Мария Габриел в САЩ: Европа е привлекателно място за новото поколение иноватори

Нова платформа за таланти в „дълбоките технологии“ ще насърчи новаторите да изберат да развиват бизнес в Европа

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел в САЩ: Европа е привлекателно място за новото поколение иноватори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Относно европейските квоти за земеделска продукция, енергийната политика и икономическите санкции(ощетяващи портфейла на обикновенните граждани)пьлен провал от страна на ЕП,войната в Украйна извади кирливите ризи на ЕП,оказа се че ЕС е зависим от Земеделска продукция внос от Украйна,Китай,Турция и Бларус а сьщевременно европейските фермери и граждани са яко прецакани заради шибаните квоти за земеделска продукция......енергиийната политика ,социална политика(заплати,пенсии,пенсионна вьзрастова граница) икономиката на ЕС кьм момента са в регрес 50% увеличение на цени на електричество,земеделски продукти,услуги.....И ЗА ДЕСЕРТ ЕП СЕ ОКАЗА КОМПРОМЕНТИРАН И КОРУМИПИРАН....СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО В СЯНКА НЯМА ИНТЕРЕС ОТ АЛТЕРНАТИВНИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ.......ВОДОРОД - БЕЗПЛАТЕН НЕИЗЧЕРПАЕМ И ВЬЗОБНОВИМ ЕНЕРГИЕН ИЗТОЧНИК С ВИСОКА ПРОДУКТИВНОСТ И КПД,СТУДЕН ЯДРЕН СИНТЕЗ....И ТН Аз лично не одобрявам войната в Украйна но относно издадената заповед за арест на Путин освен да му прьднат на жезьла...... ОБЕКТИВНО По тази логика Близкият изток,Азиатските дьржави,Африканските дьржави,Южноамериканските дьржави потьрпевши от ФРАНЦИЯ,БЕЛГИЯ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,САЩ,ИЗРАЕЛ,НАТО......ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА ИЗДАЛИ ЗАПОВЕДИ ЗА АРЕСТУВАНЕ НА ПРЕЗИДЕНТИ И МИНИСТЬР ПРЕДСЕДАТЕЛИ ВКЛ И БРИТАНСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО..........

"А бе моме проста,кой ти даде поста?....." Радой Ралин

Мария Гаргамел...таз кибер уфсъ !

Тази нещастна калинка е като кукувичка от ретрочасовник, мине не мине час и току изкука от някъде... Няма ли евтаназия за тези безполезни създания, паразитиращи на нашия гръб единствено за да ни информират че съществуват !

На Мария Габриел можеш само да и дишаш прахта!

От пърхутката?

Дам, държавите членки дерат кожите на гражданите си с данъци и ги карат да работят до смърт, ЕС вкарва тонове малоумни регулации и паразитни регулаторни органи, а после ще седите и ще обяснявате че имало почва за иноваторски начала. Човек трябва да е луд да се занимава с иновации в страна членка на ЕС!

В КАКВАТО Я ПРЕВЪРНАХТЕ ВИЕ, МАЛОУМНИЦИТЕ ОТ ЕС! А БЪДЕЩЕТО КОЕТО ГОТВИТЕ Е ЗА БЕЗМОЗЪЧНИ БИОРОБОТИ!

Няма по празноглаво и по некомпетентно нещо от това същество МГ . По Татово време, такива ставаха само за профсъюзни деятели, комсомолски активисти и политпросветни работници.

Даа постоянно прииждат иноватори към Европа, събират се сутрин рано около джамиите и продължават към Европа, също обичт да прекосяват океана с рибарски лодки.

И погледнете хубаво снимката и я запомнете - ето така изглеждат хората, които нямат съвест и продадоха държавата ни за жълти стотинки на чужди сили. Такива хора управляват България от 33 години. За тях има само две ценни неща в тоя живот - пари и власт. Тук няма ценностна система - само глад и алчност.

