"Маркет линкс": 3.4% е разликата между ГЕРБ и "Има такъв народ"

63% от анкетираните са декларирали, че ще гласуват на предстоящите парламентарни избори

Обратно в новината

Коментари - "Маркет линкс": 3.4% е разликата между ГЕРБ и "Има такъв народ" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има Такива Наивници - при нас във Франкфурт половината гласуваха за дпс, другата половина бе поделена от чалгарите на Гриша Ганчев( руското дпс) и Черпухин, тук-таме някой бесепар, само аз гласувах за герб. Май наистина българите в чужбина не бива са гласуват, особено онези, които не знаят какво беше през 90-те и от къде идва куку бенд.

Пак ни манипулират. Защо им вярвате?

Глупав народ сме, щом ГЕРБ, БСП И ДПС още съществуващат.

ГЕРБ ще спечели изборите за поредн/14-ти/ път и то по-убедително/ ако не манипулират софтуера на машините/. Избирателите на Слави ще се пръснат като пилци лятото и от къде ще вземе гласове не знам. БСПи ДБ ще вдигнат малко. Мая без парите на Бжков не се знае. Патриотите вероятно са вътле и врътката която направиха на последните избори ще е мнго по-трудна..

Една стотинка не е видял! ... Така е, не е виждал стотинки от както го пуснаха от затвора за крадене на коли! ... От тогава гледа, само пачки по 500 евра и кюлчета, и чат-пат на Мустафата сбръчканата маруля!

Да не ахнете, малоумници, кога Баце ви го набие с 200 на изборите! Ама как стана, ама откъде ни дойде?! тия нагласени "проучвания" си ги наврете знаете къде. Славочалгаря така ще духа супата, че ше заиграе 7/8 на мегданя в Учиндол. И машините нема ви помогнат за фалшификация, боклуци червени!

Направете друго от днес, 27.05 вече е минало 02.06.,може и да промени нещата, надявам се!!!!!!

Баце е в девета глуха, но пак е първи! Сигурно така е наредил.

сънища за герберите! Плачат като девици, олеле колко лошо ще стане без нас на власт.Никой неможе да ви помогне,колкото по бързо го разберете толкова по малко ще страдате.Но какво пък,живота е пред вас ще се преквалифицирате и ще се успокоите на новите работни места.

Тези резултати са хафиф !!! Вече имаме нов председател на ЦИК ! Няма го професора Михаил Константинов, така че този резултат е грешен !!!

Дали ще успеят да купят 1500 машини? Дали тези 1500 не трябва да станат 3000? Дали Конституционният съд няма да се произнесе против електронния вот? Дали изборите няма са бъдат класирани, защото мнозина не са успяли да гласуват Дали някоя партия няма да обжалва, че машините - особено онези в чужбина-не са съхранявани правилно? Дали машините ще стигнат до чужбина? Дали идеята не е да се опорочат изборите и никой да не може да състави правителство? Дали след юли няма да има избори и през октомври? Много дали та, нали?

А 80000 невалидни бюлетини, и над 90 % за ГЕРБ в ромските махали по-добре ли звучи? И това за Конст. съд го чух днес от плужека Близнашки---смешна опорка!!!!

Значи разликата е 8-10 процента и това се дължи на разочарование от Слави.

Са напълно измислени доколкото изборите ще бъдат провалени. Всичките експерименти на цик показаха че В най-добрия случай на една машина могат да гласуват максимум 500 човека. При положение че започват от сутринта и гласуват непрекъснато до вечерта. Някой дали вярва че такова нещо може да стане??? Достатъчно количество резервни машини няма възможност да се осигурят допълнителни машини в секциите също няма. Накрая ще се окаже че половината от хората които са искали да гласуват няма да успеят да гласуват. И респективно изборите ще бъдат касирани. Каквато беше и изначалната идея.

Герб и и.т,н ще паднат още, патриотите ще прескочат 4%.

Те са хората.

He са хора а руски агенти.

Пак същото .. и след това, пак ли избори? Същите партии по същия начин наредени.. Къде ще е промяната, че не се сещам. Циркът продължава и докато се усетим ще са минали още 2 мандата със същите муцуни и пак ще ревем и ще чакаме.. всички чакат за промяна, но тя няма откъде да дойде.

PEYTSCH

Уточнете се ПРЕДИ списъка със снкционираните или СЛЕД ?

Предния път ИТН бяха с 10% от социаолозоте. Грешката им беше 40% т.е. да се очаква този път ИТН да са с 24%?

