Мария Павлова: Делата "на трупчета" обслужват лични интереси

В прокуратурата не стои на дневен ред оттегляне на исканите депутатски имунитети, заяви заместник-главният прокурор

Обратно в новината

Коментари - Мария Павлова: Делата "на трупчета" обслужват лични интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах няколко пъти интервюто по бтв не сте убедителна да не кажа смешна. Успех!

Вие Госпожо,според мен не став ате за тази длъжност.

За това колко струва един прокурор говори колко от делата са му върнати на досъдебна фаза заради отстраними съществени процесуални нарушения и колко са прекратени поради неотстраними. В съдебна зала много си личи кой баламурник колко струва.

Тя топлата вода отдавна е открита, цървел

Стринке, ама чии интереси обслужват всичките държавни институции - да не би да обслужват интересите на гражданите на република България? При социализма поне беше ясно - държавата служеше на ЦК, Политбюро и градски и окръжни комитети на БКП! Силовите министерства , които 'защитаваха' България и разни съмнителни служби като ДС и разузнаване не беше ясно за какво са , ама май бяха да не се разрешава на гражданите да мислят иначе и недай боже да се стигне до чешките събития и това беше всичко. А сега много лични интереси - нали сме вече в демокрация?!

Вместо да си подреди правилно статия, трие че е по- лесно!

Човек, никога не влизал в зала, никога не писал прокурорски актове, нямащ понатие от работата в прокуратурата, ще бъде зам. главен, ще организира работата, и ще контролира актове на хора с десетки години стаж в първоинстанционните прокуратури................смешници.

Днес каза, че седем години е била в прокуратурата! Ама като каква не разбрах! А иначе обича да командори и действително си позволява да дращи умозаключенията си върху актове на колегите си, та чак едва ли не да им променя стила на работа!

Функционал

В РП няколко години е писала само алкохол и кражби.В ОП се пишат актове по съвсем друга материя.