Мария Габриел за Шенген: Когато ЕС казва, че има ценности, те трябва да важат за всички

Време е държавите членки да покажат, че когато са изпълнени критериите, трябва да бъде взето решението, което следва, каза еврокомисарят по иновациите

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел за Шенген: Когато ЕС казва, че има ценности, те трябва да важат за всички | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Холандците се изплюха, в добра стара тяхна традиция, на управляващите структури в ЕС. Изводът какъв е? Тези управляващи структури управляват само себе си.

Няма цици, а коментира!

Поне една евро ценност искам да чуя

След дъжд качулка! Всички обясняват провала си.

Твоите ценности, не са мой ценности. Стига ДИКТАТ от брюксел. А тази и по-противна и от жаба

Ебати траверса.

За сведение , това е прякора на фон Лайнен, която закупи ваксини достатъчни да ваксинират всички в ЕС, вкгъчително и бебетата 10 пъти! А да си чувал че трета поредна година КРИЕ И НЕ ДАВА ДОГОВАРА С ПФАЙЗЕР ? ПРЕДСЕДАТКАТА НА ЕС ПЛЮЕ ПУБЛИЧНО НА ЗАКОНИТЕ НА ЕС. Какво ти Картан Андреево, това е нищо пред тия!

НЕуважаема госпожо, защо си мислите, че тия хора не знаят за: схеми като Капитан Андреево, напълно прогнила съдебна система, раздаване на пари на "наши хора" маскирано като "насърчаване на бизнеса", бутафорна имитация на "защита на границата", и още, и още? Техните посланици точно затова са тук, за да събират информация и да бъдат напълно наясно с обстановката! "Всички държави си имат мафия, а в България мафията си има държава" - това казва всичко!

Накратко защо не ни искат. Всеизвестно е че населението на Холандия 90% са гей ( разбирай педеврунгели) . По горичките до паркингите а пък по царевичните нови е страхотия( върволица) дори полицаи съм виждал да се отбиват там Кой ги обслужва? ---Тарамбуките ,бичат ги здраво а българите не . Е ей това им е проблема на педалите

Е, точно затова не ни искат. Бойко е хитрец и иска да им г...., но те гейове и НЕ може. Матриала верва.

Еха какви красиви изсечени черти има тоя пич.Да го изпапкаш

Холандския посланик - вън!

Тея айдуци от ЕС не ни искат защото наще айдуци са поголями от тях и ще им бъркат сметките

твоите европейски ценности стигат до огромната и напълно незаслужена заплата.Нищо друго.Когато България е изповядвала своте ценност-научи ти -тия европейци са нямали хал хабер от това.И не унижавай народ с над вековна история и нравсвена ценностна система.Засрами се и млъкни.

За какво ни е шенген? Какво ще се промени в кончината?

На теб ако си ти харесва - минавай си през паспортен контрол и си чакай на опашка на границата, бе - кой ти пречи?

Ще премахне паразитните чиновници по митниците на северната и на по-голямата част от южната ни граници. Ще бъде основание за премахване на визите със САЩ. А най-вече, ще покаже, че идеите за Европа на 2-3-4 или даже 6 скорости, но поне няма задна.

Много умна тая хаджидимовска кукундрела бе.Сламата на две магарета не може да раздели седнала акъл да дава

това на Снимката е Мъж ТрансЖендр!

С какво Герб допринесе за Шенген ?

с куфарчетата, по сериозен аргумент от тях няма

Браво достоен последовател на своят учител президента Плевнелиев. Като чета форума благословиите към нея също са не по малки.

По татово време ограда по границата нямаше. Имаше една гола бразда, през която и пиле не можеше да прехвръкне, защото имаше гранични войски с калашници, и се стреляше на месо.

Другарите от ЕС още преди 700 години са ни отхвърлили, така че посрещайте Ердоган с леб и сол.

боли ме фара, че бг. мафията няма да корумпира Шенген. 30 години сме все бедни. окрадоха през 1989 парите на хората, а след 2007 еврофондовете. Добре, че имаше войнак, та малко да се сложат граници на това.

