"Маркет Линкс": Движим се към по-малка фрагментация в следващото Народно събрание

Голямата интрига е дали ще има коалиция в дясно, заяви социологът Добромир Живков

Обратно в новината

Коментари - "Маркет Линкс": Движим се към по-малка фрагментация в следващото Народно събрание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък все още харесвам ИТН и пак ще гласувам за тях. Не искам да залитам по про Атлантическа (ПП, ГЕРБ) и по про Руска (Възраждане, БСП) посока.

Глупости. Нито ДБ ще влязат дамосу,нито Нинова стои стабилно.

Даа, „При всички случаи ДБ ще бъдат част от парламента”! Ама разбира се, че с Мунчо-Мъдуровското измамническо машинно гласуване не е възможно джендърите да не влязат в НС, а и затова го въведоха. А бе каквото нареди другарката Мустафа, такива ще са и изборните резултати, ама к’во да прайм, демокрация! Мунчо-Мъдуровска и преди всичко Козяшка!

Руските лизачи "Вг-зраждани" "итн" и "бг възход" изобщо няма да минат бариерата. Това ще е голямата изненада на тия избори.

Веско, спри белото, брат.

Така е, такива няма да минат. При измамническото Мунчо-Мъдуровско машинно гласуване минава само каквото нареди Мустафа ханъм. Гласовете на избирателите са без значение.

Да обясня на Маркет линкс, че за нищо не им стават проучванията. Възраждане не просто ще вземе гласове от БСП. Те ще вземат гласове от всяка партия, в която има поне един разумен гласоподавател. И не да ми ги нареждат накрая, като почти ги споменават. ПП и ДБ приключват. Ще влязат с малки проценти, ако има поне малко честност в изборите.

"Те ще вземат гласове от всяка партия, в която има поне един разумен гласоподавател." :-))))

ГЕРБ ще обновят листите си на 75% с младежкият ГЕРБ.

приказки ангро, ако е правено социологическо проучване да каже резултатите в проценти

Никакво проучване не е правено. Започва усилена манипулация на стадото овце. Подготвят ни за крайния резултат.

Откъде пари за апартамента на Ицо в брюксел ? А какво стана с 9 милиона извънсъдебно споразумение за откраднатият компютър от Асен Василев ? Плати ли ги вече ? Мръсници.

Вчера се опитах да гледам и слушам Василев по бтв,не ми се получи. Днес с простото кире не ми се получи. Толкова неприятни хора,на които им личи дори по тв,че не стават за нищо,дори за дребни мошеници,те тръгнали на едро да лъжат неумело цял един народ.Тези ако влязат изобщо за мен изборите са менте.

Това е начина да се постигне висока избирателна активност и разбира се следващият парламент да има широка представителност. Тогава никой няма да има право да протестира и говори за нагласени и купени избори. Дали обаче Радев иска демокрация и висока избирателна активност е въпрос?

Ако има някаква логика в мисленето на хората-избиратели, то ПП и ГЕРБ повече не би трябвало да помирсват власт. Ама видите ли - те щели да са първа и втора сила. Е това не го разбирам. Ревеш, че са те окрали, ограбили, че са те измамили, ама пак тези избираш. Това е мазохизъм, бе хора.

се Стокхолмски синдром....а за дпс какво да кажем, по вредна фракция майкопродавци никъде не е имало...

В дясно са най големите политически педали

Първо гледам в партията да няма хора свързани с БКП и БСП. След това по някакъв начин свързани с Русия и чак тогава избирам.

или няма да подкрепиш никого с тези критерии.

Добър аргумент, но са навсякъде.

и майка ти е гледала...ама жив кво говедо е създала...

Извън БСП има повече от БКП, отколкото вътре. Виж биографията на най-видния демократ и американофил - Христо Иванов. Виж му семейството. И да е само той...

