Марковски: Осъждането на Борисов от Йончева е съдебна грешка

Може би има и някакви политически симпатии, заяви адвокатът за съдията

Обратно в новината

Коментари - Марковски: Осъждането на Борисов от Йончева е съдебна грешка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква съдебна грешка? Мутрата се пенявише по всички медии както обикновенно

Няма да е човешка грешка ако боцне дебелата Марковска тиква и да секне защитника на мафията.

Какво ли ще каже, ако се окаже (респ. докаже), ЧЕ не съдебна грешка???

Йончева е изключително противна. Отврат!!!

Бойко ти ли си?

А ако присъдата беше в полза на Борисов нямаше да бъде по политически причини а справедлив акт.Правилно ли съм разбрал. Все пак Борисов не е политик той е Буда - водачо на будалите.

ще е майстор на Палачинката. Виновния изкарва невинен....

Да отричаш очевидното се нарича ЛЪЖА. Борисов открито заявявше, че е плащано на Йончева. Сега отрича чрез адвоката си. И стига с това комунисти. Ще ги заобичаме от непрекъснатото споменаване. Все пак имаме памет как живеехме. За наос обикновените хора беше добро време. Сега ни е трудно и много лъжовно.

Марковски с това е известен че защитава знакови престъпници.

Незнам дали Йончева е била член на БКП, защото е много млада, но другаря Борисов е бил запален фен на Партията с главно"П"! Незнам за каква политическа симпатия от страна на съдията може да става дума! Много комуноиди се развъдиха след 10-ти ноември в тази страна!

Този шопар от снимката бая бързо се нареди послушно на хранилка при гроб. Няма да се учудя ако защитава байхой дори без хонорар, стига му само да си има гръб при другите дела, в които защитава най-отявлените престъпници и отрепки.

Не харесвам Марин Марковски.Преекспонирана личност.Същевременно за Йончева се знае че държавата е плащала, а по време на събитията бяха двойка със Станишев.Някой червен съдия не е видял очевидното.Но съдът ни е такъв открай време.

Шило

То, на Марковски все съдебни грешки му се случват.

Много престъпници сте защитавали, но този не бива да го представлявате дори , и то "безплатно"!

Тежко и горко на съдията. Ще започне лов на вещици.

Когато съдиите пускат убийци цигани със 7-8 годишни присъди-смърт на съдиите.Ама когато осъдят Борисов за това че принуди йончева да смени професията щото вече няма кой да плаща милиони за интервюта-ще започне лов на вещици,горкия съдия и пр.

Бря, като това на цветатов и оправдаването му. Голямо мазало в съдебната система.

Бойко, много си Трагичен ... ама много .... дали го разбираш ли... май не го разбираш, хептен не вдяваш

Вече всички знаем - "Достойноството" На Министър Председателя Бойко Борисов СТРУВА 5 000 лева или 2 500 евро.

Боцкоооооооо Боцко! това,че те защитава тази годзила си е 200%признание за вина!!!

Нещо напоследък все ,,губи,,делата А цените съм чул са ,,убийствени,,

Как само 5000лв ? Това ако беше обикновен човек нямаше да падне сумата под 30000лв ... справка едни водещи на БТВ...

Елена намира начин да вземе интервю от Шамил Басаев. Това е по трудно, да го вземеш от Бин Ладен. Шамил е Касап, Главорез и в същото време изключителен Пълководец . Руснаците влизат в Грозни с бронирана техника, мотопехота и спец части, както Украинците смятаха да влязат в Донбас. Шамил има 20000 войници в Грозни. Първата Разправа е при Гарата. Цялата Майкопска Елитна Бригада е УБИТА. Следва Болницата, следва и следва ... Сeга Чеченците са Първа подкрепа на Русия и Донбас .... защото е Путин, а не онази путка Елцин ...

"Намира начин"!!! Там е истината. Тогава тя е "другарка" на СерГей! Натам е ясно давани ли са пари или не...

Ами не са давани държавни пари. Затова го осъдиха г-н Борисов, защото не можа да извади нито договор, нито платежно нареждане, нито дори някакъв хвърчащ ордер или какъвто и да е документ, с който да потвърди казаното от него.... те по принцип герберите така си клеветят, не е за първи път, няма и да е за последен, за съжаление. Браво на Елена Йончева, че устиска на целия този цирк и стигна докрай!