Предложения към нашите политици без ТОПКИ - крадци на евро-фондове! 1) Скъсване на дипломатически отношения с педофилите от нис(з)ката западаща земя 2) Френското предложение за Македония в КОФАТА 3) Швеция и Финландия ще гледат НАТО през крив Макарон 4) Никакво оръжие повече за Украйна 5) Европейска солидарност само срещу $$$, защитени наши интереси и падане на визите за САЩ и приемане в Шенген! 6) Блокиране на всички решения на ЕС докато не спрат да ни третират като колония .. .. Може да се допълни с още много!!

ЕС не може да спре корупцията в България. Българите трябва да си я спрем. Мислиш ли, че някой в ЕС го биоли нещо за твоите точки. Те искат да няма корупция, за да сме пълноправни. Толкова.

Господине, корупцията не е измислена в България, има я навсякъде! Але пък в Австрия и Нидерландия има такава корупция, че сме направо Аматьори. Спрете да си подценявате държавата и Българите. С НИЩО не са по-добри от нас!

Ами децата ви търсят бъдеще там, ЗАЩОТО е по-лесно!!! Много по-трудно е да си седнете на задниците, да седите и да решавата проблемите ТУК и СЕГА, обаче повечето ни сънародници гледат мекото и освен това са чуждопоклоници. Сега разбрахте ли ЗАЩО?

Моите деца да решават проблемите на корумпираните политици? Ха. Нали ги чака затвор като Иванчева. Или ако не ги опандизите, ще са ви бедни работещи. Нещастник.

Да обиждате без да познате някой е признак на ниска култура, вече сте ми ясен. Освен това аз не съдя, нито съм управляващ, имам собствен бизнес и давам работа на доста хора, не съм крал и последните 20 години съм се скъсвал от работа, за да може такива като вас после да ме плюят. Отделно децата са ми в България, тук са учили и си обичат страната. Правил съм бизнес навсякъде в ЕС и мога да ви кажа, че има корупция и тя работи, за съжаление. Такова е нивото на хората, материалисти, кешът е цар. Не ви познавам и не знам поради какви причини се срамите да се наречете Българин и сте отказал от страната си. При всички положение, не е това начина, но вие си носите кармата.

Всички се трудим от сутрин до вечер, но някой им върви повече и дори имат ГОЛЯМ частен бизнес. И вие сте ми ясни. На запад вашите деца с такъв татко.....

Тая кучка отдавна е в Шенген,тя не се интересува за обикновените българи

Сами си съсипахме държавата. Западът никога не ни е искал . Явно Нидерландия е единствената която го каза на глас. Остава сама да се отнесем към ЕС така, както се отнася той към нас. Но затова се иска смелост и отстояване на българските интереси. Трябва да спрем с помощта за Украйна . От тази война и от глупостите на ЕС българският народ става все по -зле л Може би е време България да излезе от ЕС и да започне да се интересува от собствения си народ и територия. След като не са доволни от пазенето на външната граница на ЕС , ами трябва да пуснем мигрантите свободно да стигнат до където искат в Европа.

По принцип, нашите марионетки ако имаха топки и им пукаше за държавата трябваше ОТДАВНА да са скъсали ДИПЛОМАТИЧЕСКИ отношения с педофилска Нидерландия! Превантивно да си затворим посолството там и да БИЕМ един ШУТ отзад на техния посланик, тоест за 24 часа да напусне страната заедно с родата и персонала на посолството им. Всички Нидерландски тирове за близкия изток да висят на границата като СОПОЛИ по седмица също така! Тия разбират само от ШУТОВЕ!

Не е толкова лесно. Ето налага се да ги прекарваме с линейки. Всичко това са разходи. Педесе евро не стигат до никъде.

Ама точно са нещата- ценности значи- подлост и двойни стандарти! Вече ценности си е мръсна дума, джендерия… само тази заблудена не разбра още!!!

Българските политици са много тъпи. Това, което прави Нидерландия е просто изнудване. Сега, като хукнем да се молим, ще ни поставят някакви условия. Всъщност сега България просто трябва да не реагира.

и какви да са тези условия? например, гешев вън.

Чичо?

Точно така е - еднакви ценности за всички. И ние искаме шкафчета с евраци и да шиеме курви докато НСО ни пази. Тогава може и този жираф Мария Габриел да го огрее.

Аз се чудя как може този манекен Франсоа Габриел да си ляга до това животно ...всеки ден,години наред!

