Мария Габриел в Давос: Иновациите и образованието са в основата на устойчивото развитие

Българският еврокомисар призова участниците да се присъединят към Коалицията за поемане на ангажименти, която ще подпомага изпълнението на новата иновационната програма

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел в Давос: Иновациите и образованието са в основата на устойчивото развитие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво разбира филолог от технически иновации?

Важното е че от бая време е възприела ''демократичните'' ценности и много отдавна взема парата като ''представител'' на България в ЕП и за това може навсякъде да си ги пропагандира за да поддържа финансовото си състояние.

Липсваха ми едни общи приказки

На безлични от никого неизбирани, некомпетентни мижитурки, като почнеш от Урсула и свършиш на Гаргамел, да не говорим за трайно настанената в Брюксел чиновническа армия от папагали, която нищо друго не върши освен да се устройва, урежда и наглася за сметка на европейския данъкоплатец. На това трябва да се сложи край, рано или късно.

И тая се навряла в Давос да дава ''акъл'', че в ЕП и е малко проветряването на устата и хапването от софрата.

Мъдро? Мирча Кришан и Краставицата? Марийка и мъдрости?

Гнус ме е от ганювските коментари под статията, българина не търпи някой да успее, да, ако това се случи трябва да го залее с хейт вместо да се гордее че и ние по някаква случайност допринасяме за световната Демокрация! А вие от редакцията -засрамете се, как може да търпите подобна словесна пумия на сайта си? Къде спят служителите които съгласно правилата на ЕС трябва да премахват хейтспийч ? Срам ме е че съм българин , добре че се махнах от тая кочина! Единственото от което ме тревожи е че ЕС заслепени от криворазбрани разбирания за свобода оставят гангрената на пропаднали държави като България и Унгария да се развива, вместо да поемат пряко управлението им до излекуване на язвата!

от долно нанагорнище, от коя западнала дупка се провикваш, че не разбрах.

Прочетох коментарите. Оценката за тая кокошка в преобладаващата част е точна и вярна, но друго ме тревожи - продължава се с опасната вяра че тъпите калинки като тая са дефект на България. Това е абсолютно погрешно и много опасно убеждение! Тази калинка е такава, защото това е правилния профил за да се издигнеш в ЕС. Не в българия, а в ЕС, отворете си зъркелите! И Урсула е точно такава, и всички надъхани комсомолчета с които ЕП и ЕК са натъпкани. Ако продължавате с тая опасна вяра в "корумпираната България" и "уредения Запад" затъването в блатото на лаладжийството, бюрокрацията и комсомолщината ще продължи още и още. Това ще поражда все повече дефекти, за премахването на които "големите батковци" охотно ще ни предлагат "решения" които не са лекарство а отрова. Стига с тия "нормални държави" , нормални държави в ЕС няма, всички са раково болни, дори Унгария

Ако Германия напусне ЕС, това ще е заради отвратителното некомпетентно нищонеправене на 90% от състава на ЕП, на което блестящ пример е тази неадекватна представителка. За това хората тук са бесни и няма да бездействат. Немислимо е при жестоките кризи да търпят подобна безнаказана неефективност и прахосване на огромно средства.

Германия има "честта" да е дала най-некомпетентното нищожество - Урсула, така че се скрий в миша дупка соросче

Кой колкото си може, Гернамния Урусла, България Гаргамел, а ти и аз им плащаме за да нищоправят.

ЕС е направен , за да може да краде Германия. Няма как тя да напусне. Но за нас е крайно наложително да се отървем от този нео-колониализъм

Заради тая тъпа кокошка и безумията и с бисквитките си инсталирах Brave

Тази може да вземе Нобелова награда как може да говориш 1 час и нищо да не казваш. За съжаление в българските училища и унита образованието е такива - учиш наизуст и разтягаш локуми и нищо не казваш . Позор , че този паразит ни представлява - тя разбира ли си какво са н написали и какв трябва да прочете и каже- разбира ли си смисъла на думите . И като добавя , че е и силно непривлекателна на външен вид , но пък за сметка на това и нагла , че нямс кой да я поне сте от топлото к местенце с 6 цифрова заплата в евро . Противна

Заради това "в България" ще ти цъкна минус. Щом е "в България" как така тая се реализира в ЕС а не в България? Кога ще осъзнаете "грозната" истина - България е една от най-малко болните държави в ЕС.