То за предишните избори даваха ГЕРБ-32%, ама не се получи точно така. Който плати проучването, дори неофициално, той пише резултата. А всички знаят кой разполага с най-голям финансов ресурс. Този път и квартали като Факултето няма да ги спасят от излагацията, особено след санкциите на САЩ за определени хора свързани с корупция в политиката. Ясно е, че са давали кеш на хора с власт, от които зависи нещо. А от кой зависише всичко в държавата, след като беше еднолично управление, питам и отговор неискам

Не разбирам хората, които евентуално отново ще гласуват за ИТН. След като веднъж минахме този сценарий, не видяхме никакви конкретни намерения, програми, ясни позиции по жизненоважни за нацията въпроси, и ред други абсолютно нормални и задължителни неща, предружаващи една партия в предизборна кампания, валидни за цял свят, не мога да си представя, че още има хора, които са заблудени и не разбират, че това беше поредния надут балон за отклоняване на гласове, внасяне на хаос и може би потегляне на страната в неясна за масите посока. За съжаление не можем още да видим разумните, честните , образованите, силните експерти в своята област да се влеят в управлението на страната. Следващите избори ще покажат взели ли сме си някои поуки. Но и печалната истина е , че както някои казват че "матераила е лош", същото е и с политическите партии и лидери. Труден и много компромисен избор ни чака.

При сегашното положение да се посигурят честни избори беше най-приоритетното нещо. А сега вече ако искаш си гласувай за ГЕРБ, ако искаш за ДПС. Въпросът е на база на гласуващите да се избере кой ще бъде в парламента. Очевидно е че много се краде в България. Първо трябва да има отчетност - кой какво прави, да се търси отговорност и това ще държи всички институции в режим на съответствие с европейските норми. Видяхме колко много дръпнаха румънците, които просто крадат по-малко. А ние се радваме на някакъв ремонт на ремонта на магистрала, за която половината пари са откраднати, а другата са дадени на некадърни подставени фирми (целия порочен процес убива конкурецията).

И си сигурен че се осигури честен вот? Тоест когато ГЕРБ спечели няма да ревете че е фалшифициран вота така ли? Много си ми глупавичък.

какво има за разбиране??? оне подесеториха жизненоважните теми - мажоритарен избор, електронно гласуване, пряк избор на околийските милиционер-началници и намаляване бройката на депутатите на 120. още колко пъти да ти го повторят? това, че ти може да имаш друго виждане по въпроса няма голямо значение. те са казали, че това са важните теми и 2 милиона души и половина са съгласни с тях. нещо неясно?

Къде ги събирахте процентите - на женския пазар, или в Столипиново ???

Тотално грешна и миришеща на платена публикация. Не ви ли е срам бе идиоти, да манипулирате така резултати за няколко гроша.

каква манипулация, какви 5 лева?? Статистиката никога не е точна. Който се влияе от подобни проучвания едва ли има много интелектуален багаж.

Изследванията на Маркет линкс са хафиф, и затова задължително трябва да се усили работата на лайнометите на ГЕРБ !

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

хахах БНО беше с 3% и отново дори в няма. страх

ДИРА И ТЕ НА ХРАНИЛКАТА ;))) КОЛКО ВИ ПЛАТИХА ДА ПОКАЗВАТЕ ТАЗИ СМЕШНА КЛАСАЦИЯ, ДОБРЕ Я ЗАПОМНЕТЕ ВСИЧКИ И СЕ ЗАПИТАЙТЕ ЩЕ ПОСЕЩАВАТЕ ЛИ ОЩЕ ТОЗИ ПРОПАГАНДЕН САЙТ !!

Пропагандата в чист вид!?! Айдеее герберчетата в каналааааа....

Чегърталото е тъпо , като фатмака

А мунчо си мислеше ,че като узурпира цялата власт !!! Ще уплаши хората

С ръшков и сие невнятници , ще е така още 10 години

Нищо от това което дават по 7/8 не се отразява по нац. медии. Тогава защо ИТН да им вдига рейтинга на тия? Те дори не отразяват новините, а някакви ботовизми. И какво точно трябва да се дебатира? Трабват действия. Като ги събрали в панорама и другите подобни и грачат като гарги и накрая едно няма нищо. Наслушали сме се.

Вой на третополови протестъри , и с венецуелски софтуер пак сте надолу

Още един крадец.....дето му развалят рахата разни протестъри....да ти го....

Гербафжийте са включили тежката артилерия да промиват мозъци!! Може би ще чакаме скоро статии за Банкянския тулуп - колко е чист като сълза и как няма една стотинка открадната!!! Отварат!!!!