На конференцията открито и. Се подиграват на глупостите които ръси

Тая не знае какво е старт тъпи Може и умни

ХИ, хи, хи, Миме да знаеш че американдетата няма да повторят грешката си с китайците. Те нищо няма да ни дадат нещо просто така. Ще си го държат за тях.

Смърдиш, кучко

Я , за тая не съм гласувал ! А , ВИЕ ???

Но българският народ масово гласува за Бойко Борисов, а тази е една от "калинките" му...

Махнете тоя травестит!

Командировъчните на тази екскурзиантка, са най-глупаво пропилените пари в цялата ЕК. На американците са им побелели косите от безмерните глупости, които реди с комсомолски плам. Определено кравефермата в Хаджидимово е загубила ценен кадър, който щеше да си е съвсем на мястото!

Страховити иновации, от новодошлите в Европа иноватори,които съм виждал с очите си: 1. Париж-продажба на печени наденички, приготвени върху обърната количка от супермаркет. Цена с хлебче 1€ 2. Берлин, Херманщрасе- бутици за продажба на модни дрехи, в които изложените манекени освен дрехи имат поставени забрадки. Обикновено до бутика от едната страна има и месарница в която се продава месо-халал а от другата магазин за наргилета. 3. Барселона - всички туристи носят раниците си отпред, поради страх от кражби. 4. Лисабон - на всеки ъгъл директна продажба на вещества, които не са включени в препоръчителния списък на МЗ. Иновации, иновации, иновации и много нови неевропейски иноватори! Халал да са ни!

У кво гето си бил бре момче..? Зависи от квартала... Явно си от мургавите

Европа е ПРИВЛЕКАТЕЛНО място. Мара в РОЛЯТА на Лудата...

Брюксел е превзет от плиткоумни идиоти като тази. Тежко и на Европа.

Тая трябва всеки ден са върти свирка на Боцо. Толкова невзрачна и никаква, а той я направи милионерка в евро.

Тая е въртяла свирка не само на Бойко,но и на кучето му, за да докаже лоялността си и да имат копромат срещу нея, като застраховка ако реши да не слуша и изпълнява

Той за това ли им казваше, че иска дас се държат като кучки

Не знам за Боко , но в герб я е вкарала лорета радева силно впечстлена от качествата и Но кои?

Не е ползвала скучибратора си и е напрегната нещо.

100++++++++

Хамериканския хай тек е в крайна бизнес фаза "обирай и бягай". Всичко е назад Facebook, Twitter, Google. Защо фалира SVB - рискови инвестиции, ами рискови ще са безсмислени стартъпи. Завладяни са от шарлатани като Муск. Единствено им предимство е че държат търсачките и блокират конкуренцията в интернет. Това обаче е изкуствено и няма да издържи дълго. Сега надуват този AI балон chatGPt, което освен за бот-тролове в интернет, за друго не става. Скоро Китай ще ги настигне в качеството на чипове и са дотам.

няма и такива тъпаци като българското ИО, не виждам кой ще им се качва на облаците. Където всичко само се краде.

Тази диджитал лелка съм убеден на 97%, че не знае 2 екселски формули, най-вероятно няма и 1 месец истински трудов стаж! Боко я е научил добре да се гмурка, но уви, дори и с чуждо име, не може да сбъркаш чаровният комсомолският поглед!

Абе, тази няма ли си мАж да я клати отзад. Какво се е разхвърлила като бургазлийка на евин плаж

А какво стана с Aneta Petrova

Така е Миче , Европа е привлекателна за креативните, за експериментиращи те, за най-перверзните и закачливи особи в областта на мъжкия секс, или още наричани пидерази от ново поколение. Респект и Поклон, с толкова отворени младежи бъдещето ще цъфне и няма да остане не удушена черна мамба

Нищоправеща

Браво на Мария. Работи. Не е като търтейте от Израждане, които само се чудат как да защитават нацистка Русия

Работещата ти Мария е един психопат със сериозно личностно разстройство и психически проблеми. Плагиат, крадец далавераджийка.Прочети за измамите й с имоти, за "стокирания" й багаж

Жилище и трябвало, и ѝ дали тристаен в София, без да плаща наем, за да си "стокирва" нещата, нашата нищоправеща пача тъпа.

хаха.. интересно, че дебилния трозелаж от мазетата на Козяк не кълве на такива новини... той само се лепи ако има Русия в заглавието :)))

Тази постоянно се друса и ръси глупости

Ех, Маро ... как ли ще направиш родния си Гоце Делчев "...иновативна долина за стартъпи...". Тази латерна въобще чува ли се какви ги дрънка?

Римската империя е умряла точно когато е била най-развита и иновативна. Но в същото време е била и най-разпасана, либерално и морално "свободна". Същото се случва в момента и със западната цивилизация.

Ех, Марче, Марче... бизнесът и хай-теха се местят в САЩ, заради крайно некомфортните условия, които Генекологбаба и такива, като тебе докараха в ЕС, ти дрънкаш, колкото да се намираш на работа. Уви, колкото и да се опитваш, никога няма да стигнеш висотите на Джейн Псаки или Карин Жан-Пиер.

Ауу г-жа ексел ръси мисли. Нямаше ли някой кадърен да сложат на тоя пост. Срам

Това сме предложили, това са сложили. Ако не ти харесва, скоро има избори, които ще определят законодателната власт, ще предопределят изпълнителната и до голяма степен ще повлияят съдебната. Умната!

Вярваш ли че тези избори ще решат нещо? От две години сме в патова ситуация.

Тази мумия трябва да се сложи като илюстрация под думата 'непотребна.

Много по-добре някой, като нея, отколокто мекерета, като Шефчович, Муженикус или Туск.

разпореница пак се обажда от конюшната. Тази скумрия за българка ли се има ?! БОКЛУК СЕЛСКИ !!!

Ще Ви помоля да не използвате термини, като "разпореница" или "скумрия", когато квалифицирате официални лица, представляващи нашата страна. ТОЙ каза "'учка", значи е така и забравете за обидните епитети.

е звучало изказването? USA Wankers, Europe Gapers?...

Тази ли е, дето я хванаха в бардак с млади момчета? За нея, колегите й говорят също, че често се "бара" самичка, когато си мисли, че не я виждат.

ох котьо ще иновирам без да спирам голям съм иноватор як бачкатор

Тъпо, кухо, безмислено празнословие.

Новото поколение иноватори знаят много добре, че Индия и Китай са по-привлекателно място

Типиен боков кадър ! Истинска простакела !

На таз мома нищо не и разбирам като говори. Само някакви вносни думи пуска. Май надмина и Меглена Кунева!

в силиконовата долина и не подозират за съществуването на такъв - габриел...... Тая си има дежурна рубрика в дира , само за нейно си четене !

Габриел където и да отиде, говори глупости

Нюланд:майната му на ЕС. Всички българи са съгласни и потвърждават.

А вече не е толкова привлекателна, ти си там и такива като теб.

Дир.БГ моля ви се! Разбрахме за конфликта на интереси и защо рекламирате постоянно тази герберска калинка с безумните и инициативи, речи и статии. Видяхме в предните репортажи как вашата водеща на Матине, което постоянно рекламирате под статиите си, е поканена в някаква джендърна инциатива за женско надмощие. И моля ви, след като прочетете този коментар кажете на водещата да слага поне едни дънки, толкова ли ви е нисък рейтинга на матинето, че водещата трябва да ходи с голи крака чак до кръста, може би следва да се пусне гола до ушите?

Европа и особено България са устроени за пенсионери, все незаминими наши хора. Младите да вървят в Америка, Австралия, Англия. За Бълагрия не стават.

Ако имаш тоз късмет да остарееш тук, ще видиш колко се грижи държавата за възрастните! навсякъде дополиви келешчета на мама и на тати - недокаани, накадърни и неграмотни, пробутват ги като "млади таланти". И така си седят млади таланти до пенсия. А междувременно ни пробутват другото си по-младо домочадие.

В Европа най-престижната професия е фризьор, следвана от майстор на бани.