Райчин Рачев 3 mins · Предстои ли лов на вещици в съдебната система?! Зависи колко застрашителен ще им се стори размерът на бедствието - отсъждане по съвест. От страна на съдиите Все пак клеветата на ГЕРБ и ББ спрямо Елена Йончева е само едно от най-невинните им закононарушения И ако се появи критична маса от независими съдии и прокурори заплахата за престъпниците нараства застрашително . Логично е да минат в контранстъпление. Г-н марковски засега само отправя публично предупреждение към гилдията да си опича акъла :) Разбира се, ще има множество мераклии за подизпълнители на кампанията по гонения и сатанизиране -неолиберални "експерти", журналисти, НПО- та, (кандидат)грантови медии,..

Споко бе, Марковски, то е ясно, че другата инстанция ще поправи "грешката", ама тази "грешка" беше много симпатична;)) Пък и, ако честта на Нашето Слънце е така непоправимо накърнена, винаги можеш да му я защитиш в Страсбург;) Че к'во - и там съдиите са хора и имат нужда от порция здравословен смях;)

Каква е тази държава, в която има само един адвокат и всички него наемат?

Марковски, що не вземеш да осъдиш СЪДА за грешното решение ? Или направо го дай на Страсбург, кво ти пука - хахахахах

Друже МАРКОвски,карай я по еваш,главният отдавна е разбрал,че си негов човек.Ти си човек на възраст,вдигаш кръвно като всеки рап Божии,по кротко! Твой приятел от казармата.

Г-н Марковски, решението на съда не подлежи на обсъждане. Поне това да бяхте научили докато посещавате съдебната зала. Нали сте "велик" адвокат. Докажете своята и на клиента си правотата и не ходете като цветарка по телевизиите. Уважавайте институциите.

Кретен срещу Човек... хубаво, Полезно е да го видим и знаем.

Елена, страхотна си... Спомням си твоите репортажи от Чечения. Никой не дръзна да отиде при тези дето "режеха глави като краставици и слагаха военноплениците в казан със сярна кисилина". А ти отиде, че даже интервю взе. Шапка ти свалям.

Да но не трябва държавата да плаща за това.аз даже и гащите съм готов да и сваля.Ако иска.

Ех Марковски, Марковски! Аман от слагачество и докарване! Казваш нямало доказателства. Ама съвсем сигурен ли си? Защото аз съм свикнал да вярвам на ушите си. Обвиненията срещу Йончева бяха изречени на висок глас публично пред целия народ. Те не са нещо което трябва да се доказва. Те са факт! А щом е изрекъл тия думи, Борисов трябва да докаже твърденията си. Ако не, си отговаря за това, което е изрекъл. И още нещо. Той не за първи път хвърля обвинения и квалификации в публичното пространство без доказателства. ЗАБРАВИХТЕ ЛИ, ЧЕ НАРЕЧЕ ДЕПУТАТИ НАРКО ТРАФИКАНТИ И КОРУМПИРАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ? Когато съдът не се е произнесъл и няма влязла в сила присъда всеки е невинен. В противен случай спокойно може да те осъди. На Борисов не му е за първи път и не виждам, защо трябва да му се размине. Не е само той обаче.

Едно е ясно! Тиквун за пореден път излъга и този път дори го осъдиха!

Тоя Марковски взимал по 200 лева, само за да приказва с теб. За делото сигурно е взел 3 до 5 хиляди лева от Б. Борисов. Адвокатите са обикновени Посредници- даваш му пари и той приказва в твоя полза. Ако дам пари на Застраховател, ще ми направи застраховка. Ако дам пари на Хамали, ще пренесат някакъв мой багаж.

Ако е взел и 1 лв следва НАП да го потърси. Няма представени документи за разплащане между ГЕРБ и Марковски. Което е много притеснително. Ако плащането е услуга за услуга

Това го наричам "Падението на Прайм Министъра за 5 хиляди лева- Ако бях на мястото на тоз Поплювко, щях да викна Хубавата Елена, да и дам 50000 лева и да отидем с нея в една болница и ги дадем за тези Дето умират. Щях да и кажа - Извинявай и нека на поседнем на една ракийка и на ти стиста ръката, щото си Истинска Българка.

Този дебелак поне веднъж не може да си замълчи ! Дано му спадне шкембето :)

Истински се радвам за успеха на Йончева, а сега този да се маха от управлението. Щели да обжалват на втора инстанция! Да обжалват! Няма нужда , каквото и да правят на никой не са викали клаинки и мутри като на тези.