Къв го дърви тая пача в Давос бе??? Ааа сетих се - духачка!!?

За България е тая декламаторка на безсмислени фрази!

Ми това са комунистите глобалисти- с лозунгите преписани от томовете на Т.Живков и с централата на Коминтерна в Давос.Сега са решили да строят комунизъм,чрез терора на новите технологии и въвеждане на дигитални купони вместо пари,премахване на собствеността и робски труд по примера на Китай.

Знае пет думи на кръст, които даже не разбира по смисъл и плещи ли плещи.

И тия гноясали чиновници, потънали в лъжи, демагогия и корупция, лично облагодетелстване и престпления ще бъдат съдени до един. До такава степен са потънали в измами, че сами не си вярват.

Коалиция за ПОЕМАНЕ на АНГАЖИМЕНТИ?! Мара съвсем се е иновирала...

Тази е безкрайно тъпа. Не може нищо да работи. Не дава решения. Въпросът е - кой я е избрал

Не знаеш ли - мъжът и! :-) Тишпична европейска креатура!

Идеална е, такива ги искат в ЕС

Тази т*пата докога ще се фръцка там???

Докато има пари за усвояване! :-)

Служителите от ЕС знаят ли какво означава думата,, устойчиво развитие ''. Това е същото като това : Колко може да е крив банана, за да може да се продава в магазина. И за това получават десетки хиляди евра заплата.

Повтарянето на едни и същи глупости до втръсване и без никаква идея не решава нищо. Дълбоката криза в която е ЕС причинена точно от такива некомпетентни, нахални и нагли патки като Гариел. А напоследък ЕП стана диноним на пране на пари, корупция и всякакви незаконни машинаци зад благовидната фасада на евромантрите и безкрайноте заклинания за уж благото на хората.

Всички инициативи са "в името на хората. Хората го искат!" И после се оказва - мафиотско ограбване! :-)

Оптималната кукла-халтуристка, майсторка на политкоректните фрази и еврожаргона, или с други думи: куха лейка на висок пост.

Куха лека пернишка май, без да знае езика, но ни представлява в ес.Но печели добре и доста се разкраси. Много е важна, ние сме аборигени за нея

С изтъркани фрази света ще спасим. Никаква разлика със социализма.

Не обиждай социализма! Там нямахме толкова много грабитали! Хранехме само групата на партийните лидери! Сега те грабят отвсякъде - държава, мафиоти или обикновенни джебжии на свобода, защото си имат покровители в полицията!

Този хермафродит е само за извънземните. Махай се мършо !

Така ме гледа котката ми като се пробера и огладняла !

Демек как да създадем повече овътени ЛТБГ и тем подобни при малките деца...

Само аз ли забелязвам, че тая стринка дори отдалеч дрънчи на кухо и празно?

Щом нашият жираф Мария Габриел са я взели за представител на България. Майко мила.... Николай Камов беше друга работа.

Една от най-безсмислените депутатки в този парламент.

Каква мисъл, каква проницателност. Аз съм поразен.Нашата мария показва, че има данни з много повече от това което е в момент. Със своят проницателен ум тя е всъстояние да състави програма за развитие на съюза за следващото хилядолетие на съюза, а защо не и за цялото човечество. Освен това тя е пример какъв чудотворен извор на кадри е школата на президента Плевнелиев.

Тая чий го търси в Давос? Не й ли стига на Габриел?

Дирници, триете ли, милички? Трийте, трийте, но не можете да промените фактите.