Да живее стъкмистиката. Така или иначе от как се гласува с машини тия социологически проучвания нямат значение, защото който държи машините направлява вота. Коцето от Възраждане много сглупи, че не подкрепи смесената система за гласуване. Наред с ГЕРБ, Възраждане ще са едни от най- ощетените партии от кукловодите.

Възраждане печели! Радев и Янев организират преврат. САЩ и Европа си затварят очите и мълчат доволно. Конституцията се суспендира. Латиноамерикански филм, гледан многократно .

Е какво печелят тези клоуни? Онзи боклук костя не го понясят във Варна, та търси тъпаци на национално ниво хахахах

са много умни във Варна, без тимаджийте не могат да пръднат....

Ти направил ли си си труда да им видиш програмата, да изслушваш изказвания, да следиш гласуванията им или просто си плюеш по принцип? Всяко едно тяхно предложение, всяко едно гласуване, отговаря на това, което очаквам от представляващите ме в парламента.Просто за момента нямат алтернатива!

За сега Възраждане води значително пред всички останали. БСП са втори.

ще си много тъжен след изборите :(

.

Да, така е! Възраждане ще е първа политическа сила и ще управлява с мнозинство за ужас на английското и американското посолства!!

българският народ да е загубил напълно ума си и да избере Разграждане изтрезняването ще бъде само за 3-4 месеца, както стана с ИТН. Костадинов и КО са абсолютно 100% некомпетентни да управляват и те самите го знаят..

Щом Бою можа да управлява 12 години, като започна с пасмина милиционери и после събра всички интересчии, значи 100 пъти по-интелигентният Костадинов с групата ентусиасти и патриоти, ще може, не се безпокой!

То пък Ристю и простоКиро едни кадри, едно чудо!!!

Опасно и измамно е да се гласува за Янев, докато не се види и разтълкува политическата му програма. Според мен е нов проект на американците с цел отнемане на гласове от Възраждане и БСП

е руски агент бе, стига мазал... няма кого да заблудиш...

Руски агент, който в ефир каза съвсем ясно - България е НАТО и НАТО е България. Вземи малко да следиш какво се случва около теб, а!

сган проклета

И филма за атлантическите партии приключва.

Не се филмирай!

Проценти нещо, а? Май Възраждане са много напред и голям страх, а?

Основният въпрос е какви стимули да се приложат, за да има висока избирателна активност и съответно представителност на парламента. Особенно сред пенсионерите.

Не съм сигурна, че по-малко фрагментиран парламент е по-добре - колко хора няма да се представени, ако няколко малки партии не влязат. Надявам се и ИТН, и най-вече Янев да минат чертата за сметка на по-малко гласове от ПП, ДБ, БСП, ГЕРБ. Янев не е толкова лява партия, колкото се опитвате да го изкарате - и доста хора с десни убеждения го харесваме. Ляво, дясно и прочие - това е от миналото, сега е по-важна личността, отколкото някаква измислена идеология. Големият въпрос е колко хора ще отидат да гласуват, защото ако тогава се е развихрила пандемията, съвсем естествено много хора няма да отидат да гласуват, най-малкото част от гласоподавателите ще са по болниците.

Кажете си, Янев е резервен вариант на ПП и ДБ, уж в патриотични окраски. По-често го казвайте!

Личността да е по-важна от идеологията?!?!?! Нищо чудно, че ще гласувате за Янев!

Корни, Бойкикиев и Киро вече ще са коалиция, до сега бяха само комбина в ОФ-то на Радев. "Движим се към по-малка фрагментация в следващото Народно събрание..."

Възможно е ПП въобще да не влезе в парламента. За ДБ е сигурно че няма да прескочат границата.

Те се коалираха леви, десни, централни и обратни в предния парламент, вие питате дали ще се коалират десните ПП и ДБ в този.

Няма да гласувам за БСП, а за Възраждане.

