Мароко отхвърли идеята за мигрантски центрове извън ЕС

Мароко, подобно на Тунис и Албания, са сред цитираните от ЕС страни за приемни центрове извън Общността

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Водата може да се отклони близо до извора и, а не пред домовете Ви ! Налагане на финансови санкции на страните от които идват мигрантите, а не финансиране на страните уж да ограничат миграцията за които това се превръща в бизнес.

Да, така е ! Най-лесно се отклонява водата при извора й, харесва ми коментара ви :-)) Но има поне 1000 платени организации от рода на "БХК", които ще ровят в лай..ната и ще си продължава вонята с години, за жалост !!

тези демонстрираха, че са държава и не искат да бъдат депо за отпадъци

Отдавна съм на мнение, че стоящите "у лево" на ЕС - най-богатите Норвегия, Швейцария - и без това не са в ЕС-то - нека си "гушнат" по неколко стотин хиляди мамалигари за "семе", те и без това имат създадени еничарски центрове за буквална държавна кражба на деца от родителите им. Защо пасуват ?

Меркел ги покани в Германия. Да ги приберат всички

А и най-същественото, Запада да престане да дестабилизира Близкия Изток.

Спокойно бе хора ! Северозапада е обезлюден вече тотално! Тиквун ще ги прибере безплатно за наша сметка ! Кой отказва 1-2 милиарда джобни?

Как Израел се справя с потоците мигранти...заливащи го? Или мигрантите по някаква странна причина обикалят "обентованата" земя по траекторията си на движение?

Е най-малко честно само държави, които са имали дълги години колонии в Африка и Азия да си приемат мигрантите сега от тези колонии , напр. Белгия от Конго, франция - Алжир, Тунис, Мароко и каквито труги колонии е имала, също сащ, Франция и Англия трябва да приемат още мигранти заради военните си действия в Либия и т.н. Англия да си приема също мигрантите от колониите им. Американците да приемат всички от Сирия, Афганистан, Ирак и Иран. Тска На тоя принцип, държави, които не са имали колонии, няма защо да приемат бежанци, та те и българския език не са чували тея хора от Африка и азия

Никой не е луд, даже и африканците да вземе сбор от всякакви 2/3 икономически мигранти и кой знае колко терористи.

То е ясно, че това е една идиотска идея която няма как да се случи.Кой е луд да строи на своя територия някакви хуманитарни концлагери които да събират отчаяни хора които нямат какво да губят?Тия хора трябва да се спрат още преди да са тръгнали от домовете си.Трябва ясно да им се каже (и покаже), че никой никого няма да приема!Без значение колко морета е преплувал, колко огради е прескочил дали го е направил бременен в 8-мия месец и дали си е удавил децата докато го прави.Не, значи не!Немци и шведи ако им трябват хора да си направят някаква лотария зелена карта или някаква точкова система за миграция и да си крадат хора от африка колкото искат.Няма защо да се правят на улави и да карат всички да обират парсата заради тях.

Една недошибана германска бабичка хвърли Европа в хаос и проблеми, както фюрера Хитлер преди 75 години, а марионетката от пожарната ни стовари на главите още паразитиращи мангали, като че ли нашите са ни малко.

Една недошибана германска бабичка хвърли Европа в хаос и проблеми, както фюрера Хитлер преди 75 години

Демокрацията и ЕС са бич за Българския народ, властниците намазват от еврофондове, заплати и командировки за сметка на народа, който живее скотски. Незабавно сваляне на марионетното правителство и излизане от ЕС.

Демокрацията и ЕС са бич за Българския народ, властниците намазват от еврофондове, заплати и командировки за сметка на народа, който живее скотски. Незабавно сваляне на марионетното правителство и излизане от ЕС.

Стига толерастия за сметка на европейците, откъде накъде ще хрантутим примати с по 1000 евро на месец, докато 2.5 милиона български пенсионери изнемогват с пенсии по 100 евро месечно, ако тиквата докара тези паразити, народа ще го свали от власт моментално!

Стига толерастия за сметка на европейците, откъде накъде ще хрантутим примати с по 1000 евро на месец, докато 2.5 милиона български пенсионери изнемогват с пенсии по 100 евро месечно, ако тиквата докара тези паразити, народа ще го свали от власт моментално!