Пред фактите и Марковски трябва да замълчи.

Това е някаква Неизвестна творба на Дюрер - Гледаш нещо Обръснато и леко Бръдясало, с някакъв нищо не говорящ поглед ... изпускащо Думи, които приличат на "пръдня". Обикновен Българин съм. Срам ме е , че имаме така Нечистоплътност.

Простия да подава незабавно оставка!!! Йончева му каза-щом лъжеш и набеждаваш като циганин,осъждам те и ако си мъж подаваш оставка!!! Оставка п.тьо!!! ХО ХО ХО

Аз

Абе... свинска му работа... Да се чуди човек кой смърди повече...

Съдията дори и да е симпатизант и гласоподавател на БСП, трябва да бъде безпристрастен! Ако на втора инстанция наистина се докаже, че той е правораздавал по партийни пристрастия, с кариерата му е свършено!

Елена е "Мъж на място". А гледаме и "Не на мястото си Мъж" ... Трогателна картинка, но не за Елена, а за един дет се мисли за Мъж ... Всъщност от толкова години не видях Жена до него, даже ала Бояна Петрова ... той с бодигардовите ли се такова или ... странна работа...

На съдията, както се казва, му дреме, че имало съдебна грешка. Такава може да се приеме само от Европейския съд по Правата на Човека, защото има специална клауза за съдебната грешка. У нас, както може и да очаквате, съдиите са безпогрешни, никой не може ей така да им каже, че са допуснали съдебна грешка. Което на свой ред говори, че Марковски досега е блял, проявил е бездействие, изразяващото се в силен натиск към депутатите да нормират точно и ясно тази съдебна грешка. целесъобразно би било да се въведе специален фонд "Съдебна Грешка" за да може от него да се изплащат политическите пристрастия на съдиите, които хич не са никак, а доста много са.Едни симпатизират на БСп, други та ГЕРБ, трети на ДПС и така до безкрай ли ще я караме???? Който съгреши, когато по-гопрна инстанция върне определение или решение, веднага да се прихващат по 200 лева от заплатата на съгрешилия и се внасят веднага в този фонд "Съдебна Грешка". Откъде накъде ще трябва всички ние да плащаме за щуротиите на съдебните магистрати? При допуснати през една календарна година повече от шест връщания, този магистрат следва НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ УВОЛНЯВАН по НЕПРИГОДНОСТ!!

ми падна в очите. Първо Българският Съд е независим и към неко трябва да се гради доверие от страна на политиците. Второ ако един политик каже, че България губела пари от видители точно определен журналист, това не е ли посегателство към свободата на словото. И трето, как ва е тази тенденция, да се приема всяко съдебно отсъждане за политическа? Като политици по правило би трябвало да повишават доверието към институциите а не да го девалвират. От както са на власт ГЕРБ рушат доверието към Българските институции. България я няма а Свети Бойко ще пребъде така ли?

ще осъдят бочко и затова , че нарече протестиращите през 2013 гадове, затова ,че го свалиха от власт, понеже вдигна тока толкова, че хората не можеха да си го плащат

Че Борисов е с "Насрани Гащи". Туй го знаем отдавна. А че се насира често и това го знаем. ЧУДНО МИ Е, ЗАЩО НЕ Е ОТИШЪЛ НА ЛЕКАР до сега. Поне със сестра си да беше се консултирал ... това е много деликатно положение ... да се насираш, без причина...

"Марковски: Осъждането на Борисов от Йончева е съдебна грешка" Разбира се че е грешка, в спешен порядък трябва да се гласува закон с който се забранява водене на дела срещу Великолепния !!!

Ама Ленче, много те обичат хората бе.

СВИНЯ ГНУСНА

Щеше да доказва, а според адвоката му не го е казвал?

Не го бил казвал- още една лъжа. шеше да доказва- втора лъжа. Този народен артист излъга цяла народ, та вкара калинки и дебеловратести в управлението, та никога не сме били толкова зле както при него.

Гнусоядното дебело животно! Дай му кофата с фекалиите и му гледай сеира!

Случва се, Хора да се раждат като "Съдебна Грешка". Марковски е пример за това. Живот и Дело - низ от Съдебни недоклатения ... няма как, наред с Нормалните, ходят и Недомаслените - това е живота...

Случва се, Хора да се раждат поради технологична грешка или производствена авария !