Дай като всички експерти се изказаха и аз да тръсна едно аматьорско предположение - на тези избори ще ходят само самите партийни членове и наританите от тях роднини. Никой не си струва, а поредното разбито НС и служебен кабинет са ясни. Ще видим след зимата, като дойдат и местните избори. Тогава - може би. Сега - на почивка в СПА.

след разочарованието от ИТН и ПП, по-малко ще са тези, които ще рискуват за нова формация, и петков изглеждаше добре като служебен министър на президента, но самостоятелно не може да работи, провали се, а правителството беше съставено точно по модела на служебните правителства на Радев.

А Копейкин няма ли да влезе в парвамента? Кой ще вее руски знамена пред парламента иначе? Искам да има ясни програми, да знаеш - леви партии - високи данъци за богатите, подкрепа за бедните. Десни партии - нисък корпоративен данък, но пък яки стимули за икономиката и работни места, добри заплати за работещите.

Време е ГЕРБ да дойде и да оправи държавата! Стига с тези експерименти

Гласувам против кремълсите партии, които искат да съсипят държавата и да ни върнат 80 години назад. Защото това стане ли, ще си останете само пенсиите и сиганите на тая територия.

Е трябва да си много тъп за да напишеш това :)) Липсата на Газ ни праща в бъдещето явно!

Кой ти говори за газ бе остър?

Ей Стамате, не ми се измъквай :) Кирето Петков, много ясно :)) Които иска газ от Газпром е Кремъл фен или путинист :) А пък ти явно си му фен или на Пинокио и Татко Карло от Да не , може би Банания

Ако П.П. спечелят тези избори може да сте сигурни в тоталния провал на държавата!! А такива предсказатели, като този тук са се пръкнали за да създават предварителни нагласи и очаквания! Трябва да бъдат премахнати такива агенции

на Велев ги нарече..."секта" тази сутрин по отношение на руския газ.

Много точно определение

Какво ни занимавате с ПП и ДБ, партии, дето ще се борят да прескочат бариерата за влизане. Погледнете коментарите и лайковете под постовете им във Фейса. Преди гонеха стотици и хиляди, сега едвам прескачат десетката.

Електоратът и е ляв,а ръководството....бизнесмени.

Ама къде ги виждате тези партии? Това са просто добре организирани икономически групировки, които имат някакви заблудени симпатизанти като при футболните отбори. За да има партия, трябва да има идеология, да защитава определени интереси или определена група хора. В този смисъл най-близко до "партия" всъщност е ДПС. Та какви партии казвате?

Всичко зависи от избирателната активност,а почти всеки втори пенсионер благославя увеличението на максималната пенсия от първи октомври от 1500 на 3400 и се зарича,че няма да гласува са наблюденията му общуването с разни хора,като не бива да се забравя че единствено ГЕРБ и ДПС имат мотивирани твърди ядра и при ниска избирателна активност ще са съответно първи и втори,а и не очаквам по-малко партии.

Човек като огледа, "ляво-дясно", все партии под чуждо/външно командване. Да не излезе накрая, че ДПС са "най-българската партия"

е, то и ДПС е под чуждо влияние, но поне е ясно под чие... Подсказвам: миналата седмица оня, председателя им, дето не знае български, беше на посещение/спявка при Ердоган...

Ми то от Султана на Туркието имаме повече аванта и алъш-вериш, отколкото от Президента на Американската Империя и васалите.

Голема малка все тая. Подобни или същите смотаняци като сегашните пак ще са там А вие ако ще гласувате поне прочетете какви са им програмите и какво обещават и си спомнете колко са ви лъгали

На никъде не се движим. Половината НС е от хора със стаж за пенсия от народно представителство, хора които и да са имали нещо да казват и предлагат, вече нямат и само си отспиват в досада парламентарното време. Още една трета са нещастници, без имидж и собствено достойнство, които са там за депутатското кюфте и по волята на лидерите си. Това Парламент ли е?