Испанците са си виновни, защо спасяват приматите, нека се давят, те са нарушители на границите, щом минават нелегално.

Спасението на давещите се е тяхна лична работа. Колкото повече орки се удавят, толкова по добре, защото са паразити като хлебарките.

Испанците са си виновни, защо спасяват приматите, нека се давят, те са нарушители на границите, щом минават нелегално.

Идпанците са си виновни, защо спасяват приматите, нека се давят, те са нарушители на границите, щом минават нелегално.

А защо не в Сащ и Изреал които прогониха тези хора от домовете им докато разрушават и ограбват нагло държавите им?

Спрете помощите за мигранти и те сами ще си отидат. На връщане най-напред ще влезнат Мароко.

Ако сега имаше един цял континент , населен с индианци, щяхме да пращаме мигрантите там...И след години щеше да се появи една нова Америка, създадена от мигранти! Може да се опита все пак да ги пратят в Амазония, там да си създадат държава! Бразилците без друго няма какво да я правят цялата тази джунгла!

ето за какво ще се използват първите плаващи градове...

Русия затова направи първата плаваща АЕЦ. Така поне мигрантите ще имат ел. енергия.

Докато европа не отхвърли идеята мароканци и всякаква подобна паплач да влиза в ес така ще е.

И мароканци влизат незаконно в Европа, време е да ги приберат по затворите!

Коги ядохте леб не реевахте, а сега ревете или казано когато си пращахте изметта не бяхте против, а сега когато ще ви я връщаме сте против!

Като не искат емигрантски центрове да ги връщат откъдето са дошли. Европа хем дава пари на тези държави, хем приема всички спасени в морето. Ако ги връща обратно все някога тази лудост ще спре... Европа си има едни ценности ,а Африка други...И за тях ще е по-добре да си стоят там...Какво ще правят в Европа????Защо данъкоплатците трябва да ги хрантутят????

Ми ДА.., Да не са безакълни като Меркел и ЕС политиците.

Те са транзитна страна и трябва да им се търси сметка за това.

ЕС тогава трябва да спре всички фондове за пидпомагане на Африка и Азия докато тези страни не се съгласят да изградят тези центрове. ЕС хвърля на вятъра милиарди всяка година за foreign aid и какво? Нищо!

Нали са си "братя" там - мюсюлмани. Един Аллах, всичко 6. А и в пустините място - с лопата да го ринеш. И камили има, да олабват жилата... Рай!

Това с камилите ми хареса! Не са 99 девици, ама стават на първо време.

Защо Албания? Ако ще е в Европа,предлагам Швейцария,Норвегия... Не са в ЕС ,а след година две ГрейтБритън. На чужд гръб и сто тояги са малко!

Ей, сетих се! Украинците! За няколко милиарда ,сами ще си ги водят от Африка.

Дейвид Плант Дорво като водоскок Тя пазаруваше, заменяше нащърбени чиний с нови, миеше ваната, оправяше се с текущите сметки, а след още няколко месеца сама разпределяше приходите му, от които живееха. В един пролетен следобед в Бостънската ботаническа градина тя се вмъкна под европейския бук, чийто клони стигаха до земята, и сякаш изведнъж се потопи в някакъв, зелен водоскок. Той се провря подир нея и вътре, обгърнат от преплитащи се вейки и от слънчеви отблясъци по мокрите листа, се усети способен да постигне всичко на света. С това чувство се върна вкъщи. Седна и изписа безброй страници, които макар и да го държаха в плен, го оставяха вътрешно свободен, същокато дървото като Луиза. Когато помисли за нея, перото му беше обладано от някакъв пречистен ритъм и той я обрисува способна да даде животна голяма, влажна купчина от струпани зелени листа. Едното и око беше луната, а другото оранжов портокал.

Две хубави очи... особено едното- като портокал ...с часовников механизъм...

Ще отхвърля ами, мароканци, албанци.. всички имат повече акъл от нашите и гръцките глупендери...

Либия, Албания и Мароко отхвърлиха... Надеждата на Спасителя на Европа е в Тунис...