Няма изчегъртване

Ако гробарските престъпници минат 4% ще е цяло чудо ..

Нещо не показват процентите? Сбогом, Тиквопитеци, сбогом, Тикво банкянска :-)

Сбогом педеРашков

Ти Ото Скворцени как извървя пътя от ГЕРБ до АнтиГЕРБ за две седмици? Знам че стотици хиляди го правят панически ,но как успяхте?

Вчера метнах бял боб. И се получиха тези резултати, ама нещо не ми харесват. Днес ще метна шарен боб и дано, ГРБ са втори или трети.

четвърти.

И сто служебни правителства да има, опростаченият, селяндурски и мангалски вече народ на клетата ни България, ще избира и ще възпроизвежда винаги себеподобните си.

Но скоро всички такива до най- дребния за който излезнат лесно проверим факти за кражби трябва да бъдат уволнявани и съдени...Само Така гробарски вот ще изчезне завинаги...

Здравейте суверен! Как се чувствате като бъдещи "бивши тулупи и мисирки"? Добре ви е... Над 60 % ще гласувате за тия откачалки. Нищо няма да се оправи на тази територия докато не им направим 10% избирателна активност и да пратим всички в кофата. Жан ви оправи, Костов ви оправи, Симеон ви оправи, Бойко ви оправи, а сега и Румен си слага презерватива. Да сме живи и здрави...

е нема такъв ПРОСТ народ ! .. ако е така

Само ГЕРБ,напред, победа!!!!

ГЕРБ имат около 20 % подкрепа от гласоподавателите при 25-30% изборна активност. Какво става ако изборната активност се покачи до 60%, не искам да мечтая за 70-75% изборна активност. Тогава бияча от Банкя ще гризне дръвцето. Извода е един - ако искаме наистина някаква промяна трябва да направим само две простички неща - да отидем да гласуваме и вота ни да не бъде в полза на ГЕРБ. А след това и държавния департамент ще каже на кой политически лидер Божков е плащал рекет / рушвет / подкуп, ще разберем истински ли са лилавите банкнотки и защо обединена Европа 10 години налива милиарди евра в джобовете на мутрите, а след това ние връщахме парите. п.п. А пък в Дир-а вчера пишеше, че Амстердама скоро излизал на свобода, а разказвачите на приказки от ъдрърграунда разказват, че малкия сърбин едно време е казал на едни посредници на банкянския страхливец - Нема какво да ми връщате, аз пари си имам.

Същото ще стане? Това е на база 100% извадка от питаните хора..... Иначе се вижда какво се опитваш да прокараш, но не няма да стане. Предвид тези неточни списъци, отдавна социолоците твърдят, че реално гласуват около 70% в България....

Боко Тиквата е специално упоменат от американците !! "В мотивите на Министерството на финансите на САЩ да санкционира Божков се посочва, че той „неколкократно е подкупвал държавни служители“, сред които ... ..„един настоящ политически лидер, и и бившия председател на вече закритата Държавна комисия по хазарта“.

Всъщност е упоменат само в болните ви червени мозъци!!!

Настоящият лидер да не е на БСП, подкупена да организира с Радев "многобройните" протести от по 20 човека ?

Не е ли малко странно това: 63% категорично ще гласуват, 20% по-скоро да Това не означава ли активност от около 83% ??? Как да им повярвам на тези на прогнозите?

Тези са от герб.

Вярваме само на машината в края на изборния ден.

Беше депутат! От един депутат нищо не зависи, ама ако са няколко, могат да бъдат полезни!

Ама какви 21 % ви се привиждат за ГРОБ? Българите няма да гласуват за битата карта ББ, не са толквоа прости хората, не ядат доматите с колците. Още повече, че сега и ЕС ще се опита да навакса малко постфактум и с Кьовеши е възможно да удари още по гербавите, буквално и преносно, което да ги поразклати още предизборно.

1 ви БСП 20-23% 2ри ИТН 15-19% 3ти. ДБ 10-15% 4ти ГЕРБ 7-12% 5. ДПС 7-12% 6. ВМРО+++ 4-7% ИМВ 3-5% ........... ГЕРБ +ДПС+ВМРО+++ имат 0% шанс да бъдат отново заедно в управление на България. България ще бъде Излекувана,Здрава и добра за живеене страна. След 11 годишен Мрак и Разорение !

Да дааааа...така ще да е! Вервайте си ОЩЕ! Ако няма червен президент ВЛАСТ И ЗА 2 месеца няма да видите ОЩЕ 20 години!!!