Победа на ПП!!!

ПО-БЕДА от тях няма!

Ти да не си нинфоманка-мазохистка?!

Възраждане е българска партия,ДПС е турска,другите са американски .

Ще ме прощаваш, но няма българска партия в парламента! Възраждане е руска!

Нали знаеш израза.....хубава работа,ама българска,значи ще гласуваме за американските

Не лъжи, гласуваш за който ти плаща, във вашата професия е така.

поне знае за какво гласува! ний останалите квито сме шарани на кукичка без червей лапаме като невидели!

Това си е платен анализ. Никой не би следвало да му вярва. На БСП резултатът ще е по-нисък най малко с 2-3 %.

Има луди да изберат БСП ? Половината прекупвачи на електроенергия са близки до БСП,всички военни заводи пълнят черната каса на Корнелия. Вдигнали пенсиите с 10 процента и инфлацията с 40 процента. Дървата са почти 200 лева , благодарение на БСП.

Ако БСП спешно не се отърве и освободи от Корни и гвардейците ѝ, бъдеще за тая партия няма да има...

Моля не забравяйте Кики.

Всъщност, добре че го имаше ИТН, та да срине ПП, че иначе и сега още курчовците щяха да ни клатят!...

Агенциите може само да предполагат, обаче НВ избирателят има последната дума. Гадно е, когато избраните т.нар. народни представители на 2-рата минута след клетвата в НС забравят текста: "....и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа".

Който иска война да гласува за Промяната или за ГЕРБ.

аз съм за ПП

Машините са изхвърлени от изборния процес със съдебни решения поради невъзможността да се осигури външна ненамеса в софтуера на устройствата. Отношението на цивилизования свят към това гласуване е кристално ясно – дава възможност за манипулиране! А нашият президент дава нареждане да се повишавало доверието в този мошенически вид гласуване! Със сигурност доверието ще се повиши, след като се разбра, че машините си седят в частен склад, държавата си плаща на собственика да ги пази, а отвън за парлама стои паркирана камионетка на жандармерията. Какво става в склада знае само чорбаджията. Та тоя същия чорбаджия го няма на срещата при президента да каже как е осигурил охраната на машините вътре в склада. Няма ги и киберспециалистите, които ще пишат кодовете и ключа за тях, необходими за работата на машините. Няма кой да гарантира тайната на тяхната работа. Никой не ги знае кои са и на кой господ се молят. А нали се сещате, че тоя господ ще им спусне заповедите, как в последния момент машините да започнат сами да гласуват, за когото трябва. Това ни чака. Манипулирани по венецуелски избори, за да няма грешка. Както верно отбелязах преди тридесетина години във великия тогава вестник „168 часа“, пред родината се открива широк бананов хоризонт. Е, сбъдна се. Както всичко написано от нас – Пресгрупата!

Да вярваш на П.Блъсков - мазното ченге е особен вид дебилизъм.

Това е толкова просто - НЕ излизайте да натискате бутончета, които водят незнайно къде и при кого! Цяла Европа гласува с хартиени бюлетини, само тъпата сграда на НС в България натиснаха да се гласува с машини - лъжи и измама.

Molq GERBawite fenove da malchat. NIMA da vi izberem sas i bez mashini...

Все се чудя, кой иум плаща на тези така наречени "социолози" да плещят тези смехории по телевизията. БСП щял да се бори с Възраждане за електроат. По-скоро ще се бори с ПП и ДБ за електорат, предвид, че и трите формации са леви марксистки партии. Едните са руските марксисти, а другите американските. Електората на въраждане е съвсем различен и никога не е гласувал за БСП. Също ДБ няма никакъв шанс да влезе в парламента. Партияната на Янев за сметка на това ще влезе с поне 6-7 процента. ПП ще се сгромоляса и я съберат 8-10 роцента, я не. ИТМ със сигурност щ влязат пак, с поне 5-6 %.