Марксистът Белидо е новият премиер на Перу (видео)

Очаква се назначението да притесни инвеститорите в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...има избиратели по-тъпи и от българските. ...борим се с Перу за най-висока смъртност от ковид в света. ...не е случайно...80%...

Evviva il comunismo e la libertà

Както е тръгнало може да пуснат от затвора и Абимаел Гусман за да възстанови напълно "Сендеро Луминосо" и върне терора. Ако не друго е ясно, че не само в България масовото население е от дебили.

На избирателите никога не им стана ясно, че избирайки леви в същност избират леваци. И после естествено я ковид, я ФАЩ, я нещо друго им е виновно.

Ето това е марксист, а не Байдън и Пелоси. :)

където има маркасисти, има само смърт и разруха

Все по-малко хора се страхуват от думата "марксист", дори в традиционно капиталистически страни като САЩ. Политици самоопределили се като марксисти дори печелят избори... Само преди 15тин години това щеше да звучи като майтап. Кастилио се определя като марксист, но не се смята за комунист, а още по-малко ленинист. Автора на статията или не знае разликата между тези 3 понятия или демагогства разчитайки на това че читателите са слабо образовани по темата.

Тези са истински "леви", не като нашето БСП – капиталистическа, пост-номенклатурна формация. САЩ по традиция водят икономически войни с ляво-ориентираните държави в региона. Правят опити за убийства на президентите им, организират безредици и т.н все познати неща. Нормално е хората в тези държави та търсят вина в САЩ.

Дори и да пуснат Гусман, той е на 86г. Едва ли ще представлява заплаха за когото и да е. А и за що би водил въоръжена съпротива срещу ляво правителство съставено от марксисти. Няма никаква логика не мислиш ли?