всичко е пари и сделки, .. става дума за кинти никой с никого не си ляга

Нищо чудно че гейювите се увеличават тази грозотия трябва да съм си намразил куря че дъ я ЕБЪ

Като в края на вица за една грозотия: "........ААААААА, толкова не мога да пия!"

Тая е толкова куха лейка, че и байхуй я изрита за Брюксел след две-три свирки. А па тоя чичак, дето я клати сега, трябва да е тотално деградирал за да и издържа истеричните състояния.

Изключително грозна и тъпа помакиня

Тъжничка си, гледам. Иди при някой неграк да те олаби, че на твоя дедо гидорията и за джвакане не става. Харчи си 30 те бимберици евра в брюксел и да се не връщаш. Вземи си цифровизацията даже като ходиш до тоалетна. Само гледай средната класа да не ви избеси публично накрая, че тя свободата не идва даром, а с кръвчица

Жебреел джендърски, има цебности и те се спазват много добре. Кой краде и порти - вън от дружинката. Толкова ли не ти стана ясно, че си втора класа хомо, а се буташ в елита?

Соц. времето беше по - демократично от сегашната демокрация. Такива недоразумни персонажи, като г-жа Габриел, Ал. Йорданов, П. Слабаков ... никога нямаше да имат шанс за депутатско място. Колкото и изкривен да беше, в соца имаше някакъв смислен порядък. Сега има ценности ...

Глупости , тогава хора с основно образование управляваха държавата

неприятно е да разбереш, че в клуба на т.н. "златен милярд" си играл ролята на магарето, което само пренася храната на сватбарите, а самото то стои отстрани и гледа как те се веселят и хапват доволно. Но както казват "демократите" в подобни случаи, "глупави бяхте - излъгахме ви, нали от такива тъпанари ние сме станали толкова богати."

Някои твърдят, че еврокомисарите си купуват постовете. Други твърдят, че стават такива по роднинска линия. Някои твърдят, че еврокомисарите са тъпи и повтарят само заучени фрази. Други твърдят, че нарочно ги избират грозни, та да са предпазени от плътските желания на публиката. Не се съмнявам, че тя отговаря на всички такива твърдения, даже с излишък. Но с какво допринесе с престоя си за България вече втори мандат? Ето на този въпрос никой у нас не може да даде смислен и верен отговор.

Гърция и Румъния в Шенген. Сърбия и С.Македония не могат да ни дишат. Май, май пътя към шенгем минава през Крим към Босфора.

спечели България без бой... пак се повтаря 1944та с предателството на запада...

Тая калинка досега заработила ли е поне 1 лев за България.Мине не мине ден цъфне някоя нейна снимка.Плаща ли си,какво,стига сте я изтипосвали по новините.

Когато тази си подаде оставката в знак на протест, тагава ще има моралното право да говори.

Тази става все по "хубава"точно като лицемерите на Запад. Защо изобщо показвате всички грешки на природата.

Малко са ви гъбите за шенген. Яжте повечко омайни гъби!

Парите са важни, и да произвеждаш стоки и услуги, които се търсят а не някакъв си Шенген. Българските наивници си мислят че нещо ще се промени ако Бебето влезе в Шенген. ЕС е бита карта, Великобритания започна процеса на разпадане, скоро тъжен залез.

Не приемам тази грозна празноглавка и празнодумка да ме поучава и да ми говори за ценности. Знаем как стана еврокомисар - дайте ни жена, ние ще и намерим пост. Е намери се жена, наш човек по партийна линия. И за 2 мандата 2 смислени приказки не сме чули от тая уфсъ! Не сме в прословутия Шенген, защото нашите политици, евродепутатти и еврокомисари не защитават националният интерес, а само гледат да се наведат и цунат задниците на евроначалниците. Иначе аз не съжалявам за шенген, ако има как и извън ЕС да се озовем.

Превърнаха ни в роби, сега искаме да чуят роба.Няма как да стане.

вместо да защити България, защото високия си пост дължи на българите, които са гласували за нея въпреки че образованието никак не съответства, тя се докарва на началниците, за да си гарантира някакво място там в Брюксел подобно на Кунева и Калфин в бъдеще

Ако имаме политици с достойнство, всяко решение на ЕС ще се спира с вето, докато Холандия налага вето на България

Нали политиците усвояват еврофондовете.

Моментално спрете военната помощ за Украйна!! Никаква Европейска солидарност след изцепките на педофилска Нидерландия!!