и се събуждат партизаните и не вярват на очите си - мавзолея и мумията възстановени, от балкона махат лидерите на БСП, ИТН, ИМВ, и ДБ, по жълтите павета пионерчета и комсомолци прегръщат активните борци в зелени чорапи , пред президенството грипена прави коремни на лост подарен лично от хазартния бедуин-нумизмат ..и всичко това се предава на живо по националното чалгаканале ... и ще настане такъв живот, че само си викам дано!

Бoриcoв e oтпиcaн oт CAЩ. Тoвa e ocнoвният извoд, кoйтo мoжeм дa нaпрaвим cлeд oглaceнитe cнoщи caнкции пo зaкoнa "Мaгнитcки". C вac cмe, прaви cтe, нo oт нac тoлкoвa. Дoвършeтe cи рaбoтaтa c Бoриcoв caми. Щe бъдe прeкaлeнo дa ce зaнимaвaмe и c нeгo. Тoвa рeaлнo ни кaзa Гoлeмият прeзoкeaнcки брaт. Cъщoтo, рaзбирa ce, вaжи и пo oтнoшeниe нa глaвния ни прoкурoр. Aкo някoй e cлeдил пo-внимaтeлнo нa пръв пoглeд тривиaлнитe изкaзвaния нa пocлaник Хeрo Муcтaфa, прoпити oт диплoмaтичecкa cлужeбнa любeзнocт, прeз пocлeднитe мeceци, би трябвaлo дa e дoлoвил яcнo нoвия пoлъх. Пoлъх нa oхлaднявaнe и бeзрaзличиe към "пoбeдитeля" oт пocлeднитe ни пaрлaмeнтaрни избoри. И пoнeжe нищo в прирoдaтa нe ce губи, чувcтвaтa нe ce изпaрихa в cтрaтocфeрaтa, a ce измecтихa, зa ужac нa ГEРБ и Бoриcoв, към нoвaтa, мaкaр и врeмeннa влacт и дeйcтвaщия прeзидeнт. CAЩ oтдaвнa ca нaяcнo c oбщecтвeнaтa нeпoнocимocт към Бoриcoв, нo cлeдcтвиeтo oт нeя пoкри изиcквaниятa им зa пo-крaйнa нaмeca и яceн знaк. Зa вce пoвeчe бългaри дългoтo прeбивaвaнe нa Бoриcoв във влacттa ce cвързвa прякo c пoдкрeпa oт Aмeрикa. И прoизтичaщитe oт тoвa aнтиaмeрикaнcкитe нaглacи, кoитo ca фaкт, нe ca ocтaнaли cкрити зa cъюзницитe ни. Нямa дрaмa. Вceки c врeмeтo cи. Ocoбeнo в любoвтa нa гoлeмитe.

НАПРОТИВ!!! НИщо не е отписано. Даже може да се счете за подкрепа. ЦЯЛА година скандалът в държавата е ЧЕКМЕДЖЕТА и накрая НИЩО! При положение, че НИЩО няма за БОРИСОВ след година опити, то това си е подкрепа. А ДА НЕ ГОВОРИМ, че всичките споменати разследвания в документа от година са разследвания на прокуратурата. НИЩО НОВО!!! То даже си е подкрепа за Гешев и от части за БАЦЕ!!!

"CAЩ oтдaвнa ca нaяcнo c oбщecтвeнaтa нeпoнocимocт към Бoриcoв," хахаха, най-голямата партия в БГ...да даааа и единственият сигурен участник, който би поткрепял безрезервно запада....ДА ДААААА! Направо непоносимост ГОУЕМА! Това им е ясно на всички назапад!!!

Герберите на Бойко в сравнение с протестърската измет на Фатмака ,Маджо Бойкиев,Маямата,бабиняците и Главуца са като лейбгвардията на Бъкингамския херцог пред башибоздука на Сюлейман паша безумний!

Колкото и да се напъвате герберастките тролчета, тиквата НИКОГА повече няма да се върне на власт. Партиите на статуквото ГРОБ=ДПС=БКП отичат в канала. Народът ясно заяви, че предпочита Новите партии! СБОГОМ!

Няма как да се сбъднат подвежащите ви прогнози, защото следващите избори ще се проведат при максимална прозрачност и честност, и номера с купените гласове няма да повлие чувствително на резултата. Освен това прогнозите се дават с цел манипулиране на общественото мнение и не са взети под внимание предишните и сегашните условия на избор с изцяло машинен вот.