, но като не си дал и направил и невъзможното за защита на границите, ще плащаш за депортации! скъпо нещо е депортацията, но е много по-евтино от хрантутенето на корем, и обгрижването на криминални и размножаващи се орки! скъпо нещо е депортацията, но днешния облик на големите европейски градове и утрешния облик на цяла европа показват какво ни чака, ако не ги връщаме! скъпо нещо е депортацията, но ситуацията с циганите в България показва какво се случва, ако не вземеш точните мерки навреме!

Ненормално,уж не ги искат,а все ги приемат,дсже като за деца се грижат за тях,пък и на нас бедните ни ги пробутват ,а и вноската към ЕС първи ние им предложихме.Това са чисти шизофреници,побъркаха обикновенните хорица.А ние си мълчим,виждаме,разсъждаваме какво става и пак мъчим.

Нали има ограда за милиони...как така преминават??? Бойко знае ли за това!?

Нали е с негово разрешение,плащат минават