Е каква е тая ллючова сесия , на която има 6 7 ,,важни лица,, , седящи с гръб към десетина участници? И кого призовава, и кой трябва да я чуе тая Марче? И погледнрте какви обувки носи на такъв форум и какви носи другата жена

А, броячката ви показва, че има 34? Иначе, аз, лично, като човек, много харесвам Мария Габриел. Хем уродлива, хем представител на България в Давос!

Каквато държавата, такива й и комисарите! Какво друго има, та да изпрати? Можеше и по-лошо да стане, и не само за смях! Ами ако примерно Шиши речеше да замине, или Рапърчето, а ? Тая джофра поне видимому не яде много, нищо, че получава петцифрен надник в евро.

Комисарите са съобразени с профила на ЕС, а не на България.

Защо ни занимавате с дриснята разпоретина на олигофренска сбирка на неофашистки дебили!

А може ли така леко да ги го хакна у тия уста..

Клубовете на Сатаната по света са се събрали на среща :))))). Пиар и реклама и демонстрация на надмощие и сила.

Толкова много изговорени думи и нищо не каза, ама абсолютно НИЩО! И на това "нещо" му плащат хиляди и хиляди евро заплата, за да прави едно НИЩО! Този ЕС, с неговата превзетост, грандомания, парвенющина, корупция, сливане с едрия капитал .... надмина СССР по глупост ... за това ще последва и неговата съдба!

Тази владее тънкото изкуство с много думи да казва нищо. Докато е говорела, сигурно се е чувало мощно хъркане в залата.

Проста чапла, не прави нищо а взима евро заплата. Евала, ако всеки толкова безполезен човек на земята взимаше такава заплата света щеше да е свършил.

Какви иновации бе идиоти - скоро Европа ще стои на тъмно и ще гладува.

Караян не е вземал жени в оркестъра,за да не мислят за оная си работа.Най-добрите записи на Дойче грамофон са без жени.

Върви хранилката за евродепутати, на форума ги наемат на допълнителна работа :)

Тази българска цифрова пръдня дали е ваксинирана?? Сигурно е поканена там за да цифровизира всички участници.

всички които са там трябва да бъдат избит е това ще е иновация и просперитет за цяла Европа и не само! Та слагайте си въжето и се бесете, макар, че по бих се радвал да ви изтрепем с камъни .. по библейско и заслужено за вас ще е !

Тази се мъчи да води като ходи най - отзад и размахва пачки с пари. Това не знам в кой учебник го пише но е много грозна да не кажа чалгарска политика. Истината е, че пари се дават и ще бъдат взети а какво ще бъде свършено е съвсем друга работа.

Чудя се какво ще помогнат тези иновации в България след като едни павета не умеят да наредят!

Дигиталната калинка или известна още като Евроснахичка номер 1 у нас, успя да си уреди живота като се омъжи за подходящия евробюракрат. От години не живее у нас и не знам защо продължават да ни я натрапват като български евро комисар.. Боко Тиквата трябва да обясни кой от Брюксел му се обади да пратим тая кифла, но смятам че са я лансира ли отвън, а наш Боко не обича да отказва на "началниците" от Брюксел, както сам ги нарича

Всичко иновативно съдържа ОГРОМЕН РИСК. Една на сто от иновациите работи. Устойчивото развитие, от друга страна, предполага, по определение, ПОЧТИ НУЛЕВ РИСК. Корпоративни финанси 101. Ма трябва някой да ги е чел. И като си помисли човек, че точно ти оформяш иновативната политика на ЕС… страх да го хване, човек…

НЯМА ВИЗИЯ. НЯМА ХАРИЗМА. НЕЩО ИЗКУСТВЕНО И НАПУДРЕНО ИМА В ТАЯ ПОМАКИНЯ.

То харизма и визия няма, но най-драматичнотото е че няма грам мозък, а кухи лейки като тази ни определят съдбите..

Днес тая, утре Мария Бакалова, вдругиден - Христо Грозев. После пак отначало, че да не вземем да спрем да мислим